Drop_Inn 06.11.2014 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 No bo właśnie katalogowe zdjęcie to tylko 1 szara płytka - nie widać w ogóle tych kolorów Już nie pamiętam kurcze w którym sklepie - Dom z bajki albo Planeta dom. Pod zwierzaki te kafle będą super Nie wiem tylko jak się na większych powierzchniach prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 07.11.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 No właśnie boję się trochę, czy na dużej powierzchni wyjdą dobrze, czy nie wyjdzie pstrokato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 11.11.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Hej! Wpadam się przywitać. Kiedyś znalazłam w necie zdjęcie pięknej kuchni. Trzymam je na dysku, a dzisiaj się okazało, że to twoja! Baaardzo u ciebie ładnie! Super jest to że wy wszystkie (bo chyba facetów tu nie ma ) tak sobie fajnie nawzajem doradzacie i się inspirujecie. Każdy przyniesie coś od siebie... super i miło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 12.11.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 hej jak dzidziuś dokucza?:)za każdym razem jestem zachwycona tym u Ciebie,że wszystko jest wyważone,mi jak zwykle podoba się dużo wszystkiego i nie mogę się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.11.2014 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Zajrzałam na forum po bardzo długim czasie i tak chodzę i zaglądam do "starych" znajomych Widzę, że u Ciebie wielkie zmiany ... Gratuluję dzieciątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 24.11.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Hej Dropku, dawno mnie nie było, ale jak zwykle nie zawiodłam się Lustro bardzo fajne i dobrze, że bez tradycyjnej ramy, bo wtedy dostaje lekkości. Co do skrzynek w korytarzu.... trudna sprawa, ale ja też bym je "przystroiła" czymś w stylu tabliczki. A może powiesić lustro dokładnie na tej skrzynce przy drzwiach wejściowych? Ściskam Ciebie i Maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-kszeinga 15.12.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Hej, hej! Jjjestem Szczęśliwa, w coraz lepszej formie i - o dziwo - nawet dość wyspana Tylko (pewnie Was nie zaskoczę) nie ogarniam jak strasznie przy dziecku pędzi czas. Serio, czasem się gubię jaki jest dzień tygodnia. Wstaję i już jest wieczór. Zwykle robię tylko część tego co sobie zaplanuję. A już wcześniej przecież na tyle rzeczy brakowało doby... Ale ogólnie jest fajnie. Nasz synek to jak na razie złote dziecko. Śpi długo, płacze właściwie tylko gdy zgłodnieje (choć ostatnio niestety zdarzają się problemy z brzuszkiem i marudzenie gdy trzeba spać w innym miejscu niż na mamie). Podobno nie wiemy z mężem co to znaczy dziecko, czyli chyba nie mamy co narzekać Dziękuję pięknie za wszystkie serdeczności! Bardzo mocno Was odściskuję i pozdrawiam :hug: Przynoszę też zdjęcia pokoju nowego lokatora. Wielu rzeczy jeszcze tu brakuje, głównie na ścianach, ale przed wbiciem gwoździ chcieliśmy przetestować taki układ mebli. Nabyłam już półki, grafiki, naklejkę tablicową, z czasem trzeba to będzie jakoś rozlokować sprytnie. Hej Dropku:-) jestem tu nowa wiec nie wiem vzy dobrze sie poruszam. Pragne pochwslic Twoje wnetrze jest cudowne i widac tu troske o kazdy szczegol. Mam podobna cegle tylko ze na scianie w lazience. Jest to dosyc duza sciana i mam dylemat jakie lustro i jaka szafka pod umywalke nablatowa bedzie sie z ta sciana komponowala. Mam tez dylemat co do kinkietu. Licze na Twoja pomoc. Piekne rolety u dzieciaczka w pokoju....masz moze namiary na material......???pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-kszeinga 15.12.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Hej Dropku:-) jestem tu nowa wiec nie wiem vzy dobrze sie poruszam. Pragne pochwslic Twoje wnetrze jest cudowne i widac tu troske o kazdy szczegol. Mam podobna cegle tylko ze na scianie w lazience. Jest to dosyc duza sciana i mam dylemat jakie lustro i jaka szafka pod umywalke nablatowa bedzie sie z ta sciana komponowala. Mam tez dylemat co do kinkietu. Licze na Twoja pomoc. Piekne rolety u dzieciaczka w pokoju....masz moze namiary na material......???pozdrawiam Dodam ze cegla jest biala:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 22.12.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Drop, cudny ten pokój, wcale się nie dziwię, że maluch jest spokojny, też bym nie marudziła, gdyby ktoś mnie w takim pokoju położył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.12.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Najserdeczniejsze życzenia cudownych Świąt Bożego Narodzenia, rodzinnego ciepła i wielkiej radości http://images69.fotosik.pl/470/55054c3255d041c5med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 23.12.2014 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 24.12.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/1c/90/b9/1c90b9af1b92217e79a924024535db93.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.12.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 http://naforum.zapodaj.net/thumbs/db06c8dd4a99.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 24.12.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=295601&d=1419450106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 18.02.2015 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Dropku co to za podłoga?to panele?jaka firma?proszę podaj namiar,jak dzieciątko?,co słychać?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.02.2015 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Drop_Inn przepięknie jest u Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 01.03.2015 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Boski pokoik dla synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.03.2015 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Ines Widzę, że ostatnio, Ty tak często jak ja wchodzisz na wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milenia 29.03.2015 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Witam serdecznie, Gratuluję pociechy i cudnej aranżacji pokoju:) Pytanko... czy to tapety, czy jednak zdecydowałas się na malowanie ścian? Ja usilnie szukam tapety z takimi szerokimi pasami,ale póki co to jedynie znalazłam papierowe, a zależałoby mi na winylowych na flizelinie:((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 04.04.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 http://vegespot.pl/static/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts