admete 03.03.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 oj Dropku rozumiem Cię jak mało kto . Tyle nam się rzeczy przesuwało że głowa mała. Zobaczysz że z perspektywy czasu zapomnisz o tym. Zobacz my tyle czekaliśmy na wprawienie okna balkonowego - teraz jest (nieważne że w złym kolorze ) i 2 miesięczne oczekiwanie poszło w niepamięć Głowa do góry, niech się Pani nie martwi..........będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.03.2012 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 (edytowane) Dzięki admete. Nas pewnie też czeka jeszcze nie jedna taka obsuwa. Niby wiem, że przy wykończeniówce to normalka, ale jakoś się już nastawiłam, że te nasze gołe ściany zaczną w końcu przeradzać się w dom...http://www.matrax.net/forum/images/keny/cloud.gif No nic, trzeba będzie po prostu zmienić plany i zacząć od czegoś innego. Edytowane 3 Marca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.03.2012 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 A wieczorem zapraszam na ciasto. Będzie słynne już marchewkowe z przepisu agawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.03.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Melduję, że ciasto udało się wyśmienicie. Niestety fotki już nie, bo nie dość, że ciemno, to jeszcze sprzęt kiepski (a specjalnie lukier ukręciłam, co by je trochę do sesji przyozdobić, damn). Następnym razem będę się musiała zabrać za pieczenie trochę wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.03.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 A ja naiwnie myślałam, że wszystko pójdzie szybko i gładko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.03.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 http://www.matrax.net/forum/images/keny/cmok.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.03.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 To jeśli można z chęcią się http://emoty.blox.pl/resource/th_0girlcupcake.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.03.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Marchewkowe się rozprzestrzenia http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/food-and-drinks/smileys-food-and-drinks-294370.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.03.2012 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 No dobra. Choć teraz pewnie już nikt nie będzie chciał się częstować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.03.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Ja też poproszę kawałek...jeśli można Ciekawa jestem jak smakuje.....no nic nie trza pytać.....trza zrobić i spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.03.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 eee smakowicie wygląda to ja kawkę do ciasta http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/coffee/smileys-coffee-593319.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.03.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Ja też poproszę . Ja tam zawsze w nocy wciągam tonę słodyczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.03.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Ooo Two o tej porze kawka:confused: Ja herbatkę poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.03.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Oj Majeczko jak chcesz pani Prezes doczekać to lepiej kawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.03.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Oj Majeczko jak chcesz pani Prezes doczekać to lepiej kawka Aaaa no tak To ja faktycznie jednak tą kawkę poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.03.2012 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Wypróbujcie dziewczyny koniecznie. Świetne jest. Z kawą jeszcze nie próbowałam, bo dziś za późno, ale do herbatki idealne. A smakuje głównie imbirem i cynamonem (mam nadzieję, że to dobrze:lol2:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.03.2012 00:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 (edytowane) Bardzo ładnie wygląda duuuuużo lepiej niż moje http://www.matrax.net/forum/images/keny/cmok.gif Ja cały czas mam wrażenie, że skórka cytrynowa wygląda jak kukurydza. Edytowane 4 Marca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.03.2012 01:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Oj Majeczko jak chcesz pani Prezes doczekać to lepiej kawka O żesz Ty złośnico jedna:lol2: Dropku super wyszło Ci to ciacho- całkiem z tą skórką podobne do mojego:wiggle: Mam nadzieję, że smakowało:rolleyes: I tak, ma pachnieć imbirem i cynamonem, mniam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 04.03.2012 02:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 super,super!!! wszamałabym, nie powiem nawet z kukurydzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.03.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 O! Ciasto było! Zostało coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts