narendil 21.02.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Dropku, a może taki dywan? http://www.arte.pl/environment/cache/images/310_0_productGfx_f1c9b74ba40f78d69ef182c863503418.jpg http://www.arte.pl/environment/cache/images/310_0_productGfx_62069c2bbb4ab00466273101d916b1f7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.02.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 ładne narendilku i cena podobna do mojego. W tym co pokazałam jest co prawda inny skład 80% wełny, ale jak kto woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 21.02.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 (edytowane) Dropko pytałas o lampy - czy się przyzwyczajam? nie, ale nie podnosze głowy do góry i nie widze dysonansu za to w kychni mam dylemat - mam zwisy Asnen-podobne do Twoich, tylko mniejsze- tez brałas pod uwagę. Zamówiłam 3 szt, bo planowałam powiesić wzdłuż blatów - i mi wychodzi teraz, że będa niesymetrycznie :/ pomiędzy dwoma nad zlewem odległość 100 cm, a na drugiej ścianie odległość 70 cm - bo jak dam 100 to mi wlezie zwis na okap, który ma byc, a nie wiadomo kiedy ja Pani symetryczna-meczy mnie to. a może nie bedzie źle? Kabel pod trzeci zwis nie jest pociągnięty, ale lampa lezy i chyba za póxno na zwrot :/ Edytowane 21 Lutego 2013 przez Kamilcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.02.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 ładne narendilku i cena podobna do mojego. W tym co pokazałam jest co prawda inny skład 80% wełny, ale jak kto woli. Natalko, przyznam, że na skład nawet nie patrzyłam Najpierw doznania wizualne Nie mam zielonego pojęcia co to jest heat-set. Z drugiej strony, ten dywan, który mam w pokoju dziennym jest w 100% z polipropylenu i jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.02.2013 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 O tak, świetne są te dywany (Aniu, widziałam już u Ciebie) Przewertowałam ofertę (na razie tylko nowoczesnych) i wpadły mi w oko jeszcze te: http://www.arte.pl/environment/cache/images/310_0_productGfx_4d9e265e9fcc3d9be84438a926462811.jpg http://www.arte.pl/environment/cache/images/310_0_productGfx_aa80e3dcd1ee5f52c99b5ee3d5adc844.jpg W drugim 100% wełny, tkany ręcznie Obydwa niestety nie najtańsze. Kamilciu, dobrze rozumiem, że będą wisieć na 2 ścianach (masz blaty w kształcie L)? Jeśli nie można przestawić ostatniego, to może pozostałe da się zmienić? Gdyby środkowy zbliżyć do pierwszego, to różnica powinna się wyrównać (po przesunięciu o 15 cm z każdej strony wyjdzie 85). Nie wiem tylko czy nie zaburzy to znów symetrii względem zlewu, bo pewnie wycentrowany jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 21.02.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 (edytowane) Dropko nawet myslałam, o przesunięciu tych dwóch i zmniejszeniu odległości, ale to nie przejdzie :nie: jak zbliże to po pierwsze - wyjda mi oba zwisy prawie nad zlewem :/ a po drugie- odległość miedzy drugim i trzecim i tak nie zmieni sie, a dojdzie jeszcze to, ze przestana byc w lini prostej względem siebie - zupełna katastrofa... co do dywanów- u innych mi się podobaja, ocieplają wnetrze i w ogóle, ale u siebie jakos nie umiem ich wpasowac - nie mam sumienia zasłaniac moich desek U ciebie biało czarny w zygzak pasowałby na pewno, ale tak jak piszesz - warto zostawic to jako jeden z ostatnich szlifów chyba, że trafi sie jakas super okazja choć obawiam się, że dywan tkany w czysta biel bedzie cięzko znaleźć... zawsze to w jakiś krem wpada jednak. Edytowane 21 Lutego 2013 przez Kamilcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.02.2013 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Kamilciu, masz jakieś zdjęcie kuchni lub rzut chociaż? Chyba źle sobie wyobrażam o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.02.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Hej Drop Melduję że nadrobiłam, przeczytałam prawie wszystko Umeblowane zdjęcia bomba - tzn pomieszczenia bomba - fantastyczny moment co nie? W tak ostrej dyskusji w sprawie lustra zostawiam też swój głosik Mnie Twoja mięta się spodobała chyba najbardziej ale wizka lekkiego błękitu Magdy - chyba jeszcze lepsza Dobrze że opanowaliście problem kuchenny Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.02.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Dropku, Serdeczne dzięki za namiar na lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 21.02.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Fajny ten szewronowy dywan Też przepadłam na stronie od Narendilki fajne mają dywany. Nadrobiłam kilka stron wstecz i głosuje za białym, miętowym lub błękitnym lustrem w tej kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 22.02.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Kamilciu, masz jakieś zdjęcie kuchni lub rzut chociaż? Chyba źle sobie wyobrażam o co chodzi pyknę fotke i podesle, bo to rzeczywiscie kiepsko wytłumaczyć słownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.02.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Dropku, Najbardziej podoba mi się ten szary w jodełkę. Miłego wieczorku i niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 24.02.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Nie wiem, czy już się tu witałam-jak nie to właśnie to czynię,podczytuję od dawna. Mam pytanie odnośnie waszej sofy z Ikei( chcemy identyczną), czy zwróciłaś uwagę ile wyniosłaby jej cena bez pokrowca? na dekorii czytalam, ze jest taka opcja jednak na stronie ikeii tego nie znalazlam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.02.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Hej Dropko, mnie też ta dywanowa jodełka wpadła w oko:yes: Szkoda, że drogi... A Ty znowu zniknęłaś czyżby przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.02.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Dropku, Miłego tygodnia życzę Poważnie przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 25.02.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Alez piekna jest ta Twoja lazienka Dropku.. Cudniasta.. Tak w innym stylu niz moje wnetrza, ale podoba mi sie bardzo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 25.02.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Dywan szary w jodelke swietny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.02.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Dropku, znowu nam znikasz? Pudełka pakujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.02.2013 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Adme, Two, świetnie Was znowu widzieć Dzięki za opinie w kwestii lustra. Tym bardziej, że znów zaczęłam dumać nad kolorem Mam pewien nowy pomysł, ale muszę go zweryfikować z próbnikiem zanim zdradzę. A przede wszystkim skonfrontować moją wizję z realiami. Kamilciu, będę czekać Kachna, bardzo serdecznie witam Nie wiem czy można wziąć Ektorpa bez pokrowca, ale jeśli Ci na nim nie zależy, to warto kupić wersję z białym - jest najtańsza. Różnica spora, bo 800 zł, można wtedy uszyć coś na własną rękę Kamiku, bardzo dziękuję i doceniam. Wiem, że na co dzień wolisz otaczać się innymi klimatami, dlatego tym mocniej mnie cieszy Twój komplement Agawi, Illu, Narendil, no gdzież ja bym przed Wami skrywała takie njusy! Nie pakujemy się Praca mnie zwyczajnie przypiliła. Praca i jakiś chwilowy spadek formy. Chyba gdzieś w głębi przytłacza mnie perspektywa przeprowadzki Wnętrzarsko nie próżnuję jednak i co rusz składam nowe zamówienia. Nabyliśmy np. parę pstryczków (podpatrzonych kiedyś u Illusjon). Na razie tylko tam gdzie brakowało, resztę wcześniej "zafundował" deweloper. Niedawno przyjechały i są śliczne. W odcieniu takiej złamanej mlecznej bieli. Mam nadzieję sukcesywnie zastępować nimi resztę Niedługo mają też dostarczyć klamki. Zwykłe, proste, ale z rączką w moim ulubionym kształcie. Poza tym skompletowaliśmy wreszcie AGD, zamawiając pralkę i zmywarkę. A w niedzielę w Tikeju kupiliśmy spontanicznie dywan oraz lniany materiał na zasłony (to już Ikea). Z drobnicy nabyłam filcowe podkładki w Pepco i takowyż pojemnik na gazety. Chyba tyle nowych rzeczy u mnie. Miłego dnia, a ja do pracy zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.02.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 (edytowane) Dropek, Tyle się dzieje, a Ty cyk, krótka reporterska relacja i już. Klamka bardzo zgrabna , a pstryczki śliczne Edytowane 26 Lutego 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts