Emma M. 21.02.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Jakie pięne cegły! Nie mogłam się oprzeć - ujawniam się - ja z tych podglądających i uczących się Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 21.02.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ooo, cegły są rewelacyjne, już nie mogę się doczekać wykończenia kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.02.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Drop miałaś się odezwać jakie krzesełka mam http://forum.barcis.pl/images/smilies/fotograf.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.02.2012 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 (edytowane) vesila, ale Ty mi piękne rzeczy podsyłasz. Te drugie super. I jaka cena dobra. Chyba już je gdzieś wcześniej widziałam, ale głupia nie zapisałam namiarów i zapomniałam zupełnie, że istnieją. editg, to może jeszcze się załapię, bo wczoraj praca skutecznie wybiła mi z głowy imprezowanie. Zaraz pobiegnę sprawdzić co tam u Ciebie słychać. narendil, fajne, mówisz? A myślisz, że mugatowe dekory pasowałyby do nich odcieniem? Emma, Bardzo dobrze, że się ujawniłaś. Zawsze to przyjemniej trochę z gośćmi pogadać. Zapraszam oczywiście jak najczęściej. bocian, dzięki, dzięki. A w ogóle to miło Cię znowu widzieć. Edytowane 24 Lutego 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.02.2012 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 (edytowane) Przepraszam Cię karolku bardzo - ostatnio we wszystkim mam same zaległości. Już się zabieram za szukanie i zaraz podsyłam co trzeba. Edytowane 21 Lutego 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.02.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Cegła piękna. Już widze ten piękny komineczek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.02.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Drop, a przypomniałam sobie, że widziałam kiedyś górna liswe ozdobną, to z kolekcji tubądzin-zień/paris opera, ciężko znaleźć ją w necie, ale u naszych sąsiadów znalazłam takie cośw moim mieście w jednym ze sklepów mieli tą kolekcje, z cen pamiętam tylko że dosyć drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.02.2012 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 mirelko, Piękna ta listwa vesilko, dzięki! Widzę, że kolekcje płytek znasz lepiej niż niektórzy sprzedawcy. A pamiętasz może, w którym sklepie można je u Was obejrzeć? Chętnie się wybiorę, bo jeśli udałoby nam się kupić tańsze kafle, fundusz na dekory trochę się zwiększy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.02.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Drop_Inn świetna cegła na kominek - bardzo zazdraszczam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.02.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Drop, namiar na sklepy posłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.02.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Mi też się cegiełka podoba, a wszczególności jej przygaszony kolor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.02.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Fajnie, że się tak wszyscy tą cegła zachwycają Mnie też to bardzo, bardzo cieszy. Jeszcze raz dzięki Wam wszystkim za miłe słowa. Wkład odbieramy jutro, a potem trzeba już tylko dograć terminy z panem Ryśkiem - głównym wykonawcą dzieła. I cegiełki mogą w końcu zacząć się układać. Drop, namiar na sklepy posłałam na priv Dzięki Kochana, mam nadzieję, że uda mi się tam niebawem podjechać. U nas co prawda też jest salon Bomaru, ale akurat tej zieniowej listwy nie mają. Albo mają, a ja przeoczyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.02.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Fuga faktycznie ciemna - dokładnie ciemnoszara. Na razie leży w workach szczelnie zapakowana, także nie wiem jeszcze czy ładna. A więcej kominkowych opowieści można znaleźć tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.02.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 A ja, a ja ja się jeszcze nie zachwycałam no piękna ta cegła... Poważnie fajna i super, że trafiło się więcej w jasnym wybarwieniu. Teraz to już tylko czekać na realizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.02.2012 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 (edytowane) Yokasta, nasz kominek tak czy inaczej będzie wielki, pomyślałam więc, że przy takich gabarytach konstrukcja na kształt prostej ceglanej ściany wypadnie korzystniej niż klasyczna forma. Innym wyjściem był narożny wkład, ale tę opcję szybko odrzuciłam - jakoś bardziej pasuje mi do nowoczesnych wnętrz. Edytowane 19 Lipca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.02.2012 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Two, no jesteś wreszcie Ja też się strasznie cieszę z tych jasno wybarwionych Szczególnie, że czerwień na ciemniejszych jest jednak dość intensywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.02.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 a ja melduję, że jestem, bo cegłę chyba już chwaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.02.2012 01:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 (edytowane) Cześć Venusku! http://www.gifownik.pl/gify_new1/male_gify/czesc/12.gif Fajnie, że jeszcze zaglądasz, mimo, że trochę tu u mnie ostatnio monotematycznie. A jeśli już o monotematyczności mowa, spróbuję dać Wam na razie odetchnąć od cegieł i kominka, opowiadając trochę o pokoju dziennym, w którym mają się docelowo znaleźć. Pokój duży nie jest, nie będzie więc stołu jadalnego. Będzie za to wielka, mięciutka sofa Ektorp w wersji 2+2. Przy sofie stanie dość duży kwadratowy stolik kawowy Liatorp (patrz zdjęcie poniżej), a dookoła kilka innych mebli z tej samej serii. W ogóle Ikei u mnie będzie sporo, no ale cóż zrobić kiedy budżet jest jaki jest. Mam nadzieję, że potem odbiję sobie chociaż na dodatkach. http://emoty.blox.pl/resource/cwaniak.gif Ściany marzą mi się białe, z takąż boazerią na jednej z nich. Na tej właśnie drewnianej przestrzeni mają zawisnąć dwa kinkiety, a między nimi zdjęcia, pamiątki, obrazki, czy co tam jeszcze będzie naszemu sercu bliskie. Wszystkie oczywiście w najprzeróżniejszych ramkach. Jak na przykład tutaj: Edytowane 21 Lipca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.02.2012 01:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 A kinkiety najpewniej będą wyglądać tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.02.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Nonono... ładnie, sympatycznie, przyjemnie . Nie tak zimno jak u mnie . I galeryjka . Jak tak patrzę na ten narożnik ... chyba męża wezmę do IKEI (nie wiem jeszcze jak to zrobię) i zaproponuję mu coś podobnego do jego pokoju. Tylko pewnie stwierdzi, że to takie ... niemęskie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts