agawi74 20.03.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 WOW ale świetne nowe nabytki Dropko Skrzynka jest absolutnie fenomenalna:jawdrop: a kinkiecik ma fajny kształt- lubię, gdy jest skierowany w dół. U nas niestety jest mieszanka na zewnątrz- cześć w górę, część w dół, bo nie zawsze było odpowiednio dużo miejsca (czytaj mądrzy fachowcy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.03.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Super skrzyneczka.Będzie normalnie na listy? Deweloper Wam nie zafundował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Super skrzyneczka. Będzie normalnie na listy? Deweloper Wam nie zafundował? Aniu ja zrozumiałam, że skrzyneczka jest na klucze:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.03.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Dropek, Na kuchnie poczekam, nie ganiaj męża , nie chce,żeby było na mnie Kluczowa skrzynka bardzo fajna. Pamiętasz jak pisałam Ci, że lubię kinkiety skierowane ku górze, bo te w dół wydają mi się smutne? Doszłam do wniosku, że zewnętrznym kinkietom ta nuta melancholii pasuje. Kinkiet jest super. Gratuluję zakupków. U mnie pojawiły się biblioteki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.03.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Aniu ja zrozumiałam, że skrzyneczka jest na klucze:eek: No to się popisałam Na swoje usprawiedliwienie mam tylko ciężki dzień i okropny ból głowy. Coś się dzieje, bo nawet mojego męża na...rnicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.03.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Dropku GENIALNA skrzynka na listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.03.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Fajne zakupy Dropciu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 21.03.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Hej Dropku Smakowite zajawki kuchni. Zapowiada się uczta dla oczu Na pewno masz już nagromadzone mnóstwo dodatków więc będzie na co popatrzeć. Cierpliwie czekam na efekt końcowy Fajna skrzyneczka na klucze a własnoręczne poduszki, boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 21.03.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 mowisz, ze poduchy za ciasne ? nie wygladaja sa sliczne podziwiam, zdolna jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.03.2013 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 WOW ale świetne nowe nabytki Dropko Skrzynka jest absolutnie fenomenalna:jawdrop: a kinkiecik ma fajny kształt- lubię, gdy jest skierowany w dół. U nas niestety jest mieszanka na zewnątrz- cześć w górę, część w dół, bo nie zawsze było odpowiednio dużo miejsca (czytaj mądrzy fachowcy). Dzięki Aguś! Ja w nim najbardziej lubię to, że nie jest całkiem klasyczną latarenką, że ma lekko nowoczesny sznyt Powiesić sobie mogę cały jeden, a że kabel wyprowadzono dość wysoko, korzystniejszy wydaje się taki z łepkiem w dół. Dropek, Na kuchnie poczekam, nie ganiaj męża , nie chce,żeby było na mnie Kluczowa skrzynka bardzo fajna. [ATTACH=CONFIG]177860[/ATTACH] Pamiętasz jak pisałam Ci, że lubię kinkiety skierowane ku górze, bo te w dół wydają mi się smutne? Doszłam do wniosku, że zewnętrznym kinkietom ta nuta melancholii pasuje. Kinkiet jest super. Gratuluję zakupków. U mnie pojawiły się biblioteki Eh, chyba melancholijna baba ze mnie, bo wszystkie kinkiety w domu mam skierowane w dół Jest biblioteka? No to lecę http://emoty.blox.pl/resource/runaway.gif Swojej nie mam, to choć na Twoją się napatrzę. Super skrzyneczka. Będzie normalnie na listy? Deweloper Wam nie zafundował? Aniu ja zrozumiałam, że skrzyneczka jest na klucze:eek: No to się popisałam Na swoje usprawiedliwienie mam tylko ciężki dzień i okropny ból głowy. Coś się dzieje, bo nawet mojego męża na...rnicza. Anulka, u nas nie będzie wspólnej klatki, toteż skrzynki każdy organizuje sam. A ta rzeczywiście jest na klucze, pójdzie na cegłę w wiatrołapie. Skrzynka jest zaje..fajna Lampa też bardzo ok Dropku GENIALNA skrzynka na listy Fajne zakupy Dropciu:) Dziękuję! Cieszę się, że i Wam się podobają, bo kiedy mnie coś złapie za serce, przestaję być obiektywna Hej Dropku Smakowite zajawki kuchni. Zapowiada się uczta dla oczu Na pewno masz już nagromadzone mnóstwo dodatków więc będzie na co popatrzeć. Cierpliwie czekam na efekt końcowy Fajna skrzyneczka na klucze a własnoręczne poduszki, boskie Cześć Two! Super, że znowu jesteś z nami. Bardzo Ci dziękuję za poduszkowy komplement. Usłyszeć pochwałę od posiadaczki takich zdolnych łapek to jest naprawdę coś mowisz, ze poduchy za ciasne ? nie wygladaja sa sliczne podziwiam, zdolna jestes Dzięki Słoneczko, miło mi to słyszeć Choć jeśli przyrównam ten mój wyrób do rzeczy jakie tworzy moja mama, wypada on niestety dość przeciętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 21.03.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Dropku śliczne poduchy i nowe dodatki do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Dropek, Spokojnie. Poduchy przepiękne. Jak będziesz miała tyle lat co Twoja mama to też będziesz mistrzynią w swoich oczach. Póki co, musi Ci wystarczyć, że jesteś Poduszkową Miszczynią w moich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.03.2013 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Póki co, musi Ci wystarczyć, że jesteś Poduszkową Miszczynią w moich I moich też Ja mam dwie lewe rączki do takich robótek:bash: Chociaż kiedyś mama uczyła mnie robić na drutach...:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 22.03.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Tak Dropku - właśnie takie kinkiety wiszą u mnie na tarasie i bardzo ładnie prezentują, mimo że nie do końca pion trzymają Z tym że podkleiłam szybki od wewnątrz folią piaskowaną, bo jednak nie lubię światła gołych żarówek (mimo że wiele lamp tego typu mi się podoba;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.03.2013 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Dropku,czekam na Twoją kuchnię!!! OGROMNIE podoba mi się kinkiet ogrodowy!!!!!!!!!!!!No i Twoje poduchy- arcydzieło!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.03.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Dropinko, ale stronkę pokazałaś - świetne te sploty. Zapisałam i na pewno do niej wrócę w zimowe wieczory przy kominku . Zakupy rewelacja. Wszystko do siebie pięknie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2013 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ja tylko na chwilkę i nie budowlano. Wesołych Świąt. Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka. I niech, te święta będą jak bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 28.03.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Oj Dropko już nie mogę się doczekać co nam pokażesz po takiej przerwie Korzystając z okazji życzę wszystkim tu zaglądającym wesołych Świąt, żeby były spokojne i rodzinne, bez zbędnego pośpiechu, ale za to pełne miłości, ciepła i uśmiechów. Mokrego Dyngusa nie życzę, bo w tej sytuacji może oznaczać zamieć śnieżną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.03.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Hej Dropku, Jak tam przed świętami? Kuchnia przetestowana? Zadowolona jesteś? Zrób nam "Zajączka" i pokaż fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2013 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Dropko, najlepszego:hug: http://www.netanimations.net/Moving-animated-Easter-eggs.gif http://img16.imageshack.us/img16/3097/wielkanockartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts