Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

Dropinko :hug:

Mam nadzieję, że lampę do salonu już kupiłaś? Jak dla mnie pasuje idealnie :yes:

Kinkiety super :). W pierwszym momencie myślałam, że kupiłaś tam gdzie ja swoją lampę, ale doczytałam, że przypłynęły z północy :).

Kuchnia nabiera mocy :yes: Na pewno poradzicie sobie z tym narożnikiem :hug:

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś, a jeśli ta lampa nie, co radziłabyś u mnie? Może nawet być opisowo, bez zdjęć :)

Dropko słowami to trudno- w wolnej chwili poszukam jednak fotek:D

Uważam, że z lampą możesz troszkę poszaleć bo reszta salonu jest bardzo stonowana i wyważona:yes:

Wrócę jak znajdę przykłady, chociaż nie wiem, czy nie jest już za późno... Daj znać, czy na tamtą się zdecydowałaś:)

Dropku, witam się i życzę miłego tygodnia.

Widzę, że znalazło się więcej zwolenniczek lampy "salonowej".

Cieszę się, bo jest bardzo delikatnej i cudnej urody.

Cześć Ilutku i miłego tygodnia również! :hug:

Też się cieszę z takiego obrotu sprawy, bo mam o jedną ciężką decyzję mniej :wiggle:

Sliczne kinkiety:hug: lampa mi sie podoba wiec jestem za :D dobra cena dodatkowo na plus:cool:

Dzięki za głos, Kasiu! :hug:

Drop, teżchciałam zamówić tą fioletową na lampydomowe.pl, ale okazało się, że wstrzymali jej produkcję. Poczekam!

Dziś w Biedronce cudne szydełkowe pufy.Widziałaś? Ja już jedną mam i zastanawiam się nad drugą :)

Byłam oglądnąć i rozważam zakup. Najbardziej pasuje mi niebieska. Początkowo się zasadzałam na beżową, ale byłoby z nią jednak zbyt mdło.

Dołączam się do zwolenniczek lampy pokojowej :yes:

http://emotikona.pl/emotikony/pic/banan.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/banan.gifhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/banan.gif

Nie było mnie u Ciebie Dropku dosłownie chwilkę a tu takie piękności :jawdrop: Ten kominek wciąż mnie zachwyca (cegła przy bieli jest po prostu boska) i zazdroszczę Ci go strasznie.

Mi lampa też się podoba, bo jest taka delikatna i daje fajne tło. A skoro piszesz, że jest z lnu, to co tu się w ogóle zastanawiać? :lol2:

Kuchnia :jawdrop: CUDO! Strasznie mi się podoba i, jak już pisałam wcześniej, waniliowe mugaty do tych frontów po prostu super się wpasowują a uchwyty dają kontrast.

Tylko się zachwycać :jawdrop::jawdrop:

Bardzo mi miło Sówko, że masz tak pozytywne odczucia :hug:

Co do mugatów, ja się najbardziej bałam relacji ściana - podłoga. No bo i tu i tu płytki, ale tu wanilia, tam biel... miałam obawy czy się nie będzie gryzło.

A powiedz, jak tam Twoja łazienka? Ruszyło się już coś?

Dropinko :hug:

Mam nadzieję, że lampę do salonu już kupiłaś? Jak dla mnie pasuje idealnie :yes:

Kinkiety super :). W pierwszym momencie myślałam, że kupiłaś tam gdzie ja swoją lampę, ale doczytałam, że przypłynęły z północy :).

Kuchnia nabiera mocy :yes: Na pewno poradzicie sobie z tym narożnikiem :hug:

Julianko, masz na myśli Twoją zorkową?

Tam też się rzeczywiście obkupiłam, ale w oświetlenie na cegłę:

Kinkiet_Steel_Lo_4ece9f7288beb.jpg

Dziś kliknęłam lampę salonową. Mam nadzieję, że przewalutowanie mnie nie zmiażdży ;)

Kinkiety :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Ciekawe kiedy w PL je zobaczymy w sklepach ?

Hej Mirelko! :bye:

Bez względu na to czy się doczekamy czy nie, w każdej chwili można poprosić o ściągnięcie. Teoretycznie trzeba czekać 3 tygodnie, ale to raczej taki asekuracyjny termin - z zapasem. Moje dotarły po kilkunastu dniach.

Dropku ale cudności u Ciebie :rolleyes: Nie będę oryginalna jak napiszę, że kinkiety na boazerii boskie :jawdrop: jak to dobrze, ze nie mam jeszcze wszystkich lamp :lol2:

Kuchnia robi się coraz bardziej udomowiona :wiggle: a mi wpadły w oczko takie kubeczki, chyba miałaś jeden podobny, gdzieś zdobyty

Yhy, faktycznie mam podobny z Westwing :D Kiedyś widziałam też takich sporo w 'Pan tu nie stał'.

Cieszę się, że podobają Ci się lampy. Ja jestem zakochana :rolleyes:

Dropko słowami to trudno- w wolnej chwili poszukam jednak fotek:D

Uważam, że z lampą możesz troszkę poszaleć bo reszta salonu jest bardzo stonowana i wyważona:yes:

Wrócę jak znajdę przykłady, chociaż nie wiem, czy nie jest już za późno... Daj znać, czy na tamtą się zdecydowałaś:)

To już nie szukaj Aguś. Lampa klepnięta, pod koniec tygodnia ma wyjechać :D

Baza faktycznie stonowana, ale taki był właśnie zamysł. Chciałam żeby ładnie eksponowała nam dodatki.

No i lampa to na szczęście taki element, który nie zostaje na zawsze. W razie czego za jakiś czas wymienię :)

Edytowane przez Drop_Inn

No właśnie.Poszukuję czegoś co będzie pasowało do tej fioletowej lampy (zamierzam czekać aż wznowią produkcję) i lustra w grubych dębowych ramach olejowanych. Może jakiś kinkiet niklowany?Jak sądzisz?

W tej łazience jest co parwda prysznic, ale tak naprawdę korzystają z niego tylko goście- b. rzadko. Aż tak "mokro" tam nie jest.

To już nie szukaj Aguś. Lampa klepnięta, pod koniec tygodnia ma wyjechać :D

Baza faktycznie stonowana, ale taki był właśnie zamysł. Chciałam żeby ładnie eksponowała nam dodatki.

No i lampa to na szczęście taki element, który nie zostaje na zawsze. W razie czego za jakiś czas wymienię :)

Dropko bardzo się cieszę, ze szybko podjęłaś decyzję. W końcu najbardziej powinna odpowiadać ona Tobie, a nie nam.

Swoja drogą nie twierdziłam, ze jest brzydka, tylko wymyśliłam sobie bardziej okazałą:D Pewnie będzie pasowała jak ulał, a my będziemy poodnosić szczęki z podłogi:lol2:

Jjana, mówisz o tej, którą początkowo chciałaś do salonu?

Może taki?

http://markslojd.pl/pub/pl/gallery/aktualnosci_108/104636-ekelund.jpg

Markslojd Ekelund

Beatko, dzięki! :hug: Bardzo miłe to Twoje powtarzanie.

Hej dziewczyny,

ja mam taki kinkiet tylko ze szklanym kloszem.

Zresztą podwójną lampę wiszącą też, tylko nie obfociłam.

2013-04-03 18.11.02.jpg2013-04-03 18.11.10.jpg