MagdaZZZ 09.02.2013 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 (edytowane) Drop, jak tylko słyszę "dziękuję za uznanie" to zaraz mi się wróżbita maciej z youtube przypomina Aa, faktycznie! Znam temat http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif "No i skąd jak miałbym to wiedzieć?" No to cudnie, że "Pani wie, o czym ja mówię!!" "Ja wiem, ja to wiem!" Pani, Pani Kasiu, jeśli mnie Pani zna, to Pani wie, że ja bajek nie opowiadam Pani Pani Kasiu... Biała albo ciemno szara - to mogę Pani od razu powiedzieć Pani Pani Kasiu... :rotfl: A tak na poważnie, to powinnam za miętą pewnie głosować... i bez wizek pewnie bym tak zrobiła Ale wizualizacje udowadniają, że stonowane barwy, bardziej zlewające się z resztą w tym wypadku bardziej pasują A przy okazji - boże, jak pięknie u Ciebie się robi:rolleyes: Łazienka, nad którą tu rozprawiamy - cudna. Salon świetny. Czekam na kuchnię PS Ja też korzystam z gimpa:wiggle: Fajny program Edytowane 9 Lutego 2013 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.02.2013 00:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Wiem, zarzekałam się, że bieli nigdy dość, a tu - surprise, surprise - czuję potrzebę koloru w tej łazience. Choćby czarnego, ale jednak A może ja po prostu źle robię próbując decydować teraz, już? Może rozsądniej zaczekać na dodatki? Trochę ze wszystkim pomieszkać, oswoić się? Nie wiem... poczekać na olśnienie? Dorko, prosektorium dziękuje Ilu, ja już u Ciebie była, głosowała... Tiffany blue - oj nie Aguś, toż to łosoś przeca, nie róż Madziu, dziękuję! Ah, i posłałam coś na priv http://forum.barcis.pl/images/smilies/mail.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.02.2013 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Ktoś tu cierpi na bezsenność... Dropi, dzieki za podpowiedź w sprawie przeglądarki, dzis juz chyba nie nadrobię co tu napaplałyście, bo widze ze duuużo... poczytam rano, bo mi sie oczy zamykają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 09.02.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Dropko jednak zmieniam zdanie nowe wizualki mnie przekonały czarny lub biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 09.02.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Hej Dropku Przepiękna jest Twoja łazienka :jawdrop: Ja głosuję na kolor CZARNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 09.02.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 dla mnie czarna w lakierze będzie najlepszą wersją ( pesteczka pisała, że to samograje czarno -białe aranżacje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 09.02.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Ja jestem za bielą. Kolor w dodatkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 09.02.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Popatrzcie jaki ze mnie prekursor o wypraszam sobie - to ja pierwsza pisałam o szarościach - w obu wydaniach - ale mnie nie zauwazono choć własciwie Dropka napisała, ze szary nie zabardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.02.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Dropku cudnie u Ciebie:eek: biały -zachowawczy będzie poprawnie czerń -doda pazura mięta -ordzianlnie łosiom i łososiom stanowcze NIET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.02.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 A bardzo delikatny błękit brałaś pod uwagę??? Mi się bardziej niż mięta u Ciebie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.02.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Nadrobiłam.... o la la.. jaka gorącą dyskusja o ramce lustrzanej:lol2: ja nie wiem co by pasowało, ale czarnej ramki nie rób, łososiowej też nie ja srebrne ramy lustrzane lubię, jak masz czas i cierpliwość, możesz też płatkami szlagmetalu pokryć raczej nie pomogłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.02.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Błękit w takiej wersji mi się podoba i bardzo tu pasuje No właśnie,mi też się wydaje, że fajnie by się sprawdził On jest taki czyściutki i radosny w połączeniu z bielą i szarościami Na mojej wizce wyszedł trochę taki "odblaskowy" Ale w realu, jeśli dobierze się naprawdę blady błękit może wyjść bajecznie:rolleyes: Mięta za to - mam takie spostrzeżenia - lubi światło dzienne...dużo lepiej się prezentuje w jasnych pomieszczeniach ze światłem słonecznym, a tu jedak okien brak Nie mówię, że byłoby źle Ale jednak błękit ładniej w tego typu pomieszczeniach się prezentuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 09.02.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Jestem za czarnym ,ale ten błękit od Magdy też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 09.02.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Cześć Dziewczyny! I dzięki za kolejne głosy! Widzę, że mięcie i łososiu będzie się trudno przebić pesteczka pisała, że to samograje czarno -białe aranżacje Natalko, ależ ja ani trochę w to nie wątpię Jedyne co mnie trapi tak naprawdę to czy będę się w takim wnętrzu dobrze czuła W swoich zbiorach mam na ten przykład takie zdjęcie: http://media-cache-lt0.pinterest.com/550/c7/3e/72/c73e72a61d8febddba41a7bffd1bd6b6.jpg Źródło Zainteresowało mnie na tyle, że zachowałam jako inspirację. Jednak bardziej niż rzeczywisty cel czy wzór jest to dla mnie po prostu ładny kadr. Wiecie - taki intrygujący obrazek, kompozycja, która ucieszy wzrok. Ale którą się podziwia i nic więcej - nie czuję, że to "moje", wymarzone, że byłoby mi w takim miejscu komfortowo Bardzo podobny stosunek mam też zresztą do wnętrz stricte industrialnych. Kocham oglądać, fascynują mnie poszczególne elementy, ale nie umiałabym tam wkomponować siebie. Na pewno doskonale rozumiecie Moje wnętrze ideał, to takie z maksymalnie jednolitą bazą okraszoną kolorami w dodatkach. Najlepiej żeby były radosne, jasne i żeby było ich możliwie jak najwięcej (w granicach rozsądku oczywiście). Wersja z szarością wydaje mi się za ponura, za serio... W sensie widzę, że to się dobrze komponuje, że gra, ale serce mi jakoś nie chce zabić mocniej. Czerń już bardziej, jednak to wciąż jest zbyt neutralny układ. No i po zrobieniu wizualki naprawdę boję się wrażenia przytłoczenia. Ktoś słusznie zauważył (yokasta chyba), że rama jest naprawdę bardzo gruba. Przy cieńszej nie wahałabym się pewnie ani chwili, ale tu nawet patrząc na zdjęcie czuję jakby zaraz się miała na mnie rzucić. Cała ściana wydaje się ciemna i złowroga. A bardzo delikatny błękit brałaś pod uwagę??? A owszem, brałam Wszak został nam do wykorzystania prawie cały niebieski pigment [ATTACH=CONFIG]168803[/ATTACH] Mi się bardziej niż mięta u Ciebie podoba Madziu, jej! Kochana jesteś, że tak wykolorowałaś dla mnie :hug: I dodatki nawet powklejałaś Podoba mi się Myślę, że zupełnie śmiało możemy włączyć go do gry Mięta za to - mam takie spostrzeżenia - lubi światło dzienne...dużo lepiej się prezentuje w jasnych pomieszczeniach ze światłem słonecznym, a tu jedak okien brak Widzisz, nie pomyślałam, że tu światło ważne. Dobrze, że o tym wspomniałaś A może lepiej pójść w taki zgaszony odcień? - coś powiedzmy jak tu: http://media-cache-ec4.pinterest.com/550/52/12/79/521279b643e42a4cb19c65a9e8d24a07.jpg Ja dla spokoju maźnęłam jeszcze bardzo bladą miętę. Najbledszą jaką umiałam Przypomniałam też sobie, że mam poduszki w tym kolorze. Spróbuję je wykorzystać do przymiarek Vesilko, Bastki, Leiu, Natalko, Martuś, Ateno, Karolku, Olu, a także wszystkim głosującym wczoraj: jeszcze raz wielkie dzięki! Muszę już zmykać, ale temat pozostawiam otwarty. Chętnie poznam Wasze opinie o błękicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.02.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Z niebieskościami bym tylko uważała, żeby nie poszło wszystko w zbyt marynistycznym kierunku:no: Na inspiracji to taki chaberek jak dla mnie - też o nim myślałam Ale to już blisko do navy-blue, a wtedy marynistyczny look gwarantowany - a to, mi się wydaje, popsuło by cały efekt Blady błękit jest bezpieczny... a do tego cudnie gra z miętą Można ją wtedy przemycić w dodatkach PS Udało mi się też zrobić czarną trójwymiarową ramę. Mogę wkleić, choć wydaje mi się, że temat czerni mamy z głowy i mówimy mu stanowcze nie Ja przynajmniej stoję na podobnym stanowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.02.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Mam dla ciebie jeszcze jedną szaloną wersję Koral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.02.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Biały nie koralowy też nie Natomiast spodobał mi się kolor niebieski - to naprawdę fajny pomysł i w tym konkretnie wnętrzu prezentuje się ładniej niż mięta. Jakoś tak lepiej pasuje mi do tej szarości na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.02.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Dropku nadrobiłam kilka ostatnich stron i jestem pod mega wrażeniem! Piękna łazienka i przepiękny salon!!! Cudnie jest u Ciebie Lustro podoba mi się miętowe i czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.02.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Przespałam się z tematem i dalej jestem za miętowym ew. takim jak proponuje Madzia . Wtedy jest delikatnie i można z dodatkami pokombinować. Przy czarnym ręczniki w pastelach będą wyglądały na wyblakłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 jak dla mnie miętowe:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts