illusjon 24.10.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Dropek, Wiem, ze już masz obmyślane drzwi do schowka w kuchni, ale jak te zobaczyłam to musiałam je przynieść - TABLICOWE DRZWI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.10.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 o jezusie widziałam już łazienkę i kuchnię ale salon:jawdrop::jawdrop::jawdrop: przepięknie u ciebie, dopracowane wszystko do perfekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onoa 25.10.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Hej . Trafiłam do Ciebie z wątku na temat białych farb do wnętrz . Chciałam zobaczyć efekt malowania na biało Tikurillą , ale jak zobaczyłam wnętrza to mnie zatkało : Przepięknie mieszkasz ) . Gratuluję konsekwencji w wyborach wnętrzarskich . Jest bosko . Wracając do celu mojej wizyty : Czy Twoja Tikurilla jest zmywalna ? i jaki ma symbol . Kiedy byłam w punkcie tiku... z zamiarem kupna białej farby do wymalowania ścian i sufitów , pan dał mi próbnik z dziewięcioma odcieniami białej . Żadna nie była dla mnie biała - biała , każda mniała jakiś odcień : żółtawy , różowawy itd . U ciebie jest tak jak ma być u mnie : czysta biel . Możesz napisać czy Twoja farba miała jakiś symbol ? Będę wdzięczna . Dobra , napisałam , a teraz wracam do pierwszej strony podziwiać Twój świat . Pozdrowienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filemonka 27.10.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Cześć Ja także jestem zafascynowana, Twoje wnętrza trafiają w 100% w mój gust, też tak chcę!!! Również będę wdzięczna za podanie numeru białej farby, bo właśnie jestem na etapie trudnej decyzji - jaka biała farba do salonu, widzi mi się tylko czysta biel a wiadomo biel-bieli nierówna. Mam też pytanie o te fantastyczne lampy, jedna od razu poznałam, w przedpokoju to Ikea, prawda? Natomiast bardzo mi się podoba też model w Twojej kuchni, czy to są 2 osobno wiszące lampy czy na szynie? Świetny klosz. Poproszę o odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie! Filemonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 05.11.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Dzień dobry:hug: Ujawniam się Teraz już skojarzyłam z Kar...wa, kim jest Drop inn :yes::D Wielkie dzięki za odpowiedź. Chciałam jeszcze spytać czy masz je w połysku czy w macie? Wydaje mi się, że połysk, ale wiesz jakie są zdjęcia Widziałam te płytki w tańszej cenie na decoria.pl, kurde tylko skąd pewność że to dokładnie to;) Miłego dnia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.11.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Dropku. Pięknie, ze smakiem. Bez zadęcia. Wszystko wyważone. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 05.11.2013 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Dawno u Ciebie nie bylam, cieżko się nadrabia zaległości...ale jest też co podziwiać!!! Wyszło bardzo fajnie, choc ja z tych co ewent elementy retro mogę mieć, cały dom to już za dużo,ale przyznam, że super Wam wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.11.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Przepiękne ... wszystko cudne, nic zupełnie bym nie zmieniła... wszystko dopieszczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomtek 06.11.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Cudne! Właśnie szykuje się do remonciku. Wielkie dzięki za orgomną ilość inspiracji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 06.11.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Dropinku chylę czoła przed Twoim mieszkankiem, stworzyłaś bardzo spójny i ciepły klimacik, w którym chce się usiąść z kubkiem gorącej herbatki jesteś niesamowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.11.2013 00:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Dropku, Ja bardzo często wracam do Twoich wnętrz. Teraz zamieszczone na pierwszej stronię będą dla mnie prawdziwą ucztą. Przepięknie mieszkasz. Masz niesamowite wyczucie kolorów i dodatków. Jestem absolutnie zachwycona Twoim domem. A mnie się niezmiennie gęba śmieje czytając Twoje słowa Ehhh, no nie napisałam niczego, czego pewnie byś sama nie wiedział Ja się nie liczę, bom nieobiektywna. Stosunek emocjonalny mam Myślę, że KAŻDY jest w stanie docenić i zachwycić się Twoimi wnętrzami. Zdjęcia wprost katalogowe. Miło się na to patrzy No to się mogę tylko cieszyć Niby każdy urządza się dla siebie, ale miło gdy to ma jakieś ręce i nogi też dla innych Mnie najbardziej zachwyca u ciebie światło. Ta wszechobecna biel i świetlistość, mniam I muszę jeszcze raz napisać - uwielbiam Twoją lampę w salonie!!! - ale to wiesz Jedno jest pewne - dzięki bieli odjęłam sobie sporo kolorystycznych dylematów Wystarczy, że nad szarością łazienkową dumałam w nieskończoność Lampę też lubię Bałam się czy podoła oświetleniu całego pomieszczenia, ale z pomocą kinkietów daje radę. Witaj Oglądam i oglądam Twoje zdjęcia i wyjść z podziwu nie mogę.... jak pięknie wszystko urządziłaś! Brawo, podziwiam! Dziękuję Emmo ślicznie! Dropku i ja znowu podziwiam i wracam i się zachwycam i zerkam i buzie rozdziawiam.... Idealnie, pięknie,katalogowo... ehhhhh..... Martusia, I ja byłam na pierwszej stronie i ponownie dech mi zaparło Świetnie się urządziłaś, jak to już ktoś rzekł... katalogowo ... ale nie do końca ... bo oprócz tego że biało, katalogowo to też przytulność bije z każdego zdjęcia. Piękne dzięki Mugatko, to dla mnie wiele znaczy Ja kocham biel, nawet w bardziej surowych wnętrzach, ale większość mojego otoczenia (włączając osobistego męża:)) nie wierzyła, że da się jakąkolwiek przytulność z niej wydobyć Co się naprzekonywałam to moje, więc podobne opinie tym mocniej teraz cieszą Właśnie! Mugatka zwróciła uwagę na najważniejsze! :) Dropku....choć znam twoje wnętrza....to szczena mi opadła jak zobaczyłam pięrwszą stronę,,,,wszystkie razem wyglądają obłędnie...jak z jakiegoś magazynu wnętrzarskiego:yes: co tu dużo mówić..... Dzięki za odwiedziny i tak serdeczny wpis! Bardzo dziękuję za pierwszą stronę, teraz będzie mi łatwiej kopiować jak nadejdzie pora , zgadzam się z Magdą Z, że Ikea powinna Ci co najmniej wypasionego gratisa zafundować za tę reklamę. Haha, śmiało! Chociaż własnych pomysłów masz pewnie całą masę. A właśnie - jak tam sprawy? Znaleźliście już działkę? Dropek, Wiem, ze już masz obmyślane drzwi do schowka w kuchni, ale jak te zobaczyłam to musiałam je przynieść - TABLICOWE DRZWI Dzięki Ilutku za foto i pamięć o mnie! "Zapinuję" sobie na Pintereście. Moje nie wyszły aż tak okazale, ale radochy mam mimo wszystko tyle, że o matko! o jezusie widziałam już łazienkę i kuchnię ale salon:jawdrop::jawdrop::jawdrop: przepięknie u ciebie, dopracowane wszystko do perfekcji Dziękuję Reni za te wszystkie szczęki! I przy okazji witaj w retro progach! Hej . Trafiłam do Ciebie z wątku na temat białych farb do wnętrz . Chciałam zobaczyć efekt malowania na biało Tikurillą , ale jak zobaczyłam wnętrza to mnie zatkało : Przepięknie mieszkasz ) . Gratuluję konsekwencji w wyborach wnętrzarskich . Jest bosko . Wracając do celu mojej wizyty : Czy Twoja Tikurilla jest zmywalna ? i jaki ma symbol . Kiedy byłam w punkcie tiku... z zamiarem kupna białej farby do wymalowania ścian i sufitów , pan dał mi próbnik z dziewięcioma odcieniami białej . Żadna nie była dla mnie biała - biała , każda mniała jakiś odcień : żółtawy , różowawy itd . U ciebie jest tak jak ma być u mnie : czysta biel . Możesz napisać czy Twoja farba miała jakiś symbol ? Będę wdzięczna . Dobra , napisałam , a teraz wracam do pierwszej strony podziwiać Twój świat . Pozdrowienia . Onoa, witam, dziękuję i przepraszam! Za to, że wcześniej nie przyszłam z odpowiedzią Mam ogromną nadzieję, że tak całkiem za późno jeszcze nie jest... Nasza farba nazywa się Super White. Kupiliśmy 10-litrówki w Castoramie. Niestety żadnego symbolu nie znalazłam, ale może przyda się chociaż link Farba się zmywa i to bardzo dobrze Zwykle wystarcza przetarcie samą wodą, trudniejsze rysy usuwam szorstką stroną gąbki. Odcień też sobie bardzo chwalę - to rzeczywiście taka nieskazitelna biel Cześć Ja także jestem zafascynowana, Twoje wnętrza trafiają w 100% w mój gust, też tak chcę!!! Również będę wdzięczna za podanie numeru białej farby, bo właśnie jestem na etapie trudnej decyzji - jaka biała farba do salonu, widzi mi się tylko czysta biel a wiadomo biel-bieli nierówna. Witam serdecznie i Ciebie również przepraszam, że tak późno. W poście powyżej podaję wszystko co sama o niej wiem Mam też pytanie o te fantastyczne lampy, jedna od razu poznałam, w przedpokoju to Ikea, prawda? Natomiast bardzo mi się podoba też model w Twojej kuchni, czy to są 2 osobno wiszące lampy czy na szynie? Świetny klosz. Poproszę o odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie! Filemonka Dobrze poznajesz - mamy Ottavę w przedpokoju W kuchni natomiast są 2 oddzielne zwisy. Nazywają się Cornice, ale możliwe, że je wycofano. Ja kupowałam z półtora roku temu i już wtedy były dość trudne do zdobycia. W sklepie Fresh Home mieli je swego czasu, może zapytaj czy jest szansa znów sprowadzić. Dzień dobry:hug: Ujawniam się Teraz już skojarzyłam z Kar...wa, kim jest Drop inn :yes::D No i super! Macham, pozdrawiam i zapraszam! Chciałam jeszcze spytać czy masz je w połysku czy w macie? Wydaje mi się, że połysk, ale wiesz jakie są zdjęcia Widziałam te płytki w tańszej cenie na decoria.pl, kurde tylko skąd pewność że to dokładnie to;) Miłego dnia:hug: Tak, są w połysku Wzięłam takie, bo było więcej dekorów do wyboru. Matowe jeżeli dobrze pamiętam ma Kamilcia. Możesz podpytać jeśli te też rozważasz Dropku. Pięknie, ze smakiem. Bez zadęcia. Wszystko wyważone. Brawo! Ach, dziękuję! Fantastycznie to słyszeć Aniu! Dawno u Ciebie nie bylam, cieżko się nadrabia zaległości...ale jest też co podziwiać!!! Wyszło bardzo fajnie, choc ja z tych co ewent elementy retro mogę mieć, cały dom to już za dużo,ale przyznam, że super Wam wyszło To tym bardziej się cieszę, że wrażenia masz takie a nie inne A wiesz, że to pierwszy Twój u mnie post? A zatem ciepło witam! Przepiękne ... wszystko cudne, nic zupełnie bym nie zmieniła... wszystko dopieszczone :hug: Cudne! Właśnie szykuje się do remonciku. Wielkie dzięki za orgomną ilość inspiracji! Cześć Pomtek! Rozgość się i częstuj Dropinku chylę czoła przed Twoim mieszkankiem, stworzyłaś bardzo spójny i ciepły klimacik, w którym chce się usiąść z kubkiem gorącej herbatki jesteś niesamowita Muua! Dziękuję! http://emoty.blox.pl/resource/buziak.gif Przemiło się to czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.11.2013 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Nowości, nowości! Mamy wreszcie drzwi z farbą tablicową Powierzchnia skromna, ale cieszy jak nie wiem co. Szkoda tylko, że rysować nie potrafię lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.11.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.11.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 :yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 11.11.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Superrrrr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 11.11.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Ślicznie, naprawdę, to był strzał w dziesiątkę Aż mnie ręka zaswędziała by coś tam narysować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.11.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Pięknie Dropku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 11.11.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Dobry wieczór!! Bardzo ciekawe rozwiązanie z tą tablicą :yes: Też chciałabym błyszczące mugaty:rolleyes: Dropku czy Ty masz może umywalkę z Ikea? Jak ona się sprawuje-chodzi mi o jakość ? Muszę się zebrać i policzyć ile metrów potrzebuję, bo te płytki w sumie nie są tanie, a mąż tym razem zrobił mi limit finansowy na tą łazienkę Czy pamiętasz może, czy one Cię drogo wyniosły, wiesz te dekory, kwadraciki na podłogę i cała reszta....?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 11.11.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Jak ładnie wyszło. Można menu na dany dzień wypisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 11.11.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Bardzo ładnie! Lubię tę biel u Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts