GUMISIOWA 31.07.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Dropku-strasznie dawno mnie u Ciebie nie było -kuchnia PRZEPIĘKNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 31.07.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 dropp cudna kuchnia fotki jak z zagramanicznych inspiracji:rolleyes: a gdzie zblizenia dodatkow, same cudnosci masz tam na blacie i w witrynkach i obrazek fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.07.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 "Graciarnia" jest super tak jak pisałam u mnie te wszystkie cudności u Ciebie idealnie pasują, umiesz to ładnie zgrać. U mnie wyszła by prawdziwa graciarnia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.07.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Dropku, Jest mnie teraz mało na FM, ale zawsze wiem kiedy wpaść, chociażby na moment. Jaka uczta dla oczu? Kochana, wiele jest tu dostkonałych wizjonerek i stylistek, ale Twoje wnętrza to prawdziwe klejnoty. Jestem rozczarowana, że ani Twoja kuchnia ani łazienka nie znalazły się w konkursie FM na "Naj... " Jak nic będą zwycięzcami następnej edycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 01.08.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Bardzo ładna, konsekwentna kuchnia. Żyjąca na zdjęciach (BTW bardzo ładne ujęcia), w sumie nie za duża, ale mądrze rozplanowana. Ujęła mnie ściereczka, wisząca swobodnie przy zlewie. Zamiast wyrzucania wszelkich utensylii na czas robienia zdjęć, u Ciebie są tam, gdzie powinny być. Przez to kuchnia jest autentyczna i można sobie wyobrazić jak wygląda na codzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.08.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Dropciu jest CUDOWNIE drzwi, tak Masz rację nasza wersja jest drewniana:yes: Pokażesz nam więcej fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 01.08.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Ojej Dropku... ślicznie Fajny ten czajnik porcelanowy i w ogóle te dodatki. Cudo! No a te lampy super wyglądają. W ogóle widzę, że chyba dużo oświetlenia się szykuje (lampy wiszące, nad szafkami, wystający kabelek nad blatem). Tego nigdy dość w kuchni, bo ułatwia pracę. Dropku, strasznie mi się Twoja kuchnia podoba. Dobrze wiedziałam, że zapowiada się kolejne cudo O łazience się nie wypowiadam po raz kolejny, bo dobrze znasz moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 01.08.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Pięknie, gratulacje dla autorki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.08.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Drop z dodatkami jest IDEALNIE!!!!!!!! Stworzyłaś to co w kuchni najważniejsze wspaniały klimat - jakbym weszła na kawę to siłą trzeba by mnie wyganiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.08.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Dropku, kuchnia do Cię pasuje Bardzo spójne wnętrza uzyskałaś. Też będę miała tabliczki w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 01.08.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Kuchnia MEGA !!!! Dropku cudne zdjęcia robisz , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.08.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 O jacieżpierdzielę super kuchnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.08.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 A dziś zapraszam do kuchennej graciarni mojej No kochana mnie z takiej graciarni to trudno było by się pozbyć ...Superklimatyczna kuchnia Ci wyszła, każdy drobiazg jest na swoim miejscu i widać ,że miejsce bardzo przemyślane:)Roleta mi sie baaaaardzo podoba!! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fioletowafiolka 02.08.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Piękna kuchnia, piękne zdjęcia (jaki masz aparat ? ) mega inspiracja dla mnie - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 02.08.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Cudnie Dropi, cuuuuuudnie http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/love/mini-graphics-love-297907.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 02.08.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Cudna, udomowiona, przemyślana kuchnia... a mugatów jest pełno ale tylko na forach bo w realu, u znajomych to raczej ich nie oglądam Jak ja Ci jej zazdroszczę, moje bardzo moje klimaty I piękne zdjęcia ! Zobacz ile osób sprowokowałaś do komentarzy, jak widać trudno przejść obok Twojej kuchni obojętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.08.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Dropku...kuchnia śliczna.....wszystko u ciebie jest przemyślane!!! Pięknie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.08.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Dropciu, wychylam się na chwilę ze swoich okopów żeby napisać, że kuchnie masz bosko urządzoną. Każdy grat w niej postawiony pasuje. Dla mnie rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 04.08.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Właśnie oglądałam fotki Twojej kuchni,kiedy przechodził mąż i zerkając rzucił : " Znowu wrzuciłaś gdzieś zdjęcia naszej kuchni..." No nie mogę... hahahaha, jest pięknie Czy ta waga jest z bloomingville? Właśnie szukałam miętowej lampy do przedpokoju i w grafice wskoczyła mi miętowa waga... Patrzę,cholercia gdzieś już tą wagę dziś widziałam... tak !U Dropp ! To musi być przeznaczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.08.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 (edytowane) Kamilciu, Pendraczku, Martuś, Gumisiu, Two, Ivy, Ilutku, Dorko, Anetko, Sówko, Aniu (i Tomku), Adme, Narendilku, Mrówko, Yokasiu, Beatko-Beauty, Fiolko, Vesi, Mugatko, Beatko, Rere, Kasiu... serdeczne dzięki za tyle ciepłych i pozytywnych słów o kuchni! :hug: Przepraszam, że tak późno i w skrócie, ale nie mam ostatnio głowy do pisania. Spadła na nas niedawno zła wiadomość i moje myśli zupełnie gdzie indziej teraz krążą. Muszę zniknąć jeszcze na parę dni żeby jakoś sobie to wszystko poukładać. Ale wrócę, bo to świetna odskocznia jednak. Na razie sprawy po prostu są zbyt świeże. I jeszcze odpowiadając na pytania / posty (wybaczcie, że wybiórczo, wkrótce nadrobię każdy jeden): Jestem rozczarowana, że ani Twoja kuchnia ani łazienka nie znalazły się w konkursie FM na "Naj... " Jak nic będą zwycięzcami następnej edycji. Dzięki inicjatywie Kamilci, Venuski i Amglad () jest szansa na udział w łazienkowym. Bardzo mi miło, że i Ty o mnie pomyślałaś To dla mnie ogromne wyróżnienie. Pięknie, gratulacje dla autorki! Dziękuję i z przyjemnością witam w gronie gości! Piękna kuchnia, piękne zdjęcia (jaki masz aparat ? ) Nikon D90 + jakaś podstawowa obróbka potem. Poprawiam jasność, kontrast itp. Wyostrzam, zmniejszam, no i właściwie już. Cieszę się, że efekt się podoba Czy ta waga jest z bloomingville? Właśnie szukałam miętowej lampy do przedpokoju i w grafice wskoczyła mi miętowa waga... Patrzę,cholercia gdzieś już tą wagę dziś widziałam... tak !U Dropp ! To musi być przeznaczenie... Moja to chyba jakiejś innej firmy, na pewno z cenowo niższej półki. Miętowa śliczna, ale kiedy szukałam była bardzo droga. Tę czerwoną chyba z Westwinga mam. Bardzo jestem ciekawa jak teraz wygląda Twoja kuchnia. Może byłaby szansa dostać jakieś zdjątko na priv? A na koniec specjalna wiadomość dla Rere: Kochana, bez względu na okoliczności bardzo chętnie się z Tobą spotkam. Nie wiadomo kiedy znowu nadarzy się okazja. Gdybyś miała chwilę, daj znać, powinnam być wolna cały najbliższy piątek i sobotę. Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts