Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

Dropciu pięknie u was :hug:

Patrz a nasze kociambry zeszłoroczną kilka razy powąchały i nie były wcale zainteresowane bombkami. Nawąchały się ich za to bez umiaru podczas ubierania. Nie zaliczyliśmy żadnej straty ze względu na kotki, natomiast z mojego pośpiechu w ręku zgniotłam chyba ze dwie :lol:

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Drop z okazji nadchodzącego Nowego Roku 2014

życzę dużo zdrowia szczęścia, miłości, jak najmniej zmartwień

i

spełnienia choć jednego maleńkiego marzenia

,http://us.123rf.com/450wm/mitay20/mitay201310/mitay20131000201/23892910-rok-konia-szczesliwego-nowego-roku-2014.jpg

Dawno mnie nie było, ale wpadam zostawić pochwały. Kuchnia cud, miód , malina.....a tej lodówki szczerze zazdroszczę......Salon, ta cegła w nim i biel,:jawdrop:, a zOttavą w przedpokoju, którą kocham miłością bezgraniczną ujęlaś mnie już na maksa. Będę wracać i kibicować. Pozdrówka zostawiam

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Dzień dobry! :bye:

Ale się zaniedbałam, co? ;)

'Się' w sensie wątek - mój i Wasze (tu chyba wolę nie wyobrażać sobie zaległości).

Niedługo Wam wszystko wytłumaczę, będą też zdjęcia drobiazgów, które nabyliśmy w tym czasie.

A tymczasem dzięki za wszystkie ciepłe słowa. Fajnie, że jeszcze o mnie pamiętacie :hug:

Domi, bardzo bardzo przepraszam, że tak późno.

Tak - drzwi pokryliśmy farbą tablicową. Zasłaniają przede wszystkim piec. Pod nim mam schowek na kosz, wiaderko, miotłę - takie rzeczy. Wbrew pozorom sporo się tam mieści ;)

Poniżej wrzucam zdjęcia przed i po. Z lewej strony musieliśmy wstawić listwę, inaczej skrzydło blokowałby uchwyt piekarnika. Żeby poprawić proporcje i drzwi nie wydawały się przytłaczająco długie, górę i dół pomalowaliśmy na biało. Ogólnie było z tym trochę główkowania, bo wnęka - choć mała - technicznie nie była łatwa do zaaranżowania.

Gdybyś potrzebowała jeszcze jakichś szczegółów, daj mi znać :)

DSC_2592_ftd.JPG

DSC_4930_ftd.JPG

Kasiu, no pewnie, że podreptam :)

No to czekamy na nowości. U Ciebie wszystko tak pięknie wygląda, fajnie zgrane, ciekawie zaaranżowane. Zdjęcia możesz robić po kilka razy w tym samym miejscu i się nigdy nie znudzą. Pokazuj jak najwięcej, bo Twoje wnętrza na to zasługują.

No i to mnie chyba w najbliższym czasie czeka ;) U nas wnętrzarsko wszystko stoi w miejscu, jedyna poważna zmiana to wniesienie choinki i jej wyniesienie :rolleyes: Ale dziś zamówiłam wreszcie stół kuchenny, więc jest szansa, że jednak będzie co fotografować :)

A w ogóle dziękuję za tak miłe słowa!

Ściskam :hug:

Hej Drop :) fajnie znowu Cię widzieć :)

Dzięki Mugatko! :hug: Miło tu znowu być :)