julianna16 08.04.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Dropinko Mam nadzieję, że lampę do salonu już kupiłaś? Jak dla mnie pasuje idealnie Kinkiety super . W pierwszym momencie myślałam, że kupiłaś tam gdzie ja swoją lampę, ale doczytałam, że przypłynęły z północy . Kuchnia nabiera mocy Na pewno poradzicie sobie z tym narożnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.04.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Kinkiety :jawdrop::jawdrop::jawdrop: Ciekawe kiedy w PL je zobaczymy w sklepach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.04.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Dropku ale cudności u Ciebie Nie będę oryginalna jak napiszę, że kinkiety na boazerii boskie jak to dobrze, ze nie mam jeszcze wszystkich lamp Kuchnia robi się coraz bardziej udomowiona a mi wpadły w oczko takie kubeczki, chyba miałaś jeden podobny, gdzieś zdobyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Aguś, a jeśli ta lampa nie, co radziłabyś u mnie? Może nawet być opisowo, bez zdjęć Dropko słowami to trudno- w wolnej chwili poszukam jednak fotek:D Uważam, że z lampą możesz troszkę poszaleć bo reszta salonu jest bardzo stonowana i wyważona:yes: Wrócę jak znajdę przykłady, chociaż nie wiem, czy nie jest już za późno... Daj znać, czy na tamtą się zdecydowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.04.2013 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Dropku, witam się i życzę miłego tygodnia. Widzę, że znalazło się więcej zwolenniczek lampy "salonowej". Cieszę się, bo jest bardzo delikatnej i cudnej urody. Cześć Ilutku i miłego tygodnia również! Też się cieszę z takiego obrotu sprawy, bo mam o jedną ciężką decyzję mniej Sliczne kinkiety:hug: lampa mi sie podoba wiec jestem za dobra cena dodatkowo na plus:cool: Dzięki za głos, Kasiu! Drop, teżchciałam zamówić tą fioletową na lampydomowe.pl, ale okazało się, że wstrzymali jej produkcję. Poczekam! Dziś w Biedronce cudne szydełkowe pufy.Widziałaś? Ja już jedną mam i zastanawiam się nad drugą Byłam oglądnąć i rozważam zakup. Najbardziej pasuje mi niebieska. Początkowo się zasadzałam na beżową, ale byłoby z nią jednak zbyt mdło. Dołączam się do zwolenniczek lampy pokojowej http://emotikona.pl/emotikony/pic/banan.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/banan.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/banan.gif Nie było mnie u Ciebie Dropku dosłownie chwilkę a tu takie piękności Ten kominek wciąż mnie zachwyca (cegła przy bieli jest po prostu boska) i zazdroszczę Ci go strasznie. Mi lampa też się podoba, bo jest taka delikatna i daje fajne tło. A skoro piszesz, że jest z lnu, to co tu się w ogóle zastanawiać? Kuchnia CUDO! Strasznie mi się podoba i, jak już pisałam wcześniej, waniliowe mugaty do tych frontów po prostu super się wpasowują a uchwyty dają kontrast. Tylko się zachwycać :jawdrop: Bardzo mi miło Sówko, że masz tak pozytywne odczucia Co do mugatów, ja się najbardziej bałam relacji ściana - podłoga. No bo i tu i tu płytki, ale tu wanilia, tam biel... miałam obawy czy się nie będzie gryzło. A powiedz, jak tam Twoja łazienka? Ruszyło się już coś? Dropinko Mam nadzieję, że lampę do salonu już kupiłaś? Jak dla mnie pasuje idealnie Kinkiety super . W pierwszym momencie myślałam, że kupiłaś tam gdzie ja swoją lampę, ale doczytałam, że przypłynęły z północy . Kuchnia nabiera mocy Na pewno poradzicie sobie z tym narożnikiem Julianko, masz na myśli Twoją zorkową? Tam też się rzeczywiście obkupiłam, ale w oświetlenie na cegłę: Dziś kliknęłam lampę salonową. Mam nadzieję, że przewalutowanie mnie nie zmiażdży Kinkiety :jawdrop::jawdrop::jawdrop: Ciekawe kiedy w PL je zobaczymy w sklepach ? Hej Mirelko! Bez względu na to czy się doczekamy czy nie, w każdej chwili można poprosić o ściągnięcie. Teoretycznie trzeba czekać 3 tygodnie, ale to raczej taki asekuracyjny termin - z zapasem. Moje dotarły po kilkunastu dniach. Dropku ale cudności u Ciebie Nie będę oryginalna jak napiszę, że kinkiety na boazerii boskie jak to dobrze, ze nie mam jeszcze wszystkich lamp Kuchnia robi się coraz bardziej udomowiona a mi wpadły w oczko takie kubeczki, chyba miałaś jeden podobny, gdzieś zdobyty Yhy, faktycznie mam podobny z Westwing Kiedyś widziałam też takich sporo w 'Pan tu nie stał'. Cieszę się, że podobają Ci się lampy. Ja jestem zakochana Dropko słowami to trudno- w wolnej chwili poszukam jednak fotek:D Uważam, że z lampą możesz troszkę poszaleć bo reszta salonu jest bardzo stonowana i wyważona:yes: Wrócę jak znajdę przykłady, chociaż nie wiem, czy nie jest już za późno... Daj znać, czy na tamtą się zdecydowałaś To już nie szukaj Aguś. Lampa klepnięta, pod koniec tygodnia ma wyjechać Baza faktycznie stonowana, ale taki był właśnie zamysł. Chciałam żeby ładnie eksponowała nam dodatki. No i lampa to na szczęście taki element, który nie zostaje na zawsze. W razie czego za jakiś czas wymienię Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.04.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Drop ja kupiłam druga pufę- beżową. I właśnie się zastanawiam czy nie za mdło.Boję się jednak czy z niebieską nie będzie u mnie za pstrokato. Ciągle zamierzam kupić ten czerowny Hemnes A napiszesz skąd ten kinkiecik? Super jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.04.2013 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Jjano, kinkiecik kupiłam kiedyś TUTAJ. Warto śledzić, bo lampy tworzone są często w pojedynczych egzemplarzach. Jeśli znikną może być trudno o kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.04.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Dzięki Drop:) Chyba się wszyscy uparli,zebym nie miała lamp w lazience.Ta ze Szwecji wstrzymana, a na tej stronce znalazłam cudny kinkiecik,ale produkcja też wstrzymana do 1 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.04.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ach, to do łazienki! Tych z recyklingu nie polecam więc. Wykonane są z takiej całkiem surowej stali, pewnie w momencie zardzewieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.04.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 A masz jakiśinny sklep z takimi kinkiecikami? W rozsądnych cenach rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.04.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Z takimi industrialnymi? Nie. Niestety. Na allegro czasem widywałam lub w sklepie Aga Martin, ale oscylowały w granicach 500 zł i wzwyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.04.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 No właśnie.Poszukuję czegoś co będzie pasowało do tej fioletowej lampy (zamierzam czekać aż wznowią produkcję) i lustra w grubych dębowych ramach olejowanych. Może jakiś kinkiet niklowany?Jak sądzisz? W tej łazience jest co parwda prysznic, ale tak naprawdę korzystają z niego tylko goście- b. rzadko. Aż tak "mokro" tam nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.04.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Dropku...kuchnia rewelacja....ale już się powtarzam:) WIOSNY życzę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.04.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Jjana, mówisz o tej, którą początkowo chciałaś do salonu? Może taki? http://markslojd.pl/pub/pl/gallery/aktualnosci_108/104636-ekelund.jpg Markslojd Ekelund Beatko, dzięki! Bardzo miłe to Twoje powtarzanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.04.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Dokładnie o tej samej - w salonie nie zawiśnie,więcma być w łazience.Kinkiey ma być srebrny - kszałt jest ok,tylko kolor nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.04.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Srebrny jest Markslojd Asnen, ale ma szklany klosz. Moim zdaniem taki "blaszany" jednak lepszy, dam znać gdy mi coś wpadnie w łapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 08.04.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Dropciu ślicznie Wam wyszła ta kuchnia. Naprawdę super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.04.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 To już nie szukaj Aguś. Lampa klepnięta, pod koniec tygodnia ma wyjechać Baza faktycznie stonowana, ale taki był właśnie zamysł. Chciałam żeby ładnie eksponowała nam dodatki. No i lampa to na szczęście taki element, który nie zostaje na zawsze. W razie czego za jakiś czas wymienię Dropko bardzo się cieszę, ze szybko podjęłaś decyzję. W końcu najbardziej powinna odpowiadać ona Tobie, a nie nam. Swoja drogą nie twierdziłam, ze jest brzydka, tylko wymyśliłam sobie bardziej okazałą Pewnie będzie pasowała jak ulał, a my będziemy poodnosić szczęki z podłogi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.04.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Jjana, mówisz o tej, którą początkowo chciałaś do salonu? Może taki? http://markslojd.pl/pub/pl/gallery/aktualnosci_108/104636-ekelund.jpg Markslojd Ekelund Beatko, dzięki! Bardzo miłe to Twoje powtarzanie. Hej dziewczyny, ja mam taki kinkiet tylko ze szklanym kloszem. Zresztą podwójną lampę wiszącą też, tylko nie obfociłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 09.04.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ilu zapomniałas dodac, że do właśnie Asnen wspominany przez Dropkę i u mnie bedzie w łazience cegiełkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts