dardurdka 05.08.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Ja się spóźniłam, ale nie będę oryginalna - kuchnia jak z żurnala! Przepiękna!!! Też bym z niej nie wychodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 05.08.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Choc to nie jest mój ulubiony styl Twoja kuchnia bardzo mi sie podoba Konsekwentna w wyborze dodatków,ponadczasowa,taka "domowa" Gratuluje efektu który osiągnęłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.08.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Spadła na nas niedawno zła wiadomość i moje myśli zupełnie gdzie indziej teraz krążą.... (......................) :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.08.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Spadła na nas niedawno zła wiadomość i moje myśli zupełnie gdzie indziej teraz krążą. Muszę zniknąć jeszcze na parę dni żeby jakoś sobie to wszystko poukładać. Ale wrócę, bo to świetna odskocznia jednak. Na razie sprawy po prostu są zbyt świeże. Doskonale Cię rozumiem. U mnie ostatnio też tak jest. I tak naprawdę dopiero 21.08 będę mogła odetchnąć pełną piersią. Bardzo mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.08.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Dropciu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.08.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 o matko jak pięknie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.08.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 a czy mogę prosić o zdjęcjeszcze jakieś sciany z okapem.... znajomi chcą podobne meble i chciała bym pokazac Twoją jako inspirację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.08.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Koniec smutków, wracam I od razu się biorę do roboty. Zaległości mam, że ho ho (ale jakich przyjemnych za to:)). ale pięknie ! wiedziałam, że jak udomowisz bedzie idealnie Dzięki Kochana! Pokaż swoją pastelową kuchnię, pewnie już się pozmieniało nieco Drop, graciarnie gdybyś chciała zobaczyć, to zapraszam do mnie, u Ciebie to jest idealnie wystylizowana kuchnia a nie graciarnia. :) Aaaaaaa myślałam, że to inspiracja.... pięknie! Pięknie dziękuję, Martuś! Dropku-strasznie dawno mnie u Ciebie nie było -kuchnia PRZEPIĘKNA Cieszę się, że Ci się podoba, kuchenny wymiataczu dropp cudna kuchnia fotki jak z zagramanicznych inspiracji:rolleyes: a gdzie zblizenia dodatkow, same cudnosci masz tam na blacie i w witrynkach i obrazek fajny Zrobię, a pewnie! Szczególnie, że kończą mi się już miejsca do pokazywania No i dziękuję za tyle ciepłych słów! Wiem, że do zagranicy mi daleko, ale to niewątpliwie miłe "Graciarnia" jest super tak jak pisałam u mnie te wszystkie cudności u Ciebie idealnie pasują, umiesz to ładnie zgrać. U mnie wyszła by prawdziwa graciarnia..... A wiesz, że mam tego wszystkiego jeszcze więcej? Pochowałam do szaf, bo wielkość blatu mogła się niebezpiecznie zmniejszyć Za jakiś czas dodamy 2 półeczki, to część graciarni będzie stała tam. Dropku, Jest mnie teraz mało na FM, ale zawsze wiem kiedy wpaść, chociażby na moment. Jaka uczta dla oczu? Kochana, wiele jest tu dostkonałych wizjonerek i stylistek, ale Twoje wnętrza to prawdziwe klejnoty. Och Ilutku, aż sczerwieniałam cała! Bardzo ładna, konsekwentna kuchnia. Żyjąca na zdjęciach (BTW bardzo ładne ujęcia), w sumie nie za duża, ale mądrze rozplanowana. Ujęła mnie ściereczka, wisząca swobodnie przy zlewie. Zamiast wyrzucania wszelkich utensylii na czas robienia zdjęć, u Ciebie są tam, gdzie powinny być. Przez to kuchnia jest autentyczna i można sobie wyobrazić jak wygląda na codzień. Ale szczególik wypatrzyłaś! Faktycznie, chyba niczego nie chowałam, no może poza garami ze zmywaka Cieszę się, że jako tako wygląda ten codziennik. Nie zawsze taki tam porządek, ale ciiii Dropciu jest CUDOWNIE Pokażesz nam więcej fotek? Dziękuję! Fotki już w piątek miały być, ale nas zawaliły znienacka inne sprawy. Myślę, że jutro strzelę nową porcję, zapowiada się luźniejszy dzień. Ojej Dropku... ślicznie Fajny ten czajnik porcelanowy i w ogóle te dodatki. Cudo! No a te lampy super wyglądają. W ogóle widzę, że chyba dużo oświetlenia się szykuje (lampy wiszące, nad szafkami, wystający kabelek nad blatem). Tego nigdy dość w kuchni, bo ułatwia pracę. Dropku, strasznie mi się Twoja kuchnia podoba. Dobrze wiedziałam, że zapowiada się kolejne cudo To prawda, oświetlenia akurat w kuchni mamy sporo. Póki co w użyciu są tylko reflektorki i w sumie nawet wieczorem nie jest źle. Aż wstyd, że z gniazdek wyłażą jeszcze kable, 2 miesiące się zbieram żeby kupić Drop z dodatkami jest IDEALNIE!!!!!!!! Stworzyłaś to co w kuchni najważniejsze wspaniały klimat - jakbym weszła na kawę to siłą trzeba by mnie wyganiać Dziękuję, bardzo to wszystko miłe No i wiesz, ja ciągle mam nadzieję, że kiedyś naprawdę do niej wejdziesz Dropku, kuchnia do Cię pasuje Bardzo spójne wnętrza uzyskałaś. Też będę miała tabliczki w kuchni Uff, a to był mój największy lęk - czy z dodatków, które są czasem z różnych bajek wyjdzie mi jakakolwiek spójność. Tabliczki są ekstra rzeczą Ja mam dwie, będę wymieniać sobie czasem Kuchnia MEGA !!!! Dropku cudne zdjęcia robisz , Mróweczko, http://www.en.kolobok.us/smiles/artists/just_cuz/JC_ThankYou.gif O jacieżpierdzielę super kuchnia . :D Uściski dla Antosia! No kochana mnie z takiej graciarni to trudno było by się pozbyć ...Superklimatyczna kuchnia Ci wyszła, każdy drobiazg jest na swoim miejscu i widać ,że miejsce bardzo przemyślane:)Roleta mi sie baaaaardzo podoba!! Brawo! Dzięki Beatko! Ciężka sprawa była z tą roletą, bo karnisz nie chciał się trzymać z jednej strony. Mąż 2 razy poprawiał, a i tak z czasem znowu klapnął. Mam nadzieję, że znajdzie jakieś porządne rozwiązanie. Cudnie Dropi, cuuuuuudnie http://www.picgifs.com/mini-graphics/mini-graphics/love/mini-graphics-love-297907.gif Muuuah! Cudna, udomowiona, przemyślana kuchnia... a mugatów jest pełno ale tylko na forach bo w realu, u znajomych to raczej ich nie oglądam Jak ja Ci jej zazdroszczę, moje bardzo moje klimaty I piękne zdjęcia ! Zobacz ile osób sprowokowałaś do komentarzy, jak widać trudno przejść obok Twojej kuchni obojętnie Dziękuję ślicznie za wszystkie komplementy! Każdy jeden jest dla mnie mega cenny, bo kuchnia to w końcu serce domu. A te jeszcze do tego płyną z ust naszej mistrzyni przytulności Dropku...kuchnia śliczna.....wszystko u ciebie jest przemyślane!!! Pięknie:D Muszę powiedzieć, że dobrze się z niej korzysta i co najważniejsze - szybko sprząta. Oprócz podłogi na razie wydaje się praktyczna. Dropciu, wychylam się na chwilę ze swoich okopów żeby napisać, że kuchnie masz bosko urządzoną. Każdy grat w niej postawiony pasuje. Dla mnie rewelacja! Cieszymy się bardzo - ja i graty Kochana, Ty wyskocz z okopów znowu i wpadaj koniecznie w odwiedziny Ja się spóźniłam, ale nie będę oryginalna - kuchnia jak z żurnala! Przepiękna!!! Też bym z niej nie wychodziła Ojej, dziękuję! Podobne odczucia mam względem Twojej kuchni Choc to nie jest mój ulubiony styl Twoja kuchnia bardzo mi sie podoba Konsekwentna w wyborze dodatków,ponadczasowa,taka "domowa" Gratuluje efektu który osiągnęłaś! Cześć Lady! Rzeczywiście ważne jest dla mnie to żeby wnętrza były takie... przyjazne, wiesz - do życia. Żeby nie czuło się, że tu strach siadać, dotykać czegokolwiek, bo się zniszczy, nabałagani, zbrudzi. Dlatego słowo 'domowa' mocno cieszy Dziękuję Ci serdecznie! o matko jak pięknie!!!!! And last, but not least... :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.08.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 :hug: Doskonale Cię rozumiem. U mnie ostatnio też tak jest. I tak naprawdę dopiero 21.08 będę mogła odetchnąć pełną piersią. Bardzo mam nadzieję. Dropciu...... Dzięki za ściski! Niby tylko wirtualne, a miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.08.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 a czy mogę prosić o zdjęcjeszcze jakieś sciany z okapem.... znajomi chcą podobne meble i chciała bym pokazac Twoją jako inspirację Och, ja inspiracją? http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif No to pewnie, że wyślę Jutro pstryknę i puszczę Ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.08.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 I jeszcze o g ł o s z e n i e mam http://www.en.kolobok.us/smiles/artists/just_cuz/JC_wanted.gif Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... gdzie zdobyć materiał w skośne paski (najlepiej drobne, pastelowe, jak tu) http://image.naldzgraphics.net/2012/02/6-stripe.jpg będę bardzo, bardzo wdzięczna za cynk. I od razu uprzedzę - niestety nie mogę kupić poziomych i przekręcić, bo wyszedłby gigantyczny odpad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.08.2013 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Dropciu przytulasy z rana zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.08.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Och, ja inspiracją? http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif No to pewnie, że wyślę Jutro pstryknę i puszczę Ci na priv Bardzo dziękuję Kuchnia wyszł ślicznie wiec będzie inspiracją jeszcze dla wielu osób :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 08.08.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 I jeszcze o g ł o s z e n i e mam http://www.en.kolobok.us/smiles/artists/just_cuz/JC_wanted.gif Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... gdzie zdobyć materiał w skośne paski (najlepiej drobne, pastelowe, jak tu) http://image.naldzgraphics.net/2012/02/6-stripe.jpg będę bardzo, bardzo wdzięczna za cynk. I od razu uprzedzę - niestety nie mogę kupić poziomych i przekręcić, bo wyszedłby gigantyczny odpad Paski ukośne widziane tutaj http://www.tkaniny.net/search.go?q=uko%C5%9Bne To link to taśm, ale mieli też materiały w ukośne paski. Zdaje się wycofane z produkcji, ale resztki mają. Zadzwoń może tam i się dowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 08.08.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Bardzo dziękuję Kuchnia wyszł ślicznie wiec będzie inspiracją jeszcze dla wielu osób :) Oj i ja się zgadzam, ja sobie już zapisałam zdjęcia dropowej kuchni na wszelkich nośnikach cyfrowych, ale obawiam się, że one wcześniej zardzewieją, niż ja tę inspirację w życie wcielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 08.08.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 zobacz tu pasy na skos to chyba pasy diagonalne ... http://www.tkaninysklep.pl/index.php?v=s&pid=005-P317 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.08.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 No zarąbista ta Twoja kuchenna graciarnia Dropciu!!! Ps.Stołeczek malowałaś sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 08.08.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Drop, jestem w szoku, jak Ty masz wszystko do siebie podobierane i pasujące. Diabeł tkwi w szczegółach, bardzo fajnie to wyszło. No i zdjęcia piękne Gratuluję efektu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.08.2013 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Dropku, przyszłam się jeszcze pozachwycać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fioletowafiolka 09.08.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Dropku ja jeszcze jedno pytanie dot. aparatu, ja mam nikona d3200 i za cholerę takie cuda nie wyjdą. W jakim programie obrabiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts