vesila 10.02.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Ciekawa jestem stolika kuchennego, kiedy będzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.02.2014 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Sówko, Ilutku, Nelli, Maju (gdzieś Ty nam Kochana przepadła na tak długo?), kochane jesteście. Muua! Jjana, byłam u Ciebie w wątku, ale nie widzę rozważań okapowych. Pisałaś coś? Wrzucisz dla przypomnienia zdjęcie kuchni? Ten nowy z Ikei podoba mi się strasznie. Chyba pasowałby u Ciebie, gabarytowo nie jestem tylko pewna... Vesi, no właśnie nie wiem, pan odpisuje na maile w żółwim tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.02.2014 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Ty wiesz że ja jestem zakochana w Twojej kuchni, a teraz jeszcze bardziej wspaniale to zagospodarowaliście, nic nie przytłacza, jest to cudowne dopełnienie wspaniałej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 11.02.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Ale się cieszę, że jesteś Z ogromną radością zobaczę co nowego u Ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 28.03.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 hmm Dropku gdzie nam zniknęłaś?wszystko w porządku?....do jakiej wysokości masz mugaty w łazience?buziaki udanego weekenda:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.03.2014 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 (edytowane) Aale mi głupio! :oops: Wyszło na to, że przyszła, obiecała zdjęcia i bezczelnie znów się zawinęła Przepraszam, no znów tak się zdarzyło, że inne sprawy chwilowo przejęły moje myśli. Szczęśliwie teraz czasu mam znowu trochę więcej, a dzisiejsze piękne słońce sprawiło, że nie przychodzę tylko z gadaniną. Było tak jasno, tak świetliście, że aż szkoda było nie wykorzystać! Tym sposobem z radością mogę Was zaprosić na świeżutki przegląd naszych wnętrzarskich zmian wiosennych. Z najważniejszych... W przedpokoju zawisły cottonballsy Tak błyszczą gdy są zapalone: (Dopiero teraz widzę, że na grafice to też jakby wielki cottonball ) W salonie podmianie uległ dywan, trochę dodatków, poduch też jest nowych: Jestem bardzo ciekawa jak Wam się spodoba. Nam coraz przyjemniej spędza się tam czas Edytowane 29 Marca 2014 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 29.03.2014 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2014 (edytowane) Diano, miło słyszeć, że Ci się podoba. Przyznam, że mnie też bardzo zadowala efekt, chociaż fuckupy, które się ujawniły w trakcie nie wskazywały, że tak będzie Trochę się bałam o praktyczność, ale niesłusznie jak się okazuje. Kreda nie brudzi bardziej niż choćby ja gotując. Właściwie to brudzi dużo, dużo mniej Atenko, jaki avatar piękny! Fantastycznie wyglądasz w tej fryzurce! Ewcia, ściskam Minęłyśmy się, ale i tak miło, że mnie odwiedziłaś. Ostatnio coraz trudniej niestety się tu spotkać... Aniu, wszystko w porządku Dzięki za zmobilizowanie mnie do wyjścia z krzaków Mugaty są do plus minus 120. Chyba bez 2 cm - tak wyszło już razem z dekorami. Edytowane 2 Maja 2014 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 30.03.2014 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Ja po prostu kocham Twoje wnętrza, no ideał do tego co Ty masz chciałabym dążyć cudownie pięknie i z klasą ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 30.03.2014 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Cudownie!!!!!... Wasz salon to ideał o którym marzę!Ahhhhhhhh Dropku a kinkiety nad sofą to skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 30.03.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Powrót w wielkim stylu Cudnie to wszystko łączysz i dobierasz dodatki... i zdjęcia też na wysokim poziomie. Zdolna bestia z Ciebie Ja zamówiłam cotton ale w końcu je zwróciłam... u kogoś mi się podobają - u mnie nie pasowały... nie mogłam im znaleźć miejsca ... Pozdrówka Drop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.04.2014 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Dziękuję! :hug: Jak miło znowu mieć tu gości i zasłużyć na takie komplementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.04.2014 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 PS Martuś, wysłałam privka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 03.04.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Dlaczego ja przegapiłam Twój ostatni wpis? Jest pięknie, niby drobiazgi, ale wg mnie dużo ładniej niż poprzednio. Poduszki (wałek) bardzo dużo dają. No i dywan! Aha - stoliczek piękny, on też jest nowy, prawda? ten okrąglutki... Bardzo ładny! Skąd on? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.04.2014 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 O, Lui! Kochana, stolik mam z Westwinga. Tak właściwie to chyba jest taboret, ale jak dla mnie zbyt mało stabilny do siedzenia. Kupiłam go bardzo dawno temu, kiedy w mieszkaniu mieliśmy jeszcze gołe ściany. Potem zapodział się gdzieś przy przeprowadzce i dopiero niedawno go znalazłam. Na zdjęciach to chyba słabo wyszło, ale ma ciemnofioletowy kolor. Nie lubię fioletów i swego czasu myślałam o przemalowaniu, ale w sumie stoi w na tyle zacienionym miejscu, że nie wydaje się nawet taki zły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 03.04.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Zły? wg mnie daje bardzo dużo! Bardzo dużo dobrego, naturalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 03.04.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 O Jezusie, jak PIĘKNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! To drugie wnętrze w tym tygodniu, które zrobiło na mnie takie wrażenie! FAN TAS TYCZ NIE! Mimo, że mojej naturze bliższe są prostsze formy (mając porządek wokół siebie mogę udawać, że sama jestem poukładana ), u Ciebie podoba mi się szalenie wręcz! Tak patrzę i mam ochotę zasiąść w tych poduchach... Takie ciepło jakieś roztacza ten salon. Nie jestem w stanie tego dobrze określić, ale wydaje mi się, że odpoczywa się tam u Ciebie cudownie. BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 03.04.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Jak pięknie u Ciebie! Pięknie się prezentuje ten dywanik, mam taki sam i jestem bardzo zadowolona! I jeszcze coś, co zwróciło moją uwagę: biały TV! Byłam sceptycznie nastawiona i u Ciebie dopiero zobaczyłam, że będzie świetnie wyglądał na białej komodzie TV Dopisuję do mojej "WISH LIST" Śliczne, spójne, zapraszające wnętrze, BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.04.2014 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Dropku, Ja Twoich wnętrz i fotek nigdy nie będę miała dosyć. Pięknie Zmiana dywanika oczywiście na plus. Boziu, jak u Ciebie cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 03.04.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Kotek - ślicznotek a do wnętrz można sobie jak zwykle wzdychać z zachwytu i wzdychać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.04.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Ja przyłączam sie do zachwytów, jest cuuudnie http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/k030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts