madileo 01.03.2013 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Heloł Dropku! dywan bardzo fajny ! wygodny i ładny salon się szykuje.... zwisy kuchenne prezentują się fantastycznie! pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.03.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Dropek, Najpierw śliczna łazienka a teraz cudny salon. Masz bardzo oryginalny styl i wielkie wyczucie w doborze detali. Bardzo, bardzo podoba mi się dywanik, narożnik, ściana, kominek. Wszystko z osobna ładne a razem tworzą niepowtarzalne wnętrze. Dodam tylko, że bardzo dobrze zrobiłaś rezygnując z klamek, które miałyśmy razem zamówić. Te, które zamówiłaś do Twojego mieszkanie pasują idealnie. Tamte byłyby jak kwiatek do kozucha. Odwiedzanie Twojego Wątku to prawdziwa przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 02.03.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 wiedziałam, kiedy przyjść ślicznie z tym dywanikiem, faktycznie kolorystycznie nawiązał do cegieł i wtopił się idealnie:yes: ale więcej zdjęć prosimy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.03.2013 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Ciekawe co pomyśli nasz pan stolarz jak pójdzie umyć ręce po montażu... Że trzeba zakasać rękawy i wziąć się do roboty bo już tuż tuż przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 03.03.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Czy to ten sam dywanik co Magda prezentowała w MG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.03.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Helloł osobiście nie przepadam za takimi dywanikami ale muszę przyznać że u Ciebie w zestawieniu z cegłą wygląda :eek: świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 03.03.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Dropek, ja myslalam ze to inspiracja I szukam, szukam, gdzie jest to zdjecie, co tak chwalone jest. Ale jak juz mnie olsnilo, to stwierdzam, ze wszystkie komplementy zasluzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.03.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 mnie się dywanik bardzoooo podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 03.03.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 mnie też się bardzo podoba, zresztą ja uwielbiam takie chodniki, dywaniki szczególnie ujęcie z kominkiem jest bardzo na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.03.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Tutli, Vesi, Jjano, Agawi, Madi, Illu, Natalko, Adme, Karolku, Anetko, Mugatko, dzięki za dobre słowo dla szmaciaka :) Wiem, że on mało reprezentacyjny, ale co zrobię, że mnie urzekł Pomyślałam, że doda trochę swojskości i koloru, nie rzucając się nadmiernie w oczy. Illu, dziękuję za wszystkie komplementy Miło mi bardzo, że tak myślisz, bo dla mnie to też przyjemność móc Cię gościć Co do klamek, z żalem muszę się zgodzić. Z żalem, bo są naprawdę bardzo ładne i w niewiarygodnie dobrej cenie. Szkoda, że zbyt eleganckie do mojego grajdołka Mrówciu, niee, ten Magdowy ładniejszy I chyba cały ze szmatek. Mój ma wstawki z takiej jakby słomy (nie wiem jak się to zwie). Turlu, aleś mnie ucieszyła tą pomyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.03.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Zapomniałam wczoraj napisać, że w Biedrze mają fajne pepitkowe pudła. Są też narzuty w quatrefoil, ale jak na 100% poliestru, mały rozmiar i lichutką grubość 7 dyszek wydało się mnie drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLIK 03.03.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Bardzo ladny szmatkowy dywan, idealnie pasuje do cegiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 04.03.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Witam się z rana i życzę pozostałym miłego dnia Jak już pisałam wcześniej - dywanik jest naprawdę fajny a jeszcze po tych dodatkowych zdjęciach utwierdziłam się z przekonaniu, że masz Dropko gust i wiesz do czego zmierzasz. Takiego narożnika Ci zazdroszczę, będzie gdzie się wylegiwać Dzięki za informację o fugach. Jeszcze pomyślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 04.03.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 ŚWIETNY dywanik! Nietypowy, idealnie dopasowany do reszty a jednak nie nudny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 04.03.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Z dywanem ciepło i fajnie Tutli tylko te aksamity droie. Droższe niż zasłony z I. Napisałam do jednej firmy, która ma piękne aksamity, ale jeszcze nie odpowiedzieli. sorry Dropp, że się tutaj rozpisałam żeby jjanie odpowiedzieć - jakby co daj znać to usunę jjana obawiam się, że w detalu taniej niż w granicach 50zł za m2 weluru czy aksamitu nie kupisz. Niestety do tanich on nie należy ale można go z powodzeniem zastąpić innymi tkaninami o podobnym wyglądzie. Na tej stronie co podałam mają taką mikrofazę, która jak aksamit jest misiowata w wyglądzie a kosztuje raptem 12zł za m2 i nie jest to taka mikrofaza jak ubraniowa. Ona jest z dość wyraźnym włosem - mnie się z zamszem kojarzy. Miękka i ładnie się układa http://artykulytapicerskie.pl/design/_gallery/_orginal/519.jpg albo droższa tkanina HC 34zł m2 łudząco przypominająca aksamit http://artykulytapicerskie.pl/design/_gallery/_orginal/538.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 06.03.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Hej Dropku Sliczny dywan pasuje do Waszego salonu idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.03.2013 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Mollik, Sowawo, Nihiru, Atenko, Kamiku, cieszę się, że Wam się podoba. Tym bardziej, że mimo wielkich moich starań zdjęcia trochę zabijają jego urok Tutli, niczego proszę nie usuwaj. Dzięki Tobie mam nową wiedzę o tkaninach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.03.2013 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Wynalazłam sobie wczoraj kinkiet, który bym chciała mieć w salonie. Niestety sądząc po cenie skandynawskiej raczej nie będzie mnie na niego stać Może taki więc? (Na ścianę z boazerią) Oraz... Stolarz z mężem montują dzisiaj kuchnię A mnie skręca w pracy z podekscytowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.03.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 a ta druga to skad ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.03.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 o matko....nie dziwię się - pewnie nie możesz wysiedzieć mnie się ten II kinkiecik bardziej widzi do Was. a ten ze skandynawskiej strony to z jakiej, Pamiętasz Dropciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts