mugatka 27.08.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Dropciu a skąd te kolorowe butelki zamykane w "retro" sposób ? Może już ktoś pytał ale nie znalazłam Przydałyby mi się na soczek malinowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.08.2013 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Atenko, powiem Ci, że ja też... gdybym tam miała na czym przysiąść Ale wiem co miałaś na myśli. Dzięki! lw, zapraszam ciepło! Mugatko, mąż mi je kiedyś przywiózł z Francji. Dla Ciebie też może przywieźć jeśli chcesz, bo regularnie bywa w tamtych stronach. Oczywiście o ile będą jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.08.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 mugatko, wydaje mi się, że gdzieś ostatnio takie butelki widziałam. Kolorowe właśnie. Bo przezroczyste są w IKEA. Pogrzebię w pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 27.08.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Dropciu BARDZO chce ! o ile nie kosztują fortuny Narendil pogrzeb w pamięci - o kolorowe mi chodzi bo białe to widziałam - czasami oliwa z oliwek jest tak sprzedawana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.08.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Mugatko, TUTAJ widziałam.Nie wiem na 100% czy są obecnie dostępne w RedOnion, ale zawsze to jakiś trop. I jeszcze teraz w necie znalazłam to: KLIK1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.08.2013 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Dropciu BARDZO chce ! o ile nie kosztują fortuny Żaden problem, to jakieś marketowe, więc jest szansa, że w stałej ofercie można dostać. Nie pamiętam już ile kosztowały, ale chyba nie więcej niż 3 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 27.08.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Mugatko takie kolorowe butelki widywałam też czasem w Auchan na dziale ze szklankami i inną drobną porcelaną kuchenną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcia1979 27.08.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Dropku proszę napisz mi dokładnie jakiej nazwy/firmy masz płytki w łazience te wypukłe, ja zielona w tym temacie, czy to sa mugaty? Proszę napisz mi dokładną nazwę co masz na ścianie i na podłodze, z góry dziekuję. Ps. Pieknie mieszkasz. Że też mnie "z góry" nie obdarowali takim talentem jakim Ty posiadasz w urządzaniu wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.08.2013 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Mugatko takie kolorowe butelki widywałam też czasem w Auchan na dziale ze szklankami i inną drobną porcelaną kuchenną. O, no właśnie, może to z Auchan... Ja tego sklepu nie mam w okolicy, to asortymentu nie znam Dropku proszę napisz mi dokładnie jakiej nazwy/firmy masz płytki w łazience te wypukłe, ja zielona w tym temacie, czy to sa mugaty? Proszę napisz mi dokładną nazwę co masz na ścianie i na podłodze, z góry dziekuję. Ps. Pieknie mieszkasz. Że też mnie "z góry" nie obdarowali takim talentem jakim Ty posiadasz w urządzaniu wnętrz Dobrze poznajesz, płytki to mugaty. Wieczorem podam Ci dokładne nazwy wszystkich A! I bardzo dziękuję za przemiłe słowa. Bardzo bardzo nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.08.2013 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Przepraszam za poślizg Julcia. Oto wspomniane nazwy: kafle ścienne - MUGAT BLANCOdekor większy - REMATE BLANCO dekor mniejszy - ULLOA BLANCO kafle podłogowe - MONOCOLOR OCTOGONO ALASKA + TACO NEGRO czarna opaska na podłodze - MONOCOLOR NEGRO (pocięte na szerokość 10 cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majowata 30.08.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Witam od jakiegoś czasu przyglądam się twojemu dziełu;) Nie moge znaleźć jednak informacji jaka macie podłogę w salonie? Czy mogłabym prosić dokładnie o informację jakie to jest drewno, jaki model i namiary na sklep w którym ją kupiliście? Dziękuję i pozdrawiam! Majowata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.08.2013 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Witam Cię ciepło! Cieszę się, że się odezwałaś Pewnie Cię rozczaruję, podłoga to nie drewno Mamy panele - bielony dąb z Brilliance Floor. Rozumiem, że zależało Ci na czymś bardziej naturalnym, ale jeśli chciałabyś mimo wszystko znać szczegóły, daj śmiało znać, poszukam nazwy sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majowata 30.08.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Wcale się nie zawiodłam, wręcz jestem mile zaskoczona bo podłoga wygląda pięknie! Jestem na etapie szukania ładnej podłogi i każdy mów coś innego... jedni że panele są najpraktyczniejsze, inni że podłoga wielowarstwowa a jeszcze inni ze drewno (tylko wymaga pielęgnacji niestety) Czy to może ta podłoga? http://megastore.pl/104212,Brilliance-Floor-Panele-podlogowe-Sensual-dab-bielony-Z110-AC4-11mm.html Jakbyś miała chwilkę na poszukanie sklepu będzie mi bardzo miło:) Oj Wasze mieszkanko to prawdziwy cukiereczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.08.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Jestem na etapie szukania ładnej podłogi i każdy mów coś innego... jedni że panele są najpraktyczniejsze, inni że podłoga wielowarstwowa a jeszcze inni ze drewno (tylko wymaga pielęgnacji niestety) Trudno mi porównywać, bo drewnianej nie miałam nigdy, ale obecna sprawdza się bardzo dobrze. Powierzchnia jest lekko szczotkowana, ma fajny rozmiar, łatwo utrzymać ją w czystości. Można też kłaść na ogrzewanie podłogowe, dzięki czemu mogliśmy mieć ją w przedpokoju Czy to może ta podłoga? http://megastore.pl/104212,Brilliance-Floor-Panele-podlogowe-Sensual-dab-bielony-Z110-AC4-11mm.html Tak, tak, to jest "mój" panel właśnie Jakbyś miała chwilkę na poszukanie sklepu będzie mi bardzo miło:) Sklep chyba nazywał się Fachura. Ale najlepiej wrzuć nazwę do Ceneo, może gdzieś indziej teraz jest korzystniej. Oj Wasze mieszkanko to prawdziwy cukiereczek Dzięki za miłe słówko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.08.2013 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Życzę wszystkim miłego początku września. Ja jadę powypoczywać trochę http://forum.barcis.pl/images/smilies/wczasy.gif Będę polować na croissanty i promocje w Maisons du Monde Do zobaczenia wkróce! Cmok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.08.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Dropinko Przyszłam Ci najpiękniej podziękować za chęć pomocy z panelami . Widzę, że właśnie wybierasz się na urlop, więc Ci głowy teraz zawracać nie będę ale po powrocie chętnie skorzystam Życzę Wam pięknego, radosnego i słonecznego wypoczynku z najpiękniejszą wieżą świata w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 31.08.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Dropi, bawcie sie dobrze, wypoczywajcie i wróćcie zdrowi i szczęśliwi :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majowata 31.08.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Trudno mi porównywać, bo drewnianej nie miałam nigdy, ale obecna sprawdza się bardzo dobrze. Powierzchnia jest lekko szczotkowana, ma fajny rozmiar, łatwo utrzymać ją w czystości. Można też kłaść na ogrzewanie podłogowe, dzięki czemu mogliśmy mieć ją w przedpokoju Tak, tak, to jest "mój" panel właśnie Sklep chyba nazywał się Fachura. Ale najlepiej wrzuć nazwę do Ceneo, może gdzieś indziej teraz jest korzystniej. Dzięki za miłe słówko! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 31.08.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Udanych wakacji Drop, nie wiem czy zazdroszczę bardziej tych croissantow czy maisons du monde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.09.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Hej Dropko ja właśnie wróciłam z urlopowych wojaży, a Ty wyjechałaś Przede wszystkim serdecznie Ci gratuluję przeprowadzki :hug:bo niestety nie było mnie w tym czasie na fm... Z oglądanych zdjęć wnioskuje, ze mieszka Wam się bardzo dobrze, prawda? Masz bardzo spójny i przemyślany domek- w ogóle nie martwiłam się o efekt końcowy:D Tymczasem miłego urlopowania, odezwij się szybciutko po powrocie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts