Drop_Inn 04.01.2012 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) Się robi! Na początek będą inspiracje kuchenno-jadalniane. Edytowane 4 Stycznia 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.01.2012 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) Korzystając ze świątecznej promocji Ikei zrobiliśmy już pierwsze zakupy. Po długich przemyśleniach i dyskusjach ostatecznie padło na kremowe fronty Lidingo z uchwytami Lindsdal. Poniżej załączam zdjęcia, choć pewnie doskonale je znacie. Zaopatrzyliśmy się też w czarny piekarnik i kuchenkę mikrofalową Datid... ...no i moje wymarzone dębowe blaty Numerar. A na koniec jest i jednokomorowy Domsjo. Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.01.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Piękne inspiracje Szykuje się kolejne piękne wnętrze, więc będę podglądać i witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.01.2012 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) Witaj pysiaczku, czuj się jak u siebie! Ja tymczasem wrócę jeszcze na chwilę do kuchni. Jak wspomniałam są już meble i część AGD, brakuje całej reszty. Ogólnie chciałabym żeby wnętrze było jasne - w bieli albo szarościach, z kolorowymi akcentami, głównie w postaci dodatków, zasłon, krzeseł... Chyba przede wszystkim krzeseł. Albo poduszek na nie. Mam już jakąś tam wstępną wizję, mam już nawet pierwsze dodatki, no i mam też poważny dylemat ---> płytki. Zależy mi na czymś niebanalnym, a przy tym w miarę neutralnym. Na czymś, co będę w stanie oglądać przez kolejne lata bez niechęci - co po prostu szybko mi się nie znudzi. Moi najnowsi faworyci to: - waniliowy Mugat: http://www.domzbajki.pl/vives-mugat-vanilla-10x20-p-8120.html - seria wenecka Cerkolor: http://www.cerkolor.com.pl/index.php?ms=8&id=270 Obie wersje piękne, wybór więc niełatwy. A Wy co myślicie? Które lepsze, któóóre? Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 05.01.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 mugaty wydają się bardziej pasować do Twoich inspiracji, ale też wolę je od tej serii weneckiej, która ma za dużo "babcinego" klimaciku jak na moje potrzeby:).poza tym mugaty są baardzo popularne na forum, więc będziesz miała mnóstwo inspiracji (oczywiście, ta popularność dla kogoś może być wadą - niektórzy zaczynają przebąkiwać, że mugaty im się opatrzyły:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 05.01.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Witaj:) Tak sobie myslę, że te "babcine" klimaty płytek Celkoloru można by znieść rezygnując z dekorów, jednak... weneckie "obdrapańce" też mniej mi pasują do Twojej, wybranej już kuchni. A pewnie! źle by nie było, ale z vaniliowymi mugatami będzie piękniej! A że są tu popularne? A jaki to wstyd mieć kuchnie w stylu podziwianych za gust Forumowiczek? Poza tym, mam wrażenie, że one są bardzo popularne na forum, ale w realuuuu.... oooj, nie dane mi było spotkać! Ciągle królują maziaje Pozdrawiam i trzymam kciuki za dobre wybory, takie z których długo będziesz zadowolona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 05.01.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Czy mogę się przyłączyć? Zapowiada się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.01.2012 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 @yokasta, @bocian_86: Witam Was ciepło, rozgośćcie się. P.S. No to chyba mamy 3:0 dla mugatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 05.01.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ja też uwielbiam mugaty:) Choć sama mam Cerkolor w kuchni - kremowo-biały. Ale wiem, że w mojej łazience-po-remoncie będą mugaty właśnie:D Piękne inspiracje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.01.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ja teraz też kładłabym mugaty - niestety za późno trafiłam na muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.01.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Cerkolor jest u Diabłów: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?155051-Nasze-wiejskie-zacisze-)/page3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.01.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Pozwolisz ,że przycupnę sobie z boku i będę podglądać...klimacik retro , jak najbardziej mi odpowiada Bardzo podoba mi się kuchnia na tym zdjęciu ,głownie kolor i miętowe ściany teraz na pewno bym sobie taką zrobiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.01.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Jeśli miałabym wybierać z tych dwóch, to zdecydowanie mugaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 05.01.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 A mnie się podobają i jedne, i drugie. Weneckie "odrapańce" są bardzo fajne, ale do Lidingo chyba wybrałabym mugaty. Ale duża ich ilość w kuchniach może faktycznie sprawiać, że szybciej się "opatrzą". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.01.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) mada1412, joliska, Beauty Dzięki Wam wszystkim za wsparcie w płytkowych dylematach! A jednak. Mugaty rządzą! No bo może to i racja, że lepsze. Bardziej neutralne, uniwersalne, mniej zobowiązujące jeśli chodzi o styl wnętrza. Weneckie zawsze były dla mnie dość odważną opcją. Podobają mi się widziane u kogoś, ale trochę się boję czy po roku regularnego patrzenia na nie, nie będę miała ich w końcu dość. Zainteresowała mnie też seria Vigo Cerkoloru (http://www.cerkolor.com.pl/index.php?ms=8&id=223), podpatrzona u mady1412. Płytki są dużo subtelniejsze niż weneckie, w ładnym, śmietankowym kolorze. Do Lidingo byłyby jak znalazł. Eh, będę teraz musiała jeszcze raz się z tym wszystkim przespać. A tymczasem zostawiam kilka moich kuchennych gadżetów, życząc inspirujących snów i jeszcze raz dziękując za pomoc. Dobrej nocy! Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 05.01.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ja też będe podglądać , bo też planuję Lidingo i mugaty Ale osobiście nie przejmuję się tym,że ma je pół forum. Forum to nie real Na żywo u nikogo ich nie widziałam A nawet gdyby... ps. Mam małą prośbę, czy mogłabyś pisać jednolitą czcionką i robić większe odstępy, bo nie za dobrze się tak czyta... Moje oczy z góry dziękują ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.01.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 @Kasia_1982: Mówisz - masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 05.01.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 @Kasia_1982: Mówisz - masz Teraz jest idealnie! dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.01.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 To i dołączam do obserwatorów retro stylu, który baaaardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 06.01.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 (edytowane) widze ze rozmowa o płytkach weneckie mam w kuchni i jest ok, choć te niebieskie kwiatuszki zobowiązują i np. nigdy nie powiesze w kuchni zasłonki w rózowe kropeczki ;/ to jest minus tej decyzji.....choć ja lubię moją kuchnię taka jaka jest i płytkami nie jestem znudzona vigo mam w łazience i bardzo mi się podobają ,pasuja do wszystkiego tu przy zakupie polecam zapytac o plytki w drugim gatunku, cena o polowe mniejsza a w kartoniku plytek moze jedna byla zle zalana, kupilismy chyba 3 kartoniki na zapas i tylko kilka plytek zuzylismy....ten 2 gatunek jest na wyrost mugaty są boskie.....kiedys będę je mialam w mojej łazienkce górnej, do kuchni tez są świetne..........chociaż gdybym ja miala robic teraz kuchnie to polozylabym na scianach deski.......zreszta widze ze masz takie inspiracje........to podoba mi się najbardziej i jest najbardziej sielskie i przy tej opcji nawet mugaty wymiękaja Edytowane 6 Stycznia 2012 przez betib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts