vesila 08.05.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 O! fantastyczny stół, i ten kolor Świetnie pasuje do twojego domku, uchwyt pasi- taki w sam raz do stylu retro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 08.05.2014 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 (edytowane) Dropku, inspiracje galeriowe przepiękne! Smaczne i chrupiące. Stół ogromnie mi się podoba (świetnie pasuje do Twojej kuchni), a to m.in. pewnie dlatego, że coś mi on przypomina - a mianowicie mój własny, osobisty stół, kupiony razem z mieszkaniem i przemalowany niedawno na granatowy kolor . Ponieważ uwielbiam mosiądz, a zwłaszcza jego połączenie z szarym / granatowym / czarnym, gałeczkę dałam oczywiście mosiężną . Edytowane 19 Października 2014 przez barbe-cue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.05.2014 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Vesi, superowo, że Ci się podoba I dzięki za uchwytowy głos. Tyle muszelek teraz jest na rynku, niełatwo się zdecydować. Barbe, och, ależ się zsynchronizowałyśmy! Jestem fanką Twojego stołu, od początku byłam. Zmiana bardzo, bardzo na plus - świetnie zrobiła stołowi i całemu wnętrzu. A sądziłam, że już nie może być ładniejszy Gałeczka super! Też w pierwszej chwili myślałam czy nie uderzyć w złoto. Ale jak się tak przyjrzeć całej mojej kuchni, to pasuje trochę jak kwiatek do kożucha... A właśnie - czy Wy Kochana już przeprowadzeni? Pokaż proszę na chwilę swoje włości. Na pewno więcej tam się zadziało takich zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.05.2014 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 ale super i ten kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mela- 09.05.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Przepiękne wnętrze. Takie trochę moje klimaty. Kuchnia cudowna jej dodatki fantastyczne. Z przyjemnością zwiedzę Twój wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 11.05.2014 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Drop, śliczny stół. Jakie masz do niego siedziska? Barbecue, kuchnia rewelacyjna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.05.2014 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Dropku, Piękny stół i ten kolor Jakie będą krzesła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 12.05.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 I ja przyszłam pochwalić odmianę stołową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 12.05.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Drop super wymyśliłaś z tym granatem, stół prezentuje się cudnie... i przy okazji wyciągnęłaś od Barbe kilka nowych fotek tak skrzętnie zawsze ukrywanych i oszczędnie dozowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aancyk 14.05.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Witam serdecznie, od dawna podglądam wątek ale ze względu na swoją nieśmiałość nie miałam odwagi nic pisać. Dzisiaj się przełamałam i muszę wyrazić zachwyt nad Twoimi wnętrzami, które są dopracowane w każdym calu, ponadczasowe i nietuzinkowe. Podłoga w biało czarne karo, mugaty i mnóstwo bieli to także moje klimaty i mam nadzieję, że niedługo zagoszczą w moim domku. Takie wnętrza śnią mi się po nocach. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.05.2014 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 (edytowane) Diano, Atenko, Dorko, Ilu, Ewciu, Mugatko, dzięki! Wiecie jak ja się czasem miotam z kolorami - jak dużo mi się podoba i jak się nie mogę zdecydować A gdy coś nie jest dodatkiem i decyzja jest raczej długoterminowa, to już w ogóle bez końca się mogę zastanawiać. Dlatego to wielka ulga wiedzieć, że wybrałam dobrze Melu, Anacyk, Super, że mnie odwiedziłyście Melu, zapraszam od razu na początek wątku. Tam znajdziesz aktualne zdjęcia, nie ma co przekopywać się przez tyle stron Anacyk, jak dobrze, że się odważyłaś. Mam nadzieję, że poczujesz się tu na tyle dobrze żeby wpadać częściej Życzę Ci szybkiej realizacji własnych planów i kto wie - może nawet własnej galerii wkrótce * * * Pytałyście o krzesła. Wieele miesięcy temu upolowałam na Allegro takie: Używane, ale jeżeli wierzyć sprzedawcy, oryginalny skandynawski wyrób No i cena cudowna, szczególnie jak na ich niemal idealny stan. Strasznego fuksa miałam trafiając na tę aukcję. Od momentu zakupu pomysłów na kolor były oczywiście setki. Ale finalnie będą po prostu jasnoszare. Wszystkie. Zrezygnowałam z opcji 'każda sztuka inna', bo w kuchni i tak już się dużo dzieje. Mają wyglądać tak: Mąż już działa Edytowane 19 Maja 2014 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aancyk 20.05.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Krzesła są fantastyczne, pamiętam takie czerwone ze swojego dzieciństwa, ale w szarości im bardziej do twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 03.06.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Drop, nie komentuję już Twojej kuchni, bo nie chcę być nudna , a te lampy nad stołem to Pimlico Garden Trading? Te stołki też planuję u siebie oczywiście w wersji białej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.06.2014 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Anacyk, właśnie stety / niestety w zbyt wielu kolorach im do twarzy Ja przez rok nie potrafiłam się zdecydować... Pendraczku, nie te zwisy to nie jest Garden Trading. Producent już mi się zapomniał, ale wiem, że się nazywają Cornice. Tak na szybko znalazłam tanio TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.06.2014 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Jutro będę mieć dla Was zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.06.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Nie mogę się doczekać. Fajny kolor krzeseł! (Jeszcze się nie dorobiłam, ciągle coś z odzysku i każde inne!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.06.2014 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 (Jeszcze się nie dorobiłam, ciągle coś z odzysku i każde inne!) Jedno i drugie brzmi super Szczególnie znając Twoje zamiłowanie do di-aj-łaj-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.06.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Jedno i drugie brzmi super Szczególnie znając Twoje zamiłowanie do di-aj-łaj-u O, kochana! DIY to już dawno żadnego. Teraz przemeblowaliśmy salon (witryny pojechały koło rtv, a za stołem stoi stara szafa). Chciałabym wymienić stół na maksymalnie prosty i tapicerowane krzesła sztuk 6 do tego. Wszystkie takie same, mięciutkie etc. ale to pieśń przyszłości. Dalekiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 05.06.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Dzięki Drop, wezmę jednak chyba Garden Trading, bo widziałam je na żywo i jakościowo są doskonałe, choć te wyglądają podobnie. Tylko ludzie niepoczytalni urządzają dom zanim jeszcze pojawili się murarze, ale u mnie już wszystko jest poukładane . Yokasta, dlaczego na Twoim blogu nie mogę podzwiać Twojego domu, chyba że coś ominęłam , ten pulchny kot jest dalej z wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.06.2014 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Aniu, jest plan, jest połowa sukcesu A jak zrobisz dopiero za jakiś czas, zawsze będzie fajny powiew świeżości w domu. Pendraczku, te są właśnie bez szału jakościowo. Z bliska na kloszach widać przebarwienia. Niewielkie, ale wiadomo - wolałabym nie mieć żadnych. Zajrzyj jeszcze ewentualnie do Dzazguni. Zrobiła zestawienie podobnych zwisów, może jeszcze coś Ci wpadnie w oko Aa, tu więcej takich niepoczytalnych, nie martw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts