Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ręcznik fajowy :yes: durszlak też udało mi się jakiś czas temu zakupić w TK ale ja zapłaciłam 29,99:mad:

Ucieszyłam się na jego widok strasznie. :wiggle: Szczególnie, że kilka dni wcześniej ktoś sprzątną mi sprzed nosa podobny.

O!!! To mi się podoba :D

Szkoda, że nie widziałaś mojej miny, kiedy dowiedziałam się o otwarciu. :rotfl:

Ale wczoraj napaplałyście:o jesssu, dziewczyny - WALENTYNKI były - wiedziałyście o tym?:rotfl:

Co w tym czasie robili Wasi mężowie?:lol2: Widzę, że tylko ja odpóściłam sobie fm na poczet romantycznej kolacji i ...;)

ps. dzis jade do tk, bo wczoraj nie dalam rady ;)

Kasiulka, mi już nie kupuj;) Wczoraj upolowałam 3 małe i 1 dużu:lol: - wzięłam oczywiście wszystkie jakie były:lol2: ale jeszcze niewiem, których potrzebuję dla siebie (mężowi się nie spodobały:o)... muszę to przemyśleć;) w każdym razie może i ja będę miała jakiś na zbyciu... do oddania:)

Vesila, dzięki serdeczne za info :hug: Może wybiorę się tam kiedyś przy okazji i trochę im się poprzyglądam.

Rere, oj szkoda, szkoda. Z drugiej strony mam wrażenie, że w naszym H&Y towar znika trochę wolniej niż w tych wielkomiejskich. Można spokojnie czekać na wyprzedaż, a wybór i tak wciąż jest spory. :yes:

admete, cmok http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif

mirelko, witaj Ty nasz ranny ptaszku :)

Kasiu, ale mamy synchro :lol2: Nie wiem, która to już u mnie z kolei koncepcja, ale bardzo chciałabym w końcu podjąć jakąś decyzję.

P.S. Owocnych łowów :D

narendil, zawsze możemy jeszcze trochę podumać nad łazienką. Temat wciąż jak najbardziej aktualny :)

Magda, u nas walentynki zaczęły się po prostu trochę później :rotfl:

Edytowane przez Drop_Inn

Ale wczoraj napaplałyście:o jesssu, dziewczyny - WALENTYNKI były - wiedziałyście o tym?:rotfl:

http://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif

Co w tym czasie robili Wasi mężowie?:lol2: Widzę, że tylko ja odpóściłam sobie fm na poczet romantycznej kolacji i ...;)

Ja też sobie odpuściłam...http://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/giggle.gif

Są wizualki. :wiggle:

Poglądowe, więc nie zwracamy uwagi na poszczególne sprzęty, dekoracje, sanitariaty (wszystkie są całkowicie przypadkowe). Chodzi o ogólny zarys, głównie układ płytek. ;)

Kwestia oświetlenia jest jeszcze do dogrania. :rolleyes: Wstępnie myślę o jakiejś lampie w głównej części, 2 halogenach nad wanną i kinkietach nad lustrem.

Po głębszym zastanowieniu doszłam też do wniosku, że filarki przy wannie powinny być węższe.

A, no i nie wiem jak w końcu rozwiązać kwestię czarnej opaski. Wstępnie miała być na podłodze i u podstawy ściany, ale trzeba pamiętać, że u nas podstawa ściany to miejscami również podstawa wanny. Jakoś mam wątpliwości czy ciemny cokół na tak niskiej powierzchni będzie wyglądał dobrze.

final_3d-5.jpg

final_3d-1.jpg

final_3d-2.jpg

final_3d-4.jpg

final_3d-3.jpg

Venusku, jeszcze raz bardzo Ci za wszystko dziękuję. :hug:

Edytowane przez Drop_Inn