yokasta 09.07.2014 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Będzie gitara . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 10.07.2014 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Same atrakcje... nogi puchną, nie dosięgam do stóp, a z łóżka schodzę z trudem i wiązanką stęków Dużo śpię, tak samo miałam na początku ciąży. Podobno warto - na zapas, to się słucham No i niestety dopadła mnie jakaś huśtawka hormonalna - chyba przedporodowe strachy już... Nie przypominaj mi Drop, bo się na drugie nie zdecyduję, już zapomniałam o tym koszmarze, będzie dobrze, trzymam kciuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.07.2014 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Będzie gitara . Oooby! Nie przypominaj mi Drop, bo się na drugie nie zdecyduję, już zapomniałam o tym koszmarze, będzie dobrze, trzymam kciuki . Haha, nie no, serio to nie jest aż tak źle. Ma to wszystko nawet jakiś swój urok Ale przyznam, że nie wiem jak bym dała radę bez męża. Odciąża mnie bardzo, będzie mi brakowało bycia tak rozpieszczaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 10.07.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Drop, ponoć w 7-8 mcu sporo kobiet zaczyna się strachac, a w 9-tym juz Ci wszystko jedno, u mnie też tak było dużo zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 11.07.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Będzie gitara . :yes: To wszystko co opisujesz mam jak wiesz całkiem na świeżo w pamięci, ale zapewniam, że szybko zapomnisz o tych "atrakcjach" jak już Maluszek będzie z Wami Już niedługo . Nie ma się czego bać - dzidziuś wyjdzie na świat tak czy siak Mnie już pod koniec było zupełnie wszystko jedno - byle JUŻ . Poród to tylko krótka chwila w porównaniu z tym co przed Wami - prawdziwa podróż w życie od nowa . Będzie dobrze Dropinko A jakby co, to masz tu silną grupę wsparcia. Ja gdy wracam na FM nabieram wiatru w żagle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 16.07.2014 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Drop, ponoć w 7-8 mcu sporo kobiet zaczyna się strachac, a w 9-tym juz Ci wszystko jedno, u mnie też tak było dużo zdrowia! Dokładnie, jak już nie miałam siły się toczyć w 9-tym m-cu to też mi było wszystko jedno, byleby go ktoś wydostał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 16.07.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 WitamTrzymam kciuki :wiggle:a z tym rozpieszczaniem to masz rację, miła sprawa. Podglądam co jakiś czas zmiany w twoim domku, choć nie piszę. Wszytko super, od początku miałaś plan, który wykonałaś - gratulacje!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.07.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Dropku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.07.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 (edytowane) Czy to oznacza, że to JUŻ???? http://www.kartkireligijne.eu/kartki/14/265.jpg Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Zapytało więc Boga: - Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne? - Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla Ciebie. On będzie na Ciebie czekał i zaopiekuje się Tobą. - Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym. - Twój anioł będzie Ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do Ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy. - A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie? - Twój anioł powie Ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić. - A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą? - Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy Cię jak się modlić. - Słyszałam, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni? - Twój anioł będzie Cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem. W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało: - O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła. - Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał: "MAMUSIU". Serdeczne gratulacje Edytowane 22 Lipca 2014 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 22.07.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Aż mi się oczy spociły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.07.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Dropciu GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.07.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Ty wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 23.07.2014 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Dropku dawno mnie nie było u Ciebie, a tutaj takie wieści Duuuuuuuuużo dobrego :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 23.07.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 ojej to już .... Drop :hug::hug::hug: "Jestem Matka... to znaczy, ze jestem budzikiem, kucharka, sprzątaczką, ochroniarzem, organizatorka przyjęć, dekoratorka wnętrz, stylistka własnych dzieci, radcą, przyjacielem, pogotowiem, psychologiem, pogromczynią potworów i zmór sennych... Nie mam wakacji ani zwolnień chorobowych, pracuje 24 na 24, 7 dni w tygodniu aż do śmierci. Bycie matką jest jedną z moich ważniejszych ról, może dla wielu jestem nikim, lecz dla moich dzieci jestem ...Wszystkim ...) " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZojaART 23.07.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Jupiiii! GRATULUJĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 24.07.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 GRATULACJE!!!! Bardzo, bardzo się cieszę :) Bycie mamą to najpiękniejsze co nas kobiety w życiu spotyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 26.07.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 GRATULACJEEEE DRROPP, dawno mnie nie było, a tu takie wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 03.08.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 Gratulacje Dropciu!!!!! Maluszek daje Mamie odpocząć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 05.08.2014 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Gratulacje Dropciu!!!!! Maluszek daje Mamie odpocząć? CHyba nie bardzo daje odpocząć, Drop przepadła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.08.2014 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Hej, hej! Jjjestem Szczęśliwa, w coraz lepszej formie i - o dziwo - nawet dość wyspana Tylko (pewnie Was nie zaskoczę) nie ogarniam jak strasznie przy dziecku pędzi czas. Serio, czasem się gubię jaki jest dzień tygodnia. Wstaję i już jest wieczór. Zwykle robię tylko część tego co sobie zaplanuję. A już wcześniej przecież na tyle rzeczy brakowało doby... Ale ogólnie jest fajnie. Nasz synek to jak na razie złote dziecko. Śpi długo, płacze właściwie tylko gdy zgłodnieje (choć ostatnio niestety zdarzają się problemy z brzuszkiem i marudzenie gdy trzeba spać w innym miejscu niż na mamie). Podobno nie wiemy z mężem co to znaczy dziecko, czyli chyba nie mamy co narzekać Dziękuję pięknie za wszystkie serdeczności! Bardzo mocno Was odściskuję i pozdrawiam :hug: Przynoszę też zdjęcia pokoju nowego lokatora. Wielu rzeczy jeszcze tu brakuje, głównie na ścianach, ale przed wbiciem gwoździ chcieliśmy przetestować taki układ mebli. Nabyłam już półki, grafiki, naklejkę tablicową, z czasem trzeba to będzie jakoś rozlokować sprytnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts