Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam pytanie do forumek szyjących i/lub posiadaczek rolet rzymskich.

Ile potrzeba na nie materiału (długość)? Jest jakaś stały zalecany wymiar, czy to kwestia gabarytu okna?

Dropko,

oczywiście nie ma stałego wymiaru na rolety rzymskie- to kwestia gabarytów okna:yes:

Ja już dokładnie nie pamiętam ile u nas materiału poszło- podałam wymiar okna krawcowej i one zamówiła materiał, ale jeżeli sprawa jest jeszcze aktualna, to mogę ją dopytać:D

Chwilkę mnie nie było i nie jestem w temacie, ale doczytałam, ze właśnie się przeprowadzasz, tak?:wave:

W takim razie zaciskam kciuki za bezproblemowe i szybkie przenosimy:hug:

Dzięęęki Diewczynki! :hug: :hug: :hug:

Przyznam, że bałam się ujawniać temat przeprowadzki, bo wiedziałam, że się będzie wlokła. Głupio mi było... Wy się wszystkie raz dwa uwinęłyście, a u mnie to trwa i trwa... :rolleyes:

Trochę kolejnych pudeł spakowałam wczoraj, trochę planuję jutro. W planie jest przewiezienie minimum połowy rzeczy z szaf. Zobaczymy jak z realizacją...

: : :

Dzisiaj miałam przyjemność wypić kawkę u forumowej Vesi. Planowałam posiedzieć 2 godzinki, a nie wiadomo kiedy zleciał cały dzień. Vesilka jest przemiła, bardzo serdeczna i ma naprawdę śliczny dom. A do tego wygląda jak siostra swoich dzieci, serio! :yes:

Bardzo dziękuję za możliwość spotkania, Vesi! :hug: Liczę, że nie będzie ostatnie :)

Bardzo dziękuję za możliwość spotkania, Vesi! :hug: Liczę, że nie będzie ostatnie :)

Kochana, to ja Tobie baaaardzo dziękuje za odwiedziny http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n035.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n035.gifPrzemiło sie z Tobą gawędziło.

Cieszę sie, że dojechałaś do domku. Podziwiam za odwagę jeżdżenia po nieznanych drogach bez gps-a.

Ja również mam nadzieję, że będziemy sie spotykać.

Kibicuję Waszej przeprowadzce, dacie radę,

wiadomo, jak nikt ze starych śmieciów nie wygania, to ciężko sie zebrać i przeprowadzić:rolleyes:

Ps.Posłodziłaś mi okropnie :hug: teraz sie odwdzięczę :p

Dropi, nie dość że śliczna, to przesympatyczna dziewczyna,

taka fajna, że szkoda było wypuszczać ją z domu,

i dzielnie zniosła towarzystwo moich gadatliwych dziecióff.

:hug::hug:

Dropinko :hug:

Niech się dzieje w takim tempie w jakim Wam wygodnie :). Najważniejsze by mieszkało Wam się miło i szczęśliwie :hug: A że w takim pięknym mieszkaniu być inaczej nie może, to jestem pewna, że moje życzenia się spełnią :wiggle:

Drogie Moje! :bye:

Utknęłam w stosie prasowania, ale już się powoli wygrzebuję :rolleyes:

W zeszły weekend bardzo dużo przewieźliśmy, zostały właściwie tylko ciuchy (chociaż.... nie powinnam chyba pisać 'tylko', bo trochę tego jednak zgromadziliśmy).

Nowy tydzień ma być już na swoim.

Trochę nie wierzę, że to się naprawdę dzieje :wiggle:

Bardzo dziękuję, że mi kibicujecie i wspieracie. Chyba macie mobilizującą moc, bo odkąd wiecie jakoś od razu szybciej idzie...

Wszystkie Was zatem mocno ściskam i przepraszam, że teraz bywam rzadziej :hug:

Vesi, a to za tyle miłych słów http://emoty.blox.pl/resource/buziak.gif