Doriko 05.06.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Witam się u ciebiePiękne masz mieszkanko i rzeczywiście podoba nam się wiele tych samych rzeczy. Twoje mieszkanie mogło by być i będzie moja inspiracją.Nie wiem jak to się stało że dopiero trafiam do ciebie. P. S.Czy specjalnie dobierałaś odcień bieli na ścianach, drzwiach i listwach żeby były takie same? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.06.2014 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Cześć Doriko, zapraszam! Widzę, że pochodzimy z różnych krańców Polski, ale wnętrzarsko faktycznie nam po drodze. Jeśli znalazłaś tu choćby jedną inspirującą rzecz, korzystaj śmiało, dla mnie to będzie wielkie wyróżnienie Zdjęcia aż takich detali nie oddają, ale w realu odcienie nie są takie same. Część to złamana, mleczna biel (np. meble, listwy, drzwi), część śnieżnobiała (przede wszystkim ściany). Szczerze mówiąc nawet nie starałam się ich dobierać. Przy tej ilości bieli jaką mam, nie wiem czy kiedykolwiek sprostałabym wyzwaniu Edytowane 21 Czerwca 2014 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.06.2014 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Hmm... coś dziwnego stało się z Picasą. Już nie tylko paskudnie masakruje jakość, ale próbuje ingerować w kolor Trochę opanowałam sytuację, jednak zdecydowanie to nie jest to samo co załadowałam. No nic, mimo wszystko zapraszam na nowości Najpierw krzesła. Wybaczcie, że takie wąskie kadry. Niestety przestrzeń tylko na tyle pozwoliła Jakiś czas temu kupiłam też na Allegro fotel. Stary, klubowy, za symboliczną kwotę. Tak ten jegomość prezentował się w oryginale: A dziś już tak: Prosto, bez szaleństw, ale jesteśmy zadowoleni bardzo. A naj najmocniej cieszy to, że powstał naprawdę tanim kosztem. Łączna kwota zakupu fotela, tkaniny i tapicerowania wyniosła - uwaga - całe 260 zł I na koniec jeszcze jedna wiadomość, najważniejsza... Jeżeli wszystko pójdzie dobrze, pod koniec lipca będziemy mieszkać we trójkę - z naszym Synkiem Chciałam powiedzieć Wam już dawno, ale obawa przed zapeszeniem jednak zwyciężyła. Bardzo długo czekaliśmy na ten moment, więc rozumiecie - wolałam nie kusić losu. Mam nadzieję, że teraz już jest bezpiecznie, ale i tak na wszelki wypadek poproszę Was o kciuki. Pokój Małego też powstaje dopiero od niedawna (choć powstrzymać się od zakupów było baardzo trudno) Nie ma tam wiele miejsca, także nabytków też niewiele. Nie chcielibyśmy zagracić go na dzień dobry. Wrzucam zajawkę. Reszta będzie niedługo, jak uporządkuję nieco przestrzeń. Chorągiewki uszyła Ania (Yokasta). Fajne, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 05.06.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Dropku, ogromnie się cieszę i serdecznie gratuluję Syneczka! Cudownie! Niech się zdrowo rozwija pod Twoim serduszkiem i szczęśliwie narodzi, kiedy przyjdzie pora. Cieszę się, że dzielisz się z nami radosną nowiną! Ja też, podobnie do Ciebie, miałam obawy, choć bardzo chciałam napisać. Ostatecznie zmotywowały mnie Arnika i rasia, które pewnego dnia cichaczem zjawiły się u mnie i zobaczyły brzusiek Teraz dopiero pochwalę krzesła. Wyszły ślicznie! A fotel i cena za całość bardzo przyjemna! Och, będę miała dziś cudowną noc i piękne sny! Takie radosne nowiny uskrzydlają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 05.06.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Drop domyślałam się już od jakiegoś czasu Cieszę się bardzo, gratuluję i zazdroszczę - oczywiście tylko pozytywnie. Pokoik zapowiada się pięknie. Ja uwielbiałam pierwszy pokój mojej córki. Przed Tobą bardzo piękny czas. Już nigdy nic nie będzie jak wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.06.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Fantastyczny fotel, wygląda na bardzo wygodny pokoik maluszka taki delikatny, stonowany, zapowiada sie cudnie, a krzesełka fajnie pasują do Twojej kuchni. Twój domek jest równie niesamowity jak Two, ma swój niepowtarzalny klimat, brak mi słów... po prostu wspaniałe móc oglądać takie wnętrza w polskich domach, bez pomarańczowych ścian, falbanek w oknach, wszystkiego co z drewna to w naturalnym wybarwieniu, bo przecież szkoda zamalowywać, itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.06.2014 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Co tam fotel, co tam krzesła (nie ujmując im oczywiście uroku) Dropciu bardzo się cieszę, gratuluje i trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.06.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Dropku, Krzesła wyszły świetnie. Rewelacyjnie wpasowały się w klimat kuchni Fotel... Jak przemiana. Śliczny jest. Gratuluję zakupu Syneczka już gratulowałam, ale takich gratulacji nigdy dosyć Pokoik Syneczka.... Ach.... Jest tak śliczny i tak w Twoim stylu, ze może budzić tylko zachwyt... Zawsze jak napatrzę się na Twoje śliczne wnętrza zaczynałabym remont u siebie na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 06.06.2014 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 GRATULACJEEEEEEE DROP, super wiadomość, a coś czułam, że na tym wątku się coś święci, ja chyba na prawdę mam intuicję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.06.2014 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Dropciu, gratuluję syneczka. Coś podejrzewałam patrząc na zdjęcia z otwarcia sklepu u Hazelci. Synek niech się rozwija prawidłowo i wyjdzie o czasie na ten świat.Który szpital wybrałaś, stary czy nowy? Wnętrza, jak zwykle, świetne i pełne światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.06.2014 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Gratulacje!!! U Ciebie pięknie, jak zwykle. Fotel mnie zachwycił. Chorągiewki ślicznie nawiązują do trójkątów na chodniczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 06.06.2014 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Drop, świetna wiadomość! Serdeczne gratulacje I świetna metamorfoza fotela... Ach ta magia lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 06.06.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Wow, wpadam na moment, a tu takie nowiny! Gratulacje ! Pokój prezentuje się pięknie . Chorągiewki też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 06.06.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Dropcia jak zwykle cudne wnętrza a fotel wymiata - jest prześliczny. Ale news o dzieciątku zakasował wszystkie piękne zdjęcia. Z całego serca gratuluję i życzę duuuuużo zdrowia całej trójeczce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 06.06.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Gratuluję !!! PS. Krzesła wyszły super Reszta też super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 06.06.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Gratuluję syneczka i żeby wszystko się toczyło po twojej myśli. Co się dzieje na tym forum? Już od jakiegoś czasu gdzie nie zajrzę tam dzidzia w drodze. A podobno mamy niż demograficzny. Krzesełka i fotel super, stolik też bo chyba jeszcze nie chwaliłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 07.06.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Dropku moje wielkie gratulacje!!!! cieszę się razem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.06.2014 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Wiesz, że trzymam kciuki i gratuluję i w ogóle mua mua mua faktycznie źle wymierzyłaś żeby nie było dysproporcji możesz je naciągnąć i powiesić wzdłuż krawędzi, powinno wystarczyć na długi i krótki bok . A tam gdzie są dwie żaby, z drugiej strony jest jedna, ta którą wybrałaś . Pokoik wygląda świetnie. Jest jasno, przejrzyście, bardzo tak lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 08.06.2014 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Gratulacje Dropku, super informacja!!!!! Fotel ekstra, masz niezłe oko i pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 08.06.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Serdeczne gratulacje! Życzę, żeby Synek pojawił się szybko, bezboleśnie i głośno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts