narendil 11.03.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Dropku, pracowity weekend chyba mieliście Czekamy na relację. Fotorelację nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 11.03.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 No właśnie, Dropka coś się ociąga z dalszą relacją z kuchennego placu boju Czekamy cierpliwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 11.03.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Drop "moja" lampa w sklepie 211 zł, a na tej szwedzkiej stronie prawie 900 koron. Myślisz, że będzie pasować do mojego salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.03.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Wpadłam zostawić buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.03.2013 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 (edytowane) Ojoj, no to teraz mi głupio Kuchnię widziałam, ale że postępów nie było, to i zdjęć żadnych nie robiłam. Nie chciałam Wam serwować powtórki Wierzcie, że wolałabym pominąć cały ten niekończący się suspens, te wymówki, no ale jakoś nam się kurcze nie składa. Mąż do piątku będzie poza krajem, wszystko więc znów postoi. Najważniejsze, że parapety wreszcie są i mogę zacząć powoli walczyć z kurzem. Zaniosłam dziś zasłony do krawcowej, już się nie mogę ich doczekać. Przy okazji zleciłam wszycie zamków do mych poszewek własnoręcznych Wszystko ma być gotowe na za tydzień. Kamila, u mnie jak wspominałam będzie zastój - możesz śmiało się w tym czasie rozgościć Jjana, do ściany kanapowej moim zdaniem tak, ale co do kominka mam wątpliwość. Jeśli chcesz zrobię Ci wklejkę trochę później - łatwiej będzie ocenić Beatko, bardzo mocno Cię ściskam Edytowane 11 Marca 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 11.03.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Drop będę wdzięczna, bo ja nie umiem. A w ogóle znalazłam stronę z pięknymi aksamitami - runotex. Dzwoniłam dzisiaj, mają przysłać próbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 11.03.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Dropko jakie zasłony - pisałas juz i przeoczyłam ? ciekawa jestem bardzo i poszewek też ! z fotkami nie bedę ci sie panoszyć, wystarczy, ze u Ilu sie rozpanoszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Dropku, ale my nie na serio te wymówki. To nawet nie są wymówki. Ej...Jakie zasłony masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.03.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Jjana, bardzo proszę Nie wiem tylko czy trafiłam z wielkością. Kamilciu, zasłony mam szare lniane, z materiału IKEA. Te dokładnie, które wiszą u Jjany Do tego będą zwiewne białe firany Matilda, ale pozbawione szelek. Mam nadzieję, że dodadzą fajnej delikatności parapetowi z cegły. Narendilku, to w sensie, że ja Was ciągle raczę wymówkami zamiast zdjęciami z postępów Wiem, że działam na granicy utraty cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 11.03.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Drop ostatnia wersja to ta ze skrzynią. Dziękuję bardzo. Muszę się chyba przespać z tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.03.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Wiem, że Ci się spodobała, ale to moim zdaniem nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 11.03.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 No właśnie. A widzisz coś u mnie? Jeszcze mam kabel na kinkiet między kominkiem a telewizorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 11.03.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 (edytowane) Wiem, że Ci się spodobała, ale to moim zdaniem nie to i mnie też się wydaje, że to nie to Dropko rozważałam Matilde, ale te paseczki w realu cos mnie rozczarowały wiec mam Vivien- wiem, ze sztuczne, ale co tam na wersję letnia planuje kwieciste jakies z bawełny dac bo chwilowo mam czerwone świąteczne w śniezynki ! no co ja poradzę, że mam śniezynkowego bzika p.s. dziekuję za miłe słowa na temat mojej kuchni u Ilu Edytowane 11 Marca 2013 przez Kamilcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.03.2013 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Jjana, ja bym u Ciebie widziała jakąś prostą geometryczną formę. Nie rzucającą się zbytnio w oczy, ale jednak ciekawą. O, coś dokładnie jak tu: http://luxia.pl/sklep-internetowy/images/12215/EDEN.jpg/ Stąd Kamila, a ja odwrotnie - dopiero w sklepie się nimi zainteresowałam. Na stronie zupełnie przegapiłam Fakt, że nie jest to szczyt wyrafinowania (powiedziałabym nawet, że bardziej przypominają prześcieradła), ale mnie zależało właśnie na czymś niezobowiązującym, na luzie. Moja mama skwitowała mój wybór tak: Mama: Noo, ciekawe... To do kuchni będą? Ja: Nie, nie, do salonu. Mama: Do salonu?! Ee, tam przecież jakieś eleganckie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.03.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Ale ładna ta lampa Dropku ... przemyślę ja do jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 12.03.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Drop zapewniam Cię, że te zasłonki na żywo, w oknach, wygladają fajnie. Robią wrażenie Lampę muszę przebolec O takiej białej też myślałam Kamila odszukałam Twoją kuchnię. Bardzo fajna! Domowa. Sama myślę o kupieniu różowego chlebaka do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.03.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Ale ładna ta lampa Dropku ... przemyślę ja do jadalni Mnie też się podoba bardzo Drop zapewniam Cię, że te zasłonki na żywo, w oknach, wygladają fajnie. Robią wrażenie Kochana, ale ja nie o tych "naszych" lnianych, a o białych Matildach. Lniane to wiem, że porządne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 12.03.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Aaaaa... To ja nie doczytałam A ja szukam pomysłu na wiatrołap. Mam biały wieszak i łąwkę. Malowaliśmy w maju, ale tam często przebywa duży pies - bokser. Wiatrołap wygląda jakby niemalownay był od 10 lat. Muszę coś położyć przynamniej do połowy ściany, żeby się łatwo zmywało. Myślę i białej boazerii. Chcę białą cegłę, ale chyba nie będzie się dobrze myła (u Ciebie wygląda świetnie). Sama już nie wiem. Pomieszczenie małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.03.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Powiem tak... ja uwielbiam tę moją białą cegłę i nie oddałabym jej za nic. Ale fakt, że w czyszczeniu łatwa nie jest (majster już przy montażu mnie przestrzegał, że będę z nią miała utrapienie). Jeśli pies często tam przebywa, radziłabym coś bardziej praktycznego. Boazeria jednak brzmi rozsądniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.03.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Zaniosłam dziś zasłony do krawcowej, już się nie mogę ich doczekać. Przy okazji zleciłam wszycie zamków do mych poszewek własnoręcznych Wszystko ma być gotowe na za tydzień. Dropku, Czekam z niecierpliwością na zasłony. Nie wiedziałam (pewnie mi umknęło), że sama szyjesz. Mogłabyś pochwalić się poszewkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts