mirela99 04.04.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 ładna ta Twoja łazienka Na kuchnię też czekam z utęsknieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.04.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Kuchnia pięknie się zapowiada A lustro .........ja zostawiłabym białe ,a kolor wprowadziła w dodatkach .No ,ale to oczywiście tylko moja opinia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 04.04.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Widzę że sprawa lustra czasowo zakończona ja moją łazienke planuje w bardzo podobnym klimacie, tylko może z miejszą ilością białego, bo M. by to chyba nie zniósł takie lustro jak twoje tylko o szerokości twojej umywalki widzialam ostatnio w TK w zniżce za .......65 zł. No a ja koza go nie kupiłam, a kilka dni później juz go tam nie było. No do teraz tego nie moge przebolec. A kuchnia już prawie gotowa - pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.04.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Kuchnia pięknie się zapowiada A lustro .........ja zostawiłabym białe ,a kolor wprowadziła w dodatkach .No ,ale to oczywiście tylko moja opinia Pozdrawiam Ja myślę podobnie. Dla mnie lustro jest częścią wyposażenia, więc u mnie lustra nawiązują do innych "stałych" elementów, a dodatki to już całkiem inna bajka... No, ale ja mam na wszystko "foldery" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 04.04.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Widzisz Dropko, nie masz się co martwić o tą biel. Teraz tylko dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 04.04.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Dropko byłam pewna, że pisałam - widac nieźle jestem zakręcona... mnie białe gra jak najbardziej a w dodatkach możesz wtedy sobie zmieniać Zresztą przemalowanie to chwilka - więc nie ma co płakać kuchnia coraz bardziej swojska czekam na udomowienie po przeprowadzce... nawet nie pytam, kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.04.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Mnie sie lustro podoba:yes: nie moge sie doczekac skonczonej kuchni:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.04.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Cześć Dropku Widzę, że działacie kuchennie! Super U nas też coś w tej kwestii się rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 04.04.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Dropciu masz najladniejsza lazienke jaka widzialam brakuje mi w niej tylko pastelowych dodatkow i bym mogla w niej siedziec caly czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.04.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Czekam cierpliwie na kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.04.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Dropko Lustro jest śliczne a nie problematyczne.. W bieli całkiem mu do twarzy. Być może trochę mdło teraz wygląda , ale jak dodasz jakiś kolor w dodatkach , choćby w ręczniku to myślę że będzie całkiem ok. ładna ta Twoja łazienka Kuchnia pięknie się zapowiada A lustro .........ja zostawiłabym białe ,a kolor wprowadziła w dodatkach .No ,ale to oczywiście tylko moja opinia Ja myślę podobnie. Dla mnie lustro jest częścią wyposażenia, więc u mnie lustra nawiązują do innych "stałych" elementów, a dodatki to już całkiem inna bajka... No, ale ja mam na wszystko "foldery" Widzisz Dropko, nie masz się co martwić o tą biel. Teraz tylko dodatki Dropko byłam pewna, że pisałam - widac nieźle jestem zakręcona... mnie białe gra jak najbardziej a w dodatkach możesz wtedy sobie zmieniać Zresztą przemalowanie to chwilka - więc nie ma co płakać Mnie sie lustro podoba:yes: nie moge sie doczekac skonczonej kuchni:yes: Okej, trochę mnie do tej bieli przekonałyście. Wstrzymuję się z malowaniem do czasu wprowadzenia dodatków. Przynajmniej mąż się ucieszy, że nie trzeba będzie kupować nowej farby Widzę że sprawa lustra czasowo zakończona ja moją łazienke planuje w bardzo podobnym klimacie, tylko może z miejszą ilością białego, bo M. by to chyba nie zniósł takie lustro jak twoje tylko o szerokości twojej umywalki widzialam ostatnio w TK w zniżce za .......65 zł. No a ja koza go nie kupiłam, a kilka dni później juz go tam nie było. No do teraz tego nie moge przebolec. Mnie też się zdarzyło takie spotkać, ale i cena była wyższa i gabaryt znacznie dla mnie za duży. To taki okaz na hol raczej lub do wielkiego kąpielowego pokoju Cześć Dropku Widzę, że działacie kuchennie! Super U nas też coś w tej kwestii się rusza Nie zdziwię się jeśli Wasza szybciej się doczeka finiszu Dropciu masz najladniejsza lazienke jaka widzialam brakuje mi w niej tylko pastelowych dodatkow i bym mogla w niej siedziec caly czas Kasiula, nie masz pojęcia jaką radość sprawiłaś mi tak pozytywnymi odczuciami. Dziękuję Ci Kochana! Czekam cierpliwie na kuchnię Anulka, Twoja cierpliwość zostanie dziś wynagrodzona. Nie wszystko jeszcze co prawda ogarnęliśmy, ale jest postęp, więc i fotki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.04.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Wczoraj zamontowaliśmy kinkiety na ścianie z boazerią. Niestety za ciemno już było na fotografowanie, ale dzisiaj z radością to nadrobię. Jestem w nich absolutnie zakochana http://emoty.blox.pl/resource/in_love.gif Wydaje mi się, że znalazłam też górne oświetlenie do salonu. Lampa jest wielka, w kolorze ivory, z tkaniny o fakturze lnu (nawiązywałaby do zasłon). Mocowana na 3 łańcuszkach. Mogłoby to wyglądać tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.04.2013 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Atenko, dzięki za opinię, cieszę się, że piszesz szczerze co myślisz O ile z kinkietami poszło w miarę łatwo, z lampą górną męczę się niemiłosiernie od dawna. Żyrandole są zbyt eleganckie, a zwisy (np. lekko industrialne), świecą w dół i raczej za słabo by objąć cały pokój. Ta wydała mi się ciekawa i neutralna, ale póki jeszcze nie kupiona, mogę się w spokoju zastanawiać. Dla lepszego poglądu załączam foto katalogowe, bo na wklejce chyba przesadziłam z wielkością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.04.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Dropciu ja też jakoś nie widzę tej lampy u Ciebie ... sama lampa jakoś mi się nie bardzo podoba ... .... ale "wolnoć tomku w swoim domku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 06.04.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Dropku ech i znowu ten swój piękny kominek wstawiłaś :rolleyes: Idę oczy pocieszyć ... Dla lampy jestem na Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.04.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Wszyscy przeciwko mnie? A byłam na stówę zdecydowana, że ją chcę... No nic, będę musiała się zastanowić jeszcze raz Niedawno wróciliśmy z mieszkania. Sama nie wiem na czym spędziliśmy pół dnia, bo efekty jakieś takie mało widoczne. Z całkiem pustymi rękami jednak nie przychodzę - coś tam udało się uchwycić. Na początek wspomniane nieco wcześniej kinkiety: I kuchnia, która zmienia się systematycznie, acz powoli: A jeżeli już o kuchni mowa, mam pytanie do posiadaczek narożnych 120-tek. Został nam taki biały fragment do zamaskowania i nie za bardzo wiemy jak to ugryźć. Pan z Ikei wspominał o wycięciu maskownicy z panelu, ale nijak nam ta decha nie pasuje. Zamiast ładnie zgrywać się z frontami, wystaje prawie o całą swoją grubość. Pewnie robimy / zrobiliśmy coś źle. Będę wdzięczna za jakąkolwiek radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Dropku, Kuchnia absolutnie cudna. Już to pisałam, ale powtórzę: idealnie zgrał Ci się blat z mebelkami i podłogą. Super, ze zdecydowałaś się na zmianę uchwytów na czarne, dodały kuchni charakteru i pazurków. W sprawie panelu nie pomogę, bo się nie znam Kinkiety - absolutnie rozumiem Twoje nimi zauroczenie. Kocham piękne lampy i te kinkiety też mogłabym pokochać miłością wielką. No i lampa w salonie. Wygląda na to, że będę w opozycji do wszystkich Przedmówców. Mnie się ona podoba. Jeżeli jest taka jak piszesz, że wygląda jakby była wykonana z lnu to super. U Ciebie jest mnóstwo naturalnych materiałów - kanapa, cegiełkowy kominek, skrzynka na drewno no i panele na ścianach, więc "lniana", naturalna lampa jak najbardziej mi w Twoim salonie pasuje. Jeżeli jej wielkość jest faktycznie nieco mniejsza i wygląda tak jak w katalogu, to jest to dodatkowy dla niej plus. Ja jestem na TAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.04.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Wszyscy przeciwko mnie? Ja nie Mnie się ta lampa podoba. I uważam, że się wpasowuje. Niedawno wróciliśmy z mieszkania. Sama nie wiem na czym spędziliśmy pół dnia, bo efekty jakieś takie mało widoczne. Dropku, no nadchodzi taki moment, że się człowiek po kokardy urobi i mało widać. Na pocieszenie powiem, że wkrótce potem sinusoida znowu do góry idzie Na początek wspomniane nieco wcześniej kinkiety: O mamuniu! Jakie one piękne! Czemuż, ach czemuż ja nie poczekałam I kuchnia, która zmienia się systematycznie, acz powoli: Wiesz co? Lubię Twoją kuchnię. A jeżeli już o kuchni mowa, mam pytanie do posiadaczek narożnych 120-tek. Został nam taki biały fragment do zamaskowania i nie za bardzo wiemy jak to ugryźć. Pan z Ikei wspominał o wycięciu maskownicy z panelu, ale nijak nam ta decha nie pasuje. Zamiast ładnie zgrywać się z frontami, wystaje prawie o całą swoją grubość. Pewnie robimy / zrobiliśmy coś źle. Będę wdzięczna za jakąkolwiek radę. A może pan miał na myśli, że maskownicę z panelu powinniście zamontować zamiast tego białego fragmentu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.04.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Dropku, piękna kuchnia! Jeśli chodzi o lampę, to osobiście jestem nią oczarowana :yes: I kradnę do Inspiracji, Dla mnie: piękna, delikatna, wpasująca się swoją naturalnością w klimat tego miejsca Tośmy Ci namieszały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 06.04.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 ha, już wczesniej miałam pisać, że lampa nie jest zła - dziewczyny mnie ubiegły Jak jeszcze cenowo ok to bierz, skoro na stówę pewna byłaś kinkiety obłędne ! one sś w mosiądzu czy tak monitor przekłamuje mi? z maskownicą nie pomogę- ja mam szafkę narożna z dwoma drzwiczkami i karuzelą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts