Natalia Stanko 26.02.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Pokaż pokaż dywan Dropku, nie daj się prosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 26.02.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Pokaż, pokaż Ja mam lniane szare zasłony z I. Drop nie wiem czy widziałaś w Pepco wiklinowe kosze, lekko szarawe. Jeden kupiłam, ale przymierzam się do drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Dropek, Tyle się dzieje, a Ty cyk, krótka reporterska relacja i już. Właśnie, właśnie Dropko i fotek małohttp://www.hso.pun.pl/_fora/hso/smilies/[dblpt]foch[dblpt] Nabytki fajne, ale z chęcią obejrzę jeszcze dywan i agd:yes: Poczekamy jak już wygrzebiesz się spod tej góry papierów:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 26.02.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Nie wiem, czy już się tu witałam-jak nie to właśnie to czynię,podczytuję od dawna. Mam pytanie odnośnie waszej sofy z Ikei( chcemy identyczną), czy zwróciłaś uwagę ile wyniosłaby jej cena bez pokrowca? na dekorii czytalam, ze jest taka opcja jednak na stronie ikeii tego nie znalazlam. pozwolę sobie udzielic odpowiedzi pytałam w Ikei - jest opcja zakupu bez pokrowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.02.2013 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Illu, no wiem, przepraszam, ale taką miałam krótką przerwę obiadową Jjana, to te w salonie są z Ikei? Jak się sprawują? Bo, wyglądają ekstra Aguś, moja praca jest nie tyle papierkowa, co interpersonalna, dlatego nie mogę z Wami rozmawiać jednocześnie Natalko, na razie wrzucam zbliżenia, bo na szersze kadry nie mam chwilowo warunków. Zawiozę go w weekend do mieszkania i wtedy przedstawię w pełnej krasie Wykonany jest z kolorowych skrawków różnych materiałów - są paski, krata, czasem też bardziej fantazyjne wzory. Niestety słabo je widać na tych zdjęciach (a niby pisałam, że zbliżenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 27.02.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 [Drop to dokładnie te Na żywo wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjeciach. Dokąłdne ich wyprasowanie nie jest jednak łatwą sprawą. To po prostu len. Teraz, na zmianę, bardzo chciałabym takie. Też z Ikea. Jednak ich koszt to ponad 500 złotych (do moich okien). Może widziałyście gdzieś podobny metariał na metry? Dywan zapowiada się fajnie. Czekam na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Dropku, dywan wygląda interesująco. Lubię takie szmaciaki. Miło mi się z dzieciństwem kojarzą, moja babcia takie robiła. Może wzorów nie widać, bo zrobiłaś zbliżenia? A one wymagają szerszych ujęć. Czekam na fotki dywanu w docelowym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Może widziałyście gdzieś podobny metariał na metry? Popatrz na allegro, co rusz widuję tam aksamity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.02.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Dropinko, Przyszłam podziękować za piękną inspirację W zamian przyniosłam coś wiosennego . Ach mieć takie miejsce do czytania . http://25.media.tumblr.com/tumblr_m21vyzeXtE1qzmt81o1_500.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.02.2013 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Super miejsce do czytania julianno Dropko, naprawdę fajny ten dywan- myślę, ze te kolory świetnie zagrają w Twoich jasnych wnętrzach:) Oczywiście czekam na duże foto całości:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 28.02.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Dropko super dywanik - wpasuje sie na pewno świetnie do ektorpów i boazerii z lampami juz głowy Ci nie zawracam, bo po powieszeniu drugiej sama uznałam, że trzecia nie pasuje w ogóle Tylko ja JUŻ ją mam w domu... spróbujemy coś z tym fantem zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.02.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Dropku, Ja też mam dobre skojarzenia z dzieciństwa. Bardzo lubię takie dywaniki. Czekam na fotorelację z miejsca przeznaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 01.03.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 (edytowane) Też jestem na tak za dywanem. Pewnie jest mięciutki? Dobrze będzie się wpisywał do Waszego wnętrza.Kontakty wyglądają bardzo elegancko. Ostatnio w sklepie spędziłam dłuuugie minuty na wpatrywaniu się w gniazdka a i tak niewiele z tego wyszło. Za to Twoje są trafione w 10! Dropko, mam jeszcze pytanie z innej beczki, bo wciąż zachwycam się Twoją łazienką a że jestem przed remontem swojej... Możesz mi napisać jaki kolor fugi macie? I ile mm?Zastanawiam się czy biała fuga sprawdzi się w łazience... Osobiście myślałam nad srebrno-szarą fugą do mugatów...? Edytowane 1 Marca 2013 przez sowawa30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.03.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Drop świetny dywan Ja to się nie mogę doczekać kiedy powyjmujesz na wierzch te wszystkie cuda które już kupiłaś Porozkładasz po mieszkanku Kiedy kiedy je zobaczymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.03.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Jjano, Narendil, Agawi, Kamilciu, Illu, Sowawo, Adme, zdjęcia dywanowi słabo służą, ale cieszę się, że coś jednak w nim dostrzegłyście Wrzucam jeszcze kilka obiecanych ujęć. Nic nadzwyczajnego, ale mnie satysfakcjonuje Jjana, tak się spodziewam właśnie, że prasowanie będzie niezłym wyzwaniem. Ale ja akurat tę czynność bardzo lubię, także nie czuję się zniechęcona Zasłony które pokazałaś bardzo ładne. Mam nadzieję, że uda się znaleźć coś w ten deseń, ale w znośniejszej cenie. Dla mnie to zawsze był raczej ciężki temat, więc się cieszę, że chociaż salon z głowy Julianko, cudny kącik przyniosłaś Gdy byłam mała marzyłam o takim siedzisku tuż przy oknie. W sumie to ciągle marzę Kamilciu, może w jakimś innym miejscu się przyda? Sowawa, jeśli nie kupiłaś jeszcze pstryczków, to polecam Ci te całym sercem. Wyglądają na porządnie wykonane i są jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach A co do fug - mamy białe. Chciałam żeby maksymalnie zlały się z płytkami, żeby nie tworzyły siatki. Wszystkie impregnowałam (upierdliwa robota btw), także mam nadzieję się nie zajeździć przy sprzątaniu. Wszystko tak naprawdę zależy jaki efekt chciałabyś uzyskać. Na forum było już parę wersji z ciemną fugą i wyszło naprawdę bardzo ładnie. U siebie jakoś jej jednak nie widziałam Adme, trochę muszę przyznać już wyciągam W łazience postawiłam dozowniki i jakąś świeczkę zapachową. A w salonie mąż ułożył kompozycję z misek Śmieszne to, bo w pozostałych pomieszczeniach sajgon - pełno kartonów, narzędzi, jakichś desek, płyt... Ciekawe co pomyśli nasz pan stolarz jak pójdzie umyć ręce po montażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 01.03.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Julianko, cudny kącik przyniosłaś Gdy byłam mała marzyłam o takim siedzisku tuż przy oknie. W sumie to ciągle marzę Ja też - może uda mi się namiastkę zrobić w moim gabinecie. Parapet ma około pół metra szerokości, więc moje 4 litery powinny się wpasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 01.03.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Dobry wieczórDropp dywanik genialnie się komponuje z cegłą - i kontakty bardzo mi się podobają jjana pytała wcześniej o aksamit na metry - tutaj mają całkiem spory wybór :http://artykulytapicerskie.pl/produkt/tkanina-tosca-magiclean Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.03.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Nie pisałam nic wcześniej o dywaniku, bo średnio takie się mi podobają, ale jak pokazałaś go przy cegiełkach, to widać, że bardzo tam pasuje.... udany zakup:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 01.03.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Z dywanem ciepło i fajnie Tutli tylko te aksamity droie. Droższe niż zasłony z I. Napisałam do jednej firmy, która ma piękne aksamity, ale jeszcze nie odpowiedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.03.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Dropko dywanik bardzo pasuje i bardzo wizualnie ocieplił salonik:yes: Właśnie tak go sobie wyobrażałam. Dziewczyny, a tkanina Tosca nadaje się na zasłony? Czy ja coś źle zrozumiałam? Ja mam w tym materiale obite łóżko i fotel w sypialni:) Jakoś nie widzę go na zasłonach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts