yokasta 13.02.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Dropku, przecież nie wszystko musi być tak dosłowne, moim zdaniem nowocześniejszy okap lepiej zagra . Fajnie, że z szafką się udało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 13.02.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 o matko -jaka piękna bateria, śliczna:eek: Może i masz rację - czarny kolor na tak szeroką ramkę, może nie wyglądać dobrze Z tym podciągiem zrozumiałam po chwili, też myślę, że warto pogrubić ten podciąg, że było beautiful Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 13.02.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Drop, dokładnie taki sam okap zamierzam kupić Szukałam czarnego, ale tak długo mi się zeszło, że chyba będzie metalowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.02.2013 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Dropku, przecież nie wszystko musi być tak dosłowne, moim zdaniem nowocześniejszy okap lepiej zagra No i tak też sobie właśnie pomyślałam W sumie to lubię nowoczesne AGD w retro kuchniach. Ikea wprowadziła całkiem fajny piekarnik zamiast Datid - taki minimalistyczny. Teraz bym chyba go wolała A okap wydaje mi się też do nas korzystniejszy kształtem. Bałam się, że przy trapezowym ta pionowa część wyjdzie śmiesznie krótka (podciąg za wiele miejsca nie zostawił). A one jednak najlepiej wyglądają gdy są długie. Fajnie, że z szafką się udało o matko -jaka piękna bateria, śliczna:eek: Dzięki Natalko! Może i masz rację - czarny kolor na tak szeroką ramkę, może nie wyglądać dobrze No właśnie wolałabym pójść bardziej w kierunku 'dół ciężki, góra lekka' Z tym podciągiem zrozumiałam po chwili, też myślę, że warto pogrubić ten podciąg, że było beautiful Nie martw się, mnie i tak bardzo ulżyło, że cokolwiek z tego wywodu zrozumiałyście. Bez rysunku chyba bym nie była w stanie wytłumaczyć Drop, dokładnie taki sam okap zamierzam kupić Szukałam czarnego, ale tak długo mi się zeszło, że chyba będzie metalowy. O, czyli bierzesz taki sam tylko metalowy (srebrny w sensie)? Nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 13.02.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Dobrze zrozumiałaś - srebrny Początkowo chciałam kremowy (kuchenkę mam taką kremową z Ikea), jednak cena - 1999 zł skutecznie mnie odstraszyła. Później myślałam o czarnym. Jednak ostatecznie stanęło na srebrnym. Trochę odchodzę od retro. Myślę jeszcze o wymianie uchwytów w kuchni. Teraz mam czarne muszelki - chciałabym srebrne, ale te z Ikei za bardzo świecące są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.02.2013 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 My też wymieniliśmy ostatnio uchwyty z tych: http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/lindsdal-uchwyt__35666_PE126543_S4.jpg http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/lindsdal-gaka__21318_PE106258_S4.jpg na: http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/fintorp-uchwyt__0120565_PE277229_S4.JPG http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/fintorp-gaka__0120568_PE277231_S4.JPG Jak to dobrze, że Ikea jest otwarta na zmianę widzimisię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 13.02.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Fajne, bardziej charakterne Swoich niestety nie wymienię, bo używam od maja Ostatnio jednak dywan oddałam - Ruta. Strasznie mi się podoba, ale na razie nigdzie nie pasuje. A Ty kupiłaś ten, który zamierzałaś? Ja szukam takiego "amerykańskiego" w mietowym kolorze w takie wzory jak szablon. Nie mam pod ręką zdjecia. Kiedyś były na Westwing, ale w promocji kosztowały ponad 2 tysiące. Ja miałam już odłożone na kanapę i nie ośmieliłam się kupić dywanu I bardzo mi się podoba ten pomysł z różnymi uchwytami na górze i na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.02.2013 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Chyba wiem o jakim "amerykańskim" mówisz Faktycznie droga sprawa, ale samemu też ponoć da się zrobić Upatrzonego dywanu nie kupiłam, bo tak jak się obawiałam jest beżowy. Sam wzór fajny, ale w tym beżu wydał mi się jakiś taki... brudny Szkoda, że czarno-białych nie zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 13.02.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Szablon zrobić się da (swoją drogą, wiesz moze jak?), ale dywanu już raczej nie Wspominałam Ci w zeszłym tygodniu, że ten Ikeowy jest beżowy - mnie też wydawał się brudny. Zresztą to samo jest z moim dywanem w salonie, który na zdjeciach też wygląda na czarno - biały, a w rzeczywistości czarno - beżowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.02.2013 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Szablon zrobić się da (swoją drogą, wiesz moze jak?), ale dywanu już raczej nie Gdzieś na początku mojego wątku rozmawiałyśmy trochę o szablonach. I wymyśliłyśmy, że pewnie dałoby radę wyciąć na ploterze. Taki dywan to potem tylko chwilka Serio. Zoba TU Wspominałam Ci w zeszłym tygodniu, że ten Ikeowy jest beżowy - mnie też wydawał się brudny. Zresztą to samo jest z moim dywanem w salonie, który na zdjeciach też wygląda na czarno - biały, a w rzeczywistości czarno - beżowy. No coś Ty?! Byłam pewna, że ten Twój jest bielutki W sumie nigdy mu się nie przyglądałam w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 13.02.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 (edytowane) O kurczę! Dokładnie o taki mi chodziło Robota super. Ja się jednak nie odważę. Chyba poczekam aż stanieją Bardzo mnie jednak dziwi czemu producenci nie podchwytują pomysłu. Mój biały nie jest - zawsze wygląda tak na zdjeciach, ale i tak go bardzo lubię O znalazłam dziś zpagetti - gruby sznurek do zrobienia pufy "szydełkowej". Kupuję i mama będzie próbować. Edytowane 13 Lutego 2013 przez jjana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 13.02.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 (edytowane) Dropko bardzo dobrze, że zmieniłas uchwyty - te poprzednie takie jakies "plasticzane", lekko tandetne są :/ ja mam czarne, ale te drugie, nieco delikatniejsze baterię pamiętam, miałam nawet na nią chrapkę, ale cena - zrezygnowałam. moze i dobrze, bo chyba za elegancka do mnie w kuchni za to mam bardziej retro- dla odmiany piekarnik i płyta mają dodatki mosiężne w kolorze, a lampa ma znowu srebrny kolor i wiesz co - jakoś to olewam mnie nie przeszkadza, a z innych ludzi to tylko forumki FM widzą takie rzeczy p.s. tylko ciekawe czemu świecące i matowe wykończenie lamp w dolnej łazience działa mi na nerwy, że nie takie samo, haha dywan od szablonu genialny - ja mam konicznykowy szablon w domu, ale w wersji mini niestety - na ściane nie nada się jjana na Ikeowym taniutkim dywanie to nie az taki strach się odważyć ale fakt - nakładanie farby przez szablon nie jest tak proste jak pokazują - główna zasada - farby nabieramy minimalnie i wcieramy prawie suchym pędzlem/gąbką. Inaczej nie ma siły - powłazi pod szablon i będą zacieki... Edytowane 13 Lutego 2013 przez Kamilcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 13.02.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Kamila, obawiam się, że zbyt dokładnie zrobić się tego nie da, a takie niedoróbki będa mnie drażnić. O wkurza mnie, że takich szablonów i dywanów u nas nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 13.02.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Kamila, obawiam się, że zbyt dokładnie zrobić się tego nie da, a takie niedoróbki będa mnie drażnić. O wkurza mnie, że takich szablonów i dywanów u nas nie kupię. zapewniam, że się da - ale pracowac trzeba bardzo powoli, delikatnie no i raczej ćwiczyć najpierw nakładanie gdzie indziej. Plus raczej pewne poprawki w fomie domalunków cieniutkim pędzelkiem no i raczej w roli szablonu kawałki papieru to nie za bardzo - pod to na bank podejdzie farba. W folii wyciać i na klej tymczasowy - to inna kwestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.02.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Dropku, dawno mnie u Ciebie nie było...http://emotikona.pl/emotikony/pic/54swinka.gifA tu takie postępy i wszystko tak pięknie że aż dech zapiera http://emotikona.pl/emotikony/pic/zdziwko.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/zdziwko.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/zdziwko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grigram 13.02.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Drop_Inn, piękne wnętrza, jeśli pozwolisz, będę zaglądać . Przy okazji, głosuję za miętowym lustrem i pytanie mam, gdzie kupiłaś ten piękny kinkiet łazienkowy? Właśnie takiego szukam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.02.2013 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Dropku, dawno mnie u Ciebie nie było...http://emotikona.pl/emotikony/pic/54swinka.gif Marta ja nie wytrzymam z Tobąhttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/laugh1.gifhttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/laugh1.gif Dropko, doczytałam o problemie w kuchni, mała demolka chyba niestety jest nieunikniona, ale fajnie, ze Pan Mąż się zgodził Bateria strasznie mi się podoba, tym bardziej, ze mam takie same tylko w innym kolorze:lol2: Mogę Cię zapewnić, ze po ponad 2,5 roku używania nic się z nimi nie robi, są bardzo solidnie wykonane no i piękne. Mam taką nawet w kuchni i też sprawuje się bez zarzutu:D Te czarne uchwyty podobają mi się znaczniej bardziej, niż białe- szczególnie, że będą się ładnie komponować z białymi frontami. A jakiego wzoru poszukujesz tego czarno-białego dywanu? W sieci jest ich trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 14.02.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Drop_Inn Bardzo dziękuję za odpowiedź w sprawie baterii, bo jest naprawdę śliczna i u Ciebie pasuję jak ulał I ja też się cieszę, że mój pierwszy post powstał właśnie tu, bo naprawdę warto skomentować co się u Ciebie dzieje Co do uchwytów, to też uważam że te czarne lepsze, choć te białe też fajne. Jednak czarne chyba lepiej będą się komponowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 14.02.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Wy tak ciągle o tym okapie, że chyba w koncu będę musiała kupić do siebie JAk się wprowadzaliśmy to nie był artykuł pierwszej potrzeby, później nie mogłam zdecydować jaki, a teraz się przyzwyczaiłam. Całe życie bez okapu jednak nie można Chcoiaż dla mnie artykułem pierwszej potrzeby jest czerwony regał Hemens. Dopiero w połowie marca ma być w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.02.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Dropku, Czarne uchwyty ładniejsze. Pozdrawiam piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts