Drop_Inn 21.04.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Kamilciu, Jjano, Ilutku, Sówko, Moorelko, Ivy, Julianko, Barbe, Diano, Natalko, Kasiu, Mugatko, Vesi, Admete, Atenko, Szociku, Olu, dziękuję pięknie w imieniu własnym i mężowym! Ucieszy się, bo trochę z tym zabawy jednak było. Szczególnie z prostym przyklejeniem taśm (może stąd to jego przywiązanie do nich?) Zależało mi żeby pokój optycznie się poszerzył i chyba rzeczywiście się udało To naprawdę maleńkie pomieszczenie, każda dodatkowa przestrzeń (nawet jeżeli tylko udawana) jest tu na wagę złota. Sówko, pytałaś o szerokość pasów. Wszystkie oprócz jednego (najwyższego) mają 25 cm. Wstępnie myślałam o tapecie, ale nie udało się znaleźć wzoru o odpowiednio dużych gabarytach. No i w efekcie sami sobie taki stworzyliśmy Ivy, farba to Misty Grey Beckersa (z tej serii, która jest dostępna w Castoramie). Fajnie kryje, 2 warstwy w zupełności wystarczyły, a byliśmy nastawieni na 3 Barbe, może w jakieś zawody pójdziemy, co by się nawzajem zdopingować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.04.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Dropku...pasy wyszły świetnie, i tak jak mówi Natalia, poszerzają pokój. Faktycznie pochwal męża za cierpliwość i super wykonanie!!!!....już widzę swojego .....matko...ile by się nagadał....Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.04.2013 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Dropku...pasy wyszły świetnie, i tak jak mówi Natalia, poszerzają pokój. Dzięki Beatko! Faktycznie pochwal męża za cierpliwość i super wykonanie!!!!....już widzę swojego .....matko...ile by się nagadał.... Noo, tak zupełnie bez gadania to u nas też nie było... Ale ciii, skupiamy się na pozytywach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 22.04.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Pasiasty pokoik wygląda świetnie. szacun dla Męża za mega cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 22.04.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Dzięki Beatko! Noo, tak zupełnie bez gadania to u nas też nie było... Ale ciii, skupiamy się na pozytywach Chyba wszyscy panowie najpierw musza sie nagadac przed praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.04.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 ale de menrzu zdolny!! pięknie wyszło, nawet jeżeli nie idealnie to co z tego ? przecież to tymi ręcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.04.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Dziękuję Tutli. Z przyjemnością przekażę Kasiu, czyli mówisz, że mój się mieści w normie? Venusku, ręce mężowe nawet mnie samą zaskoczyły (na co dzień działają w całkiem innej branży) Podciąg w kuchni też w końcu sam przerobił. I nawet ładnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 22.04.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Dropciu pewnie ze w normie jak wiekszosc naszych panow Przeczytalam Twoje ostatnie zdanie : Podciąg w kuchni też w końcu sam przerobił. I nawet ładnie wyszło I zrozumialam ze Twoj maz sam przerobil POCIAG w kuchni (nie wiem dlaczego akurat przerabial ten pociag w kuchni, a nie np w salonie:lol2:) I mialam pisac ze moj M tez ma kolejke i przerabia pociagi i tory i dopiero po drugim razie doczytalam ze to nie o pociag chodzi zmeczenie mnie bierze jak nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.04.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Haha, niee, mój nie pociągowy Ale samochody lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 22.04.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 U nas wlasnie pociagi Maz od kilku lat kolekcjonuje kolejeke i mam caly jeden pokoj zajety wlasnie przez ta ciuchcie, a dodatkowo Mieszko po tacie kocha pociagi I tez sobie kolekcjonuje wiec ja juz mam schize z pociagami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.04.2013 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 No to jesteś usprawiedliwiona U nas w rodzinie jakoś nigdy się nie kolekcjonowało (a jeśli już to zapał szybko mijał). Pamiętam za to, że lubiliśmy układać puzzle (takie trudne, o setkach elementów) Nieraz też tygodniami zalegały wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.04.2013 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Dziś przystąpiłam do szlifowania krzeseł szczebelkowych. Poświęciłam godzinę (albo lepiej), a ukończyłam całą jedną sztukę Muszę dobrze przemyśleć w jaki je kolor ubrać, bo zmiana będzie nie mniej pracochłonna. Zakupiliśmy też materac do sypialni A dzięki wsparciu teściowej (hug, hug, hug) niedługo i garnki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.04.2013 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Jedna godzinka na krzesło? Szybka jesteś Do gołego drewna zdzierałaś? A materac to duży krok w stronę przeprowadzki A to dla teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 23.04.2013 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 hello Dropciu sliczne pasy wyszly tzn same nie wyszly, ale maz zasluguje na pochwaly i Ty tez, bo podczas gadania mezowego tez trzeba czasem cierpliwosci materac mowisz ? super, czyzby planowany termin byl coraz bardziej realny ?? a garnki ?? zdradz jakie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.04.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Jedna godzinka na krzesło? Szybka jesteś Do gołego drewna zdzierałaś? Tak całkiem do gołego to nie, ale porządnie zmatowiłam W tej chwili są w kolorze drzewianym, na wierzchu mają chyba tylko lakier (mogę się mylić, bo aż tak się nie znam) Najgorsze do przecierania są szczebelki - trzeba często obracać krzesłem. A materac to duży krok w stronę przeprowadzki To prawda. Jeden z ostatnich jakie zostały do zrobienia A to dla teściowej Dropciu sliczne pasy wyszly tzn same nie wyszly, ale maz zasluguje na pochwaly i Ty tez, bo podczas gadania mezowego tez trzeba czasem cierpliwosci Haha, Słoneczko, widzę, że znasz temat materac mowisz ? super, czyzby planowany termin byl coraz bardziej realny ?? Na to wygląda http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif a garnki ?? zdradz jakie ? Garnki - w sumie nic specjalnego, ale mają dosyć dobre opinie (np. w porównaniu do Tefala). Nazywają się Zelmer Satino i wyglądają tak: http://p.alejka.pl/i2/p_new/18/27/zestaw-garnkow-zelmer-satino-653-00_0_b.jpg Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 23.04.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Haha, Słoneczko, widzę, że znasz temat hihi ktoz nie zna ale na szczescie moj nie gada i nie marudzi duzo i jego szczescie z maruda tyle lat bym nie wytrzymala a zgadaniem - ja wyrabiam norme Na to wygląda http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif to super czekam na relacje dzien po dniu Garnki - w sumie nic specjalnego, ale mają dosyć dobre opinie (np. w porównaniu do Tefala). Nazywają się Zelmer Satino i wyglądają tak: http://p.alejka.pl/i2/p_new/18/27/zestaw-garnkow-zelmer-satino-653-00_0_b.jpg ooo dzieki za info duzo gotujesz ?? jestem ciekawa jak sie spisza ja duzo gotuje, bede miala indukcje i gaz, wiec potrzebuje porzadnych garnkow - zatem ladnie poprosze pozniej o wrazenia zwlaszcza jesli chodzi o ich mycie pochlonela mnie dzis wizualizacja czesc pokazuje juz u siebie - a wszystko dzieki (lub przez ) Julianne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 23.04.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Dropko godzinka na kezesełko to lajtowo ja chwilowo - tylko chwilowo mebelki odstawiłam na rzecz sadzonek ale do 26 maja musze się wyrobic z kilkoma projektami... materac jest - garnki będą - przeprowadzka juz zagląda zza rogu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 23.04.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Dropek, czy mogę wypożyczyć Twojego męża za jakiś czas w celu namalowania pasów , w zamian mogę wypożyczyć swojego, potrafi co nieco z drewna zrobić. Mnie się marzą w kuchni takie krzesła w kolorze miętowym. Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez pendrak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 23.04.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Barbe, może w jakieś zawody pójdziemy, co by się nawzajem zdopingować? Zakupiliśmy też materac do sypialni A dzięki wsparciu teściowej (hug, hug, hug) niedługo i garnki będą Oooo, widzę, że koleżanka wysuwa się na prowadzenie! U mnie właśnie materac i garnki wybierają się od paru miesięcy . Ale za to mam już łóżko i lampki przy nim, trala la la. A jakiż to materac kupiliście? Bo ja już kręćka dostaję od tego nadmiaru i zupełnie nie wiem, czy sprężynowy (a tu jeszcze można poszaleć - z kokosem czy bez?), a może lateksowy albo z jakiejś cudownej, pamiętliwej gąbki... Oszaleć można. Chociaż wiem, że choćbym wybrała najtańszą gąbkę tapicerską 7cm, to i tak będzie lepsze od rozkładanej sofy, na której (jak na desce) teraz śpimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.04.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 ooo dzieki za info duzo gotujesz ?? jestem ciekawa jak sie spisza ja duzo gotuje, bede miala indukcje i gaz, wiec potrzebuje porzadnych garnkow - zatem ladnie poprosze pozniej o wrazenia zwlaszcza jesli chodzi o ich mycie No to teraz wszystko się wyda... Obecnie mam taki luksus, że nie muszę gotować prawie wcale, z czego z wielką przyjemnością korzystam. Niestety wraz z przeprowadzką to się zmieni i radzić będę musiała sobie sama. Nie chciałam na razie inwestować dużych pieniędzy, bo totalny amator ze mnie. Kto wie jak mi to będzie wychodziło... Wrażeniami naturalnie chętnie się podzielę, nie wiem tylko czy warto polegać na opinii tak niedoświadczonej kucharki pochlonela mnie dzis wizualizacja czesc pokazuje juz u siebie - a wszystko dzieki (lub przez ) Julianne Ah, jeśli w tym 'Juliankowym' programie to już zacieram rączki Przyznam się, że kiedy Ewcia pokazała swoje piękne dzieła, pożałowałam, że u mnie nie ma czego już wizualizować Dropko godzinka na kezesełko to lajtowo Kurcze, to może niezbyt dokładna byłam jednak... materac jest - garnki będą - przeprowadzka juz zagląda zza rogu !!! Dropek, czy mogę wypożyczyć Twojego męża za jakiś czas w celu namalowania pasów , w zamian mogę wypożyczyć swojego, potrafi co nieco z drewna zrobić. Pendraczku, a daleko mieszkasz? Bo u nas jeszcze 2 szafy do zrobienia Mnie się marzą w kuchni takie krzesła w kolorze miętowym. O, krzesła bardzo jak moje choć na moich nie ma takich ładnych frezów. Mam nadzieję, że nie zrobię im krzywdy malowaniem. Dla przypomnienia: Oooo, widzę, że koleżanka wysuwa się na prowadzenie! U mnie właśnie materac i garnki wybierają się od paru miesięcy . Ale za to mam już łóżko i lampki przy nim, trala la la. Ha! U mnie lampy też już są. I łóżko (choć jeszcze siedzi w kartonie) Ale okej, Ty masz też szafę i roślinkę, a ja oprócz wymienionych gołe ściany A jakiż to materac kupiliście? Bo ja już kręćka dostaję od tego nadmiaru i zupełnie nie wiem, czy sprężynowy (a tu jeszcze można poszaleć - z kokosem czy bez?), a może lateksowy albo z jakiejś cudownej, pamiętliwej gąbki... Oszaleć można. Chociaż wiem, że choćbym wybrała najtańszą gąbkę tapicerską 7cm, to i tak będzie lepsze od rozkładanej sofy, na której (jak na desce) teraz śpimy. A no właśnie, my też na sofie odgniatamy plecki. Żeby z tym skończyć kupiliśmy piankowy od Sembelli. Podobno dopasowuje się do ułożenia ciała oraz zapobiega przegrzewaniu. O sprężynowych pani w sklepie mówiła mniej pochlebnie, ale na wypadek gdybyśmy się jednak upierali doradziła taki z dużą liczbą kieszonek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts