narendil 15.02.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 O, jak ładnie Tak symetrycznie! W czym robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 15.02.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Jakie piękne wizualki to Venuski dzieło? A ja w pierwszej chwili myślałam że opaska jest właśnie na podłodze a może dać i na podłodze i na ścianie ale przy wanie już tylko na podłodze ? taka luźna propozycja A łazieneczka piękna i jakoś zaczęły mnie pociągać takie wanny we wnęce fajnie to wygląda i do tego taka intymna atmosfera się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.02.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Dropp:hug: w pro100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.02.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Yokasta, zasłonka ze zdjęcia od Ciebie wygląda cudnie, najchętniej widziałbym tam coś takiego (w ogóle ta zdjęciowa łazienka to chyba mój ideał, bo wszystko chętnie bym z niej przeniosła;)). Całość ma niecałe 6m2. Ale ten dekor to myślisz, że lepszy czarny czy biały? Bo ja sama już nie wiem... Pralka niestety musi tam przycupnąć. Co gorsza nie wiem czy uda się ją zabudować, bo grzejnik zamontowany mamy jakoś dziwnie nisko (niżej niż na wizkach) i ewentualna zabudowa go zasłoni. http://emotikona.pl/emotikony/pic/25icon_smile3.gif Zobaczymy, może da się to jeszcze jakoś przesunąć. narendil, dzięki Ci bardzo. Symetria wszak ważna rzecz. A w kwestii programu nie pomogę niestety. Trzeba by dopytać Venus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.02.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Dropp:hug: http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif w pro100 Spóźniłam się z tym moim postem. Już widzę wszystko wiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.02.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 (edytowane) Jakie piękne wizualki to Venuski dzieło? :yes: Taka dobra i zdolna z niej duszyczka. A ja w pierwszej chwili myślałam że opaska jest właśnie na podłodze I wcale się Kochana nie pomyliłaś - na wizkach opaska jest tylko na podłodze. Przez moje wątpliwości co do wanny ścienną w końcu wywaliłyśmy. a może dać i na podłodze i na ścianie ale przy wanie już tylko na podłodze ? taka luźna propozycja Dzięki za propozycję, będę musiała sobie to wszystko jeszcze raz dobrze przemyśleć. Edytowane 24 Lipca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.02.2012 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Yoka, chyba właśnie ten a'la listwa. Choć była też opcja czarnej opaski na podłodze i takiej samej na ścianie, jak u Mychy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.02.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 A teraz, moje drogie, najważniejsze pytanie - zostawiamy mugaty czy idziemy w cegły płaskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.02.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 mugaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 15.02.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 uwielbiam mugaty ale do projektu widzą mi się płaskie tylko czy będzie wtedy warkoczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 A teraz, moje drogie, najważniejsze pytanie - zostawiamy mugaty czy idziemy w cegły płaskie? Tylko płaskie, ale nie wierzę, że nie masz już w głowie gotowej koncepcji:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.02.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Ja bym dała płaskie Uspokoją nieco wnętrze. A ewentualnie o jakich płaskich rozmawiamy? Są typy? Ostatnio zachwyciłam się w Castoramie ich płytkami 10x30 cm. Ale niestety, wymiary nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 16.02.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Ech te zyciowe dylematy! Pokazuj te plaskie typy to ocenimy,a moze sama rozwieje swoje watpliwosci... ;)Twoja lazienka bedzie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 16.02.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 J Ostatnio zachwyciłam się w Castoramie ich płytkami 10x30 cm. Musze zobaczyc te z casto, bo juz ktoras osoba chyba o nich pisze tutaj... pewnie cena tez spoko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.02.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Jak czysto i przejrzyście . Szkoda, ze pralka niezabudowana . Mugaty będą piękne. Podoba mi się bardzo. Im więcej tych cudowności oglądam tym bardziej się wkurzam na swoje łazienki D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.02.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Musze zobaczyc te z casto, bo juz ktoras osoba chyba o nich pisze tutaj... pewnie cena tez spoko? Kasiu, coś koło 40 zł za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 16.02.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 o rany,to super cena musze je obczaic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.02.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 ooo cena jak najbardziej ok, bo mugaty to chyba ok 100 za m2. Też jak oglądałam te łazienki w cegiełkach to mam ochotę wejść i swoje rozwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.02.2012 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Dzięki Wam za głosy w sprawie kafli. Ja sama coraz bardziej skłaniam się ku płaskim (mugaty na pewno będą w kuchni, więc tak zupełnie się z nimi nie rozstanę). Jedyne typy jakie mam to Vogue Transpareze (można je też zobaczyć u Yokasty) i wspomniane już cegiełki z Castoramy. Te drugie są ponoć trochę większe, także muszę się im jeszcze dokładnie przyjrzeć. No i znaleźć tę nieszczęsną listwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 17.02.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Witam się oficjalnie:lol2: już bez ukrytego podglądactwa;). A odnośnie dylematów wnętrzarskich:-dałabym płaskie cegły - jeżeli zależało by mi na bardziej eleganckiej wersji- mugaty - jeżeli ma być bardziej "sielsko -anielsko".Obie wersje i tak mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts