Kasia1719508754 14.06.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Dropciu wpadlam usciski zostawic i powiedziec ze wspieram Cie w przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 14.06.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Dzięki Dropku, schłodzony szampan zawsze się przyda, wypijemy go z okazji końca Twojej przeprowadzki, trzymam kciuki za szybki transport dobytku w takich chwilach teleportacja byłaby bardzo wskazana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 14.06.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Dropciu udanej przeprowadzki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.06.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Mam pytanie do forumek szyjących i/lub posiadaczek rolet rzymskich. Ile potrzeba na nie materiału (długość)? Jest jakaś stały zalecany wymiar, czy to kwestia gabarytu okna? Dropko, oczywiście nie ma stałego wymiaru na rolety rzymskie- to kwestia gabarytów okna:yes: Ja już dokładnie nie pamiętam ile u nas materiału poszło- podałam wymiar okna krawcowej i one zamówiła materiał, ale jeżeli sprawa jest jeszcze aktualna, to mogę ją dopytać Chwilkę mnie nie było i nie jestem w temacie, ale doczytałam, ze właśnie się przeprowadzasz, tak? W takim razie zaciskam kciuki za bezproblemowe i szybkie przenosimy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.06.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Dzięęęki Diewczynki! :hug: Przyznam, że bałam się ujawniać temat przeprowadzki, bo wiedziałam, że się będzie wlokła. Głupio mi było... Wy się wszystkie raz dwa uwinęłyście, a u mnie to trwa i trwa... Trochę kolejnych pudeł spakowałam wczoraj, trochę planuję jutro. W planie jest przewiezienie minimum połowy rzeczy z szaf. Zobaczymy jak z realizacją... : : : Dzisiaj miałam przyjemność wypić kawkę u forumowej Vesi. Planowałam posiedzieć 2 godzinki, a nie wiadomo kiedy zleciał cały dzień. Vesilka jest przemiła, bardzo serdeczna i ma naprawdę śliczny dom. A do tego wygląda jak siostra swoich dzieci, serio! Bardzo dziękuję za możliwość spotkania, Vesi! Liczę, że nie będzie ostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 14.06.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Dropciu,życzę bezproblemowej przeprowadzki ,ściskam :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 14.06.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Bardzo dziękuję za możliwość spotkania, Vesi! Liczę, że nie będzie ostatnie Kochana, to ja Tobie baaaardzo dziękuje za odwiedziny http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n035.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n035.gifPrzemiło sie z Tobą gawędziło. Cieszę sie, że dojechałaś do domku. Podziwiam za odwagę jeżdżenia po nieznanych drogach bez gps-a. Ja również mam nadzieję, że będziemy sie spotykać. Kibicuję Waszej przeprowadzce, dacie radę, wiadomo, jak nikt ze starych śmieciów nie wygania, to ciężko sie zebrać i przeprowadzić Ps.Posłodziłaś mi okropnie teraz sie odwdzięczę Dropi, nie dość że śliczna, to przesympatyczna dziewczyna, taka fajna, że szkoda było wypuszczać ją z domu, i dzielnie zniosła towarzystwo moich gadatliwych dziecióff. :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 15.06.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Dropinko Niech się dzieje w takim tempie w jakim Wam wygodnie . Najważniejsze by mieszkało Wam się miło i szczęśliwie A że w takim pięknym mieszkaniu być inaczej nie może, to jestem pewna, że moje życzenia się spełnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 16.06.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Dropciu my tu Cie wszystkie wspieramy wirualnie a kazdy sie przeprowadza w takim tempie jaki jest dla niego najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.06.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Dropek, Ja za ciebie kciuki nieustannie trzymam i powodzenia w przeprowadzce, ile by nie trwała, trzymam. Przeprowadzaj się we własnym tempie i na nas się nie oglądaj. Poczekamy na fotki z Twojego pięknego mieszkania ile trzeba będzie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 17.06.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 EEE tam liczy się efekt, a nie szybkość przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.06.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Dropko...ja też kibicuję i trzymam kciuki za przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.06.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Drop przeprowadzka przeprowadzką ale pomachać to byś mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.06.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Drogie Moje! Utknęłam w stosie prasowania, ale już się powoli wygrzebuję W zeszły weekend bardzo dużo przewieźliśmy, zostały właściwie tylko ciuchy (chociaż.... nie powinnam chyba pisać 'tylko', bo trochę tego jednak zgromadziliśmy). Nowy tydzień ma być już na swoim. Trochę nie wierzę, że to się naprawdę dzieje Bardzo dziękuję, że mi kibicujecie i wspieracie. Chyba macie mobilizującą moc, bo odkąd wiecie jakoś od razu szybciej idzie... Wszystkie Was zatem mocno ściskam i przepraszam, że teraz bywam rzadziej Vesi, a to za tyle miłych słów http://emoty.blox.pl/resource/buziak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 19.06.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Nowy tydzień ma być już na swoim. :wiggle::wiggle: Ale super :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 20.06.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 i ja trzymam kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.06.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Kasieńki, dziękuję Wam! Mam nadzieję, że mój następny post to będą już wieści, że mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.06.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Dropciu, wpadłam zaległości ponadrabiać, a TU taakie wieści!!! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia;). Gratuluję już i życzę pięknych i kolorowych snów w pierwszą noc!:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 21.06.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Dropciu to ja zaciskam kciuki i czekam na ten obiecany post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.06.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Dropku, trzymam mocno kciuki za ostatnią prostą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts