rere79 27.05.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Miło wiedzieć, że wpadasz tu jeszcze czasem Kochana, to, że rzadko się odzywam to nie znaczy, że nie podglądam Twoich poczynań. A przyznam, że jest co podglądać. Jak dziewczyny napisały, masz wyczucie w urządzaniu i oko do drobiazgów. Salon już świetnie wygląda. Dojdą jeszcze Wasze drobiazgi i będzie tak domowo.... Pufa miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 27.05.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Boskooooooooooo!!! Salon jak z katalogu! ja byłam za lampą- nadal twierdzę, że pasuje idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.05.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Chwilkę mnie nie było, a tu tyle cudnych fotek:jawdrop: Dropko wszystko wygląda świetliście, spójnie i jest bardzo dopracowane. Udało Ci się osiągnąć skandynawski klimat z nutką retro:yes: Niezmiennie zachwyca mnie kominek i ceglany parapet:) Salonowa lampa tez prezentuje się okazale, momo, ze w pierwszej chwili tak sobie mi się podobała. Wnęka kuchenna będzie bardzo przydatna- zobaczysz:yes:Nie mogę uwierzyć, że to wykańczanie tak szybko zleciało:eek: Macie cudny domek:hug: ps. Bardzo się cieszę, że mogłam pomóc z materiałem:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.05.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Dropko, cud, malina Nie mogę się napatrzeć jak to wszystko pięknie urządziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 27.05.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Dropku, dołączam do zachwytów:) Cudownie się urządziłaś Wszystko, absolutnie wszystko mi się podoba! Naprawdę jestem zachwycona! To miejsce ma DUSZĘ ... Słyszę jak przedmioty rozmawiają ze sobą, są szczęśliwe, że je wybrałaś SZAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 27.05.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 witaj przez zawirowania zdrowotno-uroczystościowe nie zaglądałam ostatnio - ominęły mnie świerzutkie fotki Lampa w salonie jest świetna - była za Chyba już wszystko na temat salonu i kuchni zostało powiedziane - oryginalna nie będę - slicznie jest. odnosnie uchwytów w kuchni - na pewno kwestia przyzwyczajenia - nie zwróciłabym większej uwagi, gdyby nie zostało wspomniane - a tak - może przykręcisz pod kuchenką na ten element uchwyt-atrapę - dla większej symetrii? Kuchnia ma klimat i ta niesymetrycznośc uchwytów i tak ginie Poza tym - patrząc po zdjęciach - jednak masz więcej blatu niż ja - pewnie przez to, że u mnie podwójny słupek. z jednej strony plus - z drugiej - brakuje mi nieco blatu. Jeśli chodzi o świecenie małego zwisu z Ikei - szału nie ma, ale to maleńki wiatrołap i tam jak najbardziej wystarczy. jak postepy z krzesłami do kuchni? pomysł na kolor się wyklarował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 27.05.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Dropku wow Kuchnia piękna, szachownica robi wrażenie i czarne uchwyty to był dobry pomysł Salon klimatyczny, skandynawski z nutką retro Wszystko idealnie dopasowane. Przegapiłam głosowanie na lampę ale twój wybór jest idealny i zasłony z Ikea fajnie grają Nie mam co pisać, wszystko cudne a zdjęcia jak z katalogu http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-751965.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.05.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Powtórze się za koleżankami: ślicznie! Co to za materiał na firankach i zasłonach? To przebijające światło pokazuje ciekawą, delikatną fakturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.05.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Dropinko masz jedno z bardziej dopracowach i dopieszczonych wnętrz na Fm widać że od razu wiedziałaś jaki cel chcesz osiągnąć i udało ci sie TO :yes: Wszystko świetnie ze sobą współgra:yes: idealne połaczenie kolorów, faktur, tkanin BRAWWWWWWOOOOO:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLIK 27.05.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Piękna kuchnia! Cudowna! Też bym chyba z niej wcale nie wychodziła Zlew idealnie się wpasował, kremowe płytki zamiast białych też (też zastanawiam się czy kupić białe czy kremowe, te ostatnie przemawiają do mnie bardziej). Salon też prezentuje się pięknie, kominek podziwiam za każdym razem gdy go widzę i chyba mi się to nie znudzi Wielka lampa też pasuje, musi dawać miękkie światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLIK 27.05.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Dropko, czy obi szuflady pod zlewem masz użytkowe? Czy to na górze to tylko front? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 28.05.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Kolejna piękna odsłona retro kącika Cudny salon i lampa superowa http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b015.gif pokazuj dalej... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/g042.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 28.05.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 :jawdrop::jawdrop::jawdrop: Będę kopiować Twoją kuchnię bezlitośnie Dropku, i mój wymarzony kominek z cegły, nie byłam przekonana do tej szachownicy ze względów praktycznych, ale chyba jednak wolę myć podłogę nawet codziennie; tak, zamierzam błocić teraz w Twojej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 28.05.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Dropku, tak jak Cię ostrzegałam ściągnęłam od Ciebie szare pasy na ścianie, które masz w małym pokoju http://emots.yetihehe.com/1/cwaniak.gif. No i mogę się pochwalić, że mój luby w końcu zebrał się w sobie (bo zostawiłam go samego w domku na cały dzień hehe) i te pasy pomalował. Łazienka wygląda teraz jakoś tak... z pazurem, ciekawiej - moim zdaniem oczywiście. Nie wklejam zdjęcia, bo to Twój wątek i nie chcę wchodzić Ci z buciorami. Ale chciałam zameldować, że się dokonało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.05.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Dropku, Przychodzę bo nie mogę się napatrzeć. Ślicznie u Ciebie, tak gustownie i co najważniejsze ustrzegłaś się przesady i przeładowania dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.05.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Ojacie, co się tutaj dzieje! Naprawdę, czytam i gęba mi się cieszy. Wcale nie byłam pewna, że salon spodoba się komukolwiek oprócz nas. Szczególnie w tej dość surowej, nieudomowionej jeszcze wersji. Z masowymi meblami i wszechogarniającą 'nudną' bielą To wielka ulga usłyszeć, że wnętrza, które w większości powstawały na czuja, po omacku, ostatecznie mają jakiś sensowny kształt. Po części jest to też zasługa nas wszystkich, no bo nie ukrywajmy, pomogłyście mi rozwiązać wiele dylematów. Wiele podpowiedziałyście, kiedy moje pomysły okazywały się za słabe Wspaniale, że piszecie o podobieństwie do blogów skandynawskich. Wiem, że daleko mi do nich (nie ten budżet, nie ten wybór produktów), ale chodzi o samo skojarzenie. Bardzo chciałam stworzyć chociaż namiastkę tego stylu - z możliwie najjaśniejszą bazą i plamami koloru tu i ówdzie. Wiem, że teraz koloru prawie nie ma, ale liczę, że zmienią to książki i dodatki. Galeria, która powstanie na ścianie z boazerią też będzie kolorowa. Zarówno pod względem ramek jak i zdjęć. Muszę ich jeszcze tylko trochę zebrać Okej, to teraz spróbuję Wam podziękować face-to-face Coś mi mówi, że to będzie gigantyczny post Będę pierwsza. Kochana, toż to prawie 5 była gdy pisałaś Dopiero szłaś spać czy już wstałaś? Na razie wygląda jak fotka ze skandynawskich blogów Świetnie jest! oczywiście brakuje Waszych bibelotów. Jasno, stonowanie, spokojnie. Lampa idealnie sie zgrała. Masz nosa do doboru oświetlenia. Zazdroszczę, bo u mnie w wielu miejscach ciągle straszą puste kable. Wydaje mi się, czy ten abażur w środku wisi krzywo, tzn. niesymetrycznie? Masz na myśli, że nierówno względem większego? Faktycznie, dopiero na zdjęciach to dostrzegłam. U Ciebie Liatorp. U mnie Hemnes - dokupiłam czerowną bieliźniarkę i brązowo - szary stolik pod telewizor. Bedę go malować na biało. Był w sprzedaży okazyjnej i żal było nie wziąć za 250 zł. Super, wiem jak cieszą takie okazyjne kąski. No i ja też bardzo lubię serię Hemnes. Mam wrażenie, że się kompletnie nie starzeje. Nie wiem jak wytrzymujesz nie wprowadzając się do takiego wnętrza Nie wytrzymuję Jak tylko stamtąd wychodzimy już tęsknię Aktualne cały czas Czekam tylko na znak sygnał Postaram się wysłać wkrótce Dopiero zobaczyłam kuchnię - i jest tak jak myślałam że będzie - Bosssssssssko. Mnie najbardziej podoba się podłoga i to jak gra z czarnymi uchwytami i bielą szafek, do tego blat który ociepla całość - naprawdę bardzo mi sie podoba I salon - Drop rany powtarzam się - super - ale taka jest prawda że połączenia które wybrałaś robią nieustannie zachwycające wrażenie. Dziękuję Aguś! Ooj czuję, że podniosłaś mi dziś poziom endorfin Coś jest w tych szachownicach, prawda? Wasza czarno-biała łazieneczka w buźki też jest moim ulubionym (Twoim) wnętrzem. Lampa pasuje . A parapet zza delikatnej firanki robi wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr - fajny efekt. Eh, pamiętam jak nas majster przestrzegał przed tym parapetem. Całe szczęście nie posłuchaliśmy, bo jesteśmy w nim niezmiennie zakochani. Sprzątanie wcale nie jest kłopotliwe (a to był właśnie główny argument przeciw), wystarczy przejechać odkurzaczem. :jawdrop:o kurna wymiękłam na widok salonu - ja pierdziu brak mi słów jakie to piękne:jawdrop: Dziękuję! Mnie z każdym komplementem też coraz bardziej brak słów i zdradź jakiego słynnego fotografa zatrudniasz do robienia takich cudnych fotek? Oj tam, takie moje amatorskie wypociny http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Fotki spod profesjonalnej ręki to by było coś, na pewno superowa pamiątka Dropku, strasznie się cieszę, że obietnicy dotrzymałaś i ukazały się nowe fotki http://emots.yetihehe.com/1/hura.gif Tylko, że mnie teraz aż skręca z zazdrości! Ja też tak chcę! Dokładnie tak jak napisała Jjana: jak ze skandynawskich blogów! Jasno, przytulnie, ciekawie, domowo, ślicznie http://emots.yetihehe.com/2/wow.gif Wszystko przemyślane i dodatki (chlebak, lodówka, lampa wisząca w kuchni, drewniana skrzynia na drewno, połączenie białych i szarych zasłonek w salonie, kinkiety, ceglana ściana i parapet a do tego chodniczek) po prostu cudo!! Jestem pełna podziwu dla Twojego wyczucia Dropku http://emots.yetihehe.com/1/oklasky.gif Bardzo Ci dziękuję za te słowa Cieszę się, że właśnie tak odebrałaś moje wnętrza, bo po tylu fascynacjach jakie mi się po drodze przydarzyły nie byłam pewna czy utrzymam tam jakikolwiek styl. Nadal mam wrażenie, że niektóre pomieszczenia są jak z odmiennych bajek, ale przynajmniej czuję się spełniona, że zrealizowałam większość moich chciejstw - i tych subtelnych, jak chrom i pastelowe świeczki, i tych bardziej industrialnych, surowych. A schowek w kuchni super sprawa. Moi rodzice mają spiżarnię w kuchni i to dodatkowe pomieszczenie jest nieocenione. Bardzo bardzo się przydaje. Widać, że i u Ciebie już ma zastosowanie . Masz już jakiś pomysł na drzwi? No właśnie nie - w sensie co chwilę inny Był już pomysł na lamelki w jakimś żywym kolorze, potem na zmontowanie czegoś z frontów. Drzwi będą wąskie i wysokie, a to trochę ogranicza wybór. Chyba na razie zostawię je w spokoju i za radą Mugatki powieszę ładną płachtę. Bez dodatków i tak ciężko podjąć mi decyzję czy iść w neutral czy może kolor jednak. Dropku, a pisałaś może gdzieś wcześniej o podłodze w salonie? Przepraszam jeśli tak i powtarzam temat, ale zwyczajnie nie pamiętam, bo już tyle cudeniek u Ciebie było. A podłoga jest śliczna Nie ma za co przepraszać Sówko, zawsze możesz o wszystko śmiało pytać Podłoga to dąb bielony Brilliance floor, z czterostronną v-fugą. Przekonała nas wymiarami (deski są węższe i dłuższe niż zazwyczaj) i atestem na ogrzewanie podłogowe. A skoro już o panelach mowa, zostało nam jakieś 5-6 paczek. Gdyby ktoś potrzebował, są do wzięcia (nowe, w oryginalnej folii) Drop ja pamiętam że byłam na NIE dla tej lampy ale się potwornie myliłam ! Cudnie się tu wpisała uwielbiam Twój salon ! Mimo że jest sterylny i taki "skandynawski" to jest też przytulny i te kanapy... i okno pięknie ubrane (co to za zasłony te szare ?) Mugatko, jesteś mistrzynią przytulności, więc tym mocniej się cieszę z Twoich słów Szare zasłony są z lnianej tkaniny ikeowej. Można ją dostać (o ile mnie pamięć nie zawodzi) za około 25 zł/m. Całkiem nieźle przepuszczają światło, no i ta ich faktura... Dropku, Jestem największą fanką Twojej łazienki - ale to wiesz Kuchnia wygląda jak na inspiracjach - fenomenalna. Nie uważam, żeby uchwyty robiły bałagan. Tak jak jest dla mnie jest pięknie. Na temat salonu nie wiem co powiedzieć, w dwóch słowach się nie da a przecież nie zaśmiecę Ci wątku tasiemcowym trzynastozgłoskowcem. Masz niesamowity gust i wyczucie stylu. Zawsze po obejrzeniu Twoich fotek czuję niedosyt. Masz przepiękne mieszkanie Ilutku, jesteś przemiła, jak zawsze Dziękuję za komplementy, cała porumieniałam od nich http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony.gif (i wciąż nie wierzę, że to wszystko naprawdę dla mnie) Aha! Wiedziałam, że lampa pasuje. Tralalala, ależ jestem mądra Dropku, mieszkanie masz jak z katalogu! Najmniejszy szczegół dopasowany do reszty Dziękuję! Mąż się ucieszy, bo zwykle on przy tych szczegółach musi dłubać Kochana, to, że rzadko się odzywam to nie znaczy, że nie podglądam Twoich poczynań. A przyznam, że jest co podglądać. Jak dziewczyny napisały, masz wyczucie w urządzaniu i oko do drobiazgów. Salon już świetnie wygląda. Dojdą jeszcze Wasze drobiazgi i będzie tak domowo.... Pufa miodzio. Bardzo dobrze, że się tym razem odezwałaś. Miło mieć nadzieję, że zaglądasz, ale jeszcze milej mieć pewność Co do pufki, wahałam się czy ją brać czy nie, ale teraz strasznie się cieszę, że ją mamy. Widuję czasem podobne w TK Maxxie, niestety za 2-3 razy tyle co w Biedrze. Boskooooooooooo!!! Salon jak z katalogu! ja byłam za lampą- nadal twierdzę, że pasuje idealnie Uff Opinii o lampie byłam najbardziej ciekawa. Super, że nic się w tej kwestii nie zmieniło Dropko zgadzam się że salon wygląda katalogowo brakuje już tylko jakiś osobistych dodatków (zdjęć, pamiątek czy książek) ale to pewnie jak już zamieszkacie. Oświetlenie górne nie podobało mi się i myślałam że nie będzie pasować , ale teraz wiem że się myliłam. Bardzo pasuje i fajnie wygląda. Parapet ceglany jest fajnym smaczkiem. Myślę też że idealnie przybrałaś okna (czy to IKEA? jeśli tak to co konkretnie ?) Kolejny raz przekonałam się że masz niezłe wyczucie i styl Dziękuję! Bardzo, bardzo! Dobrze poznajesz, w oknach mam ikeowe szmatki. Białe zasłonki to MATILDA (gotowce, oryginalnie z szelkami), szare uszyła mi krawcowa z lnu. Jak się już przebrnie przez etap prasowania, można się naprawdę w nich zakochać Chwilkę mnie nie było, a tu tyle cudnych fotek:jawdrop: Dropko wszystko wygląda świetliście, spójnie i jest bardzo dopracowane. Udało Ci się osiągnąć skandynawski klimat z nutką retro:yes: Niezmiennie zachwyca mnie kominek i ceglany parapet:) Salonowa lampa tez prezentuje się okazale, momo, ze w pierwszej chwili tak sobie mi się podobała. Wnęka kuchenna będzie bardzo przydatna- zobaczysz:yes:Nie mogę uwierzyć, że to wykańczanie tak szybko zleciało:eek: Macie cudny domek:hug: Dzięki Aguś za tyle przemiłych przymiotników! To prawda, szybciorem zleciało urządzanie. Choć według planu powinno jeszcze szybciej, w końcu mieliśmy bardzo duży przestój. Dropko, cud, malina Nie mogę się napatrzeć jak to wszystko pięknie urządziłaś Martuś! Dziękuję Ci za tę rozdziawioną buźkę I w ogóle - że wpadłaś mimo zabiegania zlotowego Dropku, dołączam do zachwytów:) Cudownie się urządziłaś Wszystko, absolutnie wszystko mi się podoba! Naprawdę jestem zachwycona! To miejsce ma DUSZĘ ... Słyszę jak przedmioty rozmawiają ze sobą, są szczęśliwe, że je wybrałaś SZAŁ Nelluś, dla takiego wpisu warto było godzinami wybierać, szukać... Kurcze, aż się wzruszyłam, wiesz? przez zawirowania zdrowotno-uroczystościowe nie zaglądałam ostatnio - ominęły mnie świerzutkie fotki Lampa w salonie jest świetna - była za Chyba już wszystko na temat salonu i kuchni zostało powiedziane - oryginalna nie będę - slicznie jest. :hug: odnosnie uchwytów w kuchni - na pewno kwestia przyzwyczajenia - nie zwróciłabym większej uwagi, gdyby nie zostało wspomniane - a tak - może przykręcisz pod kuchenką na ten element uchwyt-atrapę - dla większej symetrii? Kuchnia ma klimat i ta niesymetrycznośc uchwytów i tak ginie Poza tym - patrząc po zdjęciach - jednak masz więcej blatu niż ja - pewnie przez to, że u mnie podwójny słupek. z jednej strony plus - z drugiej - brakuje mi nieco blatu. Myślałam o tym, nawet przymierzaliśmy, ale miałam wrażenie, że jeszcze bardziej poszatkował przestrzeń. Jak dla mnie najgorsze miejsce to ta kumulacja uchwytów przy szufladach - dużo się dzieje, poziome są jakby osaczone pionowymi Teraz na pewno zrobiłabym inaczej, ale myślę, że z tym też będę w stanie żyć jak postepy z krzesłami do kuchni? pomysł na kolor się wyklarował? Jedyny postęp to wyszlifowanie drugiej sztuki. Do końca zostały jeszcze dwie W kwestii koloru jestem jak zwykle kompletnie niezdecydowana. Może zieleń, a może każde krzesło inne... (chociaż niee, to oznacza 4 decyzje do podjęcia:o) Dropku wow Kuchnia piękna, szachownica robi wrażenie i czarne uchwyty to był dobry pomysł Salon klimatyczny, skandynawski z nutką retro Wszystko idealnie dopasowane. Przegapiłam głosowanie na lampę ale twój wybór jest idealny i zasłony z Ikea fajnie grają Nie mam co pisać, wszystko cudne a zdjęcia jak z katalogu http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-751965.gif Super, że mam kolejną zwolenniczkę lampy I że po raz kolejny pojawia się słowo 'skandynawski'. Razem z 'retro' były to 2 razy, które wybrałam na początku wątku jako tagi. Dobrze wiedzieć, że na finiszu nadal są zasadne. Powtórze się za koleżankami: ślicznie! Co to za materiał na firankach i zasłonach? To przebijające światło pokazuje ciekawą, delikatną fakturę. To i ja powtórzę: Dziękuję! Bardzo to wszystko miło słyszeć Zasłony są z szarego lnu (do kupienia na metry w Ikei). Firanki też z Ikei, ale to już gotowy produkt (MATILDA). Na całej szerokości mają drobne paski, a na nich co parę centymetrów kłębki nitki. Próbowałam uchwycić to na zdjęciach, ale było ciemno, ponuro i nie wyszło. Na stronie sklepu też słabo widać ich fakturę. Gdybym nie zobaczyła jej na żywo, pewnie wcale bym się nie zainteresowała. Dropinko masz jedno z bardziej dopracowach i dopieszczonych wnętrz na Fm widać że od razu wiedziałaś jaki cel chcesz osiągnąć i udało ci sie TO :yes: Wszystko świetnie ze sobą współgra:yes: idealne połaczenie kolorów, faktur, tkanin BRAWWWWWWOOOOO:) O jaaaa, nie wiem co powiedzieć. Dziękuję i ściskam mocno Piękna kuchnia! Cudowna! Też bym chyba z niej wcale nie wychodziła Zlew idealnie się wpasował, kremowe płytki zamiast białych też (też zastanawiam się czy kupić białe czy kremowe, te ostatnie przemawiają do mnie bardziej). Salon też prezentuje się pięknie, kominek podziwiam za każdym razem gdy go widzę i chyba mi się to nie znudzi Wielka lampa też pasuje, musi dawać miękkie światło. Cześć Mollik! I dziękuję! U nas wanilia, bo taki też jest kolor frontów. Bałam się, że białe będą się za bardzo odcinały Gdybym miała decydować jeszcze raz, myślę, że wybrałabym tak samo. Mam porównanie do bieli łazienkowej - jest naprawdę chłodna, sterylna... i o ile tam mi to w pełni odpowiada, w kuchni wolałam mieć ciepełko. Dropko, czy obi szuflady pod zlewem masz użytkowe? Czy to na górze to tylko front? To jest tak naprawdę 1 front, który udaje 2 Szuflada kryje się tylko za tym dolnym, ale otwierają się zawsze razem, jako całość. Podobno teraz można wybrać 1 gładki zamiast tych 2 niby-szuflad. Dropko wpadłam jeszcze pozachwycać się kuchnią i jak już nacieszyłam oczy , to weszłam do salonu i powiem Ci że w taką pogodę jak dziś (deszczową , zimną i burą) miałam ochotę rozpalić w Twoim kominku :lol2: U nas też buro, nic tylko wskoczyć pod koc Szkoda, że tak daleko mieszkasz, bo można by w realu wypić tam kiedyś kawkę Kolejna piękna odsłona retro kącika Cudny salon i lampa superowa http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b015.gif Jaaka czadowa emotka! Dzięki! pokazuj dalej... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/g042.gif Oj, nie wiem czy to dobry pomysł. Reszta to już tylko wiertarki, śrubki i inne nieciekawe rzeczy. Tak je przenosimy z kąta w kąt, czekając aż przestaną być potrzebne No ale będę je ogarniać wkrótce, wtedy wreszcie postaram się zrobić szersze kadry. :jawdrop::jawdrop::jawdrop: Będę kopiować Twoją kuchnię bezlitośnie Dropku, i mój wymarzony kominek z cegły, nie byłam przekonana do tej szachownicy ze względów praktycznych, ale chyba jednak wolę myć podłogę nawet codziennie; tak, zamierzam błocić teraz w Twojej kuchni. Kopiuj śmiało, a ja będę z przyjemnością kibicować Potwierdzam, szachownica to niezbyt praktyczny wybór, ale wygląd w pełni to wynagradza Niestety trochę się zawiodłam na czarno-białych płytkach od Vivesa. Eksploatujemy je na razie sporadycznie, a już się pojawiło sporo rysek (trzeba się wprawdzie schylić by je dostrzec, no ale jednak są). Dropku, tak jak Cię ostrzegałam ściągnęłam od Ciebie szare pasy na ścianie, które masz w małym pokoju http://emots.yetihehe.com/1/cwaniak.gif. No i mogę się pochwalić, że mój luby w końcu zebrał się w sobie (bo zostawiłam go samego w domku na cały dzień hehe) i te pasy pomalował. Łazienka wygląda teraz jakoś tak... z pazurem, ciekawiej - moim zdaniem oczywiście. Nie wklejam zdjęcia, bo to Twój wątek i nie chcę wchodzić Ci z buciorami. Ale chciałam zameldować, że się dokonało Sówko, nawet nie żartuj, że nie będzie fotek. Wklej, wklej koniecznie Dropku, Przychodzę bo nie mogę się napatrzeć. Ślicznie u Ciebie, tak gustownie i co najważniejsze ustrzegłaś się przesady i przeładowania dodatkami. I to jest zdecydowanie najlepsza wiadomość dzisiejszego dnia - że miałaś ochotę znowu przyjść A z dodatkami wszystko jeszcze przede mną, z 90% nadal się chowa w pudłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 28.05.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Oj kochana masz szczescie ze dzieli nas 3000 km bo jak bym wpadla z wizyta to juz bym zostala podoba mi sie kazdy szczegol Twojego domku jest przepieknie Czy mozesz powiedziec gdzie kupilas nakladke na zlew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.05.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Oj kochana masz szczescie ze dzieli nas 3000 km bo jak bym wpadla z wizyta to juz bym zostala Ja tam myślę, że szkoda Tak czy inaczej będzie mi bardzo miło jeśli się chociaż wirtualnie zadomowisz podoba mi sie kazdy szczegol Twojego domku jest przepieknie Dziękuję Ci serdecznie! Czy mozesz powiedziec gdzie kupilas nakladke na zlew? Kasieńko, to taki jakby ociekacz na zlew DOMSJO (ma chyba zresztą taką samą nazwę). Czyli znowu nic innego jak IKEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 28.05.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Musze sie przyzac ze ja sie u Ciebie zadomowilam juz dawno tylko o tym nie wiedzialas:lol2: Bardzo dziekuje za namiar na ociekacz zapisialam sobie w moim magicznym notesie na przyszlosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.05.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Musze sie przyzac ze ja sie u Ciebie zadomowilam juz dawno http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/hura.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts