Domi87 01.10.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Przyszłam się przywitać Ależ mi narobiła smaka na podróż do Francji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 07.10.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 :popcorn: Ale super fotki, też tam chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.10.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Drop, witam się u Cienie i zapraszam do mnie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?219774-Dom-lubi-zmiany Może coś doradzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.10.2013 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Sówko, Słonko, Pendraczku, Domi... fajnie, że fotki Wam się podobają i że budzą przyjemne skojarzenia Chociaż moja zasługa w tym niewielka, takich widoków po prostu nie można ująć źle (w ogóle to mówiąc o tych zdjęciach mam wrażenie jakby to straaasznie dawno temu było) Słonko, my pojechaliśmy trochę kosztem szaf. I paru innych rzeczy w sumie też Ale to był dla nas psychicznie trudny rok i urlopu potrzebowaliśmy wyjątkowo mocno. Jjano, hej! Chyba zniknęłaś na chwilę z forum, co? Fajnie, że wracasz w pakiecie z własnym wątkiem. Oczywiście, że Cię odwiedzę! Idę zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.10.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Zniknęłam, bo miałam sporo zajęć Teraz mam jeszcze więcej - nie wiem jak to ogarnę, ale wierzę w siebie Upominam się o zdjęcia Twojego mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.10.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Jjana, mówisz - masz Z dreszczem emocji zostawiam na pożarcie I główny lokator. Grubas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.10.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Pięknie!!! Ale lokator najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 07.10.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Dropku, pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.10.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Gdzie macie tego lokatora? Nie widzę.... Drop, jak zwykle pięknie. Wszystko dobrane "w punkt". Bardzo mi się podoba. Takie wnętrze mnie uspokaja. A kinkiet chyba sobie taki do łazienki kupię. P.S. Skąd masz koc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 07.10.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Pięknie i czysto, ani jednej fałszywej nuty! Lokator - słodziak Jjana, nie uwierzę, że go nie zauważyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 07.10.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Chodzi Wam o kominek? Bo analizuję każde zdjęcie pod kątem tego, gdzie mógł ukryć się kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 07.10.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.10.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 (edytowane) Pięknie!!! Ale lokator najlepszy :D Dropku, pięknie! Baaarbe, jesteś! Ależ mi miło, bardzo cenna to opinia dla mnie (a masz uściski jeszcze: :hug:) Drop, jak zwykle pięknie. Wszystko dobrane "w punkt". Bardzo mi się podoba. Takie wnętrze mnie uspokaja. Cieszę się bardzo, bielolubna bratnia duszo moja P.S. Skąd masz koc? Z Tikeja Ale jest czysto ozdobny, ciepła nie daje raczej Pięknie i czysto, ani jednej fałszywej nuty! Lui, maestro komplementów! Tak wyglądam po przeczytaniu Twoich słów: http://emoty.blox.pl/resource/blush.gif Gdzie macie tego lokatora? Nie widzę.... Lokator - słodziak Jjana, nie uwierzę, że go nie zauważyłaś Chodzi Wam o kominek? Bo analizuję każde zdjęcie pod kątem tego, gdzie mógł ukryć się kot :rotfl: :rotfl: Kochana, skup się na zdjęciu pod wzmianką o grubasie Edytowane 7 Października 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.10.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Dropko, Grubas rządzi:lol2: Cała reszta niezmiennie przytulna z dbałością o każdy szczegół W takich wnętrzach musi się super mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.10.2013 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Dropku, Twój salon wręcz zaprasza, żeby się rozsiąść z kubkiem gorącej czekolady Grubas przesłodki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 08.10.2013 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Drop ale masz piękny salon taki przytulny i jasny a futrzak słodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.10.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Dropku pięknie!!!! oglądam i oglądam i oglądam i się zachwycammmmmmmmmmmmmmm!!!! Też tak chcę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 08.10.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Drop wszystko już zostało powiedziane Z przyjemnością pożarłam Twój salon i smakował wyśmienicie Dbałość o szczegóły na najwyższym poziomie a Ektorpa mocno cały czas zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 08.10.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 I główny lokator. Grubas Jak bonie-dy-dy! Wczoraj tej foty tu nie było! Nic nie mówiłam, ale też się zastanawiałam, czy chodzi np. o te grubaśne poduszki Baaarbe, jesteś! Ależ mi miło, bardzo cenna to opinia dla mnie Odściskuję! http://www.smiley-lol.com/smiley/bonjour/bj11.gif I czekam na kolejne foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 08.10.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Dropku, ślicznie!! Zresztą czego innego można się spodziewać po Tobie? Tylko takich śliczności i widoku miłego dla oka. Sierściuch śliczny, zazdroszczę lokatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts