Drop_Inn 13.02.2012 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Drop łupy fajowe:yes: Trzeba było jakoś sobie osłodzić rozczarowania wczorajszego dnia. http://emoty.blox.pl/resource/wink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 13.02.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Ja chętnie zawitam do Warszawy kolejny raz na dłużej, nawet nie mogę powiedzieć, że wiele zwiedziłam... Także,może kiedyś się uda połazić po sklepach, knajpkach i poznać lepiej "stolycę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.02.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Ha Ha ja Warszawę bardzo lubię Uroku odmówić jej nie można:no: Ale mieszkać bym tam nie chciała...no chyba,że gdzieś na obrzeżach!!! Łupy bardzo fajne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 13.02.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Paryż uwielbiam ...byłam tam chyba z 10 razy a NY marzy mi się strasznie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Ja uwielbiam Wrocław . I na takich Mazurach nigdy nie byłam, zazdroszczę Warszawiankom że macie bliżej :). Ja we Wrocławiu byłam może z 2 razy w życiu i o wiele za krótko. Mąż ma tam rodzinę, mieszkają niedaleko rynku, ale niestety do Wrocka spora odległość, a czasu zawsze brak:mad: Mazury polecam, no owszem mamy blisko, ale za to w góry ani nad morze już nie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 13.02.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Sklepy i knajpki to ja też chętnie niektóre tylko w Wawie są no ale przecież ja przedtem nie o tym . A o czym?? Ja ogólnie o wszystkim, jak byłam to główne,standardowe punkty zwiedzania zaliczyłam, a klimat miasta (dla mnie) jest z dala od miejsc uczęszczanych przez turystów (boczne uliczki, knajpki, itd) mmm, byle do wakacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.02.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 mmajeczko, http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 13.02.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Dropp ale Ci tu ranking miast robimy i wakacyjnie się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 13.02.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Warszawa jest super. Każde miasto ma swój osobny, specyficzny klimat i miejsca, których nie znajdziesz w przewodniku. Lubię niestandardową turystykę, lubię ciekawość etnografa, lubię chłonięcie dowolnego miejsca, w którym byłam. A Warszawa to moje miasto z kolei, z moją ukochaną, najcudowniejszą, najwspanialszą dzielnicą świata, która jest dla mnie jedną wielką inspiracją. Myślę, że ci, którym się Warszawa nie podoba powinni jej dać kolejną szansę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 13.02.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Ble, nic tam nie ma . Skąd wiesz jak tam nie byłaś ?? Nie no,każdy ma swoje marzenia,wiadome. Ja wiem,że jeśli kiedykolwiek uda mi się polecieć do USA to NY będzie jednym z głównych punktów:yes: Chcę poczuć to miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Ja wiem,że jeśli kiedykolwiek uda mi się polecieć do USA to NY będzie jednym z głównych punktów:yes: Chcę poczuć to miasto To ja już prędzej wybrałabym LA- tam to dopiero życie tętni:lol2: Maszenko- żółwik:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 13.02.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Aga,napisałam jednym z... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Aga,napisałam jednym z... Aaaahttp://www.polishbikers.com/images/smilies/rozne/oops.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 13.02.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 (edytowane) mmajeczko, http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif Ooo a za co tego buziaka dostałam:D Właśnie mąż mnie namawia ostatnio na wycieczkę do Krakowa:wiggle: Edytowane 13 Lutego 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.02.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 (edytowane) Paryż uwielbiam ...byłam tam chyba z 10 razy A ja najmilej (do tej pory) wspominam Barcelonę. Był to jeden z wyjazdów spędzonych nie w hotelu, a w prywatnym mieszkaniu, u zupełnie nam wcześniej nieznanego, ale na szczęście przesympatycznego Barcelończyka. Warunki oczywiście gorsze niż hotelowe (trzeba było się rano przejść po bułki i kanapki samemu zrobić), ale dzięki temu, że było bardziej domowo, szybko właśnie tak się poczułam. Nie wiem, może trochę dlatego zostawiłam tam kawał serca... (o uroku miasta nawet nie piszę, bo zachwycać mogłabym się godzinami). Edytowane 13 Lutego 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.02.2012 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Ooo a za co tego buziaka dostałam:D Hihi, to od 'łupów' w podzięce za komplement. http://emoty.blox.pl/resource/wink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.02.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Dropku jak duży jest owy ręcznik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 14.02.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 BAAAAAAARCELONAAAA!!!!!! Mam do niej niesamowity sentyment :yes: W NY byłam i mnie zaczarował...chciałabym tam wrócić wiza jeszcze ważna... Do Krakowa chętnie bym przyjechała...ale to wyprawa przez całą Polskę może w wakacje... Warszawę polubiłam odkąd zaczęłam częściej w niej bywać Wrocław zawsze mi się podobał jeszcze Poznań lubię...a najbardziej GDYNIĘ !!!!!! Ta szafka z umywalką...też się do niej przymierzałam Właśnie...jak duży jest ten śliczny ręcznik???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.02.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Drop współczuję nieudanego wypadu do Ikei - ale tak jak sama wspomniałaś - pisana Ci jest inna ładniejsza szafeczka Ręcznik powala http://forum.barcis.pl/images/smilies/pragnie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 14.02.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 fajne zdobycze szafeczki szkoda ale na pewno znajdzie się coś fajniejszego. I dołożę swoje trzy grosze Mediolan, Genewa i Lozanna http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-804562.gif moje ulubione. A Paryż jakoś wcale mnie nie zachwycił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts