Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz retro kącik - making of

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Drop_inn..u nas tez bilans ujemny..bo koty maja 4 kły..;) dwa na dole..( w naszym wypadku jeden ) i dwa na górze :)

a co do strzykawki, fajnie, że zaakceptował zmiany, ale ale...uważaj bo Ci się jeszcze rozleniwi, one szybko się przyzwyczajają do wygody :lol2:

Łupy podobają mi sie wszystkie...bez wyjątku :yes:

Hahah, no jasne :lol2: Nie wiem czemu, ale jakoś pomyślałam, że tak jak u nas chodzi tylko o dolną szczękę - że może coś jej się wbiło i wygląda jak trzeci kieł. Po tych przejściach dziwne rzeczy mi przychodzą do głowy :rotfl:

Co do wygody, też trochę zaczęłam się zastanawiać czy mi się od tego dokarmiania nie rozleniwi. Podstawiłam mu dziś miseczkę na próbę, ale powąchał, pooglądał i od razu przybiegł przystawić się do strzykawki. Chyba zdążył wyrobić sobie już skojarzenie strzykawka = obiad ;) No, ale mam nadzieję, że to nie przez to, że tak mu wygodniej, tylko rzeczywiście jeszcze nie może inaczej.

O Dropku, jeszcze dla Ciebie kwiatki z okazji Dnia Baby:lol2:

http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-967577.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-510068.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-967577.gif

Super. Buziaki dla sierści :).

Mnie dzisiaj moje super załatwiły:

codziennie wieczorem wyciągam im zamrożoną porcję BARF-a. Ale wczoraj wróciłam z basenu późno, przed 23 i zapomniałam. Mąż wstaje wcześniej i im zawsze do miseczek nakłada. Ale że nie było to otworzył im tuńczyka. Jak rano wstałam to sobie przypomniałam że jedzonko nie wyciągnięte a Bandzior się darł niemiłosiernie. Więc nieświadoma tego, że śniadanko miały wyśmienite na szybciaka odmrażam im w garnku z ciepłą wodą. A w tym czasie się maluję w łazience. Jak zeszłam na dół to się okazało, że Młody się poczestował. Zjadł Bandziorowi wszystko- czyli jego śniadanie to pół puszki tuńczyka plus podwójna porcja śniadania. A to małe gówienko ma zwisający brzuchol między łapkami :(.

Oraz ze spraw bardziej wnętrzarskich, wybraliśmy w końcu kibelek.

Pewnie Was nie zaskoczę, będzie Cifial Plaza :)

748918b084bb2ccdd8ac1af43aae348a.jpg

Do tego marzy mi się taka bateria:

bateria%2520giuliani.jpg

albo taka:

0_0_productGfx_2b5c89d3166e6e9c224d8a23f6ed6491.jpg

Obie nie tanie, a gdybym dodatkowo pokusiła się o wannową z tej serii, robi się już niezła sumka. Cały czas szukam jakiejś tańszej alternatywy, ale większość albo retro i 2-kurkowa, albo z mieszalnikiem i nie-retro (a pokrętła, mimo, że ładne, zdecydowanie nie na moją cierpliwość).

Pewnie nie ma się co łudzić, że znajdę coś równie ciekawego "po taniości", ale ogłoszenie parafialne i tak zostawię. Gdybyście się więc moje drogie gdzieś mimo wszystko natknęły na podobny model, wpadajcie do mnie koniecznie. Będą uśmiechy, całusy i uściski :)

Edytowane przez Drop_Inn