Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sówko, Ilutku, Nelli, Maju (gdzieś Ty nam Kochana przepadła na tak długo?), kochane jesteście. Muua! :hug:

Jjana, byłam u Ciebie w wątku, ale nie widzę rozważań okapowych.

Pisałaś coś? Wrzucisz dla przypomnienia zdjęcie kuchni?

Ten nowy z Ikei podoba mi się strasznie. Chyba pasowałby u Ciebie, gabarytowo nie jestem tylko pewna...

Vesi, no właśnie nie wiem, pan odpisuje na maile w żółwim tempie :rolleyes:

• 1 month później...

Aale mi głupio! :oops: :oops: :oops:

Wyszło na to, że przyszła, obiecała zdjęcia i bezczelnie znów się zawinęła :rolleyes:

Przepraszam, no znów tak się zdarzyło, że inne sprawy chwilowo przejęły moje myśli.

Szczęśliwie teraz czasu mam znowu trochę więcej, a dzisiejsze piękne słońce sprawiło, że nie przychodzę tylko z gadaniną.

Było tak jasno, tak świetliście, że aż szkoda było nie wykorzystać! :)

Tym sposobem z radością mogę Was zaprosić na świeżutki przegląd naszych wnętrzarskich zmian wiosennych.

:)

Z najważniejszych...

W przedpokoju zawisły cottonballsy :)

DSC_5629_ftd.JPG

Tak błyszczą gdy są zapalone:

DSC_5615_ftd.JPG

(Dopiero teraz widzę, że na grafice to też jakby wielki cottonball :D)

W salonie podmianie uległ dywan, trochę dodatków, poduch też jest nowych:

DSC_5593a.JPG

DSC_5649a_ftd.JPG

DSC_5572br.JPG

DSC_5678_ftd.JPG

DSC_5659_ftd.JPG

DSC_5730_ftd.JPG

DSC_5696_ftd.JPG

DSC_5720_ftd.JPG

Jestem bardzo ciekawa jak Wam się spodoba.

Nam coraz przyjemniej spędza się tam czas :)

Edytowane przez Drop_Inn

Diano, miło słyszeć, że Ci się podoba. Przyznam, że mnie też bardzo zadowala efekt, chociaż fuckupy, które się ujawniły w trakcie nie wskazywały, że tak będzie :rolleyes:

Trochę się bałam o praktyczność, ale niesłusznie jak się okazuje. Kreda nie brudzi bardziej niż choćby ja gotując. Właściwie to brudzi dużo, dużo mniej :)

Atenko, jaki avatar piękny! :o

Fantastycznie wyglądasz w tej fryzurce! :yes:

Ewcia, ściskam :hug:

Minęłyśmy się, ale i tak miło, że mnie odwiedziłaś. Ostatnio coraz trudniej niestety się tu spotkać...

Aniu, wszystko w porządku :hug:

Dzięki za zmobilizowanie mnie do wyjścia z krzaków :)

Mugaty są do plus minus 120. Chyba bez 2 cm - tak wyszło już razem z dekorami.

Edytowane przez Drop_Inn

Powrót w wielkim stylu :)

Cudnie to wszystko łączysz i dobierasz dodatki... i zdjęcia też na wysokim poziomie.

Zdolna bestia z Ciebie :)

Ja zamówiłam cotton ale w końcu je zwróciłam... u kogoś mi się podobają - u mnie nie pasowały... nie mogłam im znaleźć miejsca ... :)

Pozdrówka Drop

O, Lui! :hug:

Kochana, stolik mam z Westwinga. Tak właściwie to chyba jest taboret, ale jak dla mnie zbyt mało stabilny do siedzenia.

Kupiłam go bardzo dawno temu, kiedy w mieszkaniu mieliśmy jeszcze gołe ściany. Potem zapodział się gdzieś przy przeprowadzce i dopiero niedawno go znalazłam.

Na zdjęciach to chyba słabo wyszło, ale ma ciemnofioletowy kolor. Nie lubię fioletów i swego czasu myślałam o przemalowaniu, ale w sumie stoi w na tyle zacienionym miejscu, że nie wydaje się nawet taki zły.

:rolleyes:

O Jezusie, jak PIĘKNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! To drugie wnętrze w tym tygodniu, które zrobiło na mnie takie wrażenie! FAN TAS TYCZ NIE! :D

Mimo, że mojej naturze bliższe są prostsze formy (mając porządek wokół siebie mogę udawać, że sama jestem poukładana ;)), u Ciebie podoba mi się szalenie wręcz! Tak patrzę i mam ochotę zasiąść w tych poduchach... Takie ciepło jakieś roztacza ten salon. Nie jestem w stanie tego dobrze określić, ale wydaje mi się, że odpoczywa się tam u Ciebie cudownie. BRAWO!

Jak pięknie u Ciebie!

Pięknie się prezentuje ten dywanik, mam taki sam i jestem bardzo zadowolona!

I jeszcze coś, co zwróciło moją uwagę: biały TV! Byłam sceptycznie nastawiona i u Ciebie dopiero zobaczyłam, że będzie świetnie wyglądał na białej komodzie TV :) Dopisuję do mojej "WISH LIST" :)

Śliczne, spójne, zapraszające wnętrze, BRAWO!