illusjon 17.03.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Wpadłam miłej niedzieli życzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 18.03.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 A ja witam się w poniedziałek i czekam na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 18.03.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Dropku co u ciebie? pozdrawiam słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.03.2013 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 (edytowane) Hej Dobre Duszki! Dziękuję Wam za pamięć. Ja też Was poniedziałkowo ściskam Co u nas? Przede wszystkim mąż wrócił, będzie starał się podgonić trochę prace. Ja odebrałam moje robótki od krawcowej. Zasłony wrzucę kiedy zawisną na karniszu. Poszewki mam już dzisiaj PS Julianko, fajne te komody, prawda? Szkoda, że do mnie nie pasują Edytowane 18 Marca 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Niestety, dokładnie tak samo jest z tą Oj, to szkodaaaa:( Dlaczego wszystko co ładne musi tyle kosztować? Dziękuję, już sobie zapisałam Trochę przeraziła mnie cena - nie wiedziałam, że to taka droga sprawa. No ale na tym akurat preparacie chyba nie warto oszczędzać. A bardzo proszę :hug:Podaję Ci jeszcze namiar na hurtownię tego oleju (namiar od Beauty) może tam będzie ciut taniej. Masz rację co do oszczędności w tym wypadku- lepiej od razu kupić droższy i lepszy. Podobno ten z Ikei to koszmar, a nie olej. Scandinavium Sp. z o.o. Piaseczno 05-500 ul. Kineskopowa 1 ps. Poduszki bombowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 18.03.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Poduszki jakby ubrane w sweterki na zimę śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.03.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Drop jakie poduszki ! Ty je sama własnymi ręcami wydziergałaś ? (krawcowa po co?) śliczne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 18.03.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Dropek, Ja myślałam, że te poszewki to jakieś materiałowe będą a one druciane są Ty je sama na drutach ... wydziergałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.03.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Hej Dropek ... Ale piękne poduszeczki A w ogóle co słychać, kiedy przeprowadzka ... Proszę mi tu w skrócie relację zdać, bo ja teraz w tyle ze wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.03.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Pięęęęęęęęęękne te poduchy I jak kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.03.2013 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 A bardzo proszę :hug:Podaję Ci jeszcze namiar na hurtownię tego oleju (namiar od Beauty) może tam będzie ciut taniej. Scandinavium Sp. z o.o. Piaseczno 05-500 ul. Kineskopowa 1 Dziękuję! 'Ciut' czasem znaczy całkiem sporo Poduszki jakby ubrane w sweterki na zimę śliczne Dzięki Sówko! Muszę przyznać, że trochę przyciasne wyszły. Poduszki w nich wyglądają jak balony Drop jakie poduszki ! Ty je sama własnymi ręcami wydziergałaś ? (krawcowa po co?) śliczne ... Dropek, Ja myślałam, że te poszewki to jakieś materiałowe będą a one druciane są Ty je sama na drutach ... wydziergałaś? Sama ale to naprawdę nic trudnego. Jedyne na czym się trzeba skupić to zachowanie powtarzalności wzoru i przełożenie oczek w odpowiedniej chwili. Reszta już sama idzie Mugatko, krawcowa to dlatego, że ktoś im na koniec musiał wszyć zameczki. Mnie już nie starczyło odwagi Hej Dropek ... Ale piękne poduszeczki A w ogóle co słychać, kiedy przeprowadzka ... Proszę mi tu w skrócie relację zdać, bo ja teraz w tyle ze wszystkim Maju, my też do tyłu... więc jakby nie ma o czym opowiadać. Liczę, że w weekend to się zmieni, stay tuned Dziękuję za pochwałę poduszkową Pięęęęęęęęęękne te poduchy I jak kuchnia? Dzięki Aguś! Kuchnia czeka na męża i jego wolny czas. Obiecał, że jutro coś porobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.03.2013 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Poduchy to normalnie mnie powaliły, takie sweterkowe podusie - były jedną z pierwszych inspiracji, jakie zapisałam sobie na kompie parę lat temu... bardzo mi sie podobają, bardzo bardzo..:wiggle: są super:yes:, gratuluje i zazdraszczam zdolności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.03.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Trzymam kciuki za wolny czas męża:rolleyes: Bo nas tu poskręca z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 19.03.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Dropko poduchy swetrowe uwielbiam ! Twoje sa super ! co do oleju - nasz stolarz tez Ikeowy odradzał - my mamy Syntilor, bo taki zakupił i od razu olejował - na razie nie mam zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 19.03.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Poduchy nawet jak ciasne, to i tak śliczne. Ja to takie uwielbiam, bo na pewno są miłe w dotyku i można do nich się potulać No i oby mąż obietnicy dotrzymał, to i nas ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.03.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Dropku, Małżonek wrócił, a kiedy kuchnia? Nie żebym miała poganiać Twojego ślubnego, ale u Ciebie wszystko jest takie wysmakowane, że jestem ciekawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 20.03.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Chyba Dropek musi być bardzo zajęta, ale to dobrze wróży. Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 20.03.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 aaaaa suwaczej wszyć ... teraz rozumiem dawaj te piękne poduchy na wątek DIY jest się czym chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 20.03.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Dropinko Śliczne te podusie . Bardzo, bardzo Ja ostatnio podrzucałam dla Słonko wzory na warkocze, ale takich tam chyba nie było. Korzystałaś z jakiegoś podręcznika z wzorami, czy masz wzory "rodzinne" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.03.2013 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Poduchy to normalnie mnie powaliły, takie sweterkowe podusie - były jedną z pierwszych inspiracji, jakie zapisałam sobie na kompie parę lat temu... bardzo mi sie podobają, bardzo bardzo..:wiggle: są super:yes:, gratuluje i zazdraszczam zdolności Dziękuję Vesi! Cieszę się, że te moje "sweterki" przywołały trochę miłych wspomnień. Sama też mam takich inspiracji całą masę Trzymam kciuki za wolny czas męża:rolleyes: Bo nas tu poskręca z ciekawości Dropku, Małżonek wrócił, a kiedy kuchnia? Nie żebym miała poganiać Twojego ślubnego, ale u Ciebie wszystko jest takie wysmakowane, że jestem ciekawa... Chyba muszę przekazać, że tu się forumki niecierpliwią, może to go jakoś skuteczniej zdopinguje Dropko poduchy swetrowe uwielbiam ! Twoje sa super ! co do oleju - nasz stolarz tez Ikeowy odradzał - my mamy Syntilor, bo taki zakupił i od razu olejował - na razie nie mam zastrzeżeń. Dzięki Kochana za dobre słowo i za namiar Co do Ikei, to już kolejny głos na nie, nie będę więc podejmować ryzyka. Poduchy nawet jak ciasne, to i tak śliczne. Ja to takie uwielbiam, bo na pewno są miłe w dotyku i można do nich się potulać Drop Śliczne podusie , zdolniacha z Ciebie A w taką pogodę jak dziś to miło się do takiej przytulić. Sówko, Atenko, dzięki! Faktycznie w dotyku są milusie. Oby tylko to się nie zmieniło po praniu. Chyba Dropek musi być bardzo zajęta, ale to dobrze wróży. Trzymam kciuki! Kurcze, i znów muszę Was prosić o cierpliwość przynajmniej do weekendu. To co mąż zrobił do tej pory to takie techniczne rzeczy - niespecjalna uczta dla oczu. Ale żeby umilić jakoś to czekanie, wrzucam skrzynkę na klucze. Zamówiłam kiedyś na Westwingu, dzisiaj przyszła Ah! I zdobyłam lampę zewnętrzną, nad drzwi (Nihiru, czy to nie taka jak u Ciebie?). Fuksa miałam, bo to ostatni egzemplarz - z ekspozycji. Cenowo też dzięki temu skorzystaliśmy aaaaa suwaczej wszyć ... teraz rozumiem dawaj te piękne poduchy na wątek DIY jest się czym chwalić Yes, ma'am! Już je tam rano zawlokłam Dropinko Śliczne te podusie . Bardzo, bardzo Ja ostatnio podrzucałam dla Słonko wzory na warkocze, ale takich tam chyba nie było. Korzystałaś z jakiegoś podręcznika z wzorami, czy masz wzory "rodzinne" ? Dziękuję Ewciu! Bardzo, bardzo Wzór z niebieskiej poduchy jest bardzo popularny (i nietrudny), ten z jasnej znalazłam tutaj. Bardzo polecam - są tam dziesiątki ładnych splotów splotów, ale nie na wszystkie się jeszcze odważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts