Drop_Inn 13.03.2013 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 A pewnie, że się pochwalę To moje jedyne dotąd rękodzieło, nie wiadomo czy jeszcze będzie okazja Powinnam je mieć u siebie po niedzieli. Umówiłam się, że odbiorę razem z zasłonami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.03.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Dropcia wróciłaś do poprzedniego avatarka i jak - pomaga patrzenie przez różowe okulary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.03.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 A pewnie, że się pochwalę To moje jedyne dotąd rękodzieło, nie wiadomo czy jeszcze będzie okazja Zdradź jakieś szczegóły tych poduch. Szyłaś? Dziergałaś? Powinnam je mieć u siebie po niedzieli. Umówiłam się, że odbiorę razem z zasłonami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 14.03.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 (edytowane) Kiedyś mignęły mi w LM, ale nie za wiele pamiętam szczerze mówiąc (to było już po zakupie moich). Chyba wydały mi się wtedy całkiem takie jakie się wydają na zdjęciach Dzieki za opinie Kupilam juz z tej serii ale sufitową - jest swietna nie sadzilam, ze tak duza i masywna - ale cudo do gabinetu bedzie idealna Twoje zdjecia pomogly mi w yborze - dzieki czarna lampa z M super (czy I nie ma podobnej ?) bardzo mi sie podoba bedzie u Was swietnie pasowala pozdrawiam Edytowane 14 Marca 2013 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.03.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Dropek, Widzę, że i u Ciebie zmiany wiosenne. Bardzo śliczny awatarek Miłego dnia Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 14.03.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Nowy awatar, nowe zasłony, nowe poduchy - zapowiada się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 14.03.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Drop, pytanie mam kolejne Nie wiesz może gdzie mogę kupić tapetę w taki wzór jak ten dywan? Do przedpokoju bym chciała, a nawet nie umiem nazwać tego wzoru. źródło: pudel-design.blogspot.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 14.03.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 (edytowane) jjana o tej koniczynie wcześniej była mowa i niestety w Polsce takie tapety są niedostępne . Dobrze mówię dziewczyny? Ale z tego co pamiętam Rokoko ma takie u siebie, ale sama je malowała. Zajrzyj do niej tu: http://interiorspl.com/strona-gwna/szara-sypialnia-efekt-kocowy.html Chyba się nie obrazi...? Dropku, dawaj jakieś zdjęcia na poprawienie humoru, bo dziś właśnie dowiedziałam się, że mój glazurnik uciekł z placu boju i zostawił mnie z rozgrzebaną łazienką Edytowane 14 Marca 2013 przez sowawa30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.03.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 dziś właśnie dowiedziałam się, że mój glazurnik uciekł z placu boju i zostawił mnie z rozgrzebaną łazienką Jak to uciekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.03.2013 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Hej Dziewczyny, odpiszę potem dokładnie, bom w pracy Takie tapety są dostępne, tyle, że dosyć drogie. Ja się zasadzam na szarą do sypialni. Poniżej link do źródła. http://www.magic-home.pl/var/ezwebin_site/storage/images/oferta/sandberg/villa-harmonica/gaston-549-21/12758-1-pol-PL/Gaston-549-21.jpg KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 14.03.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 (edytowane) Jak to uciekł No zwyczajnie. Urwałam się z pracy i pojechałam zobaczyć jak mu idzie i porozmawiać, bo zaczął coś się migać ostatnio a tu pusto w mieszkaniu... Mój luby do niego zadzwonił a on, że się przestraszył (roboty chyba???) i nie wróci. Co do tapety, to właśnie cena jest czasami zaporowa Edytowane 14 Marca 2013 przez sowawa30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.03.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 No zwyczajnie. Urwałam się z pracy i pojechałam zobaczyć jak mu idzie i porozmawiać, bo zaczął coś się migać ostatnio a tu pusto w mieszkaniu... Mój luby do niego zadzwonił a on, że się przestraszył (roboty chyba???) i nie wróci. Co do tapety, to właśnie cena jest czasami zaporowa Ja pierdzielę, to chyba tylko w PL jest możliwe. Chyba bym rozerwała na strzępy i nawet mąż nie byłby mi potrzebny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 14.03.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 sowawa30 współczuję tej rozgrzebanej łazienki, a gościa bym udusiła własnymi ręcami u mnie też było dzisiaj gorąco - przy kładzeniu paneli, w pokoju nad garażem musieli rozbierać całą podłogę, bo ułożyli panele prostopadle do podłóg, które wczoraj układali na całym poddaszu, niby wg zasady, ble, ble, ble, ale ja osobiście zasady stawiam na drugim miejscu, a na pierwszym to, że to MI, MNIE ma się podobać, też myślałam, że zdezerterują Dropi śliczna na tapeta:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 14.03.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Drop znalazłam tapetę U mnie jedna rolka chyba wystarczy, chocia cena i tak mi się nie podoba. Znalazłam informację, że w kwietniu wejdzie nowa seria Ikea Stockholm, a tam właśnie dywan z takimi wzrorami. Tylko ja znalazłam dwa kolory: brązowy i żółty. Sowa nie mogę znaleźć tego posta o malowaniu. Masz ją gdzieś moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.03.2013 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Dropcia wróciłaś do poprzedniego avatarka i jak - pomaga patrzenie przez różowe okulary? Bystrzacho, od razu zauważyłaś Mając za męża pesymistę muszę stanowić przeciwwagę, inaczej byśmy oboje zwariowali Zdradź jakieś szczegóły tych poduch. Szyłaś? Dziergałaś? Dziergałaś Szycie to jeszcze nie mój poziom wtajemniczenia Dzieki za opinie Kupilam juz z tej serii ale sufitową - jest swietna nie sadzilam, ze tak duza i masywna - ale cudo do gabinetu bedzie idealna Twoje zdjecia pomogly mi w yborze - dzieki Cieszę się, że zakup się udał, bo miałabym wyrzuty sumienia W razie kolejnych wątpliwości, służę Dropek, Widzę, że i u Ciebie zmiany wiosenne. Bardzo śliczny awatarek Dzięki Ilutku! To właściwie powrót do mojej pierwszej odsłony forumowej - takiej nieco bardziej incognito. Dropku, dawaj jakieś zdjęcia na poprawienie humoru, bo dziś właśnie dowiedziałam się, że mój glazurnik uciekł z placu boju i zostawił mnie z rozgrzebaną łazienką Oj bidulko, okropne rzeczy opowiadasz W takich sytuacjach zaczynam tak naprawdę doceniać, że nasz glazurnik wytrzymał moją upierdliwość. Okazuje się, że to nie takie oczywiste... Mam nadzieję, że znajdziecie kogoś na zastępstwo, bo wiem jak to przykro mieć zastój Zdjęć kurcze żadnych nowych nie mam, ale zawsze mogę przynieść inspiracje u mnie też było dzisiaj gorąco - przy kładzeniu paneli, w pokoju nad garażem musieli rozbierać całą podłogę, bo ułożyli panele prostopadle do podłóg, które wczoraj układali na całym poddaszu, niby wg zasady, ble, ble, ble, ale ja osobiście zasady stawiam na drugim miejscu, a na pierwszym to, że to MI, MNIE ma się podobać, też myślałam, że zdezerterują Nas to samo przekonanie skłoniło żeby zrezygnować z dylatacji w drzwiach, mimo, że fachowcy łapali się na głowy... Drop znalazłam tapetę Poka, poka jaką Znalazłam informację, że w kwietniu wejdzie nowa seria Ikea Stockholm, a tam właśnie dywan z takimi wzrorami. Tylko ja znalazłam dwa kolory: brązowy i żółty. O czadowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.03.2013 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Znalazłam informację, że w kwietniu wejdzie nowa seria Ikea Stockholm Poszperałam trochę i - kurcze, jaka piękna jest ta kolekcja! Uwielbiam fotel: http://images.ikea.com/assetbank-ikea/servlet/display?file=10/PE338046-l-m.jpg I sofkę: http://images.ikea.com/assetbank-ikea/servlet/display?file=42/PE329338-l-m.jpg Dywan też się ciekawie zapowiada: http://images.ikea.com/assetbank-ikea/servlet/display?file=1/PE321686-l-m.jpg TUTAJ znacznie więcej różności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2013 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Hej Dropko, śliczny ten fotel z Ikea- ciekawe tylko czy będzie wygodny... Ja mam oczy szeroko otwarte, bo cały czas szukam swojego ideału przed kominek- jak coś znajduję, to albo za drogi, albo za twardy, albo nie ten kształt:bash: Tapetę planujesz cudną- gdzieś widziałam cenę podobnej ponad 300 zł/rolka- ta też tak kosztuje? Podałam Ci u siebie nazwę oleju do kontaktu z żywnością, który dziewczyny polecały i używają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 15.03.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Drop tapetę Twoją, tylko gdzieś na stronie do kupienia W tej nowej sofie z I. się zakochałam i aż żałowałam, ze kupiłam Karlstada. A pytałam panią w I czy na wiosnę sa planwoane jakieś nowe sofy. Powiedziała, ze nie... Kłamczucha! A te sofy są w różnych obiciach, m.in. aksamitach- cudo. Na jakieś stronie znalazłam, ze ma kosztować ponad 1 tys. euro. Nie wiem czy prawda. Jeśli tak to już nie żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 15.03.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Z tapetami to jest tak że u nas, w biednym sumie kraju ceny porządnych markowych tapet są często zaporowe i wybór też sporo mniejszy. Za o wiele mniejsze pieniądze można kupić tapety za granicą - najtaniej wychodzi w Hameryce. Sprawdziłam i nawet z przesyłką i wszelkimi opłatami opłaca się tam zamawiać markowe tapety. Jeszcze lepiej jak macie kogoś znajomego kto tam mieszka wtedy zamawia dla siebie i wysyła prywatną paczką do PL. Ewentualnie można się umówić w kilka osób na zamówienie i rozłożyć koszty przesyłki Zobaczcie i porównajcie sobie ceny do polskich tutaj i tutaj Ewentualnie w Anglii ale tam zdaje się niewiele niższe od naszych tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.03.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Dropku, Fotel bardzo mi się podoba. Też uwielbiam fiolety i pochodne, aż po pudrowe róże (byle nie byłyby to kolory jaskrawe). Masz talent do szperania. Ja nawet jak patrzę to nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts