Drop_Inn 04.03.2012 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 A to Twoje ciacho takie małe czy ta skórka taka wielka ? :lol2: Jedno i drugie raczej w standardowych rozmiarach, tylko skórka trochę się posklejała. Jeszcze trochę zostało, więc zapraszam spóźnialskich. Szczególnie, że dzisiaj smakuje jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.03.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 To ja się na ciacho wpraszam. Wygląda smakowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.03.2012 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 (edytowane) A dziś znów dzień pełen przykrych niespodzianek. Tym razem nie wnętrzarskich jednak. Mój kot miał wypadek. http://www.matrax.net/forum/images/keny/ohmy.gif Nie wiem co się dokładnie stało. Przypuszczam, że albo potrącił go samochód, albo natknął się na jakiegoś bezdusznego skurczybyka, który biedaka czymś uderzył (straszne to, ale wet też od razu obstawił tę opcję, bo oprócz zmasakrowanego pyszczka nie ma żadnych innych obrażeń - nie kuleje, nic go nie boli). Historia jest dość drastyczna, także oszczędzę Wam szczegółów. Powiem tylko, że futrzak ma złamaną lewą część szczęki. I trzeba mu to będzie jakoś zadrutować. Na razie dostał kilka zastrzyków i kroplówkę, bo jeść oczywiście nie może. Pije też zresztą z trudem. Trochę doszedł po tym wszystkim do siebie (pod koniec zabiegów zaczął nawet mruczeć), ale nadal wygląda strasznie. A ja na razie mogę tylko siedzieć i czekać... Edytowane 21 Lipca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.03.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 coś strasznego:o:( Trzymajcie się jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 05.03.2012 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 przykro mi bardzo :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.03.2012 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Dropku :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 05.03.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Biedactwo ... trzymaj się kochana. I zaraz dawaj proszę znać o wszelakich zmianach (oczywiście będą tylko na lepsze ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.03.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Dropciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.03.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Drop, Koty są twarde. Będzie dobrze! Jeśli to rzeczywiście był jakiś idiota, to oby mu ktoś też tak szczękę potraktował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 05.03.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 To straszne jak tak można zwierzaka potraktować biedny kociak http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/hugs/smileys-hugs-960056.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.03.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 O kurczaki, ale wieści smutne Drop trzymaj się , a kotkowi życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Koty potrfią dużo znieść. Wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.03.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Dropku tak mi przykro. Trzymajcie się dzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 05.03.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Będzie dobrze:hug:, koty maja to do siebie , że szybko dochodzą do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.03.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Drop, Koty są twarde. Będzie dobrze! Jeśli to rzeczywiście był jakiś idiota, to oby mu ktoś też tak szczękę potraktował Oj dokładnie:yes: Mój poprzedni sierściuch wrócił kiedyś z wojaży z wygryzionym polikiem (kości szczęki było widać)... weterynarz nie za bardzo wiedział co z tym zrobić... powiedział, że trzeba czekać, jak to się samo zagoi... przepłakałam 2 tygodnie, bałam się na niego spojrzeć... a on zamknął się w piwnicy, praktycznie nie wychodził stamtąd tylko spał i jadł (jak w szpitalu;))... a po 2-3 tygodniach prawie śladu nie było:o Nawet mu sierść odrosła na tym pulasku:o:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.03.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Dropku co to za horrory opowiadasz?:jawdrop: Współczuję Ci bardzo i kotkowi:hug: A jak dzisiaj? Jest ciut lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.03.2012 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 (edytowane) Dzięki dziewczyny za całą tę dawkę optymizmu i uścisków. Kochane jesteście. :hug: Kotek trzyma się dzielnie - jest bardziej ruchliwy, dużo chodzi, skacze, czasem trochę sobie nawet pomrukuje leżąc. Mam wrażenie, że znosi to wszystko lepiej niż ja. Bo mnie tak strasznie go szkoda kiedy drepcze od miseczki do miseczki i nawet nie może polizać jedzenia. Moja mama właśnie pojechała z nim na zabieg (ja utknęłam w pracy niestety). Wet ponoć bardzo dobry, ze specjalizacją chirurgiczną, także mam nadzieję, że sobie z tym poradzi. Dam znać jak już będzie po wszystkim. A tymczasem jeszcze raz dzięki za wszystko. Edytowane 21 Lipca 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 05.03.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Trzymam kciuki za kociaka. Koty to twardziele - da radę. Tylko serce się kroi, że przez jakiegoś skur****a musi cierpieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.03.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Napiszę publicznie Dropku pięęęęęęęęęęęęękna dziewczyna z Ciebie - i dokładnie tak sobie Ciebie wyobrażałam - zgrabna śliczna brunetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.03.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Napiszę publicznie Dropku pięęęęęęęęęęęęękna dziewczyna z Ciebie - i dokładnie tak sobie Ciebie wyobrażałam - zgrabna śliczna brunetka Skoro można publicznie, to ja potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.03.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 no nie:evil: Obrażam się i idę stądhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts