Drop_Inn 10.08.2013 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Dropciu przytulasy z rana zostawiam Z przyjemnością zabieram Bardzo dziękuję Kuchnia wyszł ślicznie wiec będzie inspiracją jeszcze dla wielu osób :) Paski ukośne widziane tutaj http://www.tkaniny.net/search.go?q=uko%C5%9Bne To link to taśm, ale mieli też materiały w ukośne paski. Zdaje się wycofane z produkcji, ale resztki mają. Zadzwoń może tam i się dowiedz. Dziękuję, zadzwonię tam na pewno Taśm parę też znalazłam i byłyby w sumie nawet lepsze, ale musiałyby mieć przynajmniej 10 cm szerokości. Oj i ja się zgadzam, ja sobie już zapisałam zdjęcia dropowej kuchni na wszelkich nośnikach cyfrowych, ale obawiam się, że one wcześniej zardzewieją, niż ja tę inspirację w życie wcielę. Wcielisz, wcielisz I to piękniejsze rzeczy jeszcze Na pewno wszystko masz tak dokładnie przemyślane, że jak znajdziecie miejsce, reszta już pójdzie bardzo szybko. Trzymam kciuki i nieustannie czekam na Twój wątek zobacz tu pasy na skos to chyba pasy diagonalne ... http://www.tkaninysklep.pl/index.php?v=s&pid=005-P317 Piękne dzięki, Mugatko! O takie dokładnie mi chodziło. Szkoda, że nie ma więcej kolorów do wyboru. Miałam nadzieję na miętę / błękit / turkus. Ewentualnie szarość / jasnożółty / beż. Na Etsy znalazłam szarość oraz żółć, no ale wolałabym gdzieś bliżej kupić No zarąbista ta Twoja kuchenna graciarnia Dropciu!!! Ps.Stołeczek malowałaś sama? Super Rasieńko, że Ci się podoba Malowałam sama, wałeczkiem, na bardzo jasną szarość (popiel) Ale na zdjęciach to pewnie bardziej biały, co? Drop, jestem w szoku, jak Ty masz wszystko do siebie podobierane i pasujące. Diabeł tkwi w szczegółach, bardzo fajnie to wyszło. No i zdjęcia piękne Gratuluję efektu!! Bardzo dziękuję! Zrobiłam wczoraj szczegółom kilka zbliżeń, zaraz zmajstruję nowy post Dropku, przyszłam się jeszcze pozachwycać A ja dzisiaj u Ciebie siedzę. Na tarasie Dropku ja jeszcze jedno pytanie dot. aparatu, ja mam nikona d3200 i za cholerę takie cuda nie wyjdą. W jakim programie obrabiasz? Forumowe zdjęcia najczęściej w prostym programiku. Nazywa się PhotoScape. Daje ograniczone możliwości, ale szybko je można opanować. Ja wszystko robię na czuja, albo metodą prób i błędów, dopóki efekt mnie nie zadowoli. Gdy się dojdzie do wprawy, cały proces zajmuje kilka minut. Z tym, że jak mówię - to tylko podstawowe rzeczy. "Prawdziwej" obróbki mam zamiar dopiero się nauczyć Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.08.2013 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Graciarnia z bliska Wprawne oko pewnie dostrzeże nawet "ducha" właścicielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.08.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 No ja cię przyuważyłam w niebieskim kubeczku:wiggle:Ślicznie Dropciu...te dodatki właśnie tworzą klimacik:DPozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fioletowafiolka 10.08.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Dropku, wielkie dzięks będę się szkolić ja oddam wszystko za przeszkolenie z photoshopa lub corela - ile to ja już podjeść robiłam i nie ogarniam, za dużo tego wszystkiego a że jestem w gorącej wodzie kąpana to w ciągu jednego dnia chciałabym wszystko opanować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.08.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 A gdzie są kubki że stołówki ją się pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 12.08.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Dropku ja nie moge tu wchodzic, bo rozstroju dostaje ............. Twoje piekne wnetrza w tak odmiennym stylu od moich ........... powoduja, ze chcialabym miec "cos" z tego klimatu ............ ale juz po ptokach ......... kuchnia znowu przyciaga oko i wszystkie zmysly, by posiedziec i poplotkowac przy herbatce swietne zdjecia ja tez lubie fotografowac, uzywam innego programu to "wydobycia" ze zdjecia tego co najlepsze ale nie lubie zmieniac fotek zupelnie ........ dla mnie wazne juz jest samo dobre ujecie - naturalnie piekne, nie wymagajace wiele obrobki na FM wklejam takie zwyczajne za to na codzien lubie fotografowac przyrode i dzieci no i jestem fanka N. - juz innym nie potrafie pstrykac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.08.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Dropinko Śliczności nam prezentujesz wszystko dopracowane :yes: a zdjęcia katalogowe brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.08.2013 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Dropcia pamietasz może gdzie można kupić ten napis Five * Kitchen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 14.08.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 O fajny ten kubek z kurczakami, drób w kuchni musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.08.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Drop! Kuchnia zachwyca!!! Aleeeeeeeeeeee mi się podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 16.08.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Przecudna, przytulna kuchnia, az nie chce się wychodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.08.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Dropinko, Najprawdziwsze cuda pokazujesz . Uwielbiam Twoje mieszkanie. Jest dopracowane w każdym calu, szczególe. Ogromnie podoba mi się kuchnia. Przemawia do mnie każdy "grat". Moja też na pewno nie będzie "pochowana", bo ja lubię przedmioty, szkoda je chować gdy są takie piękne . Robisz piękne zdjęcia. Świetnie kadrujesz. Wszystko wygląda bardzo "katalogowo" - cudnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 22.08.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Dropciu kuchnia łał..!!! (brakuje przymiotników do opisania,) świetnie i z wyczuciem a zdjęcia robisz rewelacyjne. Całe mieszkanie robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.08.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Dropku u Ciebie jak zawsze pięknie i kolorowo na półeczkach A pamiętasz skąd masz biały dzbanuszek na blacie? Szukam czegoś do zaparzania herbatki, takiego malutkiego, tylko na dwie filiżanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 22.08.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Ależ wspaniała graciarnia kuchenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 23.08.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Dropku,ślicznie, ale mnie nadal mało zdjęć ! Czekamy na więcej ! A co do mojej kuchni... może jeszcze pokażę kilka fotek Narazie brak czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.08.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) No ja cię przyuważyłam w niebieskim kubeczku:wiggle: Ślicznie Dropciu...te dodatki właśnie tworzą klimacik:D Dziękuję! Zapomniałam w pośpiechu, że tam szybki i się trzeba chować Dropku, wielkie dzięks będę się szkolić ja oddam wszystko za przeszkolenie z photoshopa lub corela - ile to ja już podjeść robiłam i nie ogarniam, za dużo tego wszystkiego a że jestem w gorącej wodzie kąpana to w ciągu jednego dnia chciałabym wszystko opanować :) Eh, jak ja Cię rozumiem doskonale. Też przytłacza mnie ilość rzeczy, których nie wiem. Część spraw udało mi się ogarnąć samodzielnie, ale przy innych wymiękam już na starcie. Zdecydowanie przydałby się pomoc kogoś, kto wskazałby jak to uporządkować wszystko. A gdzie są kubki że stołówki ją się pytam? Zapamiętałaś! Jest jeden. Służy mi do suszenia sztućców. W kolejnej sesji uwzględnię Dropku ja nie moge tu wchodzic, bo rozstroju dostaje ............. Twoje piekne wnetrza w tak odmiennym stylu od moich ........... powoduja, ze chcialabym miec "cos" z tego klimatu ............ ale juz po ptokach ......... kuchnia znowu przyciaga oko i wszystkie zmysly, by posiedziec i poplotkowac przy herbatce Słoneczko, dziękuję Ci. Naprawdę! Trudno o serdeczniejszy wpis A we własnych wnętrzach poczujesz się cudownie. W końcu taki wybór podpowiedziało Ci serducho. swietne zdjecia ja tez lubie fotografowac, uzywam innego programu to "wydobycia" ze zdjecia tego co najlepsze ale nie lubie zmieniac fotek zupelnie ........ dla mnie wazne juz jest samo dobre ujecie - naturalnie piekne, nie wymagajace wiele obrobki Mam takie same odczucia. Świat z photoshopa mnie zniesmacza, drażni wręcz, jeśli nieumiejętnie zrobiony oczywiście. Dlatego sama się na poważny retusz nie porywam, wiem, że wyszłoby nieumiejętnie... Dropinko Śliczności nam prezentujesz wszystko dopracowane :yes: a zdjęcia katalogowe brawo Dzięki Karolka! Przemiłe rzeczy piszesz. Dropcia pamietasz może gdzie można kupić ten napis Five * Kitchen Tak Iwonko, kupiłam w Fafarafa. Wtedy akurat była promocja na nie, może się zdarzy jeszcze O fajny ten kubek z kurczakami, drób w kuchni musi być Do tego mama regularnie dostarcza nam prawdziwy Drop! Kuchnia zachwyca!!! Aleeeeeeeeeeee mi się podoba!!! Cieszę się Nelciu Dziękuję, że się podzieliłaś wrażeniami Przecudna, przytulna kuchnia, az nie chce się wychodzić. Piękne dzięki, Nito! A tak w ogóle cześć! (Bo to chyba Twój pierwszy u mnie post) Kuchnia stoi otworem w każdej chwili Dropinko, Najprawdziwsze cuda pokazujesz . Uwielbiam Twoje mieszkanie. Jest dopracowane w każdym calu, szczególe. Ogromnie podoba mi się kuchnia. Przemawia do mnie każdy "grat". Moja też na pewno nie będzie "pochowana", bo ja lubię przedmioty, szkoda je chować gdy są takie piękne . Robisz piękne zdjęcia. Świetnie kadrujesz. Wszystko wygląda bardzo "katalogowo" - cudnie . Twoje słowa Ewuniu to zawsze miód dla uszu. Z każdym kolejnym powiększa mi się uśmiech. Dzięki! Dropciu kuchnia łał..!!! (brakuje przymiotników do opisania,) świetnie i z wyczuciem a zdjęcia robisz rewelacyjne. Całe mieszkanie robi wrażenie. O jaa, dziękuję! Dropku u Ciebie jak zawsze pięknie i kolorowo na półeczkach A pamiętasz skąd masz biały dzbanuszek na blacie? Szukam czegoś do zaparzania herbatki, takiego malutkiego, tylko na dwie filiżanki. Dzięki Małgosiu! Masz na myśli ten z napisami, koło wagi? Kupiłam w Home&You, razem z butelką na oliwę. Ale dość dawno, nie wiem czy są jeszcze do zdobycia. Ależ wspaniała graciarnia kuchenna Świetnie to słyszeć. Dzięki! Dropku,ślicznie, ale mnie nadal mało zdjęć ! Czekamy na więcej ! A co do mojej kuchni... może jeszcze pokażę kilka fotek Narazie brak czasu... Hej Kasiu! Bardzo się staram urozmaicać zdjęcia, wierz mi. Ale niestety kuchnia ma tak niewdzięczny kształt, że koniec końców z tych samych kątów pstrykam. Przez to jakoś tak ciągle mam obawy, że Was zanudzę powtórką z tego co już było. Niebawem dorzucę salon i wiatrołap, tylko coś czuję, że po urlopie dopiero mi się uda Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 26.08.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Witam Przepadłam na Twoim wątku i podziwiam od rana Mieszkasz pieknie. Czy możesz napisać jaki kolor masz w łazience, w której są biale kafelki?Chodzi mi o szary? Co to za kolor/firma. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.08.2013 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Witaj Julio! Ukłon za próbę przebrnięcia przez cały wątek Mam w planie zebranie zdjęć na pierwszej stronie, ale czasu wciąż brak żeby do tego przysiąść. Kolor w łazience to Stardust firmy Beckers. Można dostać np. w Castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 26.08.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Drop, przepięknie tu u Ciebie! Masz dom pełen światła. Zostaję tu! (Zdjęcia też piękne robisz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts