mirela99 04.04.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 ładna ta Twoja łazienka Na kuchnię też czekam z utęsknieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.04.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Kuchnia pięknie się zapowiada A lustro .........ja zostawiłabym białe ,a kolor wprowadziła w dodatkach .No ,ale to oczywiście tylko moja opinia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 04.04.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Widzę że sprawa lustra czasowo zakończona ja moją łazienke planuje w bardzo podobnym klimacie, tylko może z miejszą ilością białego, bo M. by to chyba nie zniósł takie lustro jak twoje tylko o szerokości twojej umywalki widzialam ostatnio w TK w zniżce za .......65 zł. No a ja koza go nie kupiłam, a kilka dni później juz go tam nie było. No do teraz tego nie moge przebolec. A kuchnia już prawie gotowa - pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.04.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ola.U napisał: Kuchnia pięknie się zapowiada A lustro .........ja zostawiłabym białe ,a kolor wprowadziła w dodatkach .No ,ale to oczywiście tylko moja opinia Pozdrawiam Ja myślę podobnie. Dla mnie lustro jest częścią wyposażenia, więc u mnie lustra nawiązują do innych "stałych" elementów, a dodatki to już całkiem inna bajka... No, ale ja mam na wszystko "foldery" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 04.04.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Widzisz Dropko, nie masz się co martwić o tą biel. Teraz tylko dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 04.04.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Dropko byłam pewna, że pisałam - widac nieźle jestem zakręcona... mnie białe gra jak najbardziej a w dodatkach możesz wtedy sobie zmieniać Zresztą przemalowanie to chwilka - więc nie ma co płakać kuchnia coraz bardziej swojska czekam na udomowienie po przeprowadzce... nawet nie pytam, kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.04.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Mnie sie lustro podoba:yes: nie moge sie doczekac skonczonej kuchni:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.04.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Cześć Dropku Widzę, że działacie kuchennie! Super U nas też coś w tej kwestii się rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 04.04.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Dropciu masz najladniejsza lazienke jaka widzialam brakuje mi w niej tylko pastelowych dodatkow i bym mogla w niej siedziec caly czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.04.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Czekam cierpliwie na kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.04.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 atena0 napisał: Dropko Lustro jest śliczne a nie problematyczne.. W bieli całkiem mu do twarzy. Być może trochę mdło teraz wygląda , ale jak dodasz jakiś kolor w dodatkach , choćby w ręczniku to myślę że będzie całkiem ok. mirela99 napisał: ładna ta Twoja łazienka Ola.U napisał: Kuchnia pięknie się zapowiada A lustro .........ja zostawiłabym białe ,a kolor wprowadziła w dodatkach .No ,ale to oczywiście tylko moja opinia illusjon napisał: Ja myślę podobnie. Dla mnie lustro jest częścią wyposażenia, więc u mnie lustra nawiązują do innych "stałych" elementów, a dodatki to już całkiem inna bajka... No, ale ja mam na wszystko "foldery" sowawa30 napisał: Widzisz Dropko, nie masz się co martwić o tą biel. Teraz tylko dodatki Kamilcia napisał: Dropko byłam pewna, że pisałam - widac nieźle jestem zakręcona... mnie białe gra jak najbardziej a w dodatkach możesz wtedy sobie zmieniać Zresztą przemalowanie to chwilka - więc nie ma co płakać aneta s napisał: Mnie sie lustro podoba:yes: nie moge sie doczekac skonczonej kuchni:yes: Okej, trochę mnie do tej bieli przekonałyście. Wstrzymuję się z malowaniem do czasu wprowadzenia dodatków. Przynajmniej mąż się ucieszy, że nie trzeba będzie kupować nowej farby ZojaART napisał: Widzę że sprawa lustra czasowo zakończona ja moją łazienke planuje w bardzo podobnym klimacie, tylko może z miejszą ilością białego, bo M. by to chyba nie zniósł takie lustro jak twoje tylko o szerokości twojej umywalki widzialam ostatnio w TK w zniżce za .......65 zł. No a ja koza go nie kupiłam, a kilka dni później juz go tam nie było. No do teraz tego nie moge przebolec. Mnie też się zdarzyło takie spotkać, ale i cena była wyższa i gabaryt znacznie dla mnie za duży. To taki okaz na hol raczej lub do wielkiego kąpielowego pokoju narendil napisał: Cześć Dropku Widzę, że działacie kuchennie! Super U nas też coś w tej kwestii się rusza Nie zdziwię się jeśli Wasza szybciej się doczeka finiszu *Kasia* napisał: Dropciu masz najladniejsza lazienke jaka widzialam brakuje mi w niej tylko pastelowych dodatkow i bym mogla w niej siedziec caly czas Kasiula, nie masz pojęcia jaką radość sprawiłaś mi tak pozytywnymi odczuciami. Dziękuję Ci Kochana! illusjon napisał: Czekam cierpliwie na kuchnię Anulka, Twoja cierpliwość zostanie dziś wynagrodzona. Nie wszystko jeszcze co prawda ogarnęliśmy, ale jest postęp, więc i fotki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.04.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Wczoraj zamontowaliśmy kinkiety na ścianie z boazerią. Niestety za ciemno już było na fotografowanie, ale dzisiaj z radością to nadrobię. Jestem w nich absolutnie zakochana http://emoty.blox.pl/resource/in_love.gif Wydaje mi się, że znalazłam też górne oświetlenie do salonu. Lampa jest wielka, w kolorze ivory, z tkaniny o fakturze lnu (nawiązywałaby do zasłon). Mocowana na 3 łańcuszkach. Mogłoby to wyglądać tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.04.2013 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Atenko, dzięki za opinię, cieszę się, że piszesz szczerze co myślisz O ile z kinkietami poszło w miarę łatwo, z lampą górną męczę się niemiłosiernie od dawna. Żyrandole są zbyt eleganckie, a zwisy (np. lekko industrialne), świecą w dół i raczej za słabo by objąć cały pokój. Ta wydała mi się ciekawa i neutralna, ale póki jeszcze nie kupiona, mogę się w spokoju zastanawiać. Dla lepszego poglądu załączam foto katalogowe, bo na wklejce chyba przesadziłam z wielkością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.04.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Dropciu ja też jakoś nie widzę tej lampy u Ciebie ... sama lampa jakoś mi się nie bardzo podoba ... .... ale "wolnoć tomku w swoim domku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.04.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Dropku ech i znowu ten swój piękny kominek wstawiłaś :rolleyes: Idę oczy pocieszyć ... Dla lampy jestem na Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.04.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Wszyscy przeciwko mnie? A byłam na stówę zdecydowana, że ją chcę... No nic, będę musiała się zastanowić jeszcze raz Niedawno wróciliśmy z mieszkania. Sama nie wiem na czym spędziliśmy pół dnia, bo efekty jakieś takie mało widoczne. Z całkiem pustymi rękami jednak nie przychodzę - coś tam udało się uchwycić. Na początek wspomniane nieco wcześniej kinkiety: I kuchnia, która zmienia się systematycznie, acz powoli: A jeżeli już o kuchni mowa, mam pytanie do posiadaczek narożnych 120-tek. Został nam taki biały fragment do zamaskowania i nie za bardzo wiemy jak to ugryźć. Pan z Ikei wspominał o wycięciu maskownicy z panelu, ale nijak nam ta decha nie pasuje. Zamiast ładnie zgrywać się z frontami, wystaje prawie o całą swoją grubość. Pewnie robimy / zrobiliśmy coś źle. Będę wdzięczna za jakąkolwiek radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Dropku, Kuchnia absolutnie cudna. Już to pisałam, ale powtórzę: idealnie zgrał Ci się blat z mebelkami i podłogą. Super, ze zdecydowałaś się na zmianę uchwytów na czarne, dodały kuchni charakteru i pazurków. W sprawie panelu nie pomogę, bo się nie znam Kinkiety - absolutnie rozumiem Twoje nimi zauroczenie. Kocham piękne lampy i te kinkiety też mogłabym pokochać miłością wielką. No i lampa w salonie. Wygląda na to, że będę w opozycji do wszystkich Przedmówców. Mnie się ona podoba. Jeżeli jest taka jak piszesz, że wygląda jakby była wykonana z lnu to super. U Ciebie jest mnóstwo naturalnych materiałów - kanapa, cegiełkowy kominek, skrzynka na drewno no i panele na ścianach, więc "lniana", naturalna lampa jak najbardziej mi w Twoim salonie pasuje. Jeżeli jej wielkość jest faktycznie nieco mniejsza i wygląda tak jak w katalogu, to jest to dodatkowy dla niej plus. Ja jestem na TAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.04.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Drop_Inn napisał: Wszyscy przeciwko mnie? Ja nie Mnie się ta lampa podoba. I uważam, że się wpasowuje. Drop_Inn napisał: Niedawno wróciliśmy z mieszkania. Sama nie wiem na czym spędziliśmy pół dnia, bo efekty jakieś takie mało widoczne. Dropku, no nadchodzi taki moment, że się człowiek po kokardy urobi i mało widać. Na pocieszenie powiem, że wkrótce potem sinusoida znowu do góry idzie Drop_Inn napisał: Na początek wspomniane nieco wcześniej kinkiety: O mamuniu! Jakie one piękne! Czemuż, ach czemuż ja nie poczekałam Drop_Inn napisał: I kuchnia, która zmienia się systematycznie, acz powoli: Wiesz co? Lubię Twoją kuchnię. Drop_Inn napisał: A jeżeli już o kuchni mowa, mam pytanie do posiadaczek narożnych 120-tek. Został nam taki biały fragment do zamaskowania i nie za bardzo wiemy jak to ugryźć. Pan z Ikei wspominał o wycięciu maskownicy z panelu, ale nijak nam ta decha nie pasuje. Zamiast ładnie zgrywać się z frontami, wystaje prawie o całą swoją grubość. Pewnie robimy / zrobiliśmy coś źle. Będę wdzięczna za jakąkolwiek radę. A może pan miał na myśli, że maskownicę z panelu powinniście zamontować zamiast tego białego fragmentu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.04.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Dropku, piękna kuchnia! Jeśli chodzi o lampę, to osobiście jestem nią oczarowana :yes: I kradnę do Inspiracji, Dla mnie: piękna, delikatna, wpasująca się swoją naturalnością w klimat tego miejsca Tośmy Ci namieszały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 06.04.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 ha, już wczesniej miałam pisać, że lampa nie jest zła - dziewczyny mnie ubiegły Jak jeszcze cenowo ok to bierz, skoro na stówę pewna byłaś kinkiety obłędne ! one sś w mosiądzu czy tak monitor przekłamuje mi? z maskownicą nie pomogę- ja mam szafkę narożna z dwoma drzwiczkami i karuzelą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts