sowawa30 24.05.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Dropku, mam nadzieję, że po weekendzie zobaczę u Ciebie jakieś nowe zdjęcia mieszkanka? Już nie mogę się doczekać http://emots.yetihehe.com/3/tuptup.gif (aż przebieram nóżkami). Ja swoją łazienkę użytkuję bardzo intensywnie, jestem z nią szczęśliwsza (choć jest sporo niedoróbek pana płytkarza ), dodatki są, ale zostało jeszcze trochę do zrobienia - np. pasy na ścianie http://emots.yetihehe.com/1/cwaniak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.05.2013 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 (edytowane) Jjana, co do uchwytów, pewnie z łatwością coś wyszukasz w sieci (no chyba, że ikeowe mają nietypowy rozstaw). Tylko to zawsze trochę ryzyko brać na podstawie zdjęcia. W kwestii matowe czy świecące już w ogóle Widziałam ostatnio, że sporo rzeczy ma w Ikei metkę 'koniec serii', może szykują się nowości w zamian, w tym uchwytowe właśnie Lustro bardzo dobrze gra z kolorem ścian. Dobrze, że lampą skręciłaś w nieco inny styl, bo mogło się zrobić zbyt marynistycznie (nie żebym miała coś przeciwko, ale pamiętam, że nie był to kierunek, w którym chciałaś iść). Sówko, jeśli się mąż uwinie, to powinna być już i kuchnia, i lampa w salonie, i zasłony Dołożę wszelkich starań żeby tak się stało, bo potem znowu wyjeżdża za granicę. Ja w naszej łazience nie do końca jestem zadowolona z silikonu. Gładkie powierzchnie wyszły panom ładnie, ale polegli na mugatowych rowkach. Starali się, poprawiali, jednak efekt nie zwala z nóg. Na szczęście trzeba się przyjrzeć żeby dojrzeć. Kuchnię mąż chce silikonować sam, zobaczymy jak sobie poradzi Z paseczkami na ścianach będziesz mieć cudne wnętrze Mam nadzieję, że zaczną powstawać lada dzień, bo też zacieram ręce na foteczki:) Edytowane 25 Maja 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 24.05.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 W marynistyczny iść nie chciałam. Myślę jeszcze o takim kinkiecie http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.lovely-home.pl/_var/gfx/95be1b218c0c203f0bce043e76c106d1.jpg&imgrefurl=http://www.lovely-home.pl/Kinkiet_niklowany_26-1028.html&h=264&w=267&sz=44&tbnid=5l5UC_Z2sjH3EM:&tbnh=90&tbnw=91&zoom=1&usg=__LPnrN3Cq_UcNbKwXLQIX0kSrZUw=&docid=femvuOi0Z0dcoM&hl=pl&sa=X&ei=GTmfUbnDHvGB7QbKxID4BA&ved=0CDsQ9QEwAA&dur=46 Te uchwyty na stronie też się nie świeca, ale na żywo bardzo. W lipcu chyba jest nowy katralog Ikei i wtedy nowości. Jutro się wybieram do I., wiec obejrzę na żywo klosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 24.05.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Też nie wyobrażam sobie łazienki bez vives mugat, Dropek wrzuć jakieś fotki, bo znowu siedzę w Twojej łazience, już się błoto w niej zrobiło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.05.2013 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Jjano, kurcze, strasznie Cię przepraszam, ale nie widzi mi się ten wklejony kinkiet. Sam w sobie jest prześliczny, mam go nawet w swoich inspiracjach, ale tu mi jakoś nie gra z resztą wnętrza (ani ze zwisem, ani z ramą lustra, ani z nimi oba naraz) Oczywiście to tylko moje zdanie. Ty najlepiej znasz to pomieszczenie, więc jeśli czujesz, że to dobry wybór - wiesz co robić Pendraczku, zapraszam do kuchni więc! Możesz z błotem. I tak codziennie ścieram, bo się nosi Stałe ujęcie: I ściana, której tu jeszcze nie pokazywałam. Niestety wnęka będzie tak straszyć jakiś czas (docelowo ją schowamy za drzwiami) A jutro Was wprowadzę na pokoje Dobrej nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.05.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 O! ja cie... to lubię najbardziej, wejść na forum i na nowe fotki sie załapać Dropi, cudną masz kuchnie, pomijając chaos uchwytowy, jest bajecznie i retro:wiggle: super wszystko dopasowane baaaardzo mi sie podoba http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 26.05.2013 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Drop nie masz za co przepraszać Innego pomysłu na kinkiet nie mam, ale i tak się ociągam A kuchnia - rewelacja. Pierwsza myśl - że to jakaś inspiracja. Lodówka super. Wcześniej widziałam tylko w katalogu. Cicho powiem, że czekam aż moja się zepsuje i wtedy też chcę taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.05.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Drop kuchnia piękna ale to wiesz mój ukochany zlew i to jeszcze przy oknie zazdroszczę Ci tej kuchni okrutnie bo u mnie ciągle niechciane, znienawidzone wenge co do wnęki to może i obecnie straszy ale to niezwykle przydatna wnęka w kuchni... jak będą drzwi to będzie super ... ja na jakiś czas powiesiłabym tkaninę, biały gruby len Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 26.05.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Ale cudownie.... wszystko ze sobą tak idealnie zgrane...Ja okrutnie zazdroszczę lodówki...wzdycham do niej ilekroć gdzieś ją zobaczę. Dropku a skąd ten chlebak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 26.05.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Kuchnia wyszła palce lizać, oglądam i oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.05.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Dropku, kuchnia Ci się udała znakomicie. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.05.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Dropi, cudną masz kuchnie, pomijając chaos uchwytowy, jest bajecznie i retro:wiggle: super wszystko dopasowane baaaardzo mi sie podoba http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif Dzięki Vesi! Doceniam tym bardziej, że sama wolisz nieco inny styl. Uchwyty faktycznie nie są naszym najszczęśliwszym pomysłem. Teraz przestałam je już zauważać, po prostu - przyzwyczaiłam się, ale był moment, że chciałam wymienić wszystkie fronty Cóż, człowiek się uczy całe życie. Będę mądrzejsza przy kolejnej kuchni Jest ślicznie :wave:Już mogę się przeprowadzać Chyba bym z tej kuchni nie wychodziła , tylko siadłabym sobie z kawką i cieszyła oczy widokiem. Atenko, przemiłe jest to wszystko co piszesz Muszę przyznać, że bardzo lubimy w niej przebywać (mimo, że nie ma jeszcze nawet na czymś usiąść). Jest słoneczna, jasna, mam nadzieję, że i ergonomiczna. To ostatnie dopiero się okaże Drop nie masz za co przepraszać Innego pomysłu na kinkiet nie mam, ale i tak się ociągam Cieszę się, że Cię nie uraziłam Wiem, że kiedy się człowiek przywiąże do pomysłu, krytyka to czasem jak cios w serce A kuchnia - rewelacja. Pierwsza myśl - że to jakaś inspiracja. Lodówka super. Wcześniej widziałam tylko w katalogu. Cicho powiem, że czekam aż moja się zepsuje i wtedy też chcę taką Bardzo dziękuję! I życzę w takim razie żeby obecna lodówka nie okazała się zbyt porządna Drop kuchnia piękna ale to wiesz mój ukochany zlew i to jeszcze przy oknie zazdroszczę Ci tej kuchni okrutnie bo u mnie ciągle niechciane, znienawidzone wenge co do wnęki to może i obecnie straszy ale to niezwykle przydatna wnęka w kuchni... jak będą drzwi to będzie super ... ja na jakiś czas powiesiłabym tkaninę, biały gruby len Dzięki Mugatko! O tkaninie myślałam, ale boję się, że zamieni się w wieczną prowizorkę. Szczególnie, że nie mam kompletnie pomysłu na te drzwi Ale cudownie.... wszystko ze sobą tak idealnie zgrane... Ja okrutnie zazdroszczę lodówki...wzdycham do niej ilekroć gdzieś ją zobaczę. Dropku a skąd ten chlebak? Dzięki Martuś! Chlebak przyjechał do mnie z Anglii. Wyszperałam przypadkiem na e-bayu, a znajomy go dla mnie kupił i dostarczył. To używka, więc obawiam się, że jakaś pojedyncza sztuka, ale można było znaleźć sporo podobnych Kuchnia wyszła palce lizać, oglądam i oglądam Dziękuję! Jeszcze trochę i ja się będę ślinić do Twojej. W końcu mamy parę elementów wspólnych, pewnie będzie mi równie bliska Dropku, kuchnia Ci się udała znakomicie. Super! Dzięki Rere! Miło wiedzieć, że wpadasz tu jeszcze czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.05.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 W dzisiejszej odsłonie fotek na dobranoc przynoszę obiecany salon. Z naszym wielkim lampiszczem w roli głównej Jestem strasznie ciekawa co myślicie Dobrych snów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 27.05.2013 02:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Będę pierwsza. Na razie wygląda jak fotka ze skandynawskich blogów Świetnie jest! oczywiście brakuje Waszych bibelotów. Jasno, stonowanie, spokojnie. Lampa idealnie sie zgrała. Masz nosa do doboru oświetlenia. Zazdroszczę, bo u mnie w wielu miejscach ciągle straszą puste kable. Wydaje mi się, czy ten abażur w środku wisi krzywo, tzn. niesymetrycznie? U Ciebie Liatorp. U mnie Hemnes - dokupiłam czerowną bieliźniarkę i brązowo - szary stolik pod telewizor. Bedę go malować na biało. Był w sprzedaży okazyjnej i żal było nie wziąć za 250 zł. Nie wiem jak wytrzymujesz nie wprowadzając się do takiego wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.05.2013 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 A mojemu mężowi na ten przykład Ostatnio wszystkie uznaje za ładniejsze, pff No popatrz Niestety. W tym roku znów mnie ominie ta przygoda Do trzech razy sztuka Ale myślę ostatnio intensywnie żeby Cię odwiedzić w któryś piątek. Pamiętasz, zapraszałaś na oglądanie okapu Aktualne cały czas Czekam tylko na znak sygnał --------------------------------- Dopiero zobaczyłam kuchnię - i jest tak jak myślałam że będzie - Bosssssssssko. Mnie najbardziej podoba się podłoga i to jak gra z czarnymi uchwytami i bielą szafek, do tego blat który ociepla całość - naprawdę bardzo mi sie podoba I salon - Drop rany powtarzam się - super - ale taka jest prawda że połączenia które wybrałaś robią nieustannie zachwycające wrażenie. Lampa pasuje . A parapet zza delikatnej firanki robi wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr - fajny efekt. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 27.05.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 :jawdrop:o kurna wymiękłam na widok salonu - ja pierdziu brak mi słów jakie to piękne:jawdrop: i zdradź jakiego słynnego fotografa zatrudniasz do robienia takich cudnych fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 27.05.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) Dropku, strasznie się cieszę, że obietnicy dotrzymałaś i ukazały się nowe fotki http://emots.yetihehe.com/1/hura.gif Tylko, że mnie teraz aż skręca z zazdrości! Ja też tak chcę! Dokładnie tak jak napisała Jjana: jak ze skandynawskich blogów! Jasno, przytulnie, ciekawie, domowo, ślicznie http://emots.yetihehe.com/2/wow.gif Wszystko przemyślane i dodatki (chlebak, lodówka, lampa wisząca w kuchni, drewniana skrzynia na drewno, połączenie białych i szarych zasłonek w salonie, kinkiety, ceglana ściana i parapet a do tego chodniczek) po prostu cudo!! Jestem pełna podziwu dla Twojego wyczucia Dropku http://emots.yetihehe.com/1/oklasky.gif A schowek w kuchni super sprawa. Moi rodzice mają spiżarnię w kuchni i to dodatkowe pomieszczenie jest nieocenione. Bardzo bardzo się przydaje. Widać, że i u Ciebie już ma zastosowanie . Masz już jakiś pomysł na drzwi? Dropku, a pisałaś może gdzieś wcześniej o podłodze w salonie? Przepraszam jeśli tak i powtarzam temat, ale zwyczajnie nie pamiętam, bo już tyle cudeniek u Ciebie było. A podłoga jest śliczna Edytowane 27 Maja 2013 przez sowawa30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 27.05.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Drop ja pamiętam że byłam na NIE dla tej lampy ale się potwornie myliłam ! Cudnie się tu wpisała uwielbiam Twój salon ! Mimo że jest sterylny i taki "skandynawski" to jest też przytulny i te kanapy... i okno pięknie ubrane (co to za zasłony te szare ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.05.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Dropku, Jestem największą fanką Twojej łazienki - ale to wiesz Kuchnia wygląda jak na inspiracjach - fenomenalna. Nie uważam, żeby uchwyty robiły bałagan. Tak jak jest dla mnie jest pięknie. Na temat salonu nie wiem co powiedzieć, w dwóch słowach się nie da a przecież nie zaśmiecę Ci wątku tasiemcowym trzynastozgłoskowcem. Masz niesamowity gust i wyczucie stylu. Zawsze po obejrzeniu Twoich fotek czuję niedosyt. Masz przepiękne mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.05.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Aha! Wiedziałam, że lampa pasuje. Tralalala, ależ jestem mądra Dropku, mieszkanie masz jak z katalogu! Najmniejszy szczegół dopasowany do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts