Drop_Inn 28.02.2012 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 admete, i tak zrobię. Choć coś czuję, że jeśli już uda się je gdzieś przemycić, to właśnie w kuchennym schowku. atena, cieszę się, że Ci się podobają. Fiordy mają jeszcze jedną ważną zaletę - nie są drogie. rere, ja to nawet moim sąsiadom z góry współczuję biegania po schodach. A w piętrowcach chyba najbardziej zniechęcił mnie ten ścisk dookoła. Mieszkanie to mieszkanie, wiadomo, że sąsiedzi są wpisani w uroki jego posiadania. Ale kiedy już mowa o domu jednorodzinnym, chciałoby się mieć trochę więcej prywatności, swobody. No, przynajmniej ja chciałabym. mirela, o, to też jest dobry przykład. pysiaczek, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.02.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Choć coś czuję, że jeśli już uda się je gdzieś przemycić, to właśnie w kuchennym schowku. dobre i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.02.2012 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 A skoro już drążymy drzwiowy temat, te do schowka można by też zrobić "kredowe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.02.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 A skoro już drążymy drzwiowy temat, te do schowka można by też zrobić "kredowe". Super pomysł:o Codzienna lista zakupów i rzeczy do zrobienia pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.02.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 tylko jak tę listę zakupów do sklepu zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.02.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 tylko jak tę listę zakupów do sklepu zabrać Po prostu trzeba dużą torebkę sobie sprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.02.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Niezawodna narendil na wszystko znajdzie sposób. http://www.matrax.net/forum/images/smilies/idea.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 28.02.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Dropi, nie wiem na czym stanęły u Ciebie płytki w łazience, ale ja dziś wpadłam do bomar2, zobaczyć czy coś jeszcze mi w oko wpadnie i zerknęłam na te listwy górne z tubądzina - pigalle3, i one nijak do mugatów nie pasują bo sa matowe i bardzo grube, a mugaty mają też na ekspozycji , natomiast opoczno carrara ma piękne listwy błyszczące, zrobiłam fotki komórką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 28.02.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Ja drzwi Pol-skone rozważam do siebie ewentualnie Addera Dooria. W każdym razie właśnie takie proste. Ale te z listewkami bardzo ładne były, szkoda że nie pasują. Co do tablicowych drzwi to fajny pomysł ja myślałam o pomalowaniu drzwi do kotłowni u nas mija się je w wiatrołapie więc można by tam pisać sobie jakieś krótkie info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.02.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Te czarne listwy piękne :o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.02.2012 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Te czarne listwy piękne :o:o A ja myślałam, ze są zielone:o I się właśnie dziwiłam co za pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.02.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Mam u siebie puszkę kredy tablicowej i kminię co z nią zrobić ... chciałam u Sonii coś pomalować, ale nie ma nigdzie miejsca (poza tym jak zrobimy ciemnoszare ściany to czerni raczej już nigdzie nie przemycę). Jak zrobisz drzwi tablicowe to może też się zdecyduję? (ja się boję, ze mi się znudzi i drzwi do wymiany będą. Pół biedy jak będą jeszcze w ofercie Pol-Skone ale co zrobić jak nie ? Albo jak będą miały inny odcień ?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 29.02.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 A może nie kredowe, tylko taką tablicę magnetyczną białą, by się nie odróżniała, po której można pisać zmywalnym pisakiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 29.02.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 A ja myślałam, ze są zielone:o I się właśnie dziwiłam co za pomysł U mnie listwa też zielona to jak to z nią jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.02.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 oj dziewczynki:rolleyes:, fotka telefonem zrobiona, ale wystarczy wygooglać nazwę i zobaczyć całą kolekcję- śliczną zresztą taka jest ta listwa:http://www.opoczno.eu/data/kolekcje/k095/k095p011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.03.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 piękne te listwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.03.2012 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 vesi, jak miło, że pomyślałaś o tych fotkach dla mnie. Listwy cudne, choć do mojej łazienki chyba jednak zbyt zdobne. Z tych, które do tej pory oglądałam, najbardziej widziałby mi się dekor Remate Blanco z kolekcji mugatowej (zdjęcie nieudane zupełnie, bo przekłamuje kształt listwy, ale u iskanny można przyjrzeć im się dokładniej). Tylko, że ja nie chciałabym go łączyć z mugatami, a z płaskimi kaflami Lasselsberger, które mi tu kiedyś podrzuciłaś. Mam nadzieję, że będzie im razem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.03.2012 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 A co do drzwi, na razie to tylko taki luźny pomysł. Bo tak właściwie to jedną kredową tabliczkę już mam (tak, tak, ja też z tych szaleńców co to zaczynają urządzanie od dodatków:lol2:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.03.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Yoka, Ty to zawsze wiesz z czym przyjść. Oświetlenie czadowe. Sporo mam u siebie obrazków, które zapisałam tylko ze względu na lampy. Będzie kolejny do kolekcji. Drzwi też prezentują się ciekawie. Z moich pewnie niewiele wyjdzie, bo one bardzo niewymiarowe będą, ale sam pomysł wart zapamiętania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.03.2012 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Wiecie jakie wieści przyniósł mi dziś mąż? Kominka jednak nie będzie. W sensie nie będzie miał go kto zrobić, bo coś się naszemu panu Ryśkowi przeciągnęło w poprzedniej pracy. Nie wiadomo ile trzeba będzie jeszcze poczekać, ale nie wykluczone, że nawet do Wielkanocy. DO WIELKANOCY, wrr! A ja naiwnie myślałam, że wszystko pójdzie szybko i gładko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts