Drop_Inn 20.05.2013 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 (edytowane) Kasiu, Slonko, Sówko, Narendil, macham poniedziałkowo Cieszę się, że jesteście, zaglądacie, mimo że ja tu ostatnio bywam w kratkę Po przeprowadzce spróbuję być lepszą gospodynią Dom się zmienia, obrasta w dekoracje, jednak chcąc nie chcąc muszę stopniowo dawkować Wam emocje. Wszędzie chaos, pudła, rzeczy prowizorycznie ułożone... no krótko mówiąc bajzel Postaram się mimo wszystko wywiązać z obietnicy i coś zaraz dla Was powklejać. Łazienka, może być? To jedyne w miarę ogarnięte pomieszczenie Ze względu na metraż trudno tam o szeroki kadr, ale nadrobiłam ilością I lampa w pasiastym pokoiku, która się nikomu nie podoba A! Internet nam mają zamontować za 2 do 3 tygodni Edytowane 25 Maja 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.05.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Hej Dropku:) Łazienka czy może być?? NO JASNE!!!!!!!!!!!! Śliczna jest! Kinkiet, który wisi nad lustrem kocham miłością wielką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 20.05.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Dropku, super! Robi się domowo, przytulnie. Kosz na pranie - super! Dodatki - super! Nawet ręczniki wpasowują się w klimat A w łazience macie jeszcze jakieś oświetlenie górne? Lampa w pasiastym fajna (mnie też kusiła), podobają mi się te żłobienia jakby. A nie budzi zachwytu może dlatego, że taka trochę retro? A jakie światło daje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.05.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 (edytowane) Dzięki Beatko! Cieszę się, że Cię nie rozczarowałam Sówko, fajnie, że i Tobie się podoba Ręczniki wiszą, bo akurat takie mieliśmy pod ręką. Myślę, że częściej jednak będę sięgać po kolory Na suficie mamy ikeowski Gasgrund: Obłości nawiązują do kinkietu. Oba klosze (kinkietowy i ten) są też z mlecznego szkła. Plafon w pasiastym rodem z PRL-u, wiem, ale ja tam lubię oldskulowy dizajn Niestety jeszcze nie zakupiliśmy żarówki, więc światło to dla mnie samej niewiadoma A jak się ma Twoja łazieneczka? Pewnie już przybyło jej dodatków? Edytowane 25 Maja 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.05.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Dropku, ładnie się łazienka prezentuje Fajny kosz na pranie. A kosz na śmieci jakiś podobny do mojego Skąd on? Ale przyznaję po cichu, że liczyłam na więcej Plafon mi się podoba. Też lubię takie PRL-owskie przedmioty. Sądząc po fakturze szkła, powinien dawać ciekawe efekty świetlne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.05.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Dropku łazienka super tak ładnie wszystko zgrane, że nawet pralka ktora nie jest ozdobą wpisała sie ładnie w całośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 20.05.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Dropku łazienka niezmiennie piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.05.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Jaki słodki józiowy papier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.05.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Hello, twoja łazieneczka chyba nigdy mi sie nie znudzi, zawsze przyjemnie sie ją ogląda, a jak juz taka udomowiona, to coraz ładniejsza, kosz na pranie pikny jest i ręczniki też pasują, a biała rama do lustra, to był najbardziej słuszny kolor natomiast takie plafony to mi też sie podobają, tylko zawsze miałam obawę czy nie tłumią za bardzo światła żarówki i nie zdecydowałam sie nigdy na takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.05.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Dropku, ładnie się łazienka prezentuje Fajny kosz na pranie. Dziękuję! Ale czy zauważyłaś Kochana, że rączka kosza jest w brązie? A kosz na śmieci jakiś podobny do mojego Skąd on? Kupiłam jakiś czas temu na Westwingu. Jeśli mnie pamięć nie zawodzi w kampanii La Chaise Longue. Ta nazwa mi mignęła na pudełku. Ale przyznaję po cichu, że liczyłam na więcej Eh, a ja się tak nagimnastykowałam żeby nowe ujęcia były Plafon mi się podoba. Też lubię takie PRL-owskie przedmioty. Sądząc po fakturze szkła, powinien dawać ciekawe efekty świetlne. Oby jeszcze moc miał odpowiednią, bo to na razie jedyne źródło światła w tym pokoju. Najwyżej gdzieś go z czasem przeniesiemy, a tu się poszuka mocniejszego. Dropku łazienka super tak ładnie wszystko zgrane, że nawet pralka ktora nie jest ozdobą wpisała sie ładnie w całośc Dzięki Ivy! Ten komplement chyba cieszy mnie najbardziej, bo martwiłam się o tę pralkę. Do ostatniej chwili miałam kupę stresu czy mi nie zrujnuje całych starań Dropku łazienka niezmiennie piękna Niezmiennie się cieszę, że tak sądzisz Jaki słodki józiowy papier Majtkowy, co by było w klimacie Hello, twoja łazieneczka chyba nigdy mi sie nie znudzi, zawsze przyjemnie sie ją ogląda, a jak juz taka udomowiona, to coraz ładniejsza, kosz na pranie pikny jest i ręczniki też pasują, a biała rama do lustra, to był najbardziej słuszny kolor Dzięki Vesilko! Bardzo bym chciała żeby nam też się nie znudziła z biegiem lat. Dlatego tak zależało mi na neutralnej bazie, sprzyjającej częstej zmianie dodatków. natomiast takie plafony to mi też sie podobają, tylko zawsze miałam obawę czy nie tłumią za bardzo światła żarówki i nie zdecydowałam sie nigdy na takie Niestety w Ikei nie był zapalony, także musieliśmy wziąć w ciemno. Dam znać czy opłacało się ryzyko U Ciebie zawsze pięknie Atenko, Mam nadzieję że jeszcze w maju będzie kolejna porcja fotek. Zrobię wszystko co w mojej mocy żeby była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 20.05.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Dropko jakoś ostatnio mało mnie na forum, ale wpadam na chwilke do Ciebie Detale i nowe drobiazgi do łazienki dobrze się komponują Lampę z pasiastego pokoju sama miałam nabyc do wiatrołapu - ostatecznie wybrałam zwis z tej serii ( tańszy był, haha ) Obie mi się podobaja, ale rozumiem, ze większości nie, bo to takim PRL-em zajeżdża Kiepsko z tym internetem opóxnia cała przeprowadzkę Ja się pochwalę, że w miniony weekend dotarły moje wyczekane meble - szafa i siedzisko/szafka na buty do przedpokoju, kredens do jadalni i konsolka pod umywalkę. Tylko teraz moja śliczna latarenka ( z LM, która kiedyś Ci pokazywałam ) nie może zawisnac w przedpokoju, bo się szafa nie będzie otwierała... chyba ją wcisnę nad stół jadalniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.05.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Łazienka pięknaaaa Dropciu Pokaż resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 21.05.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Drop łazienka zachwycajaca Kinkiet chcę taki sam. Nawet miałam jechac po niego (i po cudną czerwoną komodę) do Ikei w sobotę, ale dziekco mi się rozchorowało. Do mnie dotarla ta fioletowa lampa z Markslojd. I tez mnie zachwyca Napisz mi proszę model swojego okapu, bo ja się ciągle waham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 21.05.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Super łazienka Dropku, a z tymi dodatkami to już wogóle brak mi słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksii 21.05.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Jaka piękna łazienka!!! Co to za płytki, jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.05.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Śliczna łazieneczka z klimatem:yes: Bardzo podoba mi się Dropko ten kosz na bieliznę (jego kolor świetnie gra z bielą) i pasiaste ręczniki:DLampa z pasiastego pokoju jest ok, tylko miałabym obawy co do jej wielkości- czy daje wystarczająco dużo światła?Jeśli tak, to ja nie widzę w niej problemu:no:Odpisałam Ci u siebie w sprawie materiału krzesełkowego.Miłego popołudnia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.05.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Piękna ta Twoja łazienka A komu się plafonik nie podoba - cudny Co on!!!!! :rolleyes: Drop a Ty się wybierasz 31 na zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.05.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Dropek, Wpadłam zobaczyć co u Ciebie. Nieważne, że te zdjęcia już widziałam w poniedziałek. Na Twoją łazienkę mogę patrzeć nawet kilka razy dziennie. To przykre, że jeszcze tyle musicie czekać na internet i to wstrzymuje waszą przeprowadzkę. Trzymam kciuki, może to coś przyspieszy. Podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.05.2013 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Detale i nowe drobiazgi do łazienki dobrze się komponują Lampę z pasiastego pokoju sama miałam nabyc do wiatrołapu - ostatecznie wybrałam zwis z tej serii ( tańszy był, haha ) Obie mi się podobaja, ale rozumiem, ze większości nie, bo to takim PRL-em zajeżdża I jak ta mała świeci? Podłączyliście już? Kiepsko z tym internetem opóxnia cała przeprowadzkę To prawda Ale z drugiej strony z naszymi możliwościami czasowymi i tak pewnie tyle by się to ciągnęło... Ja się pochwalę, że w miniony weekend dotarły moje wyczekane meble - szafa i siedzisko/szafka na buty do przedpokoju, kredens do jadalni i konsolka pod umywalkę. Tylko teraz moja śliczna latarenka ( z LM, która kiedyś Ci pokazywałam ) nie może zawisnac w przedpokoju, bo się szafa nie będzie otwierała... chyba ją wcisnę nad stół jadalniany Ależ się porządnie obkupiłaś! Kurcze, a ja się boję, że kiedy doprowadzimy wszystko do stanu umożliwiającego zamieszkanie, będzie mi trudniej organizować brakujące rzeczy. Wiesz jak to jest - kiedy się okazuje, że da się bez czegoś żyć, nagle inne wydatki stają się pilniejsze. Łazienka pięknaaaa Dropciu Pokaż resztę Dzięki Anetko! Pokażę, pokażę, szczególnie, że mam świeżutki wyświetlacz w aparacie (wreszcie!). Już zapomniałam jaki to komfort widzieć czy zdjęcie wyszło i nie musieć pstrykać po kilka zapasowych. Drop łazienka zachwycajaca Kinkiet chcę taki sam. Nawet miałam jechac po niego (i po cudną czerwoną komodę) do Ikei w sobotę, ale dziekco mi się rozchorowało. Do mnie dotarla ta fioletowa lampa z Markslojd. I tez mnie zachwyca Dzięki Jjana! A prezentowałaś już gdzieś swoją lampę? Chętnie bym zobaczyła, bo też mi od początku wpadła w oko. Napisz mi proszę model swojego okapu, bo ja się ciągle waham Proszę bardzo GORENJE DTS 6545 B Super łazienka Dropku, a z tymi dodatkami to już wogóle brak mi słów. Dziękuję! Cudny komplement ten brak słów Jaka piękna łazienka!!! Co to za płytki, jeśli można wiedzieć? Cześć Aleksii! Bardzo mi miło, że trafiłam łazienką w Twój gust. Płytki to popularny na forum Vives Mugat. Na podłodze Vives Monocolor (model Octagono Alaska). Wiele pięknych inspiracji z ich użyciem znajdziesz w guglach pod hasłem 'subway tiles'. Ale ostrzegam - można się zakochać. Ja od pierwszego wejrzenia wpadłam Śliczna łazieneczka z klimatem:yes: Bardzo podoba mi się Dropko ten kosz na bieliznę (jego kolor świetnie gra z bielą) i pasiaste ręczniki:D Dzięki Aguś! Dobrze wiedzieć, że Ci się podoba. Kosz w sumie całkiem zwykły, ale co się go naszukałam to moje. Większość z miejsca odpadła ze względu na wymiary, a to nie jedyne kryterium przecież. Na szczęście ten się pojawił na Allegro. Kolor może nie do końca mój, ale okazał się fajnym ocieplaczem. No i co najważniejsze - idealnie wpasował się wielkością. Lampa z pasiastego pokoju jest ok, tylko miałabym obawy co do jej wielkości- czy daje wystarczająco dużo światła? Jeśli tak, to ja nie widzę w niej problemu:no: Wczoraj kupiliśmy żarówki, więc w weekend nastąpi chwila prawdy. Odpisałam Ci u siebie w sprawie materiału krzesełkowego. Byłam, widziałam, zapisałam. Bardzo Ci dziękuję za namiar, i to od razu z linkiem Piękna ta Twoja łazienka Dzięki, dzięki! Niewykluczone, że przez Twój zaraźliwy navy zrobimy tam kiedyś ciemny kolor A komu się plafonik nie podoba - cudny Co on!!!!! :rolleyes: A mojemu mężowi na ten przykład Ostatnio wszystkie uznaje za ładniejsze, pff Drop a Ty się wybierasz 31 na zlot? Niestety. W tym roku znów mnie ominie ta przygoda Ale myślę ostatnio intensywnie żeby Cię odwiedzić w któryś piątek. Pamiętasz, zapraszałaś na oglądanie okapu Dropek, Wpadłam zobaczyć co u Ciebie. Nieważne, że te zdjęcia już widziałam w poniedziałek. Na Twoją łazienkę mogę patrzeć nawet kilka razy dziennie. Jak miło! Ale wiesz co? Ja na Twoją też To przykre, że jeszcze tyle musicie czekać na internet i to wstrzymuje waszą przeprowadzkę. Trzymam kciuki, może to coś przyspieszy. Ilutku, chyba faktycznie jakąś moc masz w kciukach Wczoraj zadzwonił do nas pan i oznajmił, że jest już gotów przyjść. Umówiliśmy się na piątek żeby zbadał możliwości techniczne. Na naszym osiedlu to raczej jest formalność, więc zostaje tylko ustalić kiedy montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 23.05.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Drop, dzięki za okap. Kurczę chyba kupię w kolorze "srebrnym' i wymienię uchwyty w kuchni z czarnych na takie metalowe. Tylko skad je wziąć? W Ikei są strasznie "świecące". Lampy nie prezentowałam. Swojego wątku nie mam, wiec nie mam gdzie Znowu pokażę ją u Ciebie. Jest też lustro - dębowe, olejowane. W sklepach netowych kosztowało duże pieniądze, więc zamówiłam ramę u stolarza. A w sobotę jadę w końcu po czerwoną komodę Hemnes i białe pokrycie na Karlstada Już zrobiłam lampę z czarnych serwetek. Po roku od wprowadzenia zmieniam salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts