illusjon 06.03.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Dropku, Współczuję, chybabym dziurę w fotelu wywierciła... Czy to oznacza sesję wieczorem? A co do kinkietów, mnie bardziej podoba się ten czarny (nr 2). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.03.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Mirelko, Illu, niewykluczone, że coś wieczorem pstryknę Będę w pobliżu w trochę innych celach. Jeśli się wyrobię w miarę wcześnie, podjadę trzasnąć sesję Anetko, oba kinkiety mam stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.03.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 ok, dzięki. Cenę dzielisz przez 2 i mniej więcej wychodzi w zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.03.2013 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 PS Mirelko, kinkiet to nowość na wiosnę 2013 i z tego co się zdążyłam zorientować jeszcze ich nie ma w polskich sklepach. Producentem jest Markslojd, więc liczę, że cena będzie dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.03.2013 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 ok, dzięki. Cenę dzielisz przez 2 i mniej więcej wychodzi w zł... Właśnie sprawdzałam wczoraj kurs i trochę się zasmuciłam. Może gdyby chodziło o jedną sztukę, jakoś bym uciułała. Ale potrzebujemy dwóch. Dobrze, że chociaż ten drugi model jest przystępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 06.03.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Może wystarczy poszukać czegoś podobnego?... Chociaż znając nasze polskie sklepy, to mało prawdopodobne żeby coś się znalazło I koniecznie poprosimy sesję z kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.03.2013 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Myślę, że z czasem powinny zacząć się pojawiać. Sporo sklepów oferuje rzeczy tej firmy Wysłałam już zresztą nawet kilka maili z pytaniem czy dałoby radę je sprowadzić. Niestety bardzo trudno o podobne lampy, które do tego kosztowałyby rozsądnie. Od kilku dni szukam bezskutecznie, dlatego tak się ucieszyłam z tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 06.03.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Drop, oba kinkiety fajne. Weszłam na tę stronkę i wpadłam. Mnie się bardzo ta lampa podoba http://www.belysningsdesign.se/markslojd-madras-taklampa-lila Do mojego salonu chyba byłaby niezła. Drop masz rolety? Nie wiem czym się różni mechanizm kasetowy od sznurkowego (na stronie dekorii).Poza tym, ze ten pierwszy jest sporo droższy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.03.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Dropku, przeprowadziłam małe śledztwo Na zalinkowanej przez Ciebie stronie kinkiet Ekelund kosztuje 445 kr. A w polskim sklepie 149 zł. Więc może będzie nieźle Drugi kinkiet widzi mi się bardziej. Ten pierwszy z wiadrem mi się nie wiedzieć czemu kojarzy Dlaczego ja już kupiłam swoje do sypialni? Dlaczego Jedź koniecznie zobaczyć kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.03.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Hej Dropko, fajne te kinkiety- cena na pewno nie powinna być masakryczna:) Ten drugi kształtem bardzo przypomina moją biurkową lampkę Mam nadzieję, że już poszłaś obfocić tą kuchnię :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.03.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 A w polskim sklepie 149 zł. A ja znalazłam za 114zł a nawet za 113zł do wyboru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.03.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Hej Dropciu Tak dawno mnie nie było ,że aż mi wstyd Doskonale wiem co przeżywasz ,w związku z montażem kuchni:yes:.Jak montowali naszą (2 dni przed umówionym terminem )bylismy jeszcze w De i wścieku dostawałam .Jeszcze nigdy tak nie marudziłam mężowi ,żeby szybciej jechał .A zaraz po przyjeździe ,o 3 w nocy pobiegłam na budowę :lol2: Mnie też się wydaje ,że drugi kinkiet ,do Was lepszy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.03.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Hej Dropku, Nie byłaś obfocić kuchni????!!! Ty to masz nerwy. To może dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.03.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Hej Dropku, Nie byłaś obfocić kuchni????!!! Ty to masz nerwy. To może dzisiaj? Ja obstawiam, że była, padła i jeszcze leży przytłoczona zachwytem My też chcemy. Podziel się, Dropku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.03.2013 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Hej Dropku, Nie byłaś obfocić kuchni????!!! Ty to masz nerwy. Niestety, nie zdążyłam Ale mam 2 poglądowe fotki, które mąż zrobił dla mnie komórką. Jak widać sporo jeszcze jest przed nami PS Kochane, wczoraj późno wróciłam, a dzisiaj do nocy siedzę w pracy. Odpiszę na Wasze posty jutro lub wieczorem Aha, Jjana, pytałaś czy wiem coś o systemach sznurkowych i kasetowych. Niestety nic. Rolety mam na razie tylko zewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.03.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Dobre i tyle Dużo wprawdzie pracy przed Wami, ale idzie do przodu. Blaty widać, i fronty, i nawet uchwyt się załapał. A wszystko na obłednej szachownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.03.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Dropek, Podłoga podobała mi się, podoba i chyba nie przestanie. Uchwyt super pasuje do podłogi i mebli. Fronty spoko, do takiej charakternej podłogi. Blat bardzo mi się podoba. Nie myślałam, że taki blat będzie grał z szachownicą, ale gra i to jak Mówiłam, że masz dar do łączenia nawet rzeczy dla innych rozłącznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.03.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Dropciu zapowiada się rewelacyjnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.03.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Dropciu jakoś mi sie z tobą skojarzyło [ATTACH=CONFIG]174984[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 07.03.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 I te uchwyty czarne będą super pasowały! Dobrze, że je zmieniłaś Dropku A szachownicę uwielbiam i sama mam w przedpokoju i w łazience ma się robić... także wybór pochwalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts