nihiru 19.04.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Pasy wyglądają świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.04.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Hej Dropku! Uwielbiam paski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.04.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Nie no, z tą taśmą to mąż nie na serio... Na dowód przynoszę to: Niestety z bliska nie jest idealnie - wraz z klejem miejscami zeszła farba. Niby da się poprawić, ale i tak trochę widać, że kombinowane... Mimo wszystko cieszę się bardzo, że je mam Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.04.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 A kiedy przeprowadzka? Ja umówiłam się z firmą na 29/04. Ale teraz to mam bieganinę... [ATTACH=CONFIG]184568[/ATTACH] Ilutku, jakby to powiedzieć... kiedy się wyrobimy Na nasze nieszczęście nic nas nie goni, żaden termin, a wiadomo, że nic tak skutecznie nie mobilizuje jak terminy. PS W pierwszej chwili przeczytałam, że masz biegunkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 19.04.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Dropko podmalujecie ubytki i będzie super tak to z tasmami niestety bywa... powinno się je zdejmować zaraz po malowaniu. Pasy rewelacyjne ! p.s. trzymam kciuki nieustająco ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 19.04.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Drop, zawodowe te pasy! Przyznaję, że terminy są najlepsze. Motywacja finansowa też nie najgorsza My w zeszłym roku pędziliśmy z przeprowadzką, by szybciej wynajać "stare" mieszkanie. A ja mam boazerię I fioletową lampę z Marsklojd też będę miała. Ostatnią w Polsce W ogóle obsługa w tym biurze w Polsce jest rewelacyjna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.04.2013 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Dropku, Nas też nie goniły, więc to ja wyznaczyłam granicę, że jeszcze w kwietniu. I niech się dzieje co chce. Wiem, ze gdybym popuściła (ale nie siku ) to remont kolejne 1,5 m-ca by jeszcze trwał... A mały pokój wyszedł fantastycznie. Jeszcze raz brawa dla Mężu... Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 20.04.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Dropku, ślicznie wygląda mały pokój! Naprawdę jest co podziwiać. Na drugim zdjęciu wyszła fajna głębia dzięki tym pasom. A możesz mi napisać jakiej szerokości są te pasy? Szare i białe takie same? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 20.04.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Ja piernicze, myślałam, że to tapeta!!! Gratulacje Drop dla Mężu Wężu i wszelkich pomagających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.04.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 A możesz mi napisać jakiej szerokości są te pasy? Szare i białe takie same? tak tak i jeszcze jaka farba :yes: śliczne one te pasy :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 20.04.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Dropinko - efekt jest niesamowity. Wyszło świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 20.04.2013 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Na nasze nieszczęście nic nas nie goni, żaden termin, a wiadomo, że nic tak skutecznie nie mobilizuje jak terminy. Oj, Dropku, uważaj, bo na ten przykład nas nic nie goni już drugi rok . Kwiatki przeprowadziłam, książki przeprowadziłam, niedługo zacznę przeprowadzać ciuchy, a nas samych jakoś nadal nie mogę. Ciągle wyznaczam sobie nowe terminy, ale widocznie mam bardzo słabą silną wolę . Pasy - zawodowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.04.2013 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Nie no, z tą taśmą to mąż nie na serio... Na dowód przynoszę to: Niestety z bliska nie jest idealnie - wraz z klejem miejscami zeszła farba. Niby da się poprawić, ale i tak trochę widać, że kombinowane... Mimo wszystko cieszę się bardzo, że je mam Cudownie wyszło jest rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.04.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Dropku-Paski bardzo mi się podobają, są świetne i optycznie poszerzają pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 21.04.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Fantastycznie wyszly te pasy wielkie brawa dla meza za wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 21.04.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 świetne pasy ! gdzie by tu je upchnąć u mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.04.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Malowane pasy - rewelacja, pierwszy raz widzę caly pokój pomalowany takimi pasami. Fajnie to wygląda, kojarzy sie z poludniowo nadmorskim klimatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.04.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Drop pasy wyszły http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif Pochwal menża i ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 21.04.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 ale fajny pasiak! czekam na ciag dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 21.04.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Ślicznie .Brava dla męża za cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts