Drop_Inn 29.07.2013 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Ale ładne zdjęcia! Piękne udało Wam się światło. Antoś cały prześliczny - i nosek i oczy i usteczka. Wiem, że dla matki dziecko jest zawsze najwspanialsze, ale z niego naprawdę jest przystojniak Anetko, dziękujemy! Początek nam minął bardzo dobrze, oby tak dalej, a będziemy zadowoleni Drzwi rzeczywiście mamy takie same, tylko to Fiordy, a u Was chyba prawdziwe drewniane od stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.07.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Dziękujemy ja jestem zakochana, wiadomo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.07.2013 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 (edytowane) Okazuje się, że moja metamorfoza łazienkowa jest niemożliwa do sfotografowania Chodzi o to, że przemalowaliśmy wreszcie ramę lustra. Próbowałam przywyknąć do jej poprzedniej wersji w bieli, ale raziła przy każdym wejściu do łazienki. Uznałam, że konieczne jest małe ocieplenie Nie chciałam żadnych wyrazistych barw, coś neutralnego raczej. Padło na kolor pudrowy, tudzież nude. W palecie Beckersa znalazłam gotowca - Cotton Candy. Jest jaśniutki, beżowo-różowy jakby, wydało mi się, że to dokładnie to. Po malowaniu okazał się inny niż sądziłam, ale i tak wolę tę wersję od poprzedniej. Zostaje, a ja tymczasem będę szukała ideału... Fotkę musiałam zrobić z lampą, bo inaczej cała łazienka była żółta. Niestety trudno odróżnić, że na ramie to nie jest biel (na żywo różnica jest wyraźna). Wrzucam poprzedni kolor, może tak będzie chociaż trochę łatwiej Edytowane 29 Lipca 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.07.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Tak podejrzewałam, że za lustro się wzięłaś. Ale różnicy na zdjęciach nie widzę. Grunt, że na żywo się polepszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 29.07.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Yokasta i ja się załpałam na uroczego małego przystojniaka do oscrapowania w sam raz Dropko wrzuć łazienkę swoją do wątku łązienkowego ogólnego - chętnie bym zagłosowała na nia jako najpiekniejsza łazienke, ale nie można jej zgłosić chyba, jak nie jest w tym watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.07.2013 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Tak podejrzewałam, że za lustro się wzięłaś. Ale różnicy na zdjęciach nie widzę. Grunt, że na żywo się polepszyło Starałam się, ale za nic się nie chce uwidocznić Dropko wrzuć łazienkę swoją do wątku łązienkowego ogólnego - chętnie bym zagłosowała na nia jako najpiekniejsza łazienke, ale nie można jej zgłosić chyba, jak nie jest w tym watku O, nie pomyślałam o tym Bardzo mi miło, że Ty pomyślałaś o mnie Zdjęcia są już w łazienkowym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 29.07.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Starałam się, ale za nic się nie chce uwidocznić O, nie pomyślałam o tym Bardzo mi miło, że Ty pomyślałaś o mnie Zdjęcia są już w łazienkowym wątku. Dzieki zgłosiłam też bym pewnie nie pomyślała, ale przy okazji tej samej sytuacji z kuchniami okazało się, że moja kuchnia została do głosowania wzięta -dlatego tutaj pomyślałam od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.07.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 DropiJa chetnie wpadne, ale poki co mnie ni-ma, a potem zapiernicza cd.Lustro przed i po pikne, ja roznicy na tablecie tez nie widze ;pPozdrowionka z it. :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.07.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 (edytowane) Kamilcia, dobrze ze nie oscalpować a jak scrapować ? Dropku, ja tez nie widze wiekszej roznicy ale moze to wina monitora. Z reszta na pewno jest bomba . Edytowane 29 Lipca 2013 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 29.07.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Kamilcia, dobrze ze nie oscalpować a jak scrapować ? takie zboczenie "zawodowe", hehe - jak widzę fajne zdjęcie - i do tego z super modelem/modelką to od razu bym zrobiła jakas rameczkę czy inne scrapbookingowe dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.07.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Hehe, takie zaproszenia na chrzest mieliśmy z ramką i mi wszyscy mówili, że wygląda jak św. Jan na talerzu . Przepraszam Dropku za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 29.07.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Hehe, takie zaproszenia na chrzest mieliśmy z ramką i mi wszyscy mówili, że wygląda jak św. Jan na talerzu . Przepraszam Dropku za Boskie!! Drop, a jak się w ogóle mieszka, zmieniłabyś w tej chwili którąś decyzję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.07.2013 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Dropi Ja chetnie wpadne, ale poki co mnie ni-ma, a potem zapiernicza cd. Lustro przed i po pikne, ja roznicy na tablecie tez nie widze ;p Pozdrowionka z it. :* Nic się nie dzieje, może na jesień będzie luźniej Odpoczywaj i ładuj bateryjki. Należy Ci się! Dropku, ja tez nie widze wiekszej roznicy ale moze to wina monitora. Z reszta na pewno jest bomba . Ja coś tam widzę, ale pewnie to bardziej oczy wyobraźni... Przepraszam Dropku za No coś Ty. Miło poczytać co tam u Was Drop, a jak się w ogóle mieszka, zmieniłabyś w tej chwili którąś decyzję? Na pewno chciałabym mieć o 1 pokój więcej No ale tego sobie nie dokooptuję raczej Tak poważnie w salonie zmieniłabym kanapę. Z jednej narożnej na 2 zwykłe. Bardzo ją lubię i zawsze chciałam taką mieć, ale z dwoma byłoby łatwiej się poruszać. Teraz chcąc wyjść na taras trzeba okrążyć kanapę z jednej strony, przy osobnych można by przejść na wprost. Nie jest to dla nas jakiś wielki problem, ale zmiana na pewno wyszłaby na plus. W szafkach kuchennych zrezygnowałabym ze zwykłych półek, zrobiłabym tylko wysuwane. Zwykłych mam mało - przy 2 szafkach, ale szuflady to jednak nieporównywalnie większy komfort. Na razie to wszystko co przyszło mi do głowy. Z reszty decyzji jesteśmy zadowoleni póki co. Szczególnie tych dotyczących bazowych elementów - takich jak kafle, podłogi, kolor ścian. A dodatki - wiadomo - gdy się przestaną sprawdzać można zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 30.07.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Twój domek Drop ma tę zaletę, że baza jest w miarę uniwersalna, jak Ci się znudzi, to możesz zmieniać do woli dodatkami, Czemu nie załapałam się na zdjęcia Antosia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.07.2013 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Dropp śliczna ta łazienka, strasznie podobają mi sie te mugatowe klimaty . Byłam u Ilusion i jej jak i Twoja łazienka sa takie dopracowane, "wykończone". Te wszystkie detale, faktury, wypukłości dają to coś. Jest ślicznie W szafkach kuchennych zrezygnowałabym ze zwykłych półek, zrobiłabym tylko wysuwane. Zwykłych mam mało - przy 2 szafkach, ale szuflady to jednak nieporównywalnie większy komfort. czyli podjęłam dobra decyzje że chce same szuflady poza narożnymi szafkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 31.07.2013 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Twój domek Drop ma tę zaletę, że baza jest w miarę uniwersalna, jak Ci się znudzi, to możesz zmieniać do woli dodatkami Znając upodobanie mojego męża do remontów, wolałam nie ryzykować z czymś co nam się szybko znudzi Dropp śliczna ta łazienka, strasznie podobają mi sie te mugatowe klimaty . Byłam u Ilusion i jej jak i Twoja łazienka sa takie dopracowane, "wykończone". Te wszystkie detale, faktury, wypukłości dają to coś. Jest ślicznie Dziękuję! Wypukłości robią robotę rzeczywiście. Niby coraz więcej mugatów wszędzie, ale na mnie robią wrażenie nieustannie. Nie wiem czy zdołają mi się kiedyś opatrzyć. czyli podjęłam dobra decyzje że chce same szuflady poza narożnymi szafkami Najlepszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 31.07.2013 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 A dziś zapraszam do kuchennej graciarni mojej Tabliczkę trzeba traktować z przymrużeniem oka, bo kucharka niestety ze mnie żadna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 31.07.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 ale pięknie ! wiedziałam, że jak udomowisz bedzie idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 31.07.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Drop, graciarnie gdybyś chciała zobaczyć, to zapraszam do mnie, u Ciebie to jest idealnie wystylizowana kuchnia a nie graciarnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 31.07.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Aaaaaaa myślałam, że to inspiracja.... pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts