Drop_Inn 08.02.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Czarną potrafię zrobić tylko tak - bez widocznych frezów. Sztucznie, ale kiedy się trochę zmruży oczy, to coś tam nawet widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 08.02.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Rany Lujek (jak mówi moja córka), człowiek nie zajrzy przez 2-3 dni a tu takie rzeczy się dzieją!! Przede wszystkim Drop, piękne wnętrza, już mówiłam, że retro dziewczyną nie jestem, ale naprawdę pięknie Ci wyszły wnętrza, uwielbiam odwiedzać Twój wątek, no uwielbiam!! W sprawie ramy lustra - ja nie cierpię koloru łososiowego i popieram Ewę (to chyba ona napisała), że jak pójdziesz w jakiś kolor, to będzie potem trochę problem z dodatkami. Ja bym czarną strzeliła PS. Sliczne kanapy - co to za jedne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 08.02.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Drop, a masz tę ramę w wersji na biało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.02.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dropiś liczysz głosy? Bo tu wyjątkowo brak jednomyślności Nie będzie łatwo Dla spokoju może zrób jeszcze biały wariant? Muszę nauczyć się obsługi tego programu. Podobno nie jest trudny (?) a efekty super Moorelko kanapa to chyba ektorp z Ik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 08.02.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 ja tam bym zrobiła lustro na biało - neutralnie ... a dodatkami tylko odmieniała łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.02.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Według mnie czarna wygląda ok Natomiast miętowa jest taka nietuzinkowa A czarna bezpieczna i po prostu ładna No to zamieszałam A Tobie Dropku, do której wersji uśmiecha się serducho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.02.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Muszę nauczyć się obsługi tego programu. Podobno nie jest trudny (?) a efekty super Na początku może lekko przerażać. Szczególnie, gdy się człowiek pierwszy raz styka z pojęciami typu warstwy, ścieżki czy maski. Ale jaka satysfakcja później W razie czego służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 08.02.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ja glosuje na miete lub turkus :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Moorelko, Ewcia się nie myli - kanapa to Ektorp. Narożny I bardzo Ci dziękuję za uznanie. To wiele znaczy. Muah! Ewuś, to prawda, nie jest trudny (powiedziała ta, co partaczy połowę wizualek:cool:). I sporo jest w sieci tutoriali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Kochane, dziękuję, że piszecie. I przepraszam, że ja nie odpowiadam W mojej głowie dzieje się mniej więcej to co tutaj - z niemal każdą nową propozycją mam kolejnego nowego faworyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Wersja biała: Właściwie lekko szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 08.02.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Moorelko, Ewcia się nie myli - kanapa to Ektorp. Narożny I bardzo Ci dziękuję za uznanie. To wiele znaczy. Muah! Ewuś, to prawda, nie jest trudny (powiedziała ta, co partaczy połowę wizualek:cool:). I sporo jest w sieci tutoriali Drop, jak tylko słyszę "dziękuję za uznanie" to zaraz mi się wróżbita maciej z youtube przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Aa, faktycznie! Znam temat http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif "No i skąd jak miałbym to wiedzieć?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 08.02.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 No to cudnie, że "Pani wie, o czym ja mówię!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 "Ja wiem, ja to wiem!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 08.02.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 O, biała mi się najmniej gryzie z resztą a szczególnie z kinkietem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 To prawda, wygląda bardzo delikatnie Ale nie jest tak jakoś... trupio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 08.02.2013 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Lubię kolorowe akcenty, ale wydaje mi się, że mięty i inne łososie zginą śmiercią tragiczną w tym biało-czarnym towarzystwie. Wydaje mi się (takie fajne, asekuranckie słówko ), że lepiej pójść w kolorowe dodatki. Osobiście mi gryzie się z lekkimi pastelami kolorystyka kinkietu. A czarny wydaje mi się zbyt dominujacy. Szary ginie. Trupio nie, najwyżej prosektoryjnie Ale ja tam uwielbiam Twoją łazienkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.02.2013 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 (edytowane) Hej Dropek, Dla mnie ramki w takiej kolejności: biały, ciemno szary, czarny. Z mięta poszłabym w dodatki, a łososiowy odpada zupełnie. A nie myślałaś o dodatkach np. w kolorze blue tiffany? Przepraszam za prywatę... U mnie dzisiaj ranking lamp więc zapraszam do głosowania. Edytowane 8 Lutego 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2013 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Oooo i tutaj dzisiaj głosowanie:wiggle: Ja podtrzymuję czerń, bo jest ponadczasowa i wyrazista. Jeżeli pastele, to coś w kierunku mięta/turkus ( ale nie róż błagam:D) ale do tego koniecznie coś jeszcze w tym kolorze np. ręczniki. Wiele fajnych i podobnych inspiracji do Twojej łazienki Dropko widziałam ze złotym lustrem- jako jedyny mocny akcent w biało-czarnym wnętrzu... Ale namieszałam...:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts