Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

Dropku,

kolejne zdjęcia u Ciebie i kolejne zachwyty, jak najbardziej uzasadnione. No a jeśli tak jasno masz bez słońca, to jak to wygląda w słoneczny dzień??? Pewnie jeszcze cudniej :jawdrop:

Z płytą mam to samo. Strasznie mnie to wkurza, bo człowiek się napracuje a za chwilę można robotę zacząć od nowa. Jeszcze teraz przy otwartych oknach. Też przecież mam szachownicę na podłodze i jak ją umyję, to tak ślicznie lśni... Zdążę tylko usiąść z kawką i już widzę latające pyłki i opadający kurz :cry:

A u Ciebie nawet ten zwisający kabelek nie psuje efektu...

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dropkorewelacyjne nowe zdjęcia ! pięknie wszystko gra :) Ja za milion lat nie naucze się robic tak zdjęc - czego efektem są fotki, na których kazdy kąt domku wyglada jak... bleee....

Super, że się wybawiliście weekendowo :) ( fotki podejrzałam ;) )

Jeszcze słówko o oktagonach - u mnie może pyłków i paproszków nie widac - więc pewnie u ciebie kuchnia oświetlona inaczej ;) Ale każde rozmazanie etc czyni podłogę brudną. Niemniej rustykalna by mi nie pasował i jakoś alternatywy innej nie widzę dla tych moich oktagonów - poza tym - lubię je :) U nas z kładzeniem i docinaniem problemów nie było - nic panowie nie wspominali w kazdym razie :)

łał - pięknie, masz bardzo dużo światła na przedpokoju i to jeszcze przy schowanym słoneczku , napisz proszę z jakiej firmy masz listwy :)

Bez słońca???? Jak jaśniutko,.... bardzo przytulnie!!! Pięknie!!!!

Dropku,

kolejne zdjęcia u Ciebie i kolejne zachwyty, jak najbardziej uzasadnione. No a jeśli tak jasno masz bez słońca, to jak to wygląda w słoneczny dzień??? Pewnie jeszcze cudniej :jawdrop:

Mrówciu, Beatko, Sówko, http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-fc/thanks.gif :hug:

Ze światłem przyznam, że oszukałam trochę - do zdjęć pootwierałam większość drzwi :rolleyes:

Tak słonecznie jest zwykle w pierwszej części dnia, potem większość przenosi się do kuchni.

napisz proszę z jakiej firmy masz listwy :)

Chodzi o przypodłogowe?

Jeśli tak, kupiliśmy w stolarnia24.pl.

Przysufitowe zamówiliśmy w lokalnym sklepie. Niestety nazwa wyparowała mi kompletnie :(

Drop jestem totalnie zakochana w Twoich wnętrzach! Jest tak :jawdrop:

Chciałabym COŚ TAKIEGO stworzyć u siebie :yes:

Jesteś moją inspiracją :hug:

Nelluś, mnie to zawsze słów brak na Twoje komplementy :hug:

Dzięki! You've made my day (że się tak wyrażę z angielska) :)

Cudnie urządzony przedpokój, świetne plakaty :yes:

Ślicznie i klimatycznie, jak zwykle :p

Ojej, dziękuję! :hug:

(I czekam na Ciebie nieustannie:))

Dropku ja dopiero teraz - gratuluję przeprowadzki i pięknie urządzonych wnętrz :o.

Piszesz że podłoga w kuchni uciążliwa, ale jak pięknie wygląda i jak świetnie to na tych zdjęciach widać - wow

Pozdrawiam

Bardzo dziękuję! :hug: (w ogóle super, że się odezwałaś!)

No to prawda, że gdy tak sobie na nią patrzę, jestem w stanie wiele jej wybaczyć ;)

Dropku uwielbiam do Ciebie zagladac :) masz niezwykly klimat w mieszkaniu :)

jak bede tak czesto ogladac Twoje zdjecia to jeszcze mi sie moje odwidza :(

Słoneczko, :hug:

Spokojnie, tyle serca włożyłaś w tworzenie swoich wnętrz, że gdy powstaną nie będziesz chciała oddać :)

Uśmiecham się kiedy piszecie o klimacie. Tyle razy słyszałam, że jeśli białe to zimne, nieprzytulne, że sama zaczęłam wątpić jak to wyjdzie.

Teraz nie wyobrażam sobie, że mogłabym mieć inny kolor ścian. No może oprócz sypialni, tam nie będzie docelowo bieli.

zdradzisz skad stoliczek/tacka ?? w salonie stol kawowy to z I. prawda ?

Dobrze zgadujesz, stolik w salonie to Ikea :yes:

Tacę natomiast zdobyła dla mnie Pysia. Z pół forum kiedyś w nie zaopatrzyła, korzystając z jakiejś promocji okolicznej :)

wszystko tak ladnie pasuje :)

ja mam problem, bo im blizej wykonczenia, tym bardziej sie martwie czy wszystko mi sie uda polaczyc i spojnie poukladac ............

Eh, jak ja to doskonale znam! Tyle stylów mnie w trakcie zafascynowało, że to zmartwienie też mnie nie opuszcza. Część rzeczy, które kupiłam gdzieś po drodze nie ma prawa ze sobą dobrze grać. W efekcie trafiły z powrotem do pudełka.

Ty masz ten plus, że wątpliwości możesz rozwiać wizualizacją, bardzo żałuję, że brak mi tej umiejętności.

Dropku cudo :jawdrop::jawdrop::jawdrop: ślicznie, jaśniutko i bardzo retro :) wpatruję się i wpatruję w każdy szczególik i dodatek :rolleyes:

Pięknie dziękuję Two! :hug: Użyłaś moich ulubionych przymiotników :)

Drop :jawdrop::jawdrop::jawdrop: - musi Wam się tam cudownie mieszkać :rolleyes:

Oo tak! Bardzo szybko poczuliśmy, że to DOM :yes:

Teraz nawet wyjeżdżać chce się jakoś mniej, nie sądziłam, że to się kiedyś zdarzy :rolleyes:

Dropku o ja pier&^%*.... łał łał łałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłl zbieram szczękę z podłogi..... cudownie, bosko, chcę u ciebie zamieszkać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maaartuś! Jakie to miłe wszystko! :hug:

(Cenzurowany fragment szczególnie chwycił mnie za serce) :lol2:

Umiesz gotować? Bo jeśli tak, przygarniam Cię od razu :D

U mnie nie chce jakoś ujawnić się ten talent.

Dropkorewelacyjne nowe zdjęcia ! pięknie wszystko gra :) Ja za milion lat nie naucze się robic tak zdjęc - czego efektem są fotki, na których kazdy kąt domku wyglada jak... bleee....

Aa nieprawda :no: Zdjęcie kuchni, które wrzuciłaś w którymś wątku zapisałam sobie nawet na dysk. Przepięknie prezentowały się pastele :)

Cieszę się, że podobają Ci się moje :hug:

Fotki cudo, cudne mieszkanie.

Dziękuję! :hug:

I przepraszam, że nadal się ociągam (wiesz z czym...) :oops:

Dzisiaj już obiecuję się odezwać.

Dziękuję Olciu i Pendraczku! :hug:

Odgrzebuję mój wątek z zapomnianych czeluści 3 strony ;)

W tym tygodniu (a po części może już dzisiaj nawet) będę mieć wreszcie co pokazać. Pierwsze fotki postaram się wrzucić po południu. Myślę, że zacznę od łazienki, bo zaszła tam w weekend pewna zmiana :)

A tak w ogóle to uwielbiam mieszkanko nasze! Za oknem tropikalne lato, a u nas od kilku dni maksymalnie 23,5 stopnia :D Leżąc przykrywam się kocykiem, bo mi chłodno :rotfl:

To wszystko bez klimy oczywiście :)

Ciekawe co zmalowaliście :rolleyes:

'Zmalowaliście' to bardzo trafne określenie ;)

jak Wam się udaje osiągnąć ten stan bez klimy ?

Myślę, że mieszkanie jest po prostu korzystnie ustawione względem kierunków świata. Przez większość dnia oświetlana jest ściana boczna, na której nie ma żadnych okien :wiggle:

W razie potrzeby uruchamiamy też rolety. Szczególnie w sypialni się przydają, bo to wschód i słońce pojawia się bardzo wcześnie rano :rolleyes:

Foteczki :popcorn:

to ja również poczekam :) :popcorn:

:)