Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej, hej! :bye:

Faktycznie burza była (akurat w samym środku jechałam samochodemhttp://emoty.blox.pl/resource/stres.gif), ale przeszła na szczęście bezboleśnie. Nie zerwało nam nawet prądu ani netu, choć pioruny wyglądały momentami groźnie :o

Dziewczyny, jeszcze raz dziękuję za wszystkie zaciskane kciuki :hug:

Stało się, wyjeżdżamy, dziś pierwsza noc na nowym! :wiggle: :wiggle: :wiggle:

Z góry przepraszam jeśli na jakiś czas zamilknę. Nie wiem czy zdołam sama skonfigurować router.

:bye:

Dziękuję Wam najmocniej za tyle serdeczności i życzeń! :hug:

Jestem tak jak sądziłam bez routera, ale na szczęście kablem płynie net.

Mieszka się suuuper! :D

Trochę jakby to zawsze było nasze miejsce.

Z drugiej strony jak na wakacjach trochę też.

Wszystko nowe - ludzie, okolica...

Rzeczy w pudłach albo rzucone byle gdzie, półki puste, jeszcze nie widać, że to nasze własne :rolleyes:

Mimo wszystko czas nam upływa bardzo miło. Nawet pobudka przychodzi jakoś łatwiej (liczę, że podobnie będzie z gotowaniem) ;)

W pierwszą noc nie śniło mi się nic. Tak to już u mnie bywa w nowych miejscach :rolleyes: Wstawałam za to do kota kilkakrotnie, bo biedny bardzo się przestraszył obcych wnętrz. Dziś jest już znacznie lepiej, chodzi swobodnie po mieszkaniu (wcześniej zrywał się na każdy ruch czy dźwięk). Upodobał sobie kryjówkę pod kanapą, ale coraz częściej siedzi z nami na :)

Edytowane przez Drop_Inn