Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej! Wpadam się przywitać. Kiedyś znalazłam w necie zdjęcie pięknej kuchni. Trzymam je na dysku, a dzisiaj się okazało, że to twoja! Baaardzo u ciebie ładnie! Super jest to że wy wszystkie (bo chyba facetów tu nie ma ;) ) tak sobie fajnie nawzajem doradzacie i się inspirujecie. Każdy przyniesie coś od siebie... super i miło!

• 2 weeks później...

Hej Dropku, dawno mnie nie było, ale jak zwykle nie zawiodłam się :no: Lustro bardzo fajne i dobrze, że bez tradycyjnej ramy, bo wtedy dostaje lekkości. Co do skrzynek w korytarzu.... trudna sprawa, ale ja też bym je "przystroiła" czymś w stylu tabliczki. A może powiesić lustro dokładnie na tej skrzynce przy drzwiach wejściowych?

Ściskam Ciebie i Maluszka :hug:

• 3 weeks później...
Hej, hej! Jjjestem :wiggle:

Szczęśliwa, w coraz lepszej formie i - o dziwo - nawet dość wyspana :)

Tylko (pewnie Was nie zaskoczę) nie ogarniam jak strasznie przy dziecku pędzi czas.

Serio, czasem się gubię jaki jest dzień tygodnia. Wstaję i już jest wieczór. Zwykle robię tylko część tego co sobie zaplanuję. A już wcześniej przecież na tyle rzeczy brakowało doby... :o

Ale ogólnie jest fajnie. Nasz synek to jak na razie złote dziecko. Śpi długo, płacze właściwie tylko gdy zgłodnieje (choć ostatnio niestety zdarzają się problemy z brzuszkiem i marudzenie gdy trzeba spać w innym miejscu niż na mamie). Podobno nie wiemy z mężem co to znaczy dziecko, czyli chyba nie mamy co narzekać :)

Dziękuję pięknie za wszystkie serdeczności!

Bardzo mocno Was odściskuję i pozdrawiam :hug: :hug: :hug:

Przynoszę też zdjęcia pokoju nowego lokatora.

Wielu rzeczy jeszcze tu brakuje, głównie na ścianach, ale przed wbiciem gwoździ chcieliśmy przetestować taki układ mebli. Nabyłam już półki, grafiki, naklejkę tablicową, z czasem trzeba to będzie jakoś rozlokować sprytnie.

DSC_6629_ftd.JPG

DSC_6637_ftd.JPG

DSC_6626_ftd.JPG

DSC_6619_ftd.JPG

DSC_6579_ftd.JPG

Hej Dropku:-) jestem tu nowa wiec nie wiem vzy dobrze sie poruszam. Pragne pochwslic Twoje wnetrze jest cudowne i widac tu troske o kazdy szczegol. Mam podobna cegle tylko ze na scianie w lazience. Jest to dosyc duza sciana i mam dylemat jakie lustro i jaka szafka pod umywalke nablatowa bedzie sie z ta sciana komponowala. Mam tez dylemat co do kinkietu. Licze na Twoja pomoc. Piekne rolety u dzieciaczka w pokoju....masz moze namiary na material......???pozdrawiam

Hej Dropku:-) jestem tu nowa wiec nie wiem vzy dobrze sie poruszam. Pragne pochwslic Twoje wnetrze jest cudowne i widac tu troske o kazdy szczegol. Mam podobna cegle tylko ze na scianie w lazience. Jest to dosyc duza sciana i mam dylemat jakie lustro i jaka szafka pod umywalke nablatowa bedzie sie z ta sciana komponowala. Mam tez dylemat co do kinkietu. Licze na Twoja pomoc. Piekne rolety u dzieciaczka w pokoju....masz moze namiary na material......???pozdrawiam

Dodam ze cegla jest biala:-)

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

Witam serdecznie,

Gratuluję pociechy i cudnej aranżacji pokoju:)

Pytanko... czy to tapety, czy jednak zdecydowałas się na malowanie ścian? Ja usilnie szukam tapety z takimi szerokimi pasami,ale póki co to jedynie znalazłam papierowe, a zależałoby mi na winylowych na flizelinie:(((((