Nelli Sza 25.08.2014 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Drop, serdeczne gratulacje z okazji narodzin Syna Synuś cudowny a miejsce, w którym mieszka bardzo ładne. Wyszedł przytulny pokoik, idealny dla małego mężczyzny Pozdrawiamy Was serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzior999 26.08.2014 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Drop_Inn witam się u Ciebie i gratuluję księcia! Życzę jak najmniej zmartwień i jak najwięcej cudownych uczuć.Mieszkanie piękne, w moim stylu, pokój synka rewelacyjny, łóżeczko prawdopodobnie moja Pola ma takie samo i tak samo pomalowane:)Będę zaglądać i życzę samych cudowności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 26.08.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Gratulacje! Życzę wam zdrowia i żeby maleństwo nadal dawało się wyspać. Pokój prześliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 26.08.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Witaj Dropku. Nie miałam okazji pogratulować, więc serdecznie GRATULUJĘ! Pokoik jest reklamowy! Mam nadzieję, że Maleństwu też się podoba Zostawiam uściski i życzenia dalszej pogody ducha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.08.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Hej Drop cieszę się że u Was wszystko w porządku Pokoik jak to u Drop - cudny, ciepły, klimatyczny i z klasą uściski dla Maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.08.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Gratulacje! Dużo zdrowia i samych przespanych nocek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.08.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Dropinko Jak się cieszę, że napisałaś. To prawda - czas pędzi przy dzieciach jak szalony. Pokój śliczny - taki Twój. Klimatyczny i spójny z resztą mieszkania . Maluszek z pewnością czuje się w nim dobrze, ale podejrzewam, że i tak śpi z Wami . Dużo zdrówka dla Ciebie, Maluszka i szczęśliwego Taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena0 30.08.2014 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Dropko właśnie przeczytałam że maluszek nie jest już w brzuszku. Ogromnie gratuluję małego mężczyzny Pokoik jest prześliczny utrzymany w klimacie "dropkowym" Buziaki dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 04.09.2014 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Dropku, serdecznie gratuluję Nowego Członka Rodziny http://emots.yetihehe.com/1/buzki.gif Życzę dużo czasu w takim razie. A pokoik oczywiście śliczny! Fajny ten samochodzik na oknie Od razu widać, że tu mieszka mężczyzna. No i poduszka chmurka (dobrze widzę Dropku?) też zwróciła moją uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stworek 05.09.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Witaj Dropku:) jakoś od ponad roku śledzę Twój wątek ale tak z ukrycia:) chciałam Ci pogratulować synka, sama niedawno zostałam mamą wspaniałej dziewczynki. Pokoik synka piękny, zresztą jak całe mieszkanko. Jestem teraz na etapie urządzania pokoju córeczki i bardzo spodobała mnie się roleta w pokoju Twojego synka byłabym wdzięczna o podanie namiarów gdzie można taką dostać. Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.09.2014 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Ale się cieszę, że jeszcze tu ktoś przychodzi Dziękuję Wam jeszcze raz i przepraszam, że teraz pojawiam się i znikam. Tak to już pewnie będzie, bo i czasu mniej i zmiany w domu postępują wolniej. A niedługo zamiast dodawać nowe rzeczy, będę pewnie usuwać wszystko z zasięgu małych rączek Ale coś tam się będzie działo mam nadzieję. Mam już plan na niewielką galerię w przedpokoju, muszę tylko przysiąść i rozplanować układ. Chcemy też wreszcie zamówić szafę (też do przedpokoju), bo coraz mocniej zaczyna doskwierać nam jej brak. Ach, no i ogród. Wciąż cierpliwie czeka na swoją kolej. Może teraz dzięki Małemu się doczeka. * * * Nelli, dziękujemy i posyłamy buziaki dla Waszego skarbka Madzior, witaj! Piękne życzenia, dzięki! Oby było dokładnie tak jak piszesz Jesteś zadowolona z łóżeczka? Ja tak sobie. Jakość adekwatna do ceny, co w tym wypadku nie oznacza niestety nic dobrego. Konstrukcja jest stabilna, ale farba złazi niepokojąco łatwo. Kupiliśmy na Allegro, od razu pomalowane, a skąd Wasze? Doriko, Ane3ko, ale się dawno nie "widziałyśmy". TAKI komplement?! Dziękuję, aż się zarumieniłam Maleństwo w pokoju bywa na razie rzadko, a jak już bywa najbardziej lubi... światło. Czyli zasługa matki żadna, eh! Jest i Mugatka! Widzę, że też ostatnio bywasz tu z doskoku. Przemiło to słyszeć wszystko Mam nadzieję, że jak synek podrośnie trochę odbierze go chociaż po części tak jak Ty. Dorko, dziękuję. Oby oby! W końcu wyspana mama to fajniejsza mama Ewuniu, piękne dzięki! Rzeczywiście łóżeczko trafiło do sypialni, choć w użyciu jest tak naprawdę dopiero od soboty. Martwiłam się, że nie będzie tak atrakcyjne jak nasze wielkie łoże, ale Junior na szczęście je polubił. Atenko, fajnie, że wpadłaś. Dziękujemy! A buziaki przekażę z przyjemnością Sówko, dobrze Cię widzieć Zastanawiałam się kiedyś gdzie przepadłaś i czy wszystko w porządku u Was. Owszem, jedna z poduch to chmurka. Miała trafić na ścianę, ale chwilowo nie było jak zawiesić (jakby co to taśmy dwustronnej nie polecam ). No i póki łóżeczka nie ma, trochę słabo żeby dyndała samotnie nad podłogą Stworku, serdecznie witam i odwzajemniam gratulacje!! W jakim klimacie będzie pokój? Wszystko gotowe czy to dopiero początek urządzania? Roletę szyłam lokalnie, u krawcowej, a materiał przyjechał z Etsy, bo na miejscu wtedy takiego nie znalazłam. Ale to było dawno... teraz widziałam, że i u nas są. Może fajniejsze nawet, porządniejsze, moja to taka trochę mgiełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.09.2014 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Aaa, i jeszcze spóźnione dzień dobry dla Chopinetki Wybacz, ostatnio jakaś rozkojarzona jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.09.2014 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Wykopałam dziś z pudeł trochę rzeczy, których niestety już pewnie nigdzie nie wykorzystam. Wszystkie są nowe, nigdy nie używane. Czekały w ukryciu na koniec wykończeniówki, a potem albo zabrakło dla nich miejsca albo się okazało, że jednak nie pasują. Gdyby coś Wam się spodobało dajcie znać na privka. Chętnie im znajdę nowy dom, szkoda żeby się u mnie marnowały. 1. Zestaw doniczek by IKEA 2. Komplet ceramicznych pojemników na przyprawy 3. Wieszak z ceramiczną gałką 4. Zestaw 2 małych słoiczków na łakocie 5. Drewniana tablica do pisania kredą z Home & You Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzior999 12.09.2014 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Drop_Inn: Madzior, witaj! Piękne życzenia, dzięki! Oby było dokładnie tak jak piszesz Jesteś zadowolona z łóżeczka? Ja tak sobie. Jakość adekwatna do ceny, co w tym wypadku nie oznacza niestety nic dobrego. Konstrukcja jest stabilna, ale farba złazi niepokojąco łatwo. Kupiliśmy na Allegro, od razu pomalowane, a skąd Wasze? Mamy łóżeczko kupione na allegro za około 200zł, gołe drewno które sama pomalowałam na bardzo jasny szary farbą dla dzieci chyba z Dekorala. Dorobiliśmy tylko płozy aby móc łatwo bujnąć płaczącego szkraba ale w sumie nie są nam potrzebne. Z samego łóżeczka jesteśmy zadowoleni, nie mam uwag, farba trzyma się rewelacyjnie i mogę ją polecić do malowania wszelkich drewnianych powierzchni z którymi dziecko ma styczność. Nasza Pola jak szły jej pierwsze zęby często obgryzała szczebelki i wszystko ładnie się trzyma.Uściski dla Ciebie i Skarba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pauliska84 20.09.2014 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Wpadam z rewizytą I powiem Ci, że... zakochałam się w Twojej łazience Właśnie coś podobnego chciałabym u siebie zrobić. Nie wiem czy nawet gdzieś w galeriach googla nie znalazłam kiedyś Twoich zdjęć, bo jedno mam ściągnięte do folderu "inspiracje". Ogólnie piękne mieszkanko i ten pokój dziecięcy.... Zazdroszczę talentu do wyszukiwania ciekawych gadżetów i mebelków i zmysłu estetycznego (ja zawsze jak coś robię to wielki z tego bałagan i wszystko "z innej parafii") Musze jeszcze sporo stron przeczytać zaległych, ale będę też zaglądać czy coś nowego się nie pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 21.09.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Dropinko Uświadomiłaś mi jak wiele mam rzeczy "które nie pasują", a leżą w pudłach nierozpakowane . Aż się boję, bo pewnie o większości nawet nie pamiętam. Trzeba będzie rozstawić stragan . A jak Maluszek? Cieszy Was już pewnie pierwszymi uśmiechami . Nasz ma już unormowany rytm dnia - niestety krótkie 2-3 drzemki w ciągu dnia (góra 30 min.), a w nad ranem (około 5.00) obowiązkowo ćwiczenia sylab . Śmiejemy się wtedy, że "jest w szkole" Tak naprawdę to jednak nie jest nam do śmiechu, bo sen to podstawa. Co ciekawe - na budowie sypia w ciągu dnia dłużej . Czuje synuś, że rodzice walczą o każdą minutkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 22.09.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Maluszek? Przegapiłam tak ważne wydarzenie? GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 22.09.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Dropku gratuluję,jak najwięcej snu życzę,nam trafił się wyjątkowo nieospały egzemplarz;)pokoik sliczny,taki klimatyczny,sama bym tam chętnie zamieszkała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 23.09.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Pozdrowienia Dropek! Oj, u mnie też chyba będzie podobnie, bo pudła ze zdobyczami już czekają, a my jeszcze dachu nie mamy, pilnuję tylko, żeby mąż się nie dowiedział, że zwariowałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 16.10.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Dropku, Zostawiam "misia" jako ślad, że zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts