sowawa30 23.04.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Dropku, fajne to krzesełko, nie widziałam go wcześniej. Ciekawe jak Ci wyjdzie malowanie. Koniecznie się pochwal i napisz jaką farbą. Moje też czeka odświeżenie, bo już baaaardzo sfatygowane są, ale na szczęście tylko 2 szt. Bo ja bardzo nie lubię tego szorowania... Jak sama pomalowałam szafę, szafkę nocną, 3 pary drzwi, framugi i opaski drzwiowe, to wrażliwa zrobiłam się na tym punkcie Za info o pasach bardzo dziękuję. Pozwolisz, że ściągnę pomysł? Mój luby jak to zobaczył, to powiedział, że takie musimy mieć w łazience (tak, tak, tej remontowanej). Tylko, że ja będę malowała (luby ma rozrysować, jak już pomaluję na biało), więc zobaczymy co z tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 24.04.2013 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Wrażeniami naturalnie chętnie się podzielę, nie wiem tylko czy warto polegać na opinii tak niedoświadczonej kucharki Ah, jeśli w tym 'Juliankowym' programie to już zacieram rączki korzystaj poki mozesz opinia mniej doswiadczonej kucharki jak najbardziej wskazana, bo jak Ty nie bedziesz zadowolona, to nawet mistrz kuchni tez nie mialam juz rozne garnki (bo jak pisalam duzo gotuje, ale ja to lubie ) i nie znosze, jak cos przywiera, czy trudno domyc nie mam teraz co prawda indukcji, ale szukam juz garnkow na tę plytę ............. a i tak najwiecej klopotow sprawiaja mi zawsze patelnie ...........nie wiem, ile juz ich "przerobilam" i chyba zadnej z wielkim "wow" nie wspominam odnosnie programu - tak, tak - "Juliankowy" u Ewy w watku namierzylam wizki i z przyjemnoscia weszlam i sie zalogowalam i zaczelam robic projekty wiatrolap i salon z kuchnia juz mam (do obejrzenia w moim watku) teraz gabinet i pokoje lazienki robilam w Pro100 i "sie robia" juz w realu, wiec do lazienek juz nie wracam, bo jeszcze wymyslilabym cos innego i dopiero by bylo pozdrawiam i czekam na krzeselka po malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.04.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Dropek, Wpadłam się przywitać, miłego dnia życzyć i zobaczyłam wybrane przez Ciebie garnki. Proste, zwykłe czyli funkcjonalne - takie jakie chciałam. Zapiszę sobie, bo może skorzystam? Jedno mnie ciekawi, czy mają "zimne" rączki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 24.04.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Przeprowadzka coraz blizej super!!!! Garnki mi sie podobaja a tesciowej naleza sie wielkie brawa za prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.04.2013 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Dropku, fajne to krzesełko, nie widziałam go wcześniej. Ciekawe jak Ci wyjdzie malowanie. Koniecznie się pochwal i napisz jaką farbą. Moje też czeka odświeżenie, bo już baaaardzo sfatygowane są, ale na szczęście tylko 2 szt. Bo ja bardzo nie lubię tego szorowania... Jak sama pomalowałam szafę, szafkę nocną, 3 pary drzwi, framugi i opaski drzwiowe, to wrażliwa zrobiłam się na tym punkcie Też jestem ciekawa jak to wyjdzie A przede wszystkim kiedy wybiorę dla nich kolor (wiecie jak mi ciężko przychodzą te decyzje) Jak na razie skłaniam się najbardziej ku jakiemuś ładnemu zielonemu. Za info o pasach bardzo dziękuję. Pozwolisz, że ściągnę pomysł? Mój luby jak to zobaczył, to powiedział, że takie musimy mieć w łazience (tak, tak, tej remontowanej). Tylko, że ja będę malowała (luby ma rozrysować, jak już pomaluję na biało), więc zobaczymy co z tego będzie Pasy w łazience? Brzmi bardzo interesująco Masz moją zgodę i błogosławieństwo tylko koniecznie pochwal się efektem, bo mnie ciekawość zeżre korzystaj poki mozesz opinia mniej doswiadczonej kucharki jak najbardziej wskazana, bo jak Ty nie bedziesz zadowolona, to nawet mistrz kuchni tez nie Coś w tym jest Choć z drugiej strony może być też tak, że to co mnie wyda się wystarczające nie zadowoli mistrza odnosnie programu - tak, tak - "Juliankowy" u Ewy w watku namierzylam wizki i z przyjemnoscia weszlam i sie zalogowalam i zaczelam robic projekty wiatrolap i salon z kuchnia juz mam (do obejrzenia w moim watku) teraz gabinet i pokoje lazienki robilam w Pro100 i "sie robia" juz w realu, wiec do lazienek juz nie wracam, bo jeszcze wymyslilabym cos innego i dopiero by bylo No to oczekuj dzisiaj gościa Chętnie już bym się do Ciebie wybrała, ale muszę zmykać do pracy... Dropek, Wpadłam się przywitać, miłego dnia życzyć i zobaczyłam wybrane przez Ciebie garnki. Proste, zwykłe czyli funkcjonalne - takie jakie chciałam. Zapiszę sobie, bo może skorzystam? Jedno mnie ciekawi, czy mają "zimne" rączki? Ależ korzystaj Ilutku Jutro mają je przywieźć, mogę zrobić real fotkę jeśli chcesz. Co do rączek, zdania są tu niestety podzielone - jedni piszą, że się nagrzewają, drudzy, że absolutnie nie. Ale z opiniami innych modeli w moim zasięgu cenowym jest podobnie - część na to narzeka, część zapewnia, że wszystko jest ok. Gdy je dostanę spróbuję zrobić eksperyment, będziesz mieć wieści z pierwszej ręki (a ja miłą niespodziankę bądź nie) Przeprowadzka coraz blizej super!!!! To chyba wiosna taką dobrą energię (i passę) nam przyniosła Tfu, tfu, tfu! Garnki mi sie podobaja a tesciowej naleza sie wielkie brawa za prezent O tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 25.04.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 O coś tu o mnie było Kibicuję Słonkuw pracach wizualizacyjnych Wiesz Dropinko jestem w 100% przekonana, że Twoje krzesełka dużo zyskają po malowaniu. Teraz są piękne, ale w malowanej sukience będą wyglądały rasowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 26.04.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Dropku, zobaczymy jak wyjdzie z tymi pasami, ale dziękuję za błogosławieństwo Oczywiście pokaże efekt, ale tylko jak dobrze wyjdzie Przy garnkach nie pomogę, bo ja mam jakieś najzwyklejsze, kupione parę lat temu na nowe mieszkanie. Ale spisują się dobrze, więc ja nie w temacie. I oby wiosna dalej dobrą passę Ci niosła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.04.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Ewciu, bardziej się martwię czy technicznie podołam. Tam jest jednak sporo zakamarków, a ja raczej średnio doświadczona... Sówko, no to zacieram rączki http://emoty.blox.pl/resource/cwaniak.gif bo że Wam wyjdzie nie mam najmniejszych wątpliwości. Jeśli mojemu mężowi się udało (pierwszy raz robił coś takiego) to i Tobie na pewno pójdzie świetnie Dzięki za pozytywne fluidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.04.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Dzisiaj wypucowałam kuchnię, a mąż zmontował nam zajawkę sypialni. Taką oto: Po raz kolejny przekonałam się też, że ludzka głupota nie zna granic. Wiecie co dziś zastaliśmy na drzwiach wejściowych? Narysowaną długopisem cyfrę No w głowie mi się to nie mieści jak można wpaść na tak bezczelny pomysł. Teraz i tak już mi trochę przeszło, ale był moment, że udusiłabym...! Serio, wyprowadziło mnie to z równowagi jak już dawno nic. Drzwi są białe i mają chropowatą powierzchnię. Szorowałam przeróżnymi środkami, ale wszystko zupełnie bez efektu. Całe szczęście w końcu pomogła benzyna ekstrakcyjna (chociaż też wcale nie od razu). Podejrzewamy listonosza, bo w drzwiach znaleźliśmy wetknięty list. Adresowany był do mieszkania obok, a że na żadnym nie widnieje numer, obstawił (błędnie) że to nasze. I pewnie podpisał na przyszłość http://emoty.blox.pl/resource/bandit.gif Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 26.04.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Hej Dropku Fajna zajawka sypialni .Pozytywnie zazdroszczę ,bo ja się jeszcze łóżka nie dorobiłam :lol2: A sprawy z numerkiem nie skomentuję ,bo bez wulgaryzmów by się nie obyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 26.04.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 fajowa zajawka ! już pierwsza nocka na nowym może być i kinkiety widze w wersji rozciągniętej i ścisnietej - ja jeszcze nie wydumałam, czy mi on do scraproomu przypasuje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 27.04.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Dropciu az we mnie sie zagotowalo jak czytam o tych drzwiach wspolczuje i domyslam sie, jaka bylas zla wiesz, chyba bym zadzwonila na poczte i zglosila sprawe, choc nikogo za reke nie zlapalas, niech zwroca na to uwage ogladam lozko - piekne jejku jak masz fajnie, ze juz tyle zrobione i za chwile bedziecie mieszkac super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.04.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Drop Zaczątek sypialni rewela - zapowiada się kolejny świetny pokój :wiggle; Listonosz bez pojęcia Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 27.04.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Dropciu lozko superowe gdzie go kupilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.04.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Śiczny ten zagłówek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 28.04.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 fajna zajaweczka sypialni, ładny kolor łóżka no to czekamy na zdjęcia finalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 29.04.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Dropku pasy wyszły świetnie, gratulacje dla męża!! Sama myślę nad pasami w pokoju Syna, mam też paskową ścianę w łazience przy sypialni (płytkową). Zapowiedź sypialni również bardzo mi się podoba, fajne oświetlenie. Natomiast zachowanie listonosza jest niedopuszczalne, człowiek bez wyobraźni!! Co by było, gdyby nie udało się zmyć tej cyfry? Będąc na Twoim miejscu zwróciłabym mu uwagę, że zachował się conajmniej dziwnie ;/ Czekam na resztę zdjęć, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 29.04.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Pendraczku, a daleko mieszkasz? Bo u nas jeszcze 2 szafy do zrobienia Dropek, wieliczka, ale obawiam się, że szafa byłaby zbyt dużym wyzwanie, on początkujący jest bardzo na razie . To jest właśnie moje wymarzone krzesło do kuchni, ale pewnie zanim będzie mi potrzebne przestaną je produkować, tak jak ze wszystkim, co miałam zaplanowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.04.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Dropko śliczne łóżeczko- ma super kolor:yes: Czekam na dalszą sypialnianą odsłonę Co do listonosza- jeżeli Wy nie oznaczyliście drzwi w odebranym lokum, to listonosz ma prawo to zrobić nawet smolą. Wyobraź sobie ludzie podają adres korespondencji, a tu nieoznakowane drzwi:( Musisz wiedzieć, że brak nr na drzwiach podlega karze (mandat nawet 250 zł)- to samo dotyczy posiadania skrzynki pocztowej- także czym prędzej przyczepcie numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 29.04.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Ależ piękna zajawka sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts