Drop_Inn 11.09.2013 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 (edytowane) Dzień dobry! My już w domu Było jak zawsze intensywnie, z bólem nóg, ale zwiedziliśmy wiele pięknych miejsc. Przygotuję dla Was fotorelację wkrótce i wtedy opowiem trochę więcej. Tymczasem zostawiam parę rzeczy przytarganych z Maisons du Monde I śmigam nadrabiać zaległości. Pewnie to potrwa parę dni Ewcia, jestem do dyspozycji Tylko nie wiem czy sprawa aktualna (czytałam o nowym dylemacie) Agawi, kopę lat! Fajnie, że znowu jesteś Dziękuję za miłe słowa i potwierdzam, że mieszka się cudownie. Nawet z wakacji chętniej się wracało, mimo że wrażeń mnóstwo. Edytowane 11 Września 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.09.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Dropciu, fajnie, że wróciłaś . Widzę, że jesteś wypoczęta i bogatsza o parę drobiazgów. Ładne ci one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 11.09.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Witaj! Piękne zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 11.09.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Dropciu - zakupów w MdM zazdroszczę , cholercia bardzo zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 11.09.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Dropinko, jak miło, że już jesteś Dziękuję, że do mnie zajrzałaś i napisałaś co myślisz . Cieszę się, że cudnie wypoczęłaś . Zakupy super - już widzę jak pięknie wypełniają Twoje wnętrza . Dobrane idealnie w tego co się u Ciebie dzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.09.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ale cudne te flaszeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 12.09.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Witaj Dropku,a kiedy te zakupione nowości zobaczymy w Twoich aranżacjach? Pozdrawiam http://emots.yetihehe.com/1/hejka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 12.09.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Cześć Dropciu!nowości cudniaste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.09.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Dropko Fajne nabytki Cieszę się , że wypoczęłaś... ciekawe co tam zwiedzaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 12.09.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ale fajnie, że już wróciliście, stęskniłam się ociupinkę Przywiezione zdobycze - cudniaste, szczególnie podusia Czekam na foto relacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.09.2013 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 No i jak tu do Was nie wracać? Dzięki! Fajnie, że podzielacie moją radość z wnętrzarskich pamiątek wakacyjnych Chociaż muszę się przyznać tak po cichu, że sklep mnie w realu rozczarował Miałam jakąś wyidealizowaną wizję, że wszystko tam ciekawie wyeksponowane, w miarę porządne, piękne... A tymczasem zastałam trochę bardziej rozbudowaną wersję H&Y - rzeczy ściśnięte na półkach, często byle jakie, w cenie nieadekwatnej do jakości. Niby wiedziałam, że to sieciówka, że dla mas, ale chyba skrzywiłam sobie oczekiwania magią Francji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.09.2013 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 a kiedy te zakupione nowości zobaczymy w Twoich aranżacjach? Sama się kurcze zastanawiam Czuję, że jestem o krok od zagracenia kuchni (dla niektórych ona już teraz jest pewnie zagracona;)), że blat kolejnych drobiazgów nie pomieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.09.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Pamiętacie mój grajdoł w kuchni? (teraz dopakowany jest co do centymetra:p) Muszę wreszcie zamówić jakieś drzwi. Decyzja jednak nie jest łatwa - to specyficzny otwór, wąski i wysoki. Odpada płyta, bo wątpię w idealne dopasowanie jej pod kolor mebli, trzeba by pójść w jakiś zupełnie inny odcień. Nie chcę efektu 'sztukowania', ale tutaj akurat nie chcę też koloru. Od kilku dni chodzi za mną pomysł na farbę tablicową. Zawsze chciałam mieć trochę tablicowej ściany w kuchni. Nie powinna się nazbyt wyróżniać, szybko znudzić też nie Jak Wam się wydaje, dobra myśl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.09.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 SUPER:yes: Świetny pomysł. Nie zastanawiaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.09.2013 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 :wiggle: PS Dobrze mieć Cię znów wśród doradzaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 13.09.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Dropku, też myślę ,że to świetny pomysł Zakupiki fajowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.09.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 13.09.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Super pomysł! Będzie wystarczająco dużo miejsca na długie listy zakupówalbo na przepisy kuchenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.09.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Dropku, dobry pomysł.A może jeszcze dać farbę magnetyczną pod tablicową?Tylko lojalnie uprzedzam, magnetyczną trzeba kilka razy malować a i tak trzeba użyć silnych magnesów. Wiem, bo Jakubowi zafundowałam taką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 14.09.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Dropku świetny pomysł od poniedziałku w lidlu jest takie cudo http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-F088B556-031BD18F/lidl_pl/hs.xsl/index_45269.htm ja się zastanawiam czy nie nalepić tej foli na lodówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts