Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Całkiem fajne te akcesoria Dropko:yes:

Rany, a te poziomie paski są mega oryginalne:o chociaż ja za paskami szczególnie nie przepadam- powiedziała to ta, co chwilkę temu położyła pasiasta tapetę u siebie:lol2:

Co za tuman z tego stolarza, który zarysował Ci blat:mad: To ogólnie znana rzecz, ze fachowcy nie zwracają uwagi na żadne nabytki-przecież to nie ich:spam: Ale tak swoją drogą Dropko, to musisz zacząć przymykać oko na ryski i wgłębienia, bo jest to nieuniknione w drewnie:(

W ferworze kuchennego gotowania wszystko może się zdarzyć- widziałam u znajomych...:o

Dropku, maj jak najbardziej też dobry na przeprowadzkę http://emots.yetihehe.com/1/luzik.gif

Paski wyszły super! Poproszę zdjęcia bez taśmy (Twój zdolny mąż na białej ścianie tylko ten szary pomalował, tak?), bo mój luby też coś takiego wymyślił w sypialni, ale na jedną ścianę i może z materiału? Tylko, że na razie wymyślił, zobaczymy kiedy zrealizuje... :confused:

Dobrze, że lampa chociaż we Francji w dobrych rękach a już nie na sklepowej półce :p. Teraz tylko odebrać i przywiesić i... siup zdjęcia na forum :popcorn:

Sprzątanie.. no właśnie, doskonale Cię rozumiem i łączę się z Tobą w bólu. Ja wzięłam przyszły tydzień wolny, bo może w końcu łazienka będzie do odbioru :bash:. A tych fachowców, to czasami by się przydało... http://emots.yetihehe.com/1/bije.gif

Edytowane przez sowawa30

Dropciu wiedziałam, ze blaty dębowe wycofali, ale te, które się pojawiły miały jedynie pochodzić od innego producenta

tez się na nie czaiłam :( a teraz nie wiem ..............

u mnie dojdzie blat na wyspę, a taki "pod wymiar" kosztuje ........... chyba będę szukać zamienników ........... buuuuuuuuuu

akcesoria łazienkowe świetne :)

Moniu, cześć! :welcome:

Cieszę się bardzo, że wstąpiłaś, mimo że klimat nie do końca Twój.

Chęć na miętę już mi chyba przeszła, wolałabym ją raczej mieć gdzieś w kuchni. Łazienka nie ma okien i i nie jest najlepiej doświetlona - boję się, że to nie wyjdzie na dobre kolorowi.

Styl nie do końca mój, ale wnętrza super, zdecydowanie zasługują na uwagę :)

Z najświeższych spraw, zaopatrzyłam się w akcesoria do łazienki :wiggle:

d9739495f8d9caa810c78bcd2d0ade90.jpg

26ea09f752f7525518d6d30367cc3d9d.jpg

A mąż namalował paski w "małym" :wiggle:

DSC_0465aa.JPG

Zdjęcia komórkowe niestety, ale niebawem będą lepsze.

Super akcesoria i brawa dla męża za paski!

Dropku,

akcesoria łazienkowe świetne, ale "mały" pomalowany przez Twojego męża to rewelacja.

Bardzo mi się podoba. Pogratuluj mężu....

hej Dropko fajne paski mąż namalował :)

Dzięki Dziewczyny! :hug: Mężu będzie dumny jak paw :D

Przybyłam, zobaczyłam, zachwyciłam...:)

http://emoty.blox.pl/resource/buzki.gif

Całkiem fajne te akcesoria Dropko:yes:

Rany, a te poziomie paski są mega oryginalne:o chociaż ja za paskami szczególnie nie przepadam- powiedziała to ta, co chwilkę temu położyła pasiasta tapetę u siebie:lol2:

Taa, i pasiaste rolety :lol2: :hug:

Co za tuman z tego stolarza, który zarysował Ci blat:mad: To ogólnie znana rzecz, ze fachowcy nie zwracają uwagi na żadne nabytki-przecież to nie ich:spam: Ale tak swoją drogą Dropko, to musisz zacząć przymykać oko na ryski i wgłębienia, bo jest to nieuniknione w drewnie:(

W ferworze kuchennego gotowania wszystko może się zdarzyć- widziałam u znajomych...:o

Masz rację Aguś, nie jedno uszkodzenie przed nami. Wkurza mnie jednak, że ktoś komu płacę za usługę (:rolleyes:) zwyczajnie nie szanuje moich rzeczy. Co innego rysa powstała przez przypadek, a co innego z niedbalstwa, ugh! :mad:

Okej, napsioczyłam na pana, już mi lepiej :lol2:

Dropku, maj jak najbardziej też dobry na przeprowadzkę http://emots.yetihehe.com/1/luzik.gif

Haha, z tą emotką trafiłaś w punkt :D

Paski wyszły super! Poproszę zdjęcia bez taśmy (Twój zdolny mąż na białej ścianie tylko ten szary pomalował, tak?), bo mój luby też coś takiego wymyślił w sypialni, ale na jedną ścianę i może z materiału? Tylko, że na razie wymyślił, zobaczymy kiedy zrealizuje... :confused:

Żaden problem, myślę, że w piątek uda się coś pstryknąć.

Rzeczywiście najpierw pomalowaliśmy na biało, a na to dopiero przyszły pasy.

Pomysł z tkaniną brzmi intrygująco, jeszcze czegoś takiego nie widziałam.

Dobrze, że lampa chociaż we Francji w dobrych rękach a już nie na sklepowej półce :p. Teraz tylko odebrać i przywiesić i... siup zdjęcia na forum :popcorn:

Tylko proszę sobie rozsądnie dawkować popcorn, bo to jeszcze ze 3 tygodnie czekania :)

Sprzątanie.. no właśnie, doskonale Cię rozumiem i łączę się z Tobą w bólu. Ja wzięłam przyszły tydzień wolny, bo może w końcu łazienka będzie do odbioru :bash:.

Oo, super wieści! :wiggle: Mam nadzieję, że pokażesz efekt końcowy (możesz kiedyś śmiało wkleić u mnie).

U mnie urlop odpada, więc trzeba będzie się wstrzelić między pracą. Dobrze, że słońce wyszło, to chociaż chęci więcej... ;)

Dropciu wiedziałam, ze blaty dębowe wycofali, ale te, które się pojawiły miały jedynie pochodzić od innego producenta

u mnie dojdzie blat na wyspę, a taki "pod wymiar" kosztuje ........... chyba będę szukać zamienników ........... buuuuuuuuuu

Słoneczko,

Mogę się mylić, bo tego sklepu u mnie nie ma, ale obiło mi się gdzieś o uszy, że w LM mają ładne blaty. Może warto zobaczyć też i tam? :)

:wiggle:

Styl nie do końca mój, ale wnętrza super, zdecydowanie zasługują na uwagę :)

Bardzo, bardzo się cieszę :)

Super akcesoria i brawa dla męża za paski!

http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_curtsey.gif

No to czekam na relację foto z piątku. Naprawdę gratulacje dla męża. Z tym materiałem, to w głowie lubego się zaświeciło, bo kładł tapety materiałowe i strasznie mu się podobały. Tylko, że wzory zupełnie odpadały u nas.

A ze zdjęciami może być gorzej, bo gdzie tam ja do Twojego wnętrza... I innych zaglądających tu dziewczyn http://emots.yetihehe.com/3/zawstydzony.gif

nie wiem jaki jest Twój ale ten aktulnie dostępnyw Ikea to Blat kuchenny jedynie z wierzchnią warstwę z litego drewna czli na zwykła płytę jest naklejona wartstwa drewna a nie pełno drewniany ... :mad:

Ivy, ja mam wrażenie że wiele produktów ikea się zbadziewia, nie chce niczego naklejanego, zanim ja będę

urządzać kuchnię, to zaczną robić wszystko z papieru.

Dropek ładne dodatki jak również pasy, bez tej taśmy będzie jeszcze lepiej :p

Sówko, no co Ty opowiadasz... Jestem pewna, że będziesz mieć piękną łazieneczkę. Kładziecie mugaty, tak? Sam ten fakt brzmi bardzo obiecująco - jeszcze nie widziałam brzydkiej łazienki z mugatami :)

Atenko, dzięki za wszystkie serdeczności! :hug:

Pendraczku, a mąż mi właśnie oznajmił, że jemu z taśmami się podoba :lol2: Marynistyczny klimat mu się marzy chyba :rolleyes:

Słonko, skąd jesteś? Jeśli z Warszawy/okolic, to bardzo polecam blaty z firmy Stol-dom. Już kilka razy ich tutaj polecałam, bo blat zrobili mi naprawdę świetny (plus półki nad blat z takiego samego drewna). Są bodaj tańsi od ikei (dąb w tej firmie kosztuje tyle samo, co buk w ikei), a w dodatku możesz sobie zażyczyć rozmiar i kształt dowolny, plus dowolne wykończenie brzegu (z dowolnym zaokrągleniem lub bez). Mają biuro na Bemowie, a główną siedzibę w Wołominie.

Dropku, paski cudne! Ja bym jednak chętnie zobaczyła je w wersji niemarynistycznej ;).