Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rany Lujek (jak mówi moja córka), człowiek nie zajrzy przez 2-3 dni a tu takie rzeczy się dzieją!!

Przede wszystkim Drop, piękne wnętrza, już mówiłam, że retro dziewczyną nie jestem, ale naprawdę pięknie Ci wyszły wnętrza, uwielbiam odwiedzać Twój wątek, no uwielbiam!! W sprawie ramy lustra - ja nie cierpię koloru łososiowego i popieram Ewę (to chyba ona napisała), że jak pójdziesz w jakiś kolor, to będzie potem trochę problem z dodatkami. Ja bym czarną strzeliła ;)

PS. Sliczne kanapy - co to za jedne?

Dropiś liczysz głosy? Bo tu wyjątkowo brak jednomyślności :lol2: Nie będzie łatwo :no: Dla spokoju może zrób jeszcze biały wariant?

Muszę nauczyć się obsługi tego programu. Podobno nie jest trudny (?) a efekty super :yes:

Moorelko kanapa to chyba ektorp z Ik :)

Muszę nauczyć się obsługi tego programu. Podobno nie jest trudny (?) a efekty super :yes:

Na początku może lekko przerażać. Szczególnie, gdy się człowiek pierwszy raz styka z pojęciami typu warstwy, ścieżki czy maski.

Ale jaka satysfakcja później :)

W razie czego służę pomocą.

Moorelko, Ewcia się nie myli - kanapa to Ektorp. Narożny :)

I bardzo Ci dziękuję za uznanie. To wiele znaczy. Muah! :hug:

Ewuś, to prawda, nie jest trudny (powiedziała ta, co partaczy połowę wizualek:cool:). I sporo jest w sieci tutoriali :)

Drop, jak tylko słyszę "dziękuję za uznanie" to zaraz mi się wróżbita maciej z youtube przypomina :lol2:

Lubię kolorowe akcenty, ale wydaje mi się, że mięty i inne łososie zginą śmiercią tragiczną w tym biało-czarnym towarzystwie. Wydaje mi się (takie fajne, asekuranckie słówko :) ), że lepiej pójść w kolorowe dodatki. Osobiście mi gryzie się z lekkimi pastelami kolorystyka kinkietu. A czarny wydaje mi się zbyt dominujacy. Szary ginie.

Trupio nie, najwyżej prosektoryjnie :)

Ale ja tam uwielbiam Twoją łazienkę!

Hej Dropek,

Dla mnie ramki w takiej kolejności:

biały, ciemno szary, czarny.

Z mięta poszłabym w dodatki, a łososiowy odpada zupełnie.

A nie myślałaś o dodatkach np. w kolorze blue tiffany?

blue tiffany_1.jpg tiffany_blue_box.JPG

Przepraszam za prywatę...

U mnie dzisiaj ranking lamp więc zapraszam do głosowania.

Edytowane przez illusjon

Oooo i tutaj dzisiaj głosowanie:wiggle:

Ja podtrzymuję czerń, bo jest ponadczasowa i wyrazista.

Jeżeli pastele, to coś w kierunku mięta/turkus ( ale nie róż błagam:D) ale do tego koniecznie coś jeszcze w tym kolorze np. ręczniki.:yes:

Wiele fajnych i podobnych inspiracji do Twojej łazienki Dropko widziałam ze złotym lustrem- jako jedyny mocny akcent w biało-czarnym wnętrzu...

Ale namieszałam...:oops::oops: