Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

Dropek, :hug:

Gratuluję pięknych drzwi. Jejku, jak wspaniale się wpasowały. [dblpt]111[dblpt].gif

Strasznie podoba mi się sam pomysł drzwi po których można pisać kredą.

Chce go "sprzedać" Bratowej do pokoju dziecięcego. :yes:

Są prześlicznym dopełnieniem Twojej kuchni.

No i tak się zachłysnęłam zachwytem ze nie zasnę :lol2: [dblpt]111[dblpt].gif

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję Wam! :hug:

Super, że podzielacie mój entuzjazm :D

Problematyczna była to robota - otwór wnękowy wymagał wdrożenia paru kombinacji ;) Ale udało się i efekt mnie bardzo zadowala. Chętnie wszystko malowałabym teraz tablicówką :D

Magdzińska, owszem, mam ikeową umywalkę :yes: Nie ma rys, łatwo się czyści, błyszczy, więc chyba całkiem dobra :) Lubię ją za to, że ma miejsce na ustawienie dozowników. No i kształt ma naprawdę śliczny moim zdaniem.

Odgrzebię faktury i skrobnę Ci w privku ile wyszło :)

Dorka, oj z tym menu to u nas skromnie bardzo. Ja dopiero raczkuję w gotowaniu... :rolleyes:

długo mnie nie było na forum,a jak już byłam to chwilkę i nawet nie było czasu,żeby wejść i porządnie pooglądać Twoje wnętrza,mucha nie siada,pięknie jest:)cześć sobie dodam do inpiracji:p u siebie też palnuje dużo bieli,okaże się jak to wyjdzie w praktyce;) Tobie się udało stworzyć nietuzinkowe wnętrze,siedzę i się zachwycam,a jeszcze jak zdjęcia są na 1 stronie to jest cała w skowronkach że nie muszę skakać po wątku(Ilu bierz przykład z koleżanki ha ha)pozdrawiam buziaczki

Jjano, dzięki! :)

Mugatko, mąż malował, więc szczerze mówiąc nie wiem :rolleyes:

Pamiętam jak mówił, że się dziwnie pieni, więc pewnie wręcz przeciwnie :)

Aniu, dziękuję i witam Cię serdecznie! :welcome:

A jeśliś bielolubna, tym bardziej liczę na dalsze odwiedziny :D

Planujesz może swój wątek gdzieś w przyszłości?

Dropku,ale jestem wiesia;)byłam święcie przekonana,że ja to już się witałam u Ciebie,byłam tyle razy i się nie odezwałam:eek:aż mi wstyd,bo zachwycałam się nie raz Twoją łazienką,kuchnią...oglądałam zdjęcia z wczasów i myślałam,że coś napisałam,no,ale teraz to się już poprawie jak będę zaglądac:wiggle:

co do wątku to się zastanawiałam,ale jest dużo ,,ale''dziennika nie założę bo my remontujemy stary dom,część jest już zrobiona, a co do urządzania to pewnie bardzo długo nam to zejdzie więc nie wiem,czy jest sens zakładać galerie...

Cudowne wnętrza, rzeczywiście na pierwszej stronie można trochę spędzić czasu i się pozachwycać. Uwielbiam ten styl, chociaż, moje retro wyjdzie nieco inaczej. Ciężko było mi przeczytać wszystkie posty, toteż z góry przepraszam, jeśli takie pytanie już było. Jak się sprawuje Wam ta lodówka retro? Chcę ją kupić, ale w innym kolorze i tak się zastanawiam czy w tym przypadku funkcjonalność idzie w parze z doskonałym wzornictwem?

A ja się pochwalę jakie mam genialne tempo skojarzeniowe :p

Właśnie zobaczyłam, że łuk lustra nawiązuje do łuku nad wanną.

Mniam, uwielbiam takie rzeczy.

Dropku, ładnie u Was.

Nie raz to mówiłam.

Hej hej :)

bede sie powtarzac, ale slicznie urzadzilas mieszkanie :) drzwi z farba tablicowa wyszly super i sa prawdziwym dopelnieniem kuchni :)

wiedzialam, ze wyjdzie slicznie, ale rzeczywistos przerosla to "slicznie"

jak kotek sie zwie ? Ile ma lat? Dawno jest z Wami ?

zapraszm takze do mnie, wkleilam troche zdjec :)

Dropku,czy mogę mieć do Ciebie prośbę?mogłabyś mi przesłać na maila [email protected] zdjęcia swojej podłogi łazienkowej,może wykopiesz gdzieś z czeluści swoich zasobów takie na których podłoga nie była jeszcze niczym zastawiona?czy uważasz,że płytki ceramika karo dell arte by pasowały do takiej podłogi?pozdrawiam