Drop_Inn 12.02.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Venusku, jesteś wielka. Już się nie mogę doczekać. julinko, o ja gapa, rzeczywiście byłaś. http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif A co do szafki, to tak się właśnie próbuję pocieszać, że może ona po prostu nie była mi pisana. Może gdzieś tam coś lepszego na mnie czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.02.2012 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Mugatko, dzięki za sprawdzenie Kochana. W Warszawie rzeczywiście nie ma, chyba jedynie we Wrocku coś zostało. Ale ja mam do Wrocka z miliard kilometrów... Yokasta, a ja szalona myślałam, że mnie ten ból nie spotka. Eh, człowiek siedzi, planuje, obmyśla, a jak już w końcu chce kupić to mu z oferty wycofują, wrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.02.2012 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 No właśnie dziś z tego wszystkiego kupiliśmy kilka zupełnie-na-razie-nie-potrzebnych drobiazgów, co by znów nie wycofali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.02.2012 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Prawda? A co gorsza przed tym jak postanowili je wycofać, była na nie promocja. http://emoty.blox.pl/resource/zly1.gif Tzn. pewnie najpierw postanowili, potem promocję trzasnęli. Tak dla lepszego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.02.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Dropku nie martw się- na pewno znajdziesz inną alternatywę na te wycofane produkty:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.02.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Dobrze słysze? O KWP (Klątwie Wycofanych Produktów) rozmawiacie? Dropku...cóż mogę powiedzieć... nikt jak ja nie wie, co teraz czujesz:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.02.2012 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Dzięki agawi. Cały czas próbuję sama siebie przekonać, że tak właśnie będzie. Magda, no niestety. I mnie bestia dopadła. Ale wiesz co? Na osłodę upolowałam w TiKeju ręcznik z koniczynkowym wzorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.02.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Dzięki agawi. Cały czas próbuję sama siebie przekonać, że tak właśnie będzie. Magda, no niestety. I mnie bestia dopadła. Ale wiesz co? Na osłodę upolowałam w TiKeju ręcznik z koniczynkowym wzorem. cooooooooooooooooooo??????????? pokazuj, sipciucho (tak mówi moja Hania:lol2: - znaczy "szybko" jak łatwo się domyślić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.02.2012 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Pewnie, pewnie, tylko jutro, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.02.2012 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 E tam jutro! Dawaj dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.02.2012 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Jutro dorzucę za to wycieraczkę i niebieski durszlak. A teraz zmykam, bo wyczerpały mnie te moje dzisiejsze przygody strasznie, a od rana przecie praca wzywa. Ale... I'll be back. http://emoty.blox.pl/resource/naughty.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 13.02.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Hej, Zakochałam się w Twoim wątku. Ehhh, czasem żałuję, że u mnie już po urządzaniu w sensie glazury, mebli (w większości) etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.02.2012 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 (edytowane) Yokasta, ja na szczęście mogłam pospać trochę dłużej, yay. A wracając do ręcznika i reszty, wszystkie już obfotografowane (znów telefonem niestety) i gotowe do prezentacji. A zatem... zakup nr 1 - ręcznik: zakup nr 2 - durszlak: zakup nr 3 - wycieraczka: Edytowane 13 Lutego 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.02.2012 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Maszenko, nawet nie wiesz jak miło mi Cię tu gościć. Ja Twój wątek też przejrzałam z ogromną przyjemnością. To zdecydowanie jeden z tych zapadających w pamięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 13.02.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Witaj DROP ciekawie zapowiada się TWÓJ kącik Przez taki wątek jak Twój nieźle mam namieszane już w głowie... Będę wpadać Bardzo podobają mi się Twoje ostatnie zdobycze a ten wzór na ręczniku to mój ukochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.02.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 jaki ręcznik... jaki ręcznik:o why not me, why not me??? http://forum.barcis.pl/images/smilies/rozpacz.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/rozpacz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 13.02.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 O mamuniu,jakie boskie łupy!!! wysyłam Ci priva! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.02.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Cześć Leia i dzięki za miłe słowa. Mam nadzieję, że całe to zamieszanie przyniesie same pozytywne efekty. Wzór na ręczniku też lubię bardzo. Tak bardzo, że pewnie będzie mi szkoda go używać w obawie o zniszczenia. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.02.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Magda, za tydzień prawdopodobnie będę tam znowu, możesz więc śmiało składać zamówienie. http://emoty.blox.pl/resource/naughty.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 13.02.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Ja na bank będę tam jutro,najpóźniej pojutrze! zwariuje jak ich już nie będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts