narendil 25.09.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Nie przeżyję Najpierw Chorwacja u Ilutka, teraz Francja u Dropki. Idę się kawy z żalu napić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.09.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 JA chyba jutro swoje z Bieszczad wkleje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.09.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 JA chyba jutro swoje z Bieszczad wkleje . Dobijaj leżącego Kocham góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.09.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 co Cię nie zabije to Cię wzmocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.09.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Nie przeżyję Najpierw Chorwacja u Ilutka, teraz Francja u Dropki. Idę się kawy z żalu napić. Ania, wierz mi, to nawet dla mnie samej jest tortura JA chyba jutro swoje z Bieszczad wkleje . :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.09.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Hello Dropko super, ze już jesteś Po pierwsze bardzo fajne przywiozłaś "przydasię" - idealne do Waszej kuchni. Po drugie pomysł z tablicą super- popieram w całej rozciągłości No i po trzecie- fantastyczne fotki! Czuję się jakbym zwiedzała razem z Wami ( najbardziej rozbawiłaś mnie tymi płytkami:D) My również nie odpoczęliśmy fizycznie, ale za to była uczta dla oczu i duszy. No i bateryjki naładowane na długi czas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.09.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Dropku ale zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!!!!! cudowne miejsca zwiedzaliście, piękne zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.09.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Ja też zazdroszczę piękne miejsca, piękne fotki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.09.2013 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Drop woooooooooooooooooooooow, pieknie, cudnie, wspaniale i jak zwykle cudowne zdjęcia!!!!!!.......chlip chlip ja od 5 lat oglądam Mielno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 26.09.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Dropko przepiekne zdjęcia - większość z tych miejsc oglądałam, ale dawno, dawno - jeszcze w szkole, pojechałabym z chęcią raz jeszcze Płytki z restauracji - CUDO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 26.09.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Cudowne zdjęcia, wspaniałe miejsca! (dlaczego patrząc na fasady kamienic widzę swoją wymarzoną biblioteczkę? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 26.09.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Hej Dropi, ale cudności zwiedzaliście, piękna fotorelacja Pomysł z czarnymi drzwiczkami w kuchni super, będzie taka tablica pasowała u Ciebie w kuchni idealnie Buziaki, ps.jest mi strasznie głupio, że jeszcze Cie nie odwiedziłam, ale ciągle cos do zrobienia, ciągle w biegu, zaraz lece sprzątać garaż, bo od przeprowadzki jest tam nie posprzątane do końca, eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.09.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Dropko zdjęcia cudowne. Planujemy z P. na wiosnę podobną wycieczke jesli sie uda, pokazałam mu fotki wiec tym bardziej chce jechać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.09.2013 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Dzień dobry w piątek! Cieszę się, że relacja zyskała pozytywny odbiór Dziś mam spotkanie ze stolarzem. Będzie ogarniał zabudowę wnęki. Przy okazji - zgadnijcie jakie wyceny przyszły w mailach? (Podpowiem, że dolny próg to jakieś 300 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.09.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Przy okazji - zgadnijcie jakie wyceny przyszły w mailach? (Podpowiem, że dolny próg to jakieś 300 zł). Tyle co za w miarę porządne drzwi czyli nawet 1500 zł-zgadłam? Nic mnie już nic zdziwi, po wycenach szaf do wiatrołapu- chcieli nawet 10 tys za średniej wielkości szafę Mam nadzieję, że dzisiejszy stolarz okaże się rozsądny i rzetelny. Trzymam kciuki Dropko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.09.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Piękne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 27.09.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Piękne zdjęcia. Coś mi się zdaje, że jak się już "urządzimy" w naszych domkach to się przerzucimy na jakieś fora podróżnicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.09.2013 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Tyle co za w miarę porządne drzwi czyli nawet 1500 zł-zgadłam? Nic mnie już nic zdziwi, po wycenach szaf do wiatrołapu- chcieli nawet 10 tys za średniej wielkości szafę Blisko Rekord to 2 tysiaki Z adnotacją, że wolny termin dopiero w styczniu następnego roku. A najlepsze, że to żadne tam wypasione drzwi Kawałek płyty, bez frezów + opaska, na której będzie mocowane skrzydło. Rozmiarowo są niby dość wysokie, ale szerokość to ani połowa standardowych. Nie ma zamka, jedynie otwór na gałeczkę. Ja nie wiem co tam mogło kosztować tyle kasy. A! Malowania usługa też nie obejmuje. Zaznaczyliśmy, że to zrobimy sami. Stolarza, którego wybrałam nie znam, ale wrażenie zrobił bardzo dobre. Za 2 tygodnie wpadnie znów na montaż Piękne zdjęcia O, Emilka! Dzięki! Piękne zdjęcia. Coś mi się zdaje, że jak się już "urządzimy" w naszych domkach to się przerzucimy na jakieś fora podróżnicze Tylko czy to możliwe żeby kiedyś do końca się urządzić? Tak żeby człowieka nie nosiło i nie chciało się ciągle czegoś zmieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 30.09.2013 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Dropku, śliczne widoki, super zdjęcia! Kolory po prostu cudne. A płytki nie można było zdjąć i zabrać? Ja bym chętnie ten błękit gdzieś u siebie zagospodarowała Co do stolarza, to moja siostra właśnie niedawno robiła kuchnię i szafę w przedpokoju i różnica była nawet 5 tysięcy! Także nie dziw się Dropku. U nas wszystko możliwe. Ja za swoje surowe, sęczne drzwi wewnętrzne płaciłam więcej, bo nikt takiego dziwactwa nie widział. Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 30.09.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Dropku przepiekne zdjecia piekne miejsca cudownie uchwycone przez Ciebie, albo dzieki Tobie odkopalam moje fotki z zeszlorocznych wakacji do Ch. rownie cudne klimaty ehhhh jak mi w tym roku brakuje/brakowalo wyjazdu ........... gdziekolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts