Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Atenko, powiem Ci, że ja też... gdybym tam miała na czym przysiąść ;)

Ale wiem co miałaś na myśli. Dzięki! :hug:

lw, zapraszam ciepło! :welcome:

Mugatko, mąż mi je kiedyś przywiózł z Francji.

Dla Ciebie też może przywieźć jeśli chcesz, bo regularnie bywa w tamtych stronach. Oczywiście o ile będą jeszcze :)

Dropku proszę napisz mi dokładnie jakiej nazwy/firmy masz płytki w łazience te wypukłe, ja zielona w tym temacie, czy to sa mugaty? Proszę napisz mi dokładną nazwę co masz na ścianie i na podłodze, z góry dziekuję.

Ps. Pieknie mieszkasz. Że też mnie "z góry" nie obdarowali takim talentem jakim Ty posiadasz w urządzaniu wnętrz :bash:

Mugatko takie kolorowe butelki widywałam też czasem w Auchan na dziale ze szklankami i inną drobną porcelaną kuchenną.

O, no właśnie, może to z Auchan...

Ja tego sklepu nie mam w okolicy, to asortymentu nie znam :rolleyes:

Dropku proszę napisz mi dokładnie jakiej nazwy/firmy masz płytki w łazience te wypukłe, ja zielona w tym temacie, czy to sa mugaty? Proszę napisz mi dokładną nazwę co masz na ścianie i na podłodze, z góry dziekuję.

Ps. Pieknie mieszkasz. Że też mnie "z góry" nie obdarowali takim talentem jakim Ty posiadasz w urządzaniu wnętrz :bash:

Dobrze poznajesz, płytki to mugaty. Wieczorem podam Ci dokładne nazwy wszystkich :)

A! I bardzo dziękuję za przemiłe słowa. Bardzo bardzo nawet :) :hug:

Witam :) od jakiegoś czasu przyglądam się twojemu dziełu;) Nie moge znaleźć jednak informacji jaka macie podłogę w salonie? Czy mogłabym prosić dokładnie o informację jakie to jest drewno, jaki model i namiary na sklep w którym ją kupiliście?:)

Dziękuję i pozdrawiam!:)

Majowata

Witam Cię ciepło! Cieszę się, że się odezwałaś :welcome:

Pewnie Cię rozczaruję, podłoga to nie drewno ;)

Mamy panele - bielony dąb z Brilliance Floor.

Rozumiem, że zależało Ci na czymś bardziej naturalnym, ale jeśli chciałabyś mimo wszystko znać szczegóły, daj śmiało znać, poszukam nazwy sklepu.

Wcale się nie zawiodłam, wręcz jestem mile zaskoczona bo podłoga wygląda pięknie!:)

Jestem na etapie szukania ładnej podłogi i każdy mów coś innego... jedni że panele są najpraktyczniejsze, inni że podłoga wielowarstwowa a jeszcze inni ze drewno (tylko wymaga pielęgnacji niestety)

Czy to może ta podłoga?

http://megastore.pl/104212,Brilliance-Floor-Panele-podlogowe-Sensual-dab-bielony-Z110-AC4-11mm.html

Jakbyś miała chwilkę na poszukanie sklepu będzie mi bardzo miło:)

Oj Wasze mieszkanko to prawdziwy cukiereczek :)

Jestem na etapie szukania ładnej podłogi i każdy mów coś innego... jedni że panele są najpraktyczniejsze, inni że podłoga wielowarstwowa a jeszcze inni ze drewno (tylko wymaga pielęgnacji niestety)

Trudno mi porównywać, bo drewnianej nie miałam nigdy, ale obecna sprawdza się bardzo dobrze. Powierzchnia jest lekko szczotkowana, ma fajny rozmiar, łatwo utrzymać ją w czystości. Można też kłaść na ogrzewanie podłogowe, dzięki czemu mogliśmy mieć ją w przedpokoju :)

Tak, tak, to jest "mój" panel właśnie :yes:

Jakbyś miała chwilkę na poszukanie sklepu będzie mi bardzo miło:)

Sklep chyba nazywał się Fachura. Ale najlepiej wrzuć nazwę do Ceneo, może gdzieś indziej teraz jest korzystniej.

Oj Wasze mieszkanko to prawdziwy cukiereczek :)

Dzięki za miłe słówko! :)

Dropinko :hug:

Przyszłam Ci najpiękniej podziękować za chęć pomocy z panelami :hug:. Widzę, że właśnie wybierasz się na urlop, więc Ci głowy teraz zawracać nie będę :no:

ale po powrocie chętnie skorzystam :wiggle: :hug:

Życzę Wam pięknego, radosnego i słonecznego wypoczynku z najpiękniejszą wieżą świata w tle :) :bye:

Trudno mi porównywać, bo drewnianej nie miałam nigdy, ale obecna sprawdza się bardzo dobrze. Powierzchnia jest lekko szczotkowana, ma fajny rozmiar, łatwo utrzymać ją w czystości. Można też kłaść na ogrzewanie podłogowe, dzięki czemu mogliśmy mieć ją w przedpokoju :)

Tak, tak, to jest "mój" panel właśnie :yes:

Sklep chyba nazywał się Fachura. Ale najlepiej wrzuć nazwę do Ceneo, może gdzieś indziej teraz jest korzystniej.

Dzięki za miłe słówko! :)

Dziękuję :)

Hej Dropko:bye:

ja właśnie wróciłam z urlopowych wojaży, a Ty wyjechałaś:D

Przede wszystkim serdecznie Ci gratuluję przeprowadzki :hug:bo niestety nie było mnie w tym czasie na fm...

Z oglądanych zdjęć wnioskuje, ze mieszka Wam się bardzo dobrze, prawda? Masz bardzo spójny i przemyślany domek- w ogóle nie martwiłam się o efekt końcowy:D

Tymczasem miłego urlopowania, odezwij się szybciutko po powrocie:bye: