vesila 14.02.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 http://eurolazienki.pl/images/mini/52d5cc7525e3540bd57d878c298d7b5d.jpg czarna jest miodzio i ceny superowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 14.02.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 A to nie doczytałam, żeś tam je kupiła. TK jest w Kraku? Kurcze fajnie by było, bo to jeden z niewielu sklepów za którymi mogłabym tęsknić w Bonarce jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 14.02.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ręcznik fajowy durszlak też udało mi się jakiś czas temu zakupić w TK ale ja zapłaciłam 29,99:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.02.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 w Bonarce jest O!!! To mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.02.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Drop a widziałaś tą listwę Dunin, pasowałaby do płaskich na dole, a Tobie chodzi o górną czy dolną listwe? O, jaka piękna! Nie znałam, ale podoba mi się bardzo. Widziałaś je może gdzieś na żywo? Nie wiesz czy ta biel to taka jasna, mugatowa, czy złamana raczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.02.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 A chodzi listwę górną. Coś jak na fotce sprzed kilku stron: http://media-cdn.pinterest.com/upload/112308584427057078_gSweffws_c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.02.2012 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ręcznik fajowy durszlak też udało mi się jakiś czas temu zakupić w TK ale ja zapłaciłam 29,99:mad: Ucieszyłam się na jego widok strasznie. Szczególnie, że kilka dni wcześniej ktoś sprzątną mi sprzed nosa podobny. O!!! To mi się podoba Szkoda, że nie widziałaś mojej miny, kiedy dowiedziałam się o otwarciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 14.02.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 O, jaka piękna! Nie znałam, ale podoba mi się bardzo. Widziałaś je może gdzieś na żywo? Nie wiesz czy ta biel to taka jasna, mugatowa, czy złamana raczej? widziałam je w moim mieście w Hoff-ie, ale to było latem i nie pamiętam czy tak samo biała? chyba... ręki uciąć nie dam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.02.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Szkoda tylko, że nasze miasto zawsze jest pomiędzy tymi wielkimi i u nas nie ma szans na sensowne sklepy. Choć H&Y się postarało, ale to duperele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.02.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Byłam przebiegłam buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.02.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Witam się z rana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 15.02.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 No nie moge, wlasnie wczoraj w mojej glowie pojawila sie watpliwosc czy do kuchni nie dac jednak plaskich plytek cegielek, a nie mugaty...i mowilam o tym mezowi, a tu wlasnie czytam,ze Ty tez sie zastanawiasz! ps. dzis jade do tk, bo wczoraj nie dalam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.02.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Tiaaa... Jak skończyły o podróżach, to zaczęły o sklepach, które są poza moim zasięgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.02.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Ale wczoraj napaplałyście:o jesssu, dziewczyny - WALENTYNKI były - wiedziałyście o tym? Co w tym czasie robili Wasi mężowie? Widzę, że tylko ja odpóściłam sobie fm na poczet romantycznej kolacji i ... ps. dzis jade do tk, bo wczoraj nie dalam rady Kasiulka, mi już nie kupuj;) Wczoraj upolowałam 3 małe i 1 dużu:lol: - wzięłam oczywiście wszystkie jakie były:lol2: ale jeszcze niewiem, których potrzebuję dla siebie (mężowi się nie spodobały:o)... muszę to przemyśleć w każdym razie może i ja będę miała jakiś na zbyciu... do oddania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 15.02.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 O przepraszam, ja tez odpuscilam forum i tikeja wlasnie na poczet winka z mezem Ok, to Tobie juz nie kupuje Jak dzis nie bedzie ich u nas, a Ty bedziesz chciala sie ich pozbyc, to pleaseeee napisz na priv ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.02.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 O przepraszam, ja tez odpuscilam forum i tikeja wlasnie na poczet winka z mezem Ok, to Tobie juz nie kupuje Jak dzis nie bedzie ich u nas, a Ty bedziesz chciala sie ich pozbyc, to pleaseeee napisz na priv ... jasssne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.02.2012 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 (edytowane) Vesila, dzięki serdeczne za info Może wybiorę się tam kiedyś przy okazji i trochę im się poprzyglądam. Rere, oj szkoda, szkoda. Z drugiej strony mam wrażenie, że w naszym H&Y towar znika trochę wolniej niż w tych wielkomiejskich. Można spokojnie czekać na wyprzedaż, a wybór i tak wciąż jest spory. admete, cmok http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif mirelko, witaj Ty nasz ranny ptaszku Kasiu, ale mamy synchro Nie wiem, która to już u mnie z kolei koncepcja, ale bardzo chciałabym w końcu podjąć jakąś decyzję. P.S. Owocnych łowów narendil, zawsze możemy jeszcze trochę podumać nad łazienką. Temat wciąż jak najbardziej aktualny Magda, u nas walentynki zaczęły się po prostu trochę później Edytowane 8 Kwietnia 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Ale wczoraj napaplałyście:o jesssu, dziewczyny - WALENTYNKI były - wiedziałyście o tym? http://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif Co w tym czasie robili Wasi mężowie? Widzę, że tylko ja odpóściłam sobie fm na poczet romantycznej kolacji i ... Ja też sobie odpuściłam...http://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/giggle.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.02.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 (edytowane) Są wizualki. Poglądowe, więc nie zwracamy uwagi na poszczególne sprzęty, dekoracje, sanitariaty (wszystkie są całkowicie przypadkowe). Chodzi o ogólny zarys, głównie układ płytek. Kwestia oświetlenia jest jeszcze do dogrania. Wstępnie myślę o jakiejś lampie w głównej części, 2 halogenach nad wanną i kinkietach nad lustrem. Po głębszym zastanowieniu doszłam też do wniosku, że filarki przy wannie powinny być węższe. A, no i nie wiem jak w końcu rozwiązać kwestię czarnej opaski. Wstępnie miała być na podłodze i u podstawy ściany, ale trzeba pamiętać, że u nas podstawa ściany to miejscami również podstawa wanny. Jakoś mam wątpliwości czy ciemny cokół na tak niskiej powierzchni będzie wyglądał dobrze. Venusku, jeszcze raz bardzo Ci za wszystko dziękuję. Edytowane 28 Kwietnia 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 15.02.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 wysłałam priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts